Merită un munte de lasagna: Garfield domină din nou topul încasărilor

de Ştefan Dobroiu în 4 Iun 2024
Cele trei premiere ale săptămânii trecute nu au reuşit să îl întreacă pe motanul portocaliu

Cu peste 47.000 de bilete vândute şi aproape aproximativ 780.000 de lei încasări, Garfield domină topul săptămânal al încasărilor, deşi se află la al treilea weekend de prezenţă în cinematografele din România.

Pe locul doi s-a situat horror-ul Tarot (cronica noastră aici), în care şapte studenţi sunt atacaţi de monstruoase creaturi supranaturale după ce utilizează un set de tarot blestemat. Filmul a fost văzut de 14.743 de români, întrecând a doua premieră a săptămânii, Prieteni imaginari. Acesta este, de altfel, marele perdant al săptămânii: prezent pe 138 de ecrane (de două ori mai multe decât Tarot) şi sincronizat cu Ziua copilului, filmul cu Ryan Reynolds a acumulat 20.190 de bilete vândute. Cum e posibil ca horror-ul să întreacă filmul pentru întreaga familie, deşi a vândut cu peste 5.000 de bilete mai puţin? Preţul mediu al biletului pentru Tarot a fost de 28 de lei, în timp ce la Prieteni imaginari media a fost de 17 lei, în urma ofertelor disponibile în cinematografe de Ziua copilului.

Pe locul 4 s-a clasat Furiosa: A Mad Max Saga, iar pe 5 Planeta maimuţelor: Noul regat. Buzz House: The Movie se află pe 6, urmat de a treia premieră a săptămânii, animaţia japoneză Haikuy!! The Dumpster Battle. Topul este completat de alte animaţii: Pisicile de la muzeu, Giants of la Mancha şi Dragonkeeper.

Topul american a arătat asemănător: Garfield în fruntea clasamentului, cu încasări de 14 milioane de dolari, urmat de Furiosa şi Prieteni imaginari, cu 10 milioane, şi Planeta maimuţelor, cu 9 milioane.

Exploreaza subiecte similare:

The Garfield Movie, Tarot, If, Furiosa: A Mad Max Saga, Kingdom of the Planet of the Apes, Buzz House: The Movie, Cats in the Museum

Alte știri din cinema

Fenomenul Yellowstone: blestemul pământului

Câteva vorbe despre acest Dallas modern, ajuns la o audienţă globală de 100 de milioane de spectatori

Tracker/Urmăritorul: supradoză de Americana

Câteva explicaţii ale popularităţii globale a serialului cu Justin Hartley

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells