Sleeping Dogs

(2024)

Fantomele trecutului

Poster Sleeping Dogs Postere Sleeping Dogs

Sinopsis Sleeping Dogs

Mai mult
Sleeping Dogs  SUB

Russell Crowe este Roy Freeman, un fost detectiv criminalist cu pierderi de memorie, forțat să revină asupra unui caz pe care nu și-l mai amintește. În timp ce viața unui om atârnă în balanță pe culoarul morții, Freeman trebuie să pună cap la cap dovezile brutale dintr-o anchetă veche de zece ani, descoperind o rețea sinistră de secrete îngropate și trădări legate de trecutul său.

Având încredere doar în instincte, Freeman se confruntă cu un adevăr înfricoșător - uneori, cel mai bine este…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.0
Sleeping Dogs (2024)
Fantomele trecutului
Cumpără bilete
Karen Gillan Karen Gillan Laura Baines Russell Crowe Russell Crowe Roy Freeman Marton Csokas Marton Csokas Joseph Wieder
Tommy Flanagan Tommy Flanagan Jimmy Remis Kelly Greyson Kelly Greyson Emily Dietz Elizabeth Blackmore Elizabeth Blackmore Dana Olsen
Thomas M. Wright Thomas M. Wright Wayne Devereaux Simon Maiden Simon Maiden Eddie Finn Jasper Bagg Jasper Bagg O'Toole
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Film Victoria, G2 Dispatch, Gala Media Capital

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

The Avenue Entertainment

Distribuit in Romania de

Ro Image 2000 , Prorom

Țara

Australia, SUA

Box office Sleeping Dogs

Weekend premieră (18.03.2024)
  • Loc 3
  • Spectatori 11.366
  • Încasări (RON) 338.518,25
Total
  • Spectatori 30.302
  • Încasări (RON) 850.903,75
  • Încasări (USD) 184.743,84

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
dany6960 pe 24 Martie 2024 13:46
Un film politist de exceptie in care batranul Russell Crowe, fost politist, acum pensionat pe caz de boala (Alzheimer), vrea sa scape de la moarte un negru inchis pe nedrept. E vorba de un fost caz de-al lui de acum 10 ani cu increngaturi nebanuite in prezent. Intr-o lume plina de lacomie si minciuni, in care fiecare e suspect, e mai bine sa nu dezgropi unele lucruri. Filmul e facut dupa cartea lui Eugen Ovidiu Chirovici - Cartea Oglinzilor ce s-a vandut in 20000 de exemplare la numai o zi dupa aparitia sa in librariile din Germania. A fost bestseller in Olanda si Italia si a fost tradusa in 37 de limbi.
3 1
Yaloma pe 30 Martie 2024 23:20
Unul dintre filmele reusite vazute in ultima vreme, care reuseste sa trezeasca si sa mentina interesul pe tot parcursul celor 2 ore. Curiozitatea iti creste tot mai mult, pe masura ce noi personaje devin suspecte si noi ipoteze se contureaza, finalul inteligent si de impact rasplatindu-ne asteptarea. Pentru lamurirea unor detalii insuficient de clare am in plan sa citesc si "Cartea oglinzilor", dupa care a fost facut filmul.
1 0
sabinalin pe 1 aprilie 2024 17:15
Eu cred ca romanul e mult mai bun. Obligatoriu de citit !
sabinalin pe 01 Aprilie 2024 17:14
Romanul l-am citit in urma cu sapte ani. Se facuse valva in jurul lui, aveam cunostinte vagi despre personalitatea autorului asa ca l-am achizitionat de la Targul de Carte. Am descoperit cu acea ocazie un scriitor roman demn de atentie: Eugen Ovidiu Chirovici. Sunt de acord cu afirmatia sa ca ,,exista doar doua feluri de literatura: literatura buna si literatura proasta,,. Chirovici scrie bine, chiar foarte bine. ,,Cartea oglinzilor,, e ceva mai mult decat un thriller. E scris sobru, elegant, cu o excelenta tehnica de stapanire a suspansului, autorul da dovada ca stie sa mentina treaz interesul cititorului de la prima si pana la ultima pagina. De atunci incoace am mai citit inca trei dintre romanele semnate de Eugen Ovidiu Chirovici: ,,Cartea secretelor,, , ,,Pulbere neagra,, si ,,Hoodoo Creek,, . Toate de foarte buna calitate.

Bineinteles ca am asteptat filmul… citeşte

1 1
helsing pe 07 Aprilie 2024 20:40
Un film de tot căcatul, plin de clișee, erori de logică, la ce folos atâtea crime dacă criminalul este chiar el însuși? Situații utopice: pe bune, își poate închipui cineva că poți păstra acasă asemenea dosare? Și dacă partenrul l-a ajutat acum 10 ani, la ce îl ajută acest rol stupid din prezent?? Actori slabi în afară de Russell Crowe, îți provoacă greață. Fugiți cât puteți!
1 4
stricted pe 15 Aprilie 2024 10:06
Am primit cu mare interes și, de ce să nu recunosc, cu un dram de mândrie patriotică vestea că romanul lui Eugen Ovidiu Chirovici, Cartea oglinzilor, va fi ecranizat și îl va avea drept protagonist pe nimeni altul decât Russell Crowe, un actor care, deși a luat în greutate corporală, are încă greutate interpretativă.
0 0
xerses pe 17 Aprilie 2024 18:06
Un film bun, care te lasa cu gura cascata pentru final. Joc actoricesc convingator, regie buna.
0 1

Spune-ţi părerea despre Sleeping Dogs

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells