Furiosa: A Mad Max Saga

(2024)

Furiosa: Saga Mad Max

Poster Furiosa: A Mad Max Saga Postere Furiosa: A Mad Max Saga

Sinopsis Furiosa: A Mad Max Saga

Furiosa: A Mad Max Saga SUB

În timp ce omenirea e pe cale de dispariție, tânăra Furiosa este răpită din sânul familiei și cade pradă unei bande nemiloase, condusă de Warlord Dementus. Gonind în viteză prin deșert, ei dau peste o așezare subordonată lui Immortan Joe. În timp ce acești doi tirani se luptă pentru putere, Furiosa trebuie să supraviețuiască multor provocări pentru a putea ajunge înapoi acasă.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.6
Furiosa: A Mad Max Saga (2024)
Furiosa: Saga Mad Max
Cumpără bilete

Caseta tehnică

AKA

  • Furiosa
  • Mad Max: Furiosa

Produs de

Kennedy Miller Mitchell, Warner Bros.

Distribuitorul international

Warner Bros.

Distribuit in Romania de

Vertical Entertainment

Țara

Australia

Box office Furiosa: A Mad Max Saga

Weekend premieră (20.05.2024)
  • Loc 1
  • Spectatori 19.482
  • Încasări (RON) 628.481,00
Total
  • Spectatori 62.909
  • Încasări (RON) 1.906.908,00
  • Încasări (USD) 414.891,09

Program cinema Furiosa: A Mad Max Saga în Bucuresti

Următoarea difuzare este sâmbătă, 27 iulie. Vezi programul

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
jimmy68 pe 27 Mai 2024 16:10
Muuult sub Fury Road, ii dau maxim 6 cu indulgenta...
6 6
ovi_ovideo pe 27 Mai 2024 04:07
Chiar m-a surprins placut , efectele sunt wow si cu un sunet pe masura, Anya Taylor-Joy cam firava pt un asa rol , ochii ei sub machiajul negru arata super, Chris Hemsworth putin aiurea cu nasul ala dar face un rol bun cred ca de la primul Thor n am mai vazut un Hemsworth asa bun, trecerea "Furioasei" de la copilarie la adolescenta fara ca nimeni s-o mai cunoasca iar mi s-a parut aiurea, dar per total un film bun cu actiune maxima ! E clara trb George Miller stie meserie!
5 3
zgrv pe 01 Iunie 2024 20:46
Ce film dement! Doar o minte bolnavă poate imagina așa ceva! Regret timpul și banii dați pe bilet! :( :( Pe la jumătatea filmului au început să iasă unii oameni din sală, așa ca nu e de mirare!
5 4
lonelywoolfie pe 12 iulie 2024 22:56
Chiar daca nu mai dau bani pe filme noi demult, preferandsa le vad la Home Cinema ul meu de acasa ma deranjeaza c pierd ore pretioase din viata uitandu-ma la asemenea NON-SENSE-uri. Se incadreaza de minune in majoritatea filmelor fara... NIMIC facute de vre 5 ani incoace... Pacat de munca actorilor, de cascadorii, e efectele speciale care nu au produs nici macar o tresarire de pleoapa ! Tine-ti-o tot asa dragi producatori si regizori de la Hollywood, cu filme scumpe dar care nu fac 2 bani ! O... tempora.....
nicolae39 pe 27 Mai 2024 04:00
Acest film nu trebuia făcut fiindcă știam povestea din primul film despre Furiosa, dar așteptam mai mult de la el.
Sincer să fiu nu înțeleg cum criticii au spus că acest film este unul foarte bun.
Tot ce a fost bun în acest film au fost cascadoriile la cote mult mai mari decât primul film, și bineînțeles finalul filmului care seamănă foate bine cu începutul filmului Mad Max drumul furiei.
Povestea filmului o găsesc slabă, unele personaje din acest film nu îmbătrânesc deloc, deci Furiosa are vârsta de 10 ani... .
Câinii care mănâncă oameni după modelul filmului Jumanji the next level, slabi scenariști.
Chris Hemsworth a fost singurul actor care a făcut toata sala de cinema să rada în acest film, nu s-a remarcat cu altceva, normal a jucat un personaj negativ.
Fără îndoială pentru mine primul film Mad Max Drumul furiei… citeşte

5 6
yoyo_jarre pe 28 Mai 2024 23:44
Foarte bun
Rarisim sa vad acelasi film de doua ori la cinema. Filmul este cu mult peste asteptarile create de marketing-ul Warner Bros , trailerele mi s-au parut cam slabe si nu au starnit mare interes, insa surpriza maxima, este la fel de bun ca Fury Road (2015). De data aceasta accentul este pus mai mult pe poveste, iar povestea lui Furiosa este scrisa chiar foarte bine. Este fantastic ce a reusit George Miller sa faca la aproape 80 ani. Pacat mare de tot ca filmul nu are tractiunea necesara pentru a aduce oamenii la cinema, povestea este foarte buna, cinematografia de top, efecte extraordinar de bune si actorii foarte buni, sincer nu am crezut ca o sa imi placa de Chris Hemsworth, mai ales dupa ultimele porcarii ale sale marca Marvel, insa actorul chiar a livrat, iar Anya Taylor Joy este extrem de talentata. Mergeti la cinema, nu stiti ce ratati!
4 4
BogdanP. pe 5 iunie 2024 03:58
chiar mai bun ca Fury Road (2015) ! Filmul asta va ramane in istoria filmelor de actiune ! Si nu e vorba de feminism , Furiosa va avea in acest film si un barbat partener de actiune in genul lui Mad Max !
lonelywoolfie pe 12 iulie 2024 23:02
Yoyo draga, cred ca matale te-ai uitat poate din greseala la clasicul MAD MAX din 1979, pt ca eventual ala se ridica la elogiile tale de mai sus, filmul din 2024 este un bullshit da capo al fine ! Nici Miller nu mai e ce a fost....
BogdanP. pe 28 Mai 2024 22:12
OBLIGATORIU DE VAZUT LA CINEMA !
Cine nu a vazut pana acum " Furiosa : A Mad Max Saga " la cinema NU STIE CE A PIERDUT ! Nu-l asteptati sa apara pe platforme sau la TV , acest film e ICONIC , e UNIC , cum nu am mai vazut astfel de filme de actiune in ultima perioada, e exact ce pretentii aveam eu la filmele de actiune , cadrele , scenele , dinamica , totul e BESTIAL ! Nu va lasati pacaliti ca e vorba de tanara Furiosa ca personaj principal , joaca foarte bine si serios rolul Anya Taylor-Joy se integreaza bine in seria Mad Max , acest film din serie nu dezamageste , mie mi s-a parut chiar mai spectaculos decat cel din 2015 . actiunea e permanenta , e la fel de la inceput pana la sfarsit , nu ai cand sa mergi la toaleta , ai regreta fiecare clipa care ai pierde-o din acest film , care cred ca va ramane in istoria filmelor spectaculoase de pana acum . Am simtit nevoia sa vin cu aceasta postare pentru ca am vazut ca sala… citeşte
4 4
hitman78 pe 24 Mai 2024 23:57
Vizual arata splendid,scenariul mai bun decât Fury Road,Chris Hemsworth și Anya Taylor Joy sunt excepționali.Un film care pentru ce a vrut să fie și-a atins scopul.
4 5
Mishu25 pe 25 mai 2024 11:21
Văd că toata lumea ia voturi negative, indiferent ce spui nu-i bine :)))) Am fost surprins de cât de putin interes e la noi pt filmu, la Timisoara au fost vreo 30 de oameni in sala IMAX de 400 de locuri la prima proiectie. Dacă nici ăsta nu-i film de văzut pe ecran urias..
BogdanP. pe 28 mai 2024 22:16
cine nu-l vede filmul asta la cinema nu stie ce rateaza . Bine ca sunt mai multi in sala la alte porcarii de filme .....
marius7x pe 25 Mai 2024 15:12
Fury Road fusese cea mai satisfăcătoare experiență pe care am avut-o la cinema. Nu s-a repetat. Prea mult dialog acum, început lent și fără adevărata Furiosa jumătate din film, Hemsworth cu o interpretare dubioasă, nicio scenă memorabilă.
4 6
Mishu25 pe 22 Mai 2024 23:22
O oră jumate de film magnific, nimeni nu știe să conceapă acțiune ca regizorul George Miller, cu inventivitate, detaliu si făra a pierde din vedere personajele. După orice film Mad Max poți spune că n-ai mai văzut așa ceva niciodată. Si încă o ora înainte de asta ..din care poate as mai fi tăiat un pic. Când înfrunzește o ramura pe marginea unei stânci, de atunci filmul devine de nota 10. Un caz rar de blockbuster făcut cu pasiune si simt artistic

Later edit: Trebuie să recunosc că am fost șocat de cât de puțină lume a fost la prima rulare(vreo 30 de oameni in sala IMAX Timisoara de 400 de locuri), situație care continuă și în weekendul de lansare și nu doar la noi. În urma discuțiilor cu cunoscuți/necunoscuți, etc a reieșit clar faptul că nimeni nu e interesat să-l vadă. Argumentul cel mai frecvent(în afară de cel că vine gratis pe… citeşte

3 8
dark_soul pe 04 Iunie 2024 09:44
"Furiosa: A Mad Max Saga" este un film care promitea mult, dar, din păcate, nu reușește să își atingă potențialul. În ciuda faptului că este un prequel al apreciatului "Mad Max: Fury Road", filmul nu reușește să capteze aceeași intensitate și emoție.

Povestea originilor lui Furiosa este prea simplistă și previzibilă, lipsind profunzimea și complexitatea personajului din filmul original. Anya Taylor-Joy, deși o actriță talentată, nu reușește să umple golul lăsat de Charlize Theron în rolul lui Furiosa, iar interpretarea ei pare lipsită de forță și convingere.

Acțiunea, deși prezentă din abundență, este adesea haotică și greu de urmărit, iar efectele speciale, deși impresionante vizual, nu reușesc să mascheze lipsa unei povești captivante. În plus, filmul suferă de un ritm neuniform, cu momente de plictiseală… citeşte

2 1
lavara_laiarna pe 25 Mai 2024 07:42
Circul Comedianților continuă să uimească cu o grafică la fel de sintetică . .și saturată.
2 6
ionut_puiu444 pe 26 Mai 2024 20:03
Acțiune cam haotică în mare parte din film. Cu mare greu am putut înțelege ceva. Cred că scenariul putea fi mai coerent.
2 7
brando pe 26 Mai 2024 23:29
UN GUNOI AMARAT ...O MARE BATJOCURA
Un jeg de flick de serie C ....care insulta seria Mad Max cu Gibson inclusiv Furry Road ... Un jeg amarat cu buget mic, scenariu vai si amar...muzica...0.... atmosfera 0... scene de action penibile , imagine si costume ca intrun film tv ieftin . Chris Hemsworth se bufoneste ca de obicei cu un nas de Cyrano de Bergerac si o mustata de Caragiale... si da dovada de un clovn penibil ce isi bate joc de propriul personaj si care nu emana nici rautate nici cinism cum erau pe vremuri raufacatorii din seria cu Max... Fetita amarata asa zisa Furioasa zici cai ceva tigancusa de la piata de 30 de kg ce vinde seminte ... ma indoiesc ca asa arata frumoasa de Charlize Theron in copilarie ... O regie penibila de ras dea dreptul cred ca Miller a terminat fliku asta in 3 saptamani si a zis--- Eiii binei mere la tara'.... Fliku e impartit in capitole si nust de ce fiindca nu are rost, Daca stam sa ne… citeşte
2 8
BogdanP. pe 28 mai 2024 22:18
FAKE NEWS !
morfil pe 28 Mai 2024 15:47
Acum am ieșit de la cinema unde am văzut acest film. Nota 7 (adică bun, cu unele scăpări desigur). Clar mai reușit decât cel din 2015 căruia i-am dat nota 6 (adică bunicel).
Sincer la început nu am avut încredere că tipa firavă va reuși să întruchipeze decent personajul. Spre surprinderea mea a reușit. Are privirea aia rece. Probabil de la ochii aceia mari.
Dar antagonistul a fost dezamăgitor. Efectiv nu poate reprezenta răul absolut. Are ceva de telenovelă în stilul de a juca. El a stricat tot filmul pentru mine. Immortan Joe a fost demențial ca de obicei.
Pentru efecte și acțiune, merită pe deplin. Povestea este simplă, nu stimulează prea mulți neuroni.

1 3
mogrezeanu pe 28 Mai 2024 16:09
Un film din saga mad Max fara Mad Max
Un ghiveci greu de digerat pe fondul unui V8 sau V12 sau ce naiba V era care a urlat in ureche aproape tot filmul. Pacat de cascadorii care si-au pus pielea la bataie...
1 5

Spune-ţi părerea despre Furiosa: A Mad Max Saga

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Furiosa: A Mad Max Saga
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
  • listă cu 14 filme, creată de AGH pe 10 Ianuarie 2024
jinglebells