Colectie

94 18
Listă creată de Raddu pe 19 Ianuarie 2012 | ultima modificare pe 26 Aprilie 2016
Genuri: Dramă, Thriller, Acţiune
O colectie personala de fimle, unele bune , altele mai putin bune !
723 filme
Ordoneaza dupa: Data adăugării | Popularitate
 • NOTA (IMDB: 7.70) 8,5
  Pus pe jar
  In Mexico City, un fost puscas marin jura razbunare contra teroristilor care o rapesc pe fata al carui bodyguard era. O vanatoare in cautarea adevarului si pentru razbunare incepe.
  Done !
 • NOTA (IMDB: 7.40) 8,7
  Motivat să ucidă
  La 10 ani după ce soţia şi fiica i-au fost ucise brutal, Clyde Shelton se întoarce pentru a scoate dreptatea de la procurorul care instrumentase cazul ucigaşilor. Nevoia lui de răzbunare nu pune în pericol doar viaţa celui care a permis ca un apel în instanţă să redea libertatea criminalilor, dar şi întregul sistem şi oraşul care au lăsat asta să se întâmple
  Done !
 • NOTA (IMDB: 9.30) 9,5
  Închisoarea îngerilor
  Anul 1947. Andy Dufresne, un tânăr bancher, este condamnat la închisoare pe viaţă pentru uciderea soţiei şi a amantului acesteia, deşi Andy declară că este nevinovat. În închisoare Andy il întâlneşte pe Red, un negru închis de 20 de ani.
  Done !
 • NOTA (IMDB: 6.80) 7,7
  Stăpânii străzilor
  Keanu Reeves joacă rolul principal, acela al lui Tom Ludlow, un poliţist cu experienţă care îşi reface cu greu viaţa după moartea soţiei sale. Când dovezile sugerează că a luat parte la execuţia unui coleg poliţist, el este silit să înfrunte tradiţiile poliţieneşti pe care le-a respectat pe parcursul întregii sale cariere
  Done !
 • NOTA (IMDB: 4.90) 6,3
  Stăpânii străzilor: Ucigașul de polițiști
  Done !
 • NOTA (IMDB: 6.20) 7,5
  Blitz
  Un poliţist dur este angajat pentru prinderea unui ucigaş "specializat" în eliminarea ofiţerilor de poliţie
  Done !
 • NOTA (IMDB: 6.50) 7,5
  Killer Elite: Înfruntarea
  Thrillerul Killer Elite: Înfruntarea îşi poartă spectatorii pe întreg globul pământesc de la Paris în Australia, din Londra în Orientul Mijlociu, împreună cu fostul agent de operaţiuni speciale Danny Bryce, care este ademenit cu posibilitatea retragerii în schimbul salvării mentorului său, Hunter. Dar pentru a putea duce la capăt operaţiunea de salvare a lui Hunter, Danny va trebui mai întâi să execute o misiune imposibilă
  Done !
 • NOTA (IMDB: 6.60) 7,9
  Mecanicul
  Arthur Bishop (Jason Statham) este un "mecanic", un asasin de elită cu un cod de onoare strict şi cu un talent unic pentru eliminarea ţintelor. Este o slujbă care necesită profesionalism desăvârşit şi o detaşare absolută, iar Bishop e cel mai bun din breaslă. Dar când mentorul şi prietenul său apropiat, Harry (Donald Sutherland), este ucis, Bishop îşi pierde orice urmă de detaşare. Următoarea lui misiune e una autoimpusă: vrea să-i vadă morţi pe cei responsabili de crimă
  Done !
 • NOTA (IMDB: 7.80) 8,9
  Strania poveste a lui Benjamin Button
  "M-am nascut in conditii neobisnuite." Aşa începe "Strania poveste a lui Benjamin Button", o adaptare după nuvela lui F. Scott Fitzgerald, din anii 1920, despre un om care s-a născut pe la 80 de ani şi care în loc să îmbătrânească, întinereşte: Un om ca oricare altul, care nu poate ţine timpul în loc. Începând la New Orleans, la sfârşitul primului război mondial, în 1918, şi până în pragul secolului 21, parcurgând un drum neobişnuit, ca orice viaţă de om, filmul relatează povestea unui om ieşit din comun, a oamenilor şi locurilor pe care le descoperă de-a lungul acestui parcurs, a iubirilor şi despărţirilor pe care le trăieşte, a bucuriilor vieţii şi tristeţii morţii, şi a lucrurilor ce dăinuie dincolo de timp.
  Done !
 • NOTA (IMDB: 7.00) 8,2
  John Q.
  Un tată ia ostatici pe toți membrii camerei de garda a spitalului. Si asta pentru ca polita de asigurare a lui nu acopera costurile operatiei de transplant de inima pentru fiul său. El ii va obliga astfel pe doctori sa efectueze transplantul.
  Done !
 • NOTA (IMDB: 7.30) 8,1
  Jaful de pe Baker Street
  Un vânzător de maşini cu un trecut dubios, Terry, a evitat întotdeauna loviturile mari. Dar cand Martine, o cunoştinţă din copilărie, îi spune cum să prade inexpugnabila bancă din Baker Street, Terry nu ratează ocazia. El şi echipa lui îşi vor da seama curând că seifurile pline de bani şi bijuterii conţin şi anumite informaţii care vor arunca în aer întregul regat al Marii Britanii, căci nemărginita reţea de corupţie şi scandal implică atât lumea criminală din Londra, cât şi vârfurile puterii britanice, precum şi însăşi familia regală
  Done !
 • NOTA (IMDB: 6.50) 7,7
  Eroi de sacrificiu
  Mercenarii se vor infiltra într-o ţară din America de Sud, principala lor misiune fiind să-l răstoarne (ucidă, tortureze?) pe dictatorul acesteia.
  Done !
 • NOTA (IMDB: 6.40) 7,7
  Cursa mortală
  In New York-ul anului 2020, societatea se confrunta cu cresterea fara precedent a infractionalitatii. Pentru a aerisi inchisorile, precum si pentru distractia publicul larg, gardienii pun bazele unei curse diabolice de masini intre detinuti.
  Done !
 • NOTA (IMDB: 7.60) 7,9
  Colateral
  Max (Jamie Foxx) a trăit o viaţă anostă de şofer de taxi timp de 12 ani. Feţele clienţilor s-au perindat prin oglinda retrovizoare cum de altfel i s-au perindat pe sub ochi locurile prin care a umblat. Toate s-au succedat fără să lase amintiri relevante şi s-au şters din memorie ca şi când nu ar fi existat. Toate şi totul până în această seară
  Done !
 • NOTA (IMDB: 6.20) 6,8
  Crank: Tensiune maximă
  Chev Chelios trebuie să înfrunte un cap al mafiei chinezeşti care i-a furat inima devenită aproape indestructibilă şi i-a înlocuit-o cu un dispozitiv activat de baterii. Din nefericire, acesta are nevoie de descărcări mari de energie.
 • NOTA (IMDB: 7.00) 7,7
  Răzbunare și adrenalină
  Un asasin este informat că a fost injectat cu o otravă care îl va ucide atunci când bătăile inimii vor scădea sub un anumit nivel. Bărbatul trebuie să-i găsească pe cei răspunzători şi să-i omoare înainte ca otrava să-l omoare pe el.
 • NOTA (IMDB: 6.10) 7,6
  Curierul 3
  Frank (Jason Statham) isi pune din nou manusile de sofer profesionist pentru a o „transporta” pe Valentina, fiica rapita a unui oficial ucrainean, de la Marsilia la Odessa. Pe drum, Frank va trebui sa se ocupe de tipii ce vor sa impiedice livrarea.
  Done !
 • NOTA (IMDB: 6.30) 7,5
  Curierul 2
  Soferul meserias Frank Martin locuieste in Miami, unde il inlocuieste pe un prieten ca sofer personal al unui magistrat care lupta impotriva drogurilor. Baietelul acestei familii este amenintat cu rapirea, asa ca Martin se erijeaza in protector
  Done !
 • NOTA (IMDB: 6.80) 8,0
  Curierul
  REGULILE SUNT FACUTE SA FIE INCALCATE. Slujba lui Frank este sa livreze diverse colete fara a pune intrebari. Este angajat de diferiti tipi "dubiosi" care il platesc, iar el livreaza marfa. Fara intrebari. Fara complicatii. Dar ce se intampla cand incalci regulile?
  Done !
 • NOTA (IMDB: 7.00) 8,0
  Jaf în stil italian
  Planul era fără cusur... misiunea fusese îndeplinită perfect... scăpaseră fără nicio problemă. Singurul pericol pe care nu-l luase în calcul Charlie îl reprezenta chiar unul dintre oamenii săi.
  Done !
 • NOTA (IMDB: 6.30) 7,4
  Un asasin nemilos
  Dupa ce partenerul sau si familia lui sunt omorati de Rogue, un invincibil asasin, razbunarea devine o obsesie pentru agentul FBI Jack Crawford, a carui viata devine un cosmar din cauza remuscarilor. Rogue iese din ascunzatoare pentru a-si regla conturile cu mafia chinezeasca, moment propice pentru o confruntare finala intre nelegiuit si agent. Cand Rogue si Jack ajung fata in fata, neasteptate detalii din trecutul lor ies la iveala.
 • NOTA (IMDB: 6.50) 7,4
  Celularul
  Cum ar fi dacă ai primi un telefon pe mobilul tău de la cineva complet străin, cu o voce frenetică, şi ţi-ar cere să-i salvezi viaţa? Ai închide imediat gândind că este o greşală? Cum ar fi dacă ar exista chiar şi o mică şansă ca cel ce sună să fie serios şi tu să rămâi singura lui speranţă? Ce ai face?
  Done !
 • NOTA (IMDB: 7.10) 7,7
  Cabina Telefonică
  VIATA TA ESTE IN BATAIA PUSTII. Un agent de publicitate din New York devine tinta unui lunetist atunci cand raspunde la un telefon care suna pe strada. Asasinul ii spune ca daca inchide telefonul, il va impusca. Si pentru a-i arata ca nu glumeste impusca un barbat necunoscut care a vrut sa intre in cabina si sa-l atace pe ziarist. Prins intr-o cabina telefonica in mijlocul strazii, el este la dispozitia asasinului... Un thriller realizat de Joel Schumacher (Clientul / The Client, Dublura / Bad Company).
  Done !
 • NOTA (IMDB: 3.80) 5,8
  În numele regelui
  Filmul este inspirat de jocul video Dungeon Siege şi ne arată povestea unui bărbat simplu, Farmer, din regatul Ehb, ce are o singură dorinţă: ca familia lui să supravieţuiască vremurilor grele prin care trece regatul. Dar viaţa localnicilor devine şi mai grea când despoticul Gallian invadează Ehb, iar Farmer trebuie să-şi abandoneze satul de baştină pentru a-şi salva soţia şi regele. Va reuşi Farmer să-şi ducă la bun sfârşit misiunea?
 • NOTA (IMDB: 8.50) 8,8
  Cârtița
  În războiul dintre poliţie şi mafia irlandeză, tânărul Billy Costigan (Leonardo DiCaprio) devine o piesă esenţială, el fiind născut în cartierul unde clanul mafiot îşi avea cartierul general. Căpitanul Queenan (Martin Sheen) şi ajutorul său, Dignam (Mark Wahlberg), îi cer lui Costigan să se infiltreze într-un grup mafiot condus de Frank Costello (Jack Nicholson)
  Done !
 • NOTA (IMDB: 8.10) 8,7
  Shutter Island
  Teddy Daniels ajunge împreună partenerul sau Chuck pe mica insulă Shutter, unde se află un ospiciu pentru tratarea condamnaților cu tulburări mentale. Cei doi investighează evadarea unei criminale, dar nimic în acest ospiciu nu este ceea ce pare.
  Done !
 • NOTA (IMDB: 7.70) 8,2
  300 - Eroii de la Termopile
  Bazat pe romanul grafic al lui Frank Miller, "300" spune ferocea poveste a vechii batalii de la Termopile, in care regele Leonida si cei 300 de soldati spartani ai lui lupta pe viata si pe moarte impotriva marii armate persane conduse de Xerxes.
 • NOTA (IMDB: 7.30) 7,8
  RocknRolla
  Lenny Cole, un cap mafiot londonez, este tot mai interesat de tranzactiile de pe piata imobiliara. Pentru onorarii generoase, el il ajuta pe Uri Omovich, un investitor rus, care-i imprumuta mafiotului, in semn de incredere, o nepretuita pictura. Cand aceasta este furata din resedinta lui Cole, cazul reuneste mai multi interlopi trecuti prin multe, fiecare avand propriul plan in legatura cu tabloul.
 • NOTA (IMDB: 7.10) 8,3
  P.S. Te iubesc
  Povestea se centreaza pe destinul unei tinere vaduve care descopera ca raposatul ei sot i-a lasat o lista de zece mesaje care ii sunt livrate anonim si sunt menite sa-i usureze trecerea peste perioada de doliu. Cu ajutorul lor, ea va invata ca nu totul este pierdut si ca viitorul nu este deloc negru. Film inspirat din bestsellerul cu acelasi nume al britanicei Cecilia Ahern.
  Done !
 • NOTA (IMDB: 7.40) 8,6
  O iubire de neuitat
  Un baiat rebel se indragosteste de cea mai ingenua creatura a liceului iar dragostea lor ii va transfigura pe amandoi. Landon Carter si prietenii sai sunt cei mai cool pusti dintr-un liceu din Beaufort. Poarta hainele adecvate, conduc masinile potrivite si intra in bucluc atat cat sa-si asigure o reputatie de rebeli. Jamie Sullivan e opusul lor – nimic nu pare cool la ea. E fiica predicatorului si poarta haine care-i ascund formele si acelasi pulover in fiecare zi. Indura zefl
  Done !
 • NOTA (IMDB: 5.80) 6,9
  Gamer - Jocul supraviețuirii
  În viitorul apropiat, jocurile de strategie ajung la un cu totul alt nivel: jucătorii nu mai controlează entităţi virtuale, ci chiar oameni în carne şi oase, în lupte pe viaţă şi pe moarte. Kable (Gerard Butler) este cel mai bine cotat jucător din competiţia Slayers
 • NOTA (IMDB: 5.50) 6,7
  Iadul se dezlănțuie 3D
  Nicolas Cage este Milton, un bărbat scăpat din iad (la propriu) pentru a da de urma sectei care i-a ucis fiica şi plănuieşte să-i sacrifice nepoata. Oponentul său principal este Contabilul, mâna dreaptă a diavolului.
  Done !
 • NOTA (IMDB: 6.70) 7,1
  Păcatele unui polițist - Ultimul apel: New Orleans
  Terence este promovat după ce salvează un om în timpul uraganului Katrina. Actul de eroism îl lasă cu o severă dependență de analgezice. Un an mai târziu, Terrence începe o luptă împotriva unui traficant bănuit că ar fi ucis o familie de imigranți.
  Done !
 • NOTA (IMDB: 6.20) 7,8
  Numere fatale
  Un captivant action-thriller de proporţii globale, filmul aduce omenirea faţă în faţă cu cele mai terifiante previziuni despre viitorul planetei. Acum, John Koestler (Nicolas Cage) este cel care trebuie să lupte împotriva numerelor fatale.
 • NOTA (IMDB: 6.40) 7,7
  Numarul 23
  Protagonistul descopera o carte ciudata intitulata The Number 23. Pe masura ce o citeste, el devine din ce in ce mai convins ca intamplarile din carte sunt bazate pe propria lui viata. Obsesia sa pentru numarul 23 incepe sa-l chinuie.
 • NOTA (IMDB: 6.20) 7,3
  Capcana viitorului
  Magicianul din Las Vegas Cris Johnson are un secret. Este in acelasi timp un har si un blestem care-l bantuie: el poate vedea cateva minute in viitor. Plictisit de examinarile suferite in copilarie si de interesul vadit pe care i-l poarta guvernul, el se ascunde sub un nume fals in Las Vegas si-si duce viata din mici castiguri la mesele de joc. Dar cand un grup terorist ameninta ca va detona o bomba nucleara in Los Angeles, agenta Callie Ferris il convinge pe Cris s-o ajute.
  Done !
 • NOTA (IMDB: 6.50) 7,7
  Dispari în 60 de secunde
  Randall (Nicolas Cage) isi abandonase cu mult timp in urma viata de delicvent, dar dupa vizita unui "vechi" prieten, descopera ca nu are alta alegere decat sa se intoarca la ceea ce facea cel mai bine -furtul masinilor.
 • NOTA (IMDB: 5.40) 6,7
  Asasinul din Bangkok
  Joe, un asasin profesionist, aterizeaza la Bangkok pentru a ucide patru oameni, la cererea unui mafiot. Joe il angajeaza pe Kong, un hot de buzunare, drept interpret si, desi a operat toata viata singur, incepe sa aiba incredere in pusti. Atractia pentru o vanzatoare surdo-muta si frumusetea Bangkok-ului il fac pe asasin sa puna sub semnul intrebarii modul sau de viata, dar oare nu tocmai aceasta izolare l-a ferit pana acum de necazuri?
 • NOTA (IMDB: 5.20) 6,5
  Demon pe două roți
  Johnny Blaze are un secret întunecat, el este Ghost Rider - care te poate obliga să retrăieşti de zece ori toate păcatele săvârşite în viaţă; dacă sunt prea multe păcate, ai să arzi de viu. Ghost Rider este de neoprit în felul în care săvârşeşte o dreptate diavolească pe motocicleta sa de fiinţă a iadului
 • NOTA (IMDB: 7.50) 8,2
  Legea puterii
  Wade Porter e un soţ iubitor, cu un viitor promiţător, însă lucrurile iau o turnură diferită în viaţa lui în momentul în care îl ucide accidental pe un hoţ care voia să îi fure din casă. Fiind condamnat pentru crimă, Wade este închis într-o instituţie de maximă securitate pentru 3 ani. Aflat în închisoare, el descoperă că regulile din societate nu se mai aplică şi în închisoare. Avându-l ca partener de celulă pe un criminal notoriu şi fiind supus unor tratamente inumane de către un gardian al închisorii, Wade realizează că singura sa şansă de supravieţuire este să devină cel mai puternic dintre deţinuţi. Ceea ce nu te ucide, te face mai puternic, iar în închisoare doar cei puternici supravieţuiesc
 • NOTA (IMDB: 6.10) 7,2
  Condamnații
  Jack isi asteapta executia intr-o corupta inchisoare din America. El este „achizitionat” de un bogat producator de televiziune si dus pe o insula pustie, unde trebuie sa lupte impotriva altor noua ucigasi condamnati, adusi din toate colturile lumii.
 • NOTA (IMDB: 7.60) 7,7
  Moneyball: Arta de a învinge
  Moneyball spune povestea lui Billy Beane, noul manager al echipei de baseball Oakland Athletics. Deşi situaţia financiară a echipei este dezastruoasă, Beane va reuşi să îi îmbunătăţească performanţa cu ajutorul unor tehnici revoluţionare, preluate ulterior de restul cluburilor de baseball din SUA. Una dintre cele mai frumoase poveşti de succes din lumea baseball-ului
 • NOTA (IMDB: 8.30) 8,5
  Ticăloși fără glorie
  În Franţa ocupată de germani Shosanna (Melanie Laurent) priveşte neputincioasă cum familia ei este executată de colonelul nazist Hans Landa (Christoph Waltz). Shosanna scapă ca prin urechile acului şi fuge la Paris, unde-şi creează o nouă identitate
 • NOTA (IMDB: 7.50) 7,8
  Babel
  Babel cuprinde 4 poveşti desfăşurate în Maroc, Mexic şi Japonia. Filmul începe cu un cuplu aflat în vacanţă, lovit de o tragedie. Inarritu colaborează cu scenaristul Guillermo Arriaga pentru a completa ceea ce ei consideră o trilogie despre moarte.
  Done !
 • NOTA (IMDB: 7.20) 8,1
  Troia
  Pasiunea unuia dintre cele mai celebre cupluri ale literaturii, Paris, Prinţul Troiei (ORLANDO BLOOM) şi Elena (DIANE KRUGER), Regina Spartei, generează un război care va devasta o civilizaţie.
 • NOTA (IMDB: 6.90) 7,7
  Ocean's Thirteen - Acum sunt 13
  Danny, Rusty, Linus si restul gastii specializate in hotii ingenioase se reunesc pentru inca o lovitura. De data asta ii ajuta si vechiul adversar Terry Benedict, numai ca cei treisprezece nu duc deloc lipsa de inamici.
  Done !
 • NOTA (IMDB: 7.80) 8,2
  Ocean's Eleven - Faceți jocurile!
  În Ocean's Eleven - Faceţi jocurile!, condamnatul carismatic şi prefăcut Danny Ocean este eliberat condiţionat din închisoare şi imediat începe să orchestreze cel mai nou plan al său: să realizeze cel mai îndrăzneţ jaf din istoria oraşului Las Vegas
  Done !
 • NOTA (IMDB: 6.40) 7,1
  Unsprezece plus una
  Continuarea filmului de succes Ocean's Eleven - Faceti jocurile! Daniel Ocean (George Clooney) pune la cale 3 mari jafuri in 3 orase europene. In acelasi timp, Terry Benedict (Andy Garcia), este pe urmele lor pentru a se razbuna...
  Done !
 • NOTA (IMDB: 6.50) 7,5
  Domnul și doamna Smith
  John si Jane Smith sunt casatoriti de 6 ani. Ceea ce nici unul nu stie despre celalalt este ca amandoi sunt asasini profesionisti, care cutreiera lumea in secret si ucid la comanda. Curând fiecare va primi misiunea sa-l scoata din joc pe celălalt.
 • NOTA (IMDB: 7.10) 7,8
  Gardienii destinului
  David, care e pe cale să câștige un fotoliu în Senat, o întâlnește pe Elise, de care se îndrăgostește. Pentru că are șansa să arunce o privire în viitor, David vede lucruri pe care nu și le dorește. Așa că decide să meargă împotriva destinului.
  Done !
 • NOTA (IMDB: 7.90) 8,2
  Identitatea lui Bourne
  Bourne se trezeste amnezic, nemaiamintindu-si nimic despre viata sa. Imediat, incepe sa fie urmarit de diverse persoane care il vor "lichidat". Incepe o cursa nebuna pentru supravietuire si gasirea propriei identitati.
  Done !
 • NOTA (IMDB: 7.80) 8,2
  Supremația lui Bourne
  Cand lui Jason Bourne ii este inscenata asasinarea unor agenti CIA, el este nevoit sa-si reia slujba de dinainte - cea de asasin platit - pentru a-si dovedi nevinovatia si a ramane in viata. Continuarea filmului de succes The Bourne Identity / Identitatea lui Bourne.
  Done !
 • NOTA (IMDB: 8.10) 8,4
  Ultimatumul lui Bourne
  Bourne nu voia decat un lucru: sa dispara. Dar iata ca urma ii este luata iarasi de cei care l-au transformat intr-un spion si un asasin. Dupa ce si-a pierdut memoria si singura femeie pe care a iubit-o, Bourne va trebui sa infrunte o noua generatie de ucigasi profesionisti, gata de orice pentru a-l elimina. Indiferent la atacurile lor, el isi continua calatoria in cautarea propriului trecut. Iar asta il poarta din nou prin toata lumea...
 • NOTA (IMDB: 5.60) 6,8
  Poseidon
  Poseidon este un remake al filmului de aventuri din 1972, The Poseidon Adventure. Pentru noua versiune a fost păstrat doar numele Poseidon. Regizor este Wolfgang Petersen (Troia, The Perfect Storm), iar filmul spune povestea vaporului Poseidon care este răsturnat de un val uriaş. Poseidon este un remake al filmului de aventuri din 1972, The Poseidon Adventure. Este Anul Nou, iar festivităţile au început la bordul luxosului vas de croazieră Poseidon, aflat în Atlanticul de Nord. Unul dintre cele mai bune vase de genul său, Poseidon are mai mult de 20 de etaje înălţime, adăposteşte peste 800 de camere şi 13 punţi pentru pasageri. În seara aceasta, mulţi dintre invitaţii vasului s-au strâns pentru a întâmpina Anul Nou în mare stil, în magnifica sală de bal. Ei ridică paharele în timp ce căpitanul Bradford ţine un discurs şi trupa de muzică interpretează o versiune a cântecului „Auld Lang Syne.” Între timp, pe punte, ofiţerul şef simte că ceva nu este în ordine. Scrutând orizontul el observă un val uriaş; un perete de apă cu o înălţime de peste 45 metri, care se îndreptă spre ei. El încearcă să conducă vasul din calea impactului maxim, dar este prea târziu. Valul loveşte cu o putere colosală, înclinând vasul foarte tare, înainte de a se întoarce complet pe partea cealaltă. Pasagerii şi echipajul sunt aruncaţi afară, striviţi de dărâmături sau înghiţiţi de apă pe măsură ce apele intră prin ferestrele sparte. Pentru a amplifica colapsul, conductele de gaz iau foc, firele de curent se scurt-circuiteaza, iar lumina se opreşte, lăsând mari secţiunii ale vasului în întuneric şi haos. Ca rezultat al acestui dezastru, câteva sute de supravieţuitori se înghesuie în încă intacta sală de bal, care acum se află deasupra linie de plutire. Ei trebuie să stea împreună, susţine căpitanul şi să aştepte să vină ajutoare. Un singur om, jucătorul profesionist de cărţii de noroc Dylan Johns, preferă să-şi încerce sorţii de unul singur. Ignorând ordinele, el se pregăteşte să părăsească Sala de Bal şi să îşi găsească ieşirea şi totodată drumul spre siguranţă de unul singur, dar este oprit de Conor, un băiat de opt ani, care îl roagă pe Dylan să-i ia cu el pe el şi pe mama lui, Maggie. În urma lor pleacă Robert Ramsey, nerăbdător să-şi găsescă fiica, pe Jennifer, şi pe logodnicul ei, Christian. Doar cu o oră mai devreme, acest cuplu de tineri nu a reuşit să spună că ei s-au logodit şi acum trebuie să facă faţă mai multor provocări. Dylan, contra voinţei lui, conduce un mic grup de supravieţuitori prin interiorul vasului. Printre aceia care aleg să i se alăture decât să aştepte salvatori se numără un pasager clandestin, Elena, un sinucigaş care redescoperă dorinţa de a trăi şi un tânăr ospătar care cunoaşte vasul. Hotărâţi să lupte pentru a ieşi la suprafaţă, ei trebuie să găsească repede o cale prin care să meargă prin dărâmături pe măsură ce vasul continuă să se scufunde. Foarte repede se fac nişte legături în această călătorie pe verticală, fundături şi abateri. Şi încrederea se dovedeşte a fi ceva vital.
 • NOTA (IMDB: 8.10) 8,3
  Sin City
  Bine ati venit in Sin City. Acest oras atrage banditii, coruptii si suferinzii. Unii il numesc intunecat. Dur. Pe de alta parte, altii il numesc "casa". Politisti necinstiti. Femei sexy. Gardieni disperati. Unii cauta razbunarea. Altii salvarea. Apoi, mai sunt si cei care spera la putin din amandoua
  Done !
 • NOTA (IMDB: 6.20) 6,7
  Duplicitate
  Fostul ofiţer CIA Claire şi fostul agent MI6 Ray au părăsit lumea spionajului pentru salarii babane ca angajaţi în două multinaţionale rivale şi obsedate de securitate. Misiunea lor? Să protejeze un produs al cărui patent va aduce profituri imense. Conştienţi că miza este uriaşă, Claire şi Ray, acum iubiţi, vor să-şi tragă angajatorii în piept şi să fure formula produsului, dar oare pot avea încredere unul în celălalt?
 • NOTA (IMDB: 7.30) 7,8
  Ispita
  Castigator a 2 premii Globul de Aur: cel mai bun actor (drama) in rol secundar, cea mai buna actrita (drama) in rol secundar. Nominalizari la Globurile de Aur: cel mai bun film - drama, cel mai bun regizor, cel mai bun scenariu. Filmul este povestea unor relatii incalcite dintre doua cupluri de indragostiti care trebuie sa supravietuiasca, in urma aventurii avute de cate unul dintre parteneri cu celalalt al perechii adverse...
 • NOTA (IMDB: 7.60) 8,1
  Omul din interior
  Regizat de Spike Lee dupa un scenariul de Russell Gewirtz si produs de castigatorul Oscarului, Brian Grazer, INSIDE MAN este povestea unui politist dur, detectivul Frazier (Denzel Washington), care "isi pune mintea" cu un inteligent jefuitor de banci, Dalton (Clive Owen) intr-o drama care se lasa cu luare de ostatici.
 • NOTA (IMDB: 6.50) 7,1
  The International: Puterea banului
  Luis Salinger, agent al Interpolului, este hotarat sa aduca in fata justitiei una dintre cele mai puternice banci ale lumii. Ajutat de procuroarea Eleanor Whitman, Salinger ajunge sa descopere zeci de activitati ilegale ale bancii.
 • NOTA (IMDB: 6.70) 7,1
  Lichidati-i!
  Un misterios barbat isi asuma respon-sabilitatea de a proteja un nou-nascut de un grup de indivizi hotarati sa-l ucida. Desi este ultimul caruia un parinte i-ar da in grija copilul, Mr. Smith devine aparatorul lui. Pentru a le veni de hac railor condusi de machiavelicul Mr. Hertz, Smith face echipa cu prostituata Dairy Queen, specializata pe fetisuri legate de lactatie. Cei doi se afunda in hatisurile un oras in care moartea sta la panda peste tot.
 • NOTA (IMDB: 6.50) 7,8
  Sub anestezie
  Un bărbat îşi dă seama pe masa de operaţie că este imun la anestezice. În timpul unei intervenţii pe cord deschis, el simte fiecare incizie a bisturiului, dar este paralizat şi nu poate cere ajutor nimănui. Aflată alături, soţia lui trebuie să lupte cu propriii demoni. Producătorii filmului au avertizat că acesta va schimba lumea medicală aşa cum "Jaws" a schimbat turismul de pe litoralul american.
  Done !
 • NOTA (IMDB: 7.60) 8,5
  La început a fost cuvântul
  Intr-o America a anilor 30 plina de ura impotriva celor de culoare, un colegiu din sud (Wiley College Texas) lupta impotriva rasismului prin singurele arme pe care le are la dispozitie: cuvintele. Profesorul Melvin B. Tolson organizeaza o echipa de dezbateri puternica ce isi propune sa castige campionatul national impotriva celei mai puternice si titrate echipe din America: Harvard. Credeti ca vor reusi?
 • NOTA (IMDB: 7.70) 8,3
  Philadelphia
  Un avocat de culoare homofob e forțat să-și înfrunte prejudecățile, atunci când acceptă să apere un client bolnav de SIDA împotriva firmei care l-a concediat.
 • NOTA (IMDB: 7.80) 8,6
  Gangster american
  Detectivul Richie Roberts trebuie să cureţe străzile New York-ului de traficanţii de droguri. Cel mai important adversar al lui se dovedeşte a fi Frank Lucas, cel mai mare traficant din Harlem, care a transformat contrabanda cu heroină într-o artă. Personalităţi violente, fiecare cu obsesiile lui, cei doi transformă New York-ul într-un oraş prea mic pentru lupta lor. Care va câştiga, care va supravieţui?
  Done !
 • NOTA (IMDB: 6.80) 7,8
  De neoprit
  Inspirată dintr-o poveste reală, drama "Unstoppable" relatează modul în care o companie de cale ferată se străduieşte să evite o catastrofă feroviară ce ar putea afecta un oraş extrem de populat din Statele Unite ale Americii. O garnitură de tren lungă de o jumătate de milă, încărcată la capacitate maximă cu substanţe toxice şi combustibil lichid, se desprinde în mod accidental de locomotivă şi goneşte în cea mai mare viteză spre un oraş din vecinătate, fără ca vreun om să aibă control asupra ei
 • NOTA (IMDB: 7.70) 8,3
  Zi de instrucție
  O dramă realistă şi curajoasă plasată în lumea ambiguă din punct de vedere moral a investigaţiilor făcute de poliţiştii sub acoperire, Zi de instrucţie îi urmăreşte activitatea lui Alonzo pe măsură ce acesta îl pune la încercare pe debutantul în meserie idealist, Jake Hoyt (ETHAN HAWKE), care are la dispoziţie o zi şi doar o zi pentru a-i dovedi ce poate să facă superiorului său carismatic, dar de temut. Pe parcursul următoarelor 24 de ore, Jake va fi influenţat din ce în ce mai mult de logica strâmbă a lui Alonzo în timp ce amândoi îşi vor risca vieţile şi carierele, fiecare înţelegând în felul său noţiunea de a face dreptate
 • NOTA (IMDB: 6.90) 7,9
  Cartea lui Eli
  Printre firavele aşezări omeneşti rămase după un cataclism nimicitor, un războinic singuratic, Eli (Denzel Washington), poartă o carte care ar putea reprezenta unica şansă de salvare a omenirii.
  Done !
 • NOTA (IMDB: 6.40) 7,5
  S-a furat un tren 123
  O garnitură de metrou din New York e deturnată de un grup de bandiţi care ameninţă să omoare toţi pasagerii dacă în interval de o oră nu primesc 5 milioane de dolari. Tensiunea sporeşte pe măsură ce autorităţile se dovedesc incapabile să reacţioneze.
 • NOTA (IMDB: 7.00) 8,0
  Dincolo de trecut
  Toţi am experimentat pe pielea noastră neliniştitoarea senzaţie de deja vu, acea răzvrătire a memoriei pe care o trăieşti când întâlneşti un necunoscut şi ai senzaţia că-l stii de-o viaţă sau când recunoşti un loc deşi ştii foarte bine că n-ai fost niciodată acolo
 • NOTA (IMDB: 7.80) 8,4
  Titanii
  Bazat pe o poveste reală, "Remember the Titans" urmăreşte evenimente dramatice ce au avut loc în Alexandria, Virginia, în 1971, când un antrenor de fotbal afro-american, Herman Boone (interpretat de laureatul la Oscar Denzel Washington), a fost angajat pentru a antrena o echipă de liceu închegată, dar polarizată rasial, echipa numită T. C. Williams Titans. Supărat, încăpăţânat şi rigid, Boone are parte de o întâmpinare neprietenească din partea membrilor echipei, dar şi de o relaţie stranie cu antrenorul secund, Bill Yoast (Will Patton), un antrenor alb, mai în vârstă şi cu tradiţie în a câştiga
 • NOTA (IMDB: 6.60) 7,0
  Candidatul altora
  Denzel Washington si Meryl Streep, alaturi de Liev Shreiber se reunesc sub bagheta regizorului Jonathan Demme pentru a realiza Candidatul altora
 • NOTA (IMDB: 6.50) 7,5
  Contratimp
  Matt este seful politiei intr-un mic orasel din Florida. El este un cetatean respectat si indragit de comunitate. Cand are loc o dublă omucidere în orășel, Matt incepe investigatia, dar descopera ca toate dovezile conduc la el, ca principal suspect.
 • NOTA (IMDB: 6.30) 7,4
  Stare de asediu
  În momentul în care un autobuz aglomerat explodează în Brooklyn şi nişte evenimente sângeroase îşi fac apariţia pe străzile New York-ului, agentului special FBI Hubbard şi generalului Devereaux le revine misiunea să găsească vinovatul...
 • NOTA (IMDB: 7.20) 7,9
  Lunetistul
  Mark Wahlberg este Bob Lee Swagger, un lunetist de elita care traieste izolat intr-un loc retras din Arkansas dupa ce a cauzat moartea unei persoane nevinovate. Fosti membri ai echipei sale il conving sa accepte o ultima misiune militara. Swagger este tradat si acuzat ca a incercat sa-l ucida pe presedintele Statelor Unite, astfel ca specialistul in arme trebuie sa-l gaseasca pe adevaratul atentator, ceea ce ii pune in pericol pe cei mai importanti oameni din tara.
 • NOTA (IMDB: 6.50) 8,0
  District 13: Ultimatum
  Districtul 13 este controlat de mai multe grupări care se luptă pentru supremaţie. Damien şi Leito trebuie să readucă pacea în acest sector tulburat, înainte că serviciile secrete ale oraşului să ia măsuri drastice pentru a rezolva problema
  Done !
 • NOTA (IMDB: 6.90) 7,8
  Patru frați
  Dupa ce mama lor este ucisa in timpul unui jaf la un magazin, fratii Mercer
 • NOTA (IMDB: 5.40) 6,4
  Max Payne
  Un agent DEA, a cărui familie a fost omorâtă în urma unei conspirații, și un asasin al cărui scop este acela de a razbuna moartea surorii sale, sosesc împreună în New York pentru a rezolva o serie de crime.
 • NOTA (IMDB: 6.30) 7,3
  Hitman
  Povestea unui asasin de elită, proiectat genetic, cunoscut sub numele de Agentul 47. Agentul are o precizie uluitoare, ucide cu sânge rece, nu pentru ca i-ar face plăcere, ci pentru că aşa a fost educat: să-şi execute sarcinile cu profesionalism.
  Done !
 • NOTA (IMDB: 7.70) 7,8
  I se spunea Zodiac
  Bazat pe cele doua carti ale lui Robert Graysmith despre celebrul criminal Zodiac, care a existat in realitate. Acesta a terorizat orasul San Francisco in anii '60-'70 cu un sir de crime comise aparent la intamplare. Criminalul obisnuia sa trimita detectivilor si jurnalistilor mesaje criptice, pe care acestia incercau sa le descifreze pentru a descoperi urmatoarea victima. Filmul lui David Fincher spune povestea celebrelor crime, parte a unuia dintre cele mai celebre cazuri nerezelvate vreodata de politie.
 • NOTA (IMDB: 7.40) 7,8
  Domnul Brooks
  Mr. Brooks este un barbat (Kevin Costner) care dezvolta un alter ego ucigas (William Hurt). Demi Moore interpreteaza o politista extrem de dura, pornita in cautarea originalului duo. Dedicatia cu care se arunca in cercetare ii atrage atentia asasinului si-l face sa-si respecte urmaritoarea. Cand cei doi se intalnesc, intre ei se formeaza o legatura simbiotica, un adevarat prilej pentru regizorul Bruce Evans sa exploreze limitele psihologice ale unei relatii.
 • NOTA (IMDB: 7.30) 7,5
  Michael Clayton
  Avocat la unul dintre cele mai cunoscute cabinete de avocatura din New York, Michael Clayton aranjeaza discret problemele suparatoare ale clientilor sai. Pe biroul lui ajunge dosarul plin de dedesubturi al unei puternice companii agrochimice.
 • NOTA (IMDB: 7.10) 7,4
  Războiul lui Charlie
  Congressman-ul american Charlie "Petrecaretul" Wilson are probleme la inceputul anilor '80, cand este descoperit intr-un bar, cu doua stripteuze drogate pe genunchi. Destinul neobisnuit al barbatului este completat de incercarile sale de a ajuta rebelii din Afganistan dupa invazia sovietica. Wilson reuseste sa gaseasca sprijin de la cele mai neasteptate persoane, printre ele fiind si un fost agent CIA. Inspirat din realitate.
 • NOTA (IMDB: 7.10) 7,8
  Un ghem de minciuni
  Filmul este bazat pe nuvela scrisa de David Ignatius iar DiCaprio joaca rolul unui agent CIA, aflat in subordinea personajului lui Russell Crowe, ce are ca misiune descoperirea unui terorist Al-Qaeda care planuieste un nou atentat asupra Americii.
  Done !
 • NOTA (IMDB: 8.50) 8,1
  Memento
  Un bărbat amnezic care nu-şi mai poate aminti evenimentele recente, foloseşte notiţe şi tatuaje pentru a da de urmă ucigaşului soţiei lui. Secvenţa uimitoare şi antologică de la începutul lui Memento implică o crimă şi un polaroid cu un cadavru. Fotografia alunecă înapoi în camera foto, glonţul e absorbit pe ţeava pistolului şi Leonard, personajul principal, începe să trăiască invers
  Done !
 • NOTA (IMDB: 6.70) 7,3
  Speranta moare ultima
  Pe 23 ianuarie 2002, lumea intreaga este socata de imaginea lui Daniel Pearl, jurnalistul american decapitat in fata camerei de luat de vederi de un grup de extremisti pakistanezi.
  Done !
 • NOTA (IMDB: 7.10) 7,6
  Regatul
  Acest thriller de actiune regizat de Peter Berg se concentreaza pe o ancheta dusa de o echipa de agenti guvernamentali americani pentru a descoperi dedesbuturile unui atentat pus la cale impotriva unor civili americani din Orientul Mijlociu. Cu Jamie Foxx, Jennifer Garner si Chris Cooper in rolurile principale, "The Kingdom" cu siguranta nu-si va dezamagi spectatorii amatori de andrenalina.
 • NOTA (IMDB: 6.30) 6,0
  Americanul
 • NOTA (IMDB: 6.50) 7,5
  Cod de acces: Swordfish
  Gabriel (John Travolta), un spion carismatic si periculos, are nevoie de un superhacker. Dacã reuseste sã-l găsească, miliarde în fonduri guvernamentale ilegale asteaptã sã fie luate în primire.
 • NOTA (IMDB: 6.00) 7,6
  Turistul
  Jolie interpretează rolul unui agent Interpol care se foloseşte de un turist american în încercarea de a prinde un criminal alături de care a trăit o poveste de dragoste în trecut.
 • NOTA (IMDB: 6.40) 7,7
  Salt
  O agentă CIA este bănuită a fi agent rus infiltrat. Femeia, cu propiii colegi pe urmele sale, va trebui să reziste singură împotriva tuturor pentru a nu fi capturată de guvern, pentru a-şi proteja familia şi a-şi dovedi nevinovăţia.
 • NOTA (IMDB: 6.70) 7,7
  Wanted
  Un tanar pe nume Wesley (James McAvoy) afla in urma asasinarii tatalui sau, ca acesta fusese liderul unei organizatii de asasini. Antrenat de Sloan (Morgan Freeman) si echipa lui, Wesley va incerca sa calce pe urmele tatalui sau.
 • NOTA (IMDB: 7.80) 8,4
  Apocalypto
  Pe masura ce regatul Maya se confrunta cu declinul, conducatorii sai insista ca a construi tot mai multe temple si a sacrifica oameni este cheia prosperitatii. Laba de jaguar (Rudy Youngblood) , un tanar ales pt a fi sacrificat, fuge din regat pentru a-si schimba soarta
 • NOTA (IMDB: 5.50) 6,5
  Alexandru
  Cuceritorul Macedonean, Alexandru cel Mare (356-323 I.H.), cucerise aproape toata lumea cunoscuta in acele vremuri. Alexandru s-a folosit la maxim de armata creata de tatal sau, si a impins limitele puterii oamenilor sai, intr-un fel in care Regele Philip, nu ar fi visat sa o poata face.
 • NOTA (IMDB: 7.70) 8,9
  Titanic
  Acum, intr-o editie epeciala pe DVD, capodopera epica apartinand lui James Cameron iti taie respiratia, cuprinzand secvente care nu au mai fost vazute pana acum, oferind fanilor o perspectiva cu totul noua si mult mai profunda despre cum a fost creat acest film premiat cu Oscar
 • NOTA (IMDB: 8.80) 8,9
  Începutul
  Leonardo DiCaprio este Dom Cobb, un hoţ desăvârşit, un adevărat artist în domeniul revoluţionar al extracţiei, adică al furtului de informaţii preţioase din minţile celor care dorm.Rara abilitate a lui Cobb l-a transformat într-o achiziţie inestimabilă în complicata lume a spionajului tehnologic, dar l-a făcut în acelaşi timp să piardă tot ceea ce era important pentru el. Dar acum Cobb are o nouă şansă să redobândească ce a pierdut. O ultimă sarcină i-ar putea reînapoia viaţa pierdută dacă reuşeşte un lucru imposibil: nu furtul unei informaţii, ci inserarea ei în mintea cuiva.Bineînţeles, miza este atât de importantă, încât Cobb se va trezi ţinta unui misterios adversar care nu se va în lături de la nimic pentru a-l împiedica pe el şi echipa lui de specialişti să-şi ducă misiunea la îndeplinire.
 • NOTA (IMDB: 7.90) 8,9
  În căutarea fericirii
  Chris Gardner (Will Smith) este un talentat specialist în marketing, angajat din păcate la o companie mică. Din cauza salariului mic, Chris îşi duce viaţa de pe o zi pe alta, alături de fiul său în vârstă de cinci ani. Chiar când Chris găseşte o slujbă la o prestigioasă firmă de brokeraj, el şi fiul său sunt evacuaţi din apartamentul lor din San Francisco.
 • NOTA (IMDB: 7.70) 8,7
  Șapte suflete
  Un agent al Fiscului, Ben Thomas (Will Smith), încearcă să-şi ispăşească o greşeală din trecut ajutând şapte persoane. Dându-se drept fratele său, Ben schimbă vieţile celor şapte, dar planul său este dat peste cap când se îndrăgosteşte de Emily.
 • NOTA (IMDB: 7.20) 8,0
  Legenda vie
  Un cercetător e ultimul om rămas în viaţă, în urma unei epidemii care a transformat fiinţele umane în bestii însetate de sânge. El îşi petrece cea mai mare parte a timpului încercând să se pregătească pentru un atac pus la cale de monştrii mutanţi.
 • NOTA (IMDB: 6.40) 7,3
  Hancock
  Hancock este un supererou cu puteri fantastice: gloanţele nu-l pot doborî, are o putere supraomeneascş şi poate zbura mai repede decât sunetul. Şi e şi foarte sarcastic. Şi dispreţuit de toată lumea din cauza faptelor sale reprobabile. Alcoolic şi denigrat de lumea întreagă, Hancock îi salvează într-o zi viaţa unui specialist în PR, care încearcă să-l reabiliteze, până când supereroul îi fură nevasta. Şi dă oraşul peste cap
 • NOTA (IMDB: 7.10) 7,8
  Eu, Robotul
  In anul 2035 un politist obsedat de tehnologie investigheaza o crima de care este banuit un robot - lucru aparent imposibil, pentru ca ar insemna ca robotul a incalcat cele trei Legi Fundamentale are Roboticii...
 • NOTA (IMDB: 7.40) 8,5
  Ultimele dorințe
  Milionarul Cole si mecanicul Chambers fac parte din lumi diferite, dar ajung sa imparta aceeasi camera de spital. Ei descopera ca au doua lucruri in comun: dorinta de a-si petrece ultimele clipe facand tot ceea ce au dorit pana acum si nu au putut.
 • NOTA (IMDB: 6.80) 7,9
  Băieți răi
  Intr-o noapte torida de vara, e furata o cantitate uriașă de heroina, de 100 de milioane de dolari, chiar din incaperea destinata depozitarii dovezilor. Marcus si Mike, doi detectivi cam trasniti vad in rezolvarea acestui caz sansa vietii lor.
 • NOTA (IMDB: 7.30) 7,9
  Inamicul statului
  Robert e avocat sarguincios, tata devotat si sot iubitor. Viata lui va lua o intorsatura ciudata dupa ce intra in posesia unei casete in care este inregistrata moartea unui important senator.
 • NOTA (IMDB: 6.60) 7,5
  Băieți răi 2
  Detectivii de la sectia narcotice Mark Lawrey si Marcus Burnett sunt repartizati sa investigheze o retea de distributie a unui drog puternic care a ajuns in Miami. Ei descopera o conspiratie de proportii in care este implicat un mare mafiot, ale carui ambitii de a prelua controlul asupra traficului de droguri din oras s-au transformat intr-un razboi sangeros...
 • NOTA (IMDB: 6.90) 7,6
  Ziua Independenței
  Aparitia unor imense nave spatiale se va transforma rapid in teroare, odata cu momentul in care uriasele nave pornesc in distrugerea marilor orase din intreaga lume. Pamantul mai are o singura speranta: o mare ofensiva impotriva invadatorilor.
 • NOTA (IMDB: 8.50) 9,1
  Gladiatorul
  Regizorul Ridley Scott readuce publicului de cinema bătăliile glorioase din vremea romanilor într-o poveste impetuoasă despre curaj şi revanşă.
 • NOTA (IMDB: 7.40) 8,2
  3 zile de coșmar
  Viaţa părea perfectă pentru John Brennan până când soţia lui, Laura, este arestată pentru o crimă macabră pe care ea susţine că nu a comis-o.
 • NOTA (IMDB: 7.10) 7,7
  Jocuri la nivel înalt
  Bazat pe mini-seria BBC cu acelaşi nume, lungmetrajul State of Play prezintă povestea unei echipe de reporteri investigatori ce lucrează în colaborare cu un detectiv pentru a încerca rezolvarea unui caz de crimă. Amanta unui membru din congresul SUA a fost omorâtă
  Done !
 • NOTA (IMDB: 6.90) 8,1
  Necunoscutul
  Un bărbat se trezeşte din comă şi descoperă că identitatea i-a fost furată. Nimeni, nici măcar soţia sa, nu îl crede. Cu ajutorul unui tânăr, eroul încearcă să dezlege misterul şi să dovedească sieşi şi lumii întregi că nu şi-a pierdut minţile.
 • NOTA (IMDB: 8.90) 9,3
  Lista lui Schindler
  Povestea adevărată a lui Oskar Schindler, un afemeiat și un profitor, care salvează viețile a mai bine de 1100 de evrei în timpul Holocastului. O mărturie emoționantă despre ororile războiului și despre alterarea caracterelor umane în timp de război.
 • NOTA (IMDB: 6.20) 7,8
  Fură și fugi
  Un grup de infractori din Los Angeles continuă să ridiculizeze şi să întărâte forţele de poliţie din oraş perfectând planuri din ce în ce mai îndrăzneţe de a jefui băncile. Hoţii nu lasă în urmă niciun indiciu ce ar putea conduce la identificarea şi capturarea lor, şi pun în scenă cu o măiestrie demnă de invidiat lovituri din ce în ce mai periculoase
  Done !
 • NOTA (IMDB: 7.90) 8,6
  Teroare în Paris
  Ce poate fi mai rău pentru un tată decât să asiste neputincios la răpirea fiicei sale? Acesta este coşmarul trăit de Bryan, fost agent secret, care are la dispoziţie doar câteva ore pentru a o salva
 • NOTA (IMDB: 7.50) 8,3
  Transfer de identitate
  Căpitanul Stevens (Jake Gyllenhaal) se trezeşte în corpul unui necunoscut, într-un tren spre Chicago. Descoperă că face parte dintr-o operaţiune specială cu scopul de a opri un atac terorist în urma căruia un tren a fost aruncat în aer.
  Done !
 • NOTA (IMDB: 5.80) 7,2
  Conspirație la nivel înalt
  Toată tehnologia din lume este supravegheată. Orice telefon este ascultat şi orice dispozitiv electronic de telecomunicaţii este urmărit îndeaproape. Un singur telefon este rupt de la această reţea, având capacitatea de a analiza toate datele
 • NOTA (IMDB: 8.00) 8,2
  Casino Royale
  Casino Royale ii reuneste pe producatorii Michael G. Wilson si Barbara Broccoli cu regizorul Martin Campbell, care a regizat blockbuster-ul din 1995 GoldenEye / Agentul 007 contra GoldenEye, si este cel de-al 21-lea film cu James Bond produs de detinatorii francizei, EON Productions.
 • NOTA (IMDB: 7.40) 7,4
  Prins la înghesuială
  Cu un fost șef militar sârb aruncat în combinație și o gloată de bandiți periculoși puși fie să-l ajute sau să-i pună piedici, eroul nostru își dă seama curând că încercarea de a ieși din afacerile cu droguri îl poate costa totul, inclusiv viața.
 • NOTA (IMDB: 8.80) 8,8
  Forrest Gump
 • NOTA (IMDB: 6.70) 8,1
  Îngeri și Demoni
  Robert Langdon trebuie să dejoace de această dată planurile unei secte, Illuminati, al cărei scop este nici mai mult nici mai puțin decat aruncarea în aer a întregului Vatican în timpul conclavului care ar trebui să-l aleagă pe următorul papă.
 • NOTA (IMDB: 6.50) 7,0
  Codul lui Da Vinci
  De la regizorul Ron Howard, producătorul Brian Grazer şi scenaristul Akiva Goldsman, echipa câştigătoare a unui Premiu Oscar pentru filmul A Beautiful Mind, şi producătorul John Calley (nominalizat la Premiul Oscar pentru filmul The Remains of the Day), vine versiunea pentru cinema a Codului lui Da Vinci, scris de Dan Brown, unul din romanele cele mai populare şi dezbătute ale timpului nostru, cu o distribuţie condusă de dublul laureat al Premiului Oscar Tom Hanks alături de Audrey Tautou, Ian McKellen, Alfred Molina, Jurgen Prochnow, Paul Bettany şi Jean Reno
 • NOTA (IMDB: 6.50) 8,4
  Furtuna de foc
 • NOTA (IMDB: 6.70) 8,0
  Furios și iute
  Două bande rivale luptă pentru supremaţia străzilor din Los Angeles. Un poliţist este infiltrat printre ei ...multă acţiune inserată între curse ilegale de maşini
 • NOTA (IMDB: 5.80) 7,1
  Mai furios, mai iute
  Brian O'Conner, dat afara din politie, este recrutat de catre agentii din Miami impreuna cu prietenul sau din copilarie, pentru a se infiltra intr-o echipa a unui gangster care a planuit un jaf a mai multe milioane de dolari.
 • NOTA (IMDB: 6.00) 7,1
  Furios și iute: Tokyo Drift
  Shaun Boswell, a fost mereu un rebel. În şcoală a fost mereu retras, singura lui legătură cu lumea din jur fiind prin cursele ilegale de maşini - ceea ce a făcut să fie luat la ochi de autorităţile locale. Pentru a evita închisoarea, Shaun este trimis în altă ţară, să trăiască alături de unchiul sau, cadru militar, într-un apartament micuţ dintr-un cartier mărginaş al oraşului Tokyo
 • NOTA (IMDB: 6.60) 8,4
  Furios și iute 4: Piese originale
  Brian ajută federalii să stopeze un mare importator de heroină cunoscut sub numele de Braga. Cu ajutorul unui informator numit James Park, Brian îşi câştigă un loc în echipa criminalilor, unde încearcă să-l găsească vinovat pe Braga.
 • NOTA (IMDB: 7.30) 8,7
  Furios și iute în viteza a 5-a
  După ce Dom Toretto este eliberat de fostul poliţist Brian O'Conner, eroii fug din ţară şi strâng o echipă de specialişti ai volanului pentru a înfrunta un magnat corupt din Rio de Janeiro.
 • NOTA (IMDB: 5.60) 6,7
  Babylon A.D.
  Veteranul de război devenit mercenar Toorop (Vin Diesel) acceptă o sarcină periculoasă: el trebuie să protejeze o femeie care vrea să ajunga din Rusia în SUA. Bărbatul habar n-are că femeia ascunde în corp un organism necesar pentru împlinirea ambiţioaselor şi nebuneştilor planuri ale unei secte de a crea prin mutaţie genetică un nou Mesia
 • NOTA (IMDB: 5.80) 7,2
  Triplu X
  Un sportiv de performanta este recrutat de guvern pentru o misiune speciala in Rusia. Un film de actiune exploziv de regizorul filmului "Furios si iute" (The Fast and the Furios).
 • NOTA (IMDB: 6.70) 7,6
  Riddick - Bătălia începe
  Planetele cad una după alta sub stăpânirea Necromogerilor - războinici care oferă lumii o alegere simplă - se convertesc sau mor. Cei care refuză regulile impuse speră că cineva sau ceva va încetini creşterea Imperiului Necro.
 • NOTA (IMDB: 6.10) 7,4
  Pe cont propriu
  Sean Vetter (Vin Diesel) si partnerul sau Demetrius Hicks (Larenz Tate) s-au ridicat de pe strazile periculoase ale Los Angeles-ului si acum lucreaza impreuna ca agenti DEA, ducand un razboi ce dureaza de 7 ani pentru a anihila puternica retea de droguri de la granita mexicana. Sunt poreclitipistolarii pentru metodele lor dure. Perseverenta celor doi da roade atunci cand il aresteaza pe Memo Lucero (Geno Silva), controversatul cap al cartelului Baja, care e inchis intr-o inchisoare de maxima siguranta
 • NOTA (IMDB: 6.20) 7,3
  Crime online
  În cadrul FBI, o secţie specială investighează infracţiunile realizate prin intermediul internetului. Agenta Jennifer Marsh se confruntă cu un criminal deosebit: acesta îşi prezintă online crimele atroce, pe propriul său site, iar soarta fiecărei victime este hotărâtă de utilizatori. Cu cât mai multe click-uri pe site, cu atât victima moare mai repede. Marsh şi echipa ei pornesc în căutarea criminalului, dar acesta este... de negăsit
 • NOTA (IMDB: 6.10) 7,3
  Patru băieți și o geantă
  Cei patru fii ai unui sef mafiot din Brooklyn formeaza o echipa pentru a preda o geanta cu bani unui serif corupt din Montana. Dar lucrurile nu merg cum si-au inchipuit ei, dar nici cum si-a inchipuit seriful....
 • NOTA (IMDB: 5.70) 6,9
  Totul până la bani
  Ice Cube este Bucum Jackson, un vanator de recompense aflat pe urmele lui Reggie Wright (interpretat de Mike Epps), un infractor care a reusit sa scape din inchisoare. Bucum este cat pe ce sa-l captureze pe Reggie, dar, din intamplare, cei doi surprind un jaf exact in momentul desfasurarii lui. In invalmaseala creata, Reggie reuseste sa scape de Bucum si de hotii de diamante, dar isi pierde portofelul, in care avea un bilet castigator la loterie. Reggie isi vrea portofelul inapoi, Bucum
 • NOTA (IMDB: 7.10) 8,0
  Transformers - Războiul lor în lumea noastră
  Pe planeta Cybertron traiesc doua rase de roboti. Transformatorii sunt separati in doua tabere: Autobotii cei buni si drepti, condusi de Optimus Prime (a carui deghizare este o camioneta rosie cu 18 roti), si cruzii Decepticoni, condusi de Megatron.
  Done !
 • NOTA (IMDB: 6.00) 8,4
  Transformers: Răzbunarea celor învinși
  Bătălia pentru Pământ tocmai s-a încheiat, însă bătălia pentru Univers abia a început. După reîntoarcerea pe Cybertron, Starscream preia controlul asupra Decepticonilor şi este hotărât să se întoarcă pe Terra cu forţe crescute
 • NOTA (IMDB: 6.30) 8,4
  Transformers 3
  Atacul decepticonilor începe! Optimus Prime şi echipa lui de autoboţi încearcă să le facă faţă pentru a 3-a oară. Vor reusi? The Fallen şi Megatron îşi vor uni forţele şi îi vor distruge? Sau autoboţii Skids, Mudflap, Ratchet,Bumblebee, Sideswipe, Ironhide şi Optimus Prime  vor supravieţui?
 • NOTA (IMDB: 7.10) 7,8
  Greu de pensionat
  Un fost agent CIA compensează aventurile de odinioară cu o existenţă cât mai liniştită. Problemele încep în ziua când un asasin încearcă să-l ucidă. Frank apelează la echipa sa de odinioară (Freeman, Mirren, John Malkovich) pentru a lichida asasinul.
 • NOTA (IMDB: 7.20) 7,9
  Greu de ucis 4
  La 10 ani de la ultima sa misiune, John McClane este singurul politist in stare sa dejoace un act de terorism tehnologic pus la cale de una dintre cele mai redutabile minti criminale. Greg, un hacker ingenios, planuieste sa paralizeze intreaga tara.
 • NOTA (IMDB: 7.80) 8,3
  Slevin: Nevinovat cu ghinion
  Lucky Number Slevin este un thriller cu rasturnari de situatie in lumea interlopa a crimei si razbunarii. Actiunea are loc in New York City, si spune povestea unei confuzii care il aduce pe Slevin (Josh Harnett) in mijlocul unui razboi dintre doi capi mafioti rivali de moarte: The Rabbi (Ben Kingsley) si The Boss (Morgan Freeman).
 • NOTA (IMDB: 6.80) 7,8
  21: Șansa vieții lui
  Şansa vieţii lui, filmul de aventuri al casei Columbia Pictures, este inspirat de povestea adevărată a unui grup de tineri supradotaţi, care au păcălit Vegas-ul cu milioane de dolari. Ben Campbell (Jim Sturgess) este un student timid, dar stralucit, la M.I.T. (Institutul de Tehnologie din Massachusetts) care - având nevoie de bani pentru taxele şcolare - găseşte soluţia în jocurile de noroc. El este recrutat de un grup format din studenţii cei mai inteligenţi ai facultăţii, care se duc la Las Vegas în fiecare week-end, înarmaţi cu identităţi false şi cu know-how-ul necesar păcălirii jocului de blackjack
 • NOTA (IMDB: 6.30) 7,1
  Surogate
  În viitor, fiinţele umane trăiesc izolate, folosind roboţi înlocuitori (surogatele din titlu), cu un aspect asemănător dar îmbunătăţit în comparaţie cu originalul uman, pentru activităţile sociale. Când roboţii încep să fie distruşi printr-o metodă care duce şi la uciderea "operatorului" uman
 • NOTA (IMDB: 6.90) 7,6
  Mascul necrutator
  Au crescut impreuna in suburbiile din Los Angeles, traindu-si propria versiune a visului american, in care fiecare zi era un abur de petrecere in tensiunea asteptarii urmatoarei provocari. Johnny era lidereul sordidei lor lumi, cladite pe droguri si lacomie. Cand el este pacalit de un alt dealer, lucrurile scapa de sub control, iar deznodamantul socheaza pe toata lumea. Justin Timberlake, Sharon Stone si Bruce Willis apar si ei in acest film, unul dintre cele mai controversate in America anul trecut.
 • NOTA (IMDB: 6.60) 7,3
  Mărturie mortală
  Un politist al NYPD primeste banala sarcina de a escorta un martor din custodia politiei la tribunal. Desi distanta intre sediul NYPD si 100 Centre Street este de 16 strazi (16 Blocks), se pare ca nimeni nu doreste ca martorul sa ajunga la destinatie
 • NOTA (IMDB: 6.80) 7,8
  Gool!
  Las fel ca milioanele de copii din intreaga lume, Santiago Munez (Kuno Becker) viseaza sa devina un fotbalist profesionist. Totusi, locuind intr-un cartier de la periferia orasului Los Angeles, el crede ca este numai un vis si atat. Tatal sau nu il incurajeaza sa practice acest sport, considerand ca este pentru oameni instariti.
 • NOTA (IMDB: 5.90) 7,2
  Gool! 2
  Dupa ce castiga experienta la FC Newcastle United, Santiago Munez (Becker) primeste o sansa extraordinara in cariera sa, cand este transferat la Real Madrid.
 • NOTA (IMDB: 3.30) 6,9
  Gol 3 - Finala
  Trilogia despre fotbal în a cărei primă parte a jucat un rol principal şi românul Marcel Iureş se încheie cu acest al treilea film despre participarea fotbalistului Santiago Munez la Campionatul Mondial de fotbal din 2006. Mexicanul devenit celebru în echipa britanică Newcastle va da de această dată goluri pentru echipa naţională a ţării sale, dar îşi va da seama curând că gloria nu este niciodată doar la un şut distanţă.
 • NOTA (IMDB: 6.60) 7,3
  Ostaticul
  Bantuit de amintirea unei crime pentru care se considera vinovat, negociatorul Jeff se muta intr-o suburbie linistita, insa nu scapa de probleme: trei indivizi iau ostatica o intreaga familie, dupa un jaf ratat.
 • NOTA (IMDB: 6.60) 7,5
  Lacrimi din Soare
  A FOST ANTRENAT SA URMEZE ORDINELE. A DEVENIT EROU PRIN INCALCAREA LOR. A.K. Waters (Bruce Willis) este comandantul unei echipe a trupelor speciale care trebuie sa efectueze o periculoasa misiune de salvare in Nigeria.
 • NOTA (IMDB: 6.80) 7,3
  Hellboy - Eroul scăpat din Infern
  Născut în flăcările iadului acum 60 de ani, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Hellboy (Ron Perlman) a fost adus pe Pământ de către un nebun malefic, Grigori Rasputin (Karel Roden), pentru a dezlănţui forţele răului
 • NOTA (IMDB: 7.00) 7,6
  Hellboy și Armata de Aur
  Hellboy II: The Golden Army aduce mai mulți mușchi, arme și mai sofisticate, o grămadă de monștri, dar și ceva scandaluri domestice pentru eroul nostru roșu. Iar de data aceasta, Hellboy va snopi în bătaie și va tăbăci pieile mai multor ticăloși.
 • NOTA (IMDB: 7.00) 8,0
  Thor
  Puternicul şi arogantul războinic Thor este izgonit în afara graniţelor tărâmului fantastic Asgard, drept pedeapsă pentru faptele sale nesăbuite, şi trimis să trăiască pe Pământ, printre oameni, ajungând în scurt timp unul dintre cei mai destoinici protectori ai acestora. Filmul e bazat pe benzile desenate Marvel, cu acelaşi nume, create de Stan Lee, Larry Lieber şi Jack Kirby
 • NOTA (IMDB: 8.20) 8,7
  V de la Vendetta
  Intr-o poveste in care Germania a castigat un viitor Razboi Mondial si Marea Britanie este acum un stat fascist, un razbunator mascat cunoscut numai sub initiala "V" conduce un razboi de gherila impotriva guvernului
 • NOTA (IMDB: 7.40) 8,3
  Dincolo de limite
  Eddie Mora (Bradley Cooper) este un scriitor ratat. Din ziua în care iubita îi dă papucii, faptul că nu are niciun viitor devine o certitudine. Însă, lucrurile iau o întorsătură neaşteptată atunci când un vechi prieten îi oferă un drog sintetic, NZT.
  Done !
 • NOTA (IMDB: 6.40) 7,9
  Click - Zapând prin viață
  Un arhitect obsedat de muncă (Sandler) găseşte într-o bună zi o telecomandă ce îi permite să parcurgă realitatea în ce sens vrea. Poate astfel să retrăiască momente frumoase. Să repare greşeli regretabile. Numai că la un moment dat telecomanda o ia razna şi nu mai ascultă de el
 • NOTA (IMDB: 6.00) 6,9
  Crime justificate
  Doi detectivi din New York, Rooster (Al Pacino) si Turk (Robert De Niro), se chinuie sa identifice extrem de posibila legatura dintre o crima recenta si un caz rezolvat (cel putin aparent) cu ani in urma. Doua intrebari ii macina pe cei doi: au de-a face cu un criminal in serie in libertate? Omul pe care l-au bagat dupa gratii este nevinovat? Pacino si De Niro colaboreaza pentru prima oara dupa Heat.
 • NOTA (IMDB: 6.40) 7,6
  Columbiana
  Un action thriller, în care o copilă este aruncată în lumea cumplită a crimelor, a violenţei şi nu în ultimul rând a răzbunării. La vârsta de numai 10 ani, Cataleya este martoră la uciderea părinţilor săi, ordonată de cel mai mare mafiot local
 • NOTA (IMDB: 5.40) 6,0
  Stone
  Un condamnat lipsit de scrupule începe un periculos joc de-a şoarecele şi pisica al cărui scop este să-l facă pe ofiţerul însărcinat cu verificarea lui să-i acorde mai repede eliberarea pe cuvânt
 • NOTA (IMDB: 8.50) 9,1
  Pianistul
  Bazat pe memoriile pianistului W. Szpillmann, Pianistul este povestea adev
 • NOTA (IMDB: 6.60) 8,1
  Nu da înapoi
  Jake Tyler (Sean Faris) s-a mutat de curand in Orlando (Florida) cu familia lui. Starul echipei de fotbal a liceului din orasul natal este acum doar un "outsider" cu o reputatie de scandalagiu. La invitatia colegei sale Baja (Amber Heard), Jake se hotaraste sa mearga la o petrecere la care este trezeste, fara voia lui, in mijlocul unei lupte cu Ryan McDonald (Cam Gigandet)
 • NOTA (IMDB: 7.60) 8,6
  Iluzionistul
  Film despre magie si dragoste deopotriva, "Iluzionistul" spune povestea unei Viene a inceputului de secol XX, oras vrajit de aparitia unui ilustru magician. Misteriosul iluzionist Eisenheim devine cel mai celebru om din oras, spre gelozia Printului mostenitor Leopold, a carui popularitate scade. Leopold are un motiv in plus sa-l urasca pe magician: acesta a fost marea dragoste a actualei lui logodnice, Sophie von Teschen. Leopold ii cere omului sau de incredere, inspectorul Ulh, sa-l scape de incomodul adversar.
 • NOTA (IMDB: 6.70) 7,4
  Mândrie și Glorie
  O poveste despre o familie glorioasa, ai carei membrii au facut cariera de-a lungul timpului ca ofiteri ai N.Y.P.D.
 • NOTA (IMDB: 7.30) 8,1
  Avocatul din limuzină
  Haller e un avocat oarecare din L.A., care, mereu pe drumuri, foloseşte bancheta din spate a unei limuzine Lincoln drept birou. Pe parcursul întregii cariere, Haller s-a temut că a devenit incapabil să recunoască un om inocent.
 • NOTA (IMDB: 7.80) 8,3
  Marea mahmureală
  Doug şi prietenii lui merg la Las Vegas pentru petrecerea burlacilor. După o noapte de pomină, găsesc în baie un tigru şi în şifonier un bebeluş! Cu Doug dispărut, cei trei trebuie să reia traseul pentru a-şi da seama ce s-a întâmplat.
 • NOTA (IMDB: 6.50) 7,6
  Marea Mahmureală 2
  Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) și Doug (Justin Bartha) călătoresc în Thailandă, unde are loc nunta lui Stu. După o petrecere a burlacilor de neuitat în Las Vegas, Stu vrea un simplu prânz cu prietenii.
 • NOTA (IMDB: 5.90) 6,8
  Concediu de la căsnicie
  Scris de fraţii Bobby şi Peter Farrelly, filmul spune povestea unui cuplu (Wilson şi Fischer) care experimentează o nouă metodă de convieţuire. Femeia îi oferă bărbatului libertatea de a se angaja în activităţi extramaritale.
 • NOTA (IMDB: 6.40) 7,6
  Dacă aș fi... tu?
  Mitch şi Dave au crescut împreună şi erau de nedespărţit, dar de nişte ani buni viaţa i-a dus pe căi separate. În timp ce Dave este un avocat epuizat de muncă, de soţie şi de cei trei copii, Mitch e celibatar, mai mult fără job şi complet nematurizat, lucru de înţeles pentru că nu i-a plăcut niciodată să-şi asume vreo responsabilitate. Fiecare invidiază existenţa celuilalt, dar nicio grijă, căci destinul le-a pregătit o surpriză: cei doi se trezesc într-o dimineaţă că au făcut schimb de corpuri!
 • NOTA (IMDB: 9.20) 9,3
  Nașul
  "Filmul Nasul, realizat cu consilieri de specialitate, aduce pe ecran povestea ascensiunii, a decaderii si a noii ascensiuni a unei familii mafiote din New York. Nasul inseamna trei ore de film dur, adesea socant, un portret realist si necrutator al cartelului crimei organizate devenit omniprezent in SUA, creionat fara nici o retinere. Toti actorii sunt uimitori si creeaza personaje de neuitat, pana si in rolurile secundare." - The Motion Picture Guide
 • NOTA (IMDB: 9.00) 9,2
  Nașul II
  În ceea ce fără îndoială este una dintre cele mai bune continuări de film din toate timpurile, Francis Ford Coppola duce mai departe povestea de proporţii epice a trilogiei Godfather cu această saga despre două generaţii din familia Corleone aflate la putere. Coppola colaborează încă o dată cu scriitorul Mario Puzo, şlefuind două poveşti întreţesute, care funcţionează în egală măsură ca preambul şi continuare a originalului
 • NOTA (IMDB: 7.60) 8,8
  Nașul III
  Una dintre cele mai interesante saga din istoria filmului continuă! În această ultimă parte a trilogiei despre familia Corleone, Al Pacino joacă rolul lui Michael, liderul puternic al familiei. La cei 60 de ani ai săi, Michael e dominat de două pasiuni: să-şi elibereze familia de crime şi să găsească un succesor potrivit
 • NOTA (IMDB: 5.90) 7,0
  88 de minute
  Stii ca mai ai 88 de minute de trait. Ce faci? Jack Gramm (Al Pacino) este profesor universitar si lucreaza ca psihiatru pentru FBI. El primeste o amenintare cu moartea si are doar 88 de minute pentru a gasi un criminal. Al lui... Incercand sa elimine posibilii suspecti, Gramm afla ce inseamna presiunea timpului. El are vreme totusi sa comunice cu o studenta dificila, cu o fosta iubita si cu un criminal condamnat la moarte... Va reusi sa-l gaseasca pe asasin? Va reusi sa supravietuiasca?
 • NOTA (IMDB: 6.60) 7,4
  Recrutul
  INCREDERE. TRADARE. DECEPTIE. IN C.I.A. NIMIC NU ESTE CEEA CE PARE. Un tanar este recrutat de catre CIA si ii este incredintata o misiune din partea instructorului sau: sa gaseasca un informator din agentie. Pe parcursul antrenamentului sau si a noii misiuni incredintate, el afla ca nimeni nu este ceea ce pare...
 • NOTA (IMDB: 7.60) 7,6
  Misiuni periculoase
  Irak. Protagonişti ai unui joc de-a şoarecele şi pisica, nişte soldaţi genişti americani trebuie să supravieţuiască într-un oraş în care orice localnic este un potenţial duşman şi orice obiect o potenţială bombă.
 • NOTA (IMDB: 8.10) 8,7
  O fată de milioane
  Castigator a 2 premii Globul de Aur: Cea mai buna actrita intr-o drama: Hilary Swank Cel mai bun regizor: Clint Eastwood. Castigator a 4 premii Oscar (pentru Cel mai bun film, Cel mai bun regizor - Clint Eastwood, Actor in rol secundar - Morgan Freeman, Actrita in rol principal - Hilary Swank).
 • NOTA (IMDB: 9.00) 8,8
  Cavalerul negru
  Cu ajutorul locotenentului Gordon şi al procurorului Dent, Batman vrea să cureţe oraşul de criminali. Eroul trebuie să lupte cu Joker, care aruncă oraşul în anarhie. Speranţele locuitorilor se află doar în Batman, dar va reuşi acesta să izbândeasca?
 • NOTA (IMDB: 6.00) 7,3
  Hoți de onoare
  Ripley trebuie să returneze o datorie unor mafioți ruși pentru care aceștia îl amenință cu moartea. Decide să pună la cale o lovitură deosebită - subtilizarea unor valoroase ouă Fabergé depozitate în seiful unei mari fabrici rusești de bijuterii.
 • NOTA (IMDB: 7.00) 7,7
  Dresat pentru a ucide
  Danny este un sclav care si-a trait intreaga viata fara nici un fel de educatie normala umana, avand gandirea si personalitatea unui copil. El a invatat o singura lectie: aceea de a sti sa se bata. Dar lucrurile se vor schimba foarte curand...
  Done !
 • NOTA (IMDB: 7.70) 7,7
  Dispărută fără urmă
  Dorchester, unul din cele mai dure cartiere din întregul Boston, nu este un loc pentru cei slabi sau nevinovaţi. Când o fetiţă de numai 4 ani dispare - detectivii Patrick şi Angela Gennaro deschid o investigaţie si vor risca totul.
 • NOTA (IMDB: 5.50) 6,8
  Agentul
  Fost trăgător de elită, acum retras din activitate, James este urmărit de faptul că a eşuat în tentativa de eliminare a unuia dintre cei mai temuţi terorişti din lume. El este abordat de foştii săi angajatori pentru a-şi finaliza misiunea în Londra.
 • NOTA (IMDB: 5.70) 6,6
  Asasinul
  Un asasin platit. Un tata disperat. Un contract care trebuie onorat. Frank Cordell (Morgan Freeman) este un asasin platit extrem de periculos, pe lista caruia se putea numara si Presedintele Statelor Unite. El este prins si in curand va trebui sa dea socoteala pentru crimele sale, insa reuseste sa evadeze din custodia politiei luandu-l ostatic pe fiul lui Ray Keene (John Cusack). Se spune ca asasinii platiti au si ei un cod al onoarei. Nici Cordell nu face exceptie: cand a fost ares
 • NOTA (IMDB: 7.10) 7,6
  Blade
  Wesley Snipes este memorabil în rolul super-eroului Blade, cel mai faimos vânător de vampiri al timpurilor moderne. Legenda sa este înfricoşătoare. Înainte să-l aducă pe lume pe Blade, mama sa a fost muşcată mortal de un vampir, devenind astfel imun la atacurile fatale ale acestor creaturi ale nopţii. Blade creşte şi va deveni cel mai de temut duşman al urmaşilor lui Dracula pe care îi hăituieşte şi în gaură de şarpe, în cavou de castel şi în toaletă de club de noapte. După 30 de ani, când află adevărul despre moartea mamei sale, furia sa devine incontrolabilă. Metamorfozat într-o creatură hibrid, jumătate om, jumătate vampir, el este însoţit în cruciada sa împotriva strigoilor însetaţi de sânge de Hannibal King, un detectiv specializat în găsirea vampirilor şi de Frank Drake, un descendent pe linia lui Dracula care şi-a trădat maestrul.
 • NOTA (IMDB: 6.70) 8,2
  Blade II
  Blade, jumatate om, jumatate vampir, caută răzbunarea pentru blestemul cu care s-a nascut. Blade trebuie să se alieze cu o echipă de vampiri pentru a lupta cu o nouă specie de super-vampiri care la rândul ei are ca scop eradicarea ambelor specii.
 • NOTA (IMDB: 5.90) 6,6
  Blade: Trinity
  Blade luptă cot la cot cu un grup de vânători de vampiri pentru a-l învinge pe Talos, care l-a înviat pe "Drake", un strămoş al lui Dracula. Acesta a fost "adormit" timp de un secol, iar acum vrea să preia controlul asupra tuturor vampirilor.
 • NOTA (IMDB: 6.70) 7,3
  Polițiști în Brooklyn
  Trei poliţisti din Brooklyn, fără nicio conexiune între ei, ajung purtaţi de întâmplare în aceeaşi situaţie foarte periculoasă.
 • NOTA (IMDB: 7.10) 8,2
  Iceman – ultimul meci
  George Chambers (Michael Jai White) este campionul mondial la box, categoria grea, care s-a facut cunoscut in ring sub numele de “Iceman”. Nici un adversar nu a putut sa stea vreodata in fata fortei distrugatoare a lui Iceman. Insa la un moment dat, campionul se trezeste in situatia de a da cea mai grea lupta a vietii sale. Dupa ce este acuzat pe nedrept de trafic de droguri, Iceman este trimis intr-o inchisoare din Rusia. Iar lupta cea mai dura nu se mai da de aceasta data in ring. Iceman nu ma
 • NOTA (IMDB: 6.10) 7,4
  Runda finală
  În urmă cu zece ani, Monroe era un boxer în ascensiune. Într-o noapte, într-un acces de furie, comite o crimă care-i aduce închisoarea pe viaţă. Bărbatul continuă să boxeze în închisori, cu un record de 67 de victorii şi nicio înfrângere.
 • NOTA (IMDB: 7.50) 8,6
  Undisputed III: Redemption
  Luptătorul deţinut Boyka este grav accidentat la genunchi de la sfârşitul filmului Undisputed 2. Nemafiind cel mai temut luptător din închisoare, Boyka a decăzut atât de mult încât sarcina lui este igienizarea toaletelor
 • NOTA (IMDB: 4.70) 5,9
  Jocul morții
  Agentul CIA Marcus (Wesley Snipes) primeşte misiunea de a se infiltra în cercul unui traficant de arme internaţional, Frank Smith, pentru a-l aduce în faţa justiţiei. Jones reuşeşte să se angajeze ca pază de corp pentru Smith.
 • NOTA (IMDB: 4.80) 5,7
  Detonatorul
  Agentul C.I.A. sub acoperire Sonni Griffith (Wesley Snipes) cãlãtoreste singur spre Polonia pentru a descoperi un traficant de arme si a opri vânzarea unei arme nucleare. Când traficantul de arme primeste indicii despre identitatea lui Griffith, acesta se infiltreazã într-o închisoare dar este rapid eliberat de cãtre C.I.A. pentru a i se da o nouã misiune: sã escorteze o frumoasã rusoaicã, Nadia, înapoi în Statele Unite. Griffith aflã curând cã încãpãtânata Nadia este urmãrit
 • NOTA (IMDB: 6.40) 7,1
  A fost odată în Mexic - Desperado 2
  Rănit, hăituit și înspăimântat de o tragedie, El Mariachi s-a retras departe de lume. E forțat să iasă din ascunzatoare atunci când Sands, un agent CIA corupt, îl recrutează pentru a dejuca un complot ce-l vizează pe președintele Mexicului.
 • NOTA (IMDB: 5.50) 6,5
  The Big Bang
  Un detectiv particular este angajat pentru a găsi o dansatoare exotică, dar căutarea devine complicată atunci când toţi cei interogaţi mor. De pe străzile Los Angeles-ului şi până în deşertul Mexicului, Cruz trebuie să facă faţă unui brutal boxer rus, celor trei detectivi din poliţia oraşului Los Angeles şi unui bătrân milionar, plus soţiei sale.Soluţia misterului costă zece vieţi şi 30 de milioane de dolari!
 • NOTA (IMDB: 6.10) 7,4
  Jumper: Oriunde, oricând
  Davey, un adolescent care tocmai a renuntat la parintii sai abuzivi, descopera ca se poate teleporta cu puterea gandului. Davey habar n-are cum de este in stare sa se teleporteze, dar afla in curand ca sufera de-o anomalie genetica
 • NOTA (IMDB: 6.30) 7,4
  Recuperatorii
  Într-un viitor apropiat, compania The Union creează organe artificiale sofisticate şi costisitoare prin intermediul cărora durata de viaţă creşte semnificativ. Latura diabolică a acestei afaceri constă în faptul că, în situaţia în care beneficiarul unui transplant de organ nu este capabil să îşi achite facturile, The Union trimite executori pentru a recupera organele aflate în proprietatea sa, fără a se lăsa impresionată de gravitatea stării de sănătate a debitorului
 • NOTA (IMDB: 7.90) 8,3
  Iron Man - Omul de oțel
  Tony Stark, mostenitor al trustului Stark Enterprises, este un genial inventator care duce o viata dubla. Noaptea devine puternicul Iron Man, intruchiparea a decenii de investitii in tehnologia de aparare. Devenit un respectat justitiar, Tony incepe sa cedeze din cauza ritmului in doi timpi al vietii sale. Intr-un tarziu, barbatul va trebui sa se confrunte cu un inamic in fata caruia nu are sorti de izbanda: el insusi.
 • NOTA (IMDB: 7.00) 8,2
  Iron Man - Omul de oțel 2
  Lumea întreagă ştie că inventatorul miliardar Tony Stark este supereroul Iron Man. Guvernul, presa şi chiar publicul fac presiuni asupra genialului inventator pentru ca acesta să-şi doneze imbatabila armură oamenilor de ştiinţă ai armatei, dar lui Tony îi este teamă că revoluţionara tehnologie va ajunge în mâini greşite. Cu Pepper Potts şi James Rhodes alături, Tony creează noi alianţe şi se confruntă cu distrugătoare noi forţe, printre care criminalul Vanko, dar şi fabricantul de arme Justin Hummer
 • NOTA (IMDB: 6.80) 7,7
  Camera 1408
  Ecranizare a unei povestiri scrise de Stephen King, 1408 este povestea unui scriitor de cărţi despre locuri bântuite, Mike, un om foarte practic şi cu sânge rece. Nebăgând în seamă avertismentele directorului hotelului Dolphin, el se cazează într-una dintre camerele acestuia, deşi hotelul este celebru pentru fantomele sale. Ceea ce se va întâmpla în camera 1408 îl va face să scrie cea mai bună carte a sa. Dacă va supravieţui...
 • NOTA (IMDB: 7.10) 7,1
  Panică pe Wall Street
  Thriller-ul Margin Call, plasat pe vestita Wall Street din New York în perioada apogeului din 2008 al crizei financiare internaţionale, prezintă ultimele 24 de ore din "viaţa" unei importante instituţii bancare înainte ca aceasta să-şi anunţe falimentul.
  Done !
 • NOTA (IMDB: 6.00) 7,1
  Patologie
  Ted, proaspăt absolvent de medicină, are şansa de a se alătura celui mai prestigios program de Patologie din ţară. El şi un grup de rezidenți inventează un joc, scopul fiind acela de a comite crima perfectă.
 • NOTA (IMDB: 7.10) 7,9
  Tăcerea poate ucide
 • NOTA (IMDB: 6.10) 7,1
  Fără urmă
  Tom Cutler este un fost politist cu o slujba neobisnuita: se ocupa de curatarea locurilor in care s-a comis o crima. Intr-o zi, este chemat sa curete locul unei crime sadice si isi face treaba meticulos, ca intodeauna. A doua zi, cand merge sa returneze cheia proprietarei, isi da seama ca tocmai a spalat urmele unei crime de care nici politia, nici sotia victimei nu aflasera. In aceasta situatie, el se trezeste ca e singurul martor al acelei scene oribile si ii cere ajutorul celui mai bun priete
 • NOTA (IMDB: 5.50) 7,2
  Agent fără voie
  In spatele fiecarui om important este un mare… mare… tampit? Samuel L. Jackson, un tip aspru, face echipa cu haiosul Eugene Levy “pentru un uimitor efect comic” (Kirk Honeycutt, The Hollywood Reporter) ca cei mai nepotriviti parteneri din toate timpurile in acest ilar dar nu extrem de prietenos film. Agentul Vann (Samuel L. Jackson) primeste intotdeauna omul de care are nevoie. Dar primeste ceva in plus cand traficantii de arme pe care ii urmareste il confunda pe un agent de vanzari – p
 • NOTA (IMDB: 4.40) 6,6
  Furtul de diamante
  Un grup de prieteni se implică într-un furt de diamante. Biggs e cel care a orchestrat furtul și de care toți ceilalți știu de frică. Vincent ajunge într-o ambuscadă, iar Sonny trebuie să recupereze banii înainte ca lucrurile să degenereze.
  Done !
 • NOTA (IMDB: 5.80) 6,5
  Firewall - Program de protectie
  Jack Stanfield este expert in securitatea bancara, specializat in sisteme computerizate infailibile la tentative de furt. Dar exista o slabiciune a sistemului, la care nu s-a gandit: el insusi...
 • NOTA (IMDB: 7.50) 7,6
  Juno
  În timp ce majoritatea fetelor de vârsta ei sunt ocupate cu upgradarea paginii personale de pe myspace şi de cumpărături, Juno este genul de adolescentă isteaţă şi capabilă să-şi trăiască viaţa după propriile-i reguli
 • NOTA (IMDB: 6.90) 7,6
  Insula
  Lincoln Six-Echo (Ewan McGregor) descopera cu stupoare ca el si locuitorii unei insule sunt de fapt clone si sunt tinuti in viata doar pentru a se putea folosi organele lor pentru transplanturi. Impreuna cu frumoasa Jordan Two-Delta (Johansson) el evadeaza. Cu fortele de ordine pe urmele lor, ei spera sa ajunga la creatorii lor si sa primeasca niste raspunsuri...
 • NOTA (IMDB: 6.60) 7,3
  Scăpat de sub control
  Detectivul specializat pe omucideri Craven investighează uciderea propriei sale fiice, o activistă cu convingeri politice incomode. Craven descoperă nu doar viaţa ei secretă, ci şi încercări de muşamalizare a cazului din partea unei mega-corporaţii.
 • NOTA (IMDB: 6.70) 7,6
  Teoria conspirației
  Jerry Fletcher e un sofer de taxi care vede conspiratii peste tot. Insa regula spune ca, daca persisti in aceste teorii, mai devreme sau mai tarziu una dintre ele se va dovedi adevarata. Acum viata lui e in pericol
 • NOTA (IMDB: 7.00) 7,5
  Trădător
  Roy Clayton, un respectat agent FBI dintr-o bucată, conduce o investigaţie care-l plasează pe neaşteptate în miezul unei periculoase conspiraţii internaţionale. Partea cu adevărat proastă începe atunci când bărbatul realizează că toate indiciile conduc către Samir Horn, fost ofiţer al serviciului de Operaţiuni Speciale al SUA
 • NOTA (IMDB: 6.10) 7,5
  Turneul
  Într-un orăşel liniştit, în care nimeni n-ar bănui că se poate petrece aşa ceva, o bătălie roială are loc din şapte în şapte ani între cei mai feroce criminali plătiţi. Pe lângă titlul, încărcat de onoare, de Asasinul No 1, câştigătorul turnirului primeşte 10 milioane de dolari în bani gheaţă.
 • NOTA (IMDB: 7.60) 7,7
  Cei ce veghează
  Intr-o societate alternativa, in anul 1985 zilele de glorie ale supereroilor costumati sunt de mult apuse. Acestia sunt acum in afara legii, singurii care-si mai pot exercita puterile fiind cei aflati in slujba guvernului Statelor Unite. Cand unul dintre ei este ucis brutal, ceilalti pornesc o investigatie pentru a-l descoperi pe asasin. Ei scot la iveala o conspiratie care vizeaza anihilarea tuturor supereroilor, in scopul de a influenta balanta puterilor.
 • NOTA (IMDB: 6.50) 7,8
  Din Paris, cu dragoste
  Un obsedat de arme, care abia asteaptă să-i scape degetul pe trăgaci, Wax a fost trimis la Paris pentru a opri un atac terorist. Alături de noul său partener, James are ocazia să vadă o față obscură și complet ilegală a Parisului.
 • NOTA (IMDB: 8.90) 8,7
  Pulp Fiction
  Comedie neagră, construită eliptic, nonlinear, pe câteva poveşti principale, ale căror personaje interacţioneaza sub o formă sau alta. Doi găinari care vor să jefuiască un magazin întâlnesc doi asasini care au de recuperat un obiect miraculos pentru şeful lor, care are o înţelegere cu un boxer, pe care acesta n-o respectă. Există, desigur, o seamă de poveşti "secundare", care le susţin şi le întregesc pe cele principale, într-o perfectă sferă "tarantinească"
 • NOTA (IMDB: 6.50) 7,3
  Justițiarul
  Justițiarul aduce pe micul ecran unele dintre cele mai bine vândute benzi desenate, The Punisher, publicate de Marvel, și un personaj a cărui popularitate o egalează pe cea a altor vedete Marvel ca X-Men, Spider-Man și The Fantastic Four.
 • NOTA (IMDB: 7.10) 8,1
  Operațiunea Valkyrie
  In timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, colonelul german von Stauffenberg e ranit in Africa si se intoarce in tara. Nemultumit de abuzurile nazistilor, Stauffenberg accepta sa conduca Operatiunea Valkyrie, al carei scop e asasinarea lui Hitler.
 • NOTA (IMDB: 6.10) 7,5
  Crimele din Oxford
  Crimele din Oxford este un film britanic-hispanic regizat de regizorul spaniol Alex de la Iglesia,  bazat pe romanul scriitorului argentinian Guillermo Martinez.
 • NOTA (IMDB: 6.30) 7,4
  Întâlnire explozivă
  Knight and Day este un film de acţiune centrat pe un cuplu de fugari (Tom Cruise şi Cameron Diaz) porniţi într-o aventură în care nimic şi nimeni, inclusiv ei (şi mai ales el), nu sunt ceea ce par a fi. Momentele comice nu vor lipsi, dar nici miza, căci cei doi trebuie să protejeze cu preţul vieţii o preţioasă sursă de energie. Printre urmăriri spectaculoase şi  răsturnări de situaţie, ameninţaţi  de trădare şi vânaţi de agenţi secreţi, ei pornesc într-o cursă în jurul globului, iar supravieţuirea le atârnă de alegerea pe care o vor face între încredere şi adevăr.
 • NOTA (IMDB: 6.20) 6,7
  Leii mor pentru miei
  Povestea mai multor persoane implicate in lupta americanilor impotriva terorismului: un senator vrea sa vanda ultima strategie globala unei experimentate jurnaliste TV, un profesor universitar sa-si convinga cel mai bun student sa-si schimbe viata.
 • NOTA (IMDB: 7.10) 7,6
  Misiune: Imposibila
  Un agent american, sub false suspiciuni de neloialitate, trebuie sa-l descopere, fara ajutorul organizatiei sale, pe adevaratul spion. Ethan Hunt este un spion profesionist a carui misiune este sa previna furtul unor informatii dintr-un computer al CIA, mai precis lista cu numele de cod ale tuturor spionilor dublii americani, care continea si adevarata lor identitate. Dar prinderea tradatorului nu e de ajuns. Ethan si echipa lui trebuie sa-l fotografieze in flagrant si sa-l urmareasca pana trans
 • NOTA (IMDB: 6.00) 7,2
  Misiune: Imposibila 2
  Tom Cruise si John Woo, doua din cele mai reprezentative figuri din lumea filmului au facut echipa pentru realizarea thrrilerului romantic Misiune Imposibila 2, care il arunca Ethan Hunt intr-o criza internationala de o amploare deosebita. Avand alaturi un geniu in computere, Luther Stickell (Ving Rhames) si in minte o frumoasa hoata (Thandie Newton), Hunt strabate Australia si Spania in ceea ce pare a fi o misiune imposibila: sa opreasca un personaj negativ inainte ca acesta sa-si indeplineasca misiunea distructiva. Tom Cruise si Paula Wagner sunt producatorii filmului, Robert Towne este scenaristul iar filmul se bazeaza pe serialul creat de Bruce Geller.
 • NOTA (IMDB: 6.90) 7,4
  Misiune: Imposibila III
  Filmul este regizat de J.J. Abrams (creatorul serialelor Alias şi LOST, printre altele), care aduce o combinaţie perfectă de acţiune, personaje, comedie şi dramă mult cunoscutului film
 • NOTA (IMDB: 7.40) 8,1
  Misiune: Imposibilă - Ghost Protocol