Unde merg elefanții

(2024)

Unde merg elefanții

Poster Unde merg elefanții Postere Unde merg elefanții

Sinopsis Unde merg elefanții

Unde merg elefanții

O poveste de iubire și prietenie între trei personaje aflate într-un moment greu al existenței lor. A lui Leni, o fetiță bolnavă, dar în același timp plină de viață. A lui Marcel, un tânăr cu tendințe sinucigașe fără niciun motiv sau cu toate motivele din lume. Și a Magdei, o mamă care încearcă să uite că viața este îngrozitoare. “Unde merg elefanții” este o pseudomelodrama, un film puzzle pe care spectatorii sunt invitați să îl descifreze. Și este o comedie. Sau aproape o comedie.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 8.2

Caseta tehnică

AKA

  • Where Elephants Go

Produs de

Atelier de Film, Green Cat Film, Avanpost

Distribuitorul international

Reason 8 Films

Distribuit in Romania de

Follow Art Distribution

Țara

Romania

Box office Unde merg elefanții

Weekend premieră (16.09.2024)
  • Loc 19
  • Spectatori 1.510
  • Încasări (RON) 16.572,00
Total
  • Spectatori 1.835
  • Încasări (RON) 20.910,09
  • Încasări (USD) 4.687,79

Părerea criticului

StefanDo pe 21 Septembrie 2024 14:19
Unde merg elefanţii: filmul-oglindă
Unde merg elefanții, cel de-al doilea lungmetraj al duo-ului Gabi Virginia Șarga şi Cătălin Rotaru, are o prospeţime care surprinde în peisajul adesea tern al cinema-ului românesc. Este un film care iubeşte culoarea şi exuberanţa, chiar dacă nu se sfieşte să sugereze realităţi sfâşietoare. Povestea unui trio improbabil, care ne învaţă că uneori umărul de care te poţi sprijini răsare de unde nu te aştepţi şi că unica opţiune imposibilă este capitularea, Unde merg elefanţii este o poveste despre mersul mai departe şi poate provoca reacţii foarte diferite în spectatori, în funcţie de istoria personală.

La începutul anului trecut s-a lansat în România Close/Aproape, film belgian despre prietenia a doi copii de 13 ani şi efectul cataclismic provocat de sinuciderea unuia dintre ei. Am văzut oameni plângând în hohote în sala de cinema,… citeşte

0 0

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
anyone pe 25 Septembrie 2024 23:22
O oră am rezistat. Îngrozitor. Filmul pare făcut să te enerveze. In lipsa acțiunii concrete, cadrele sunt disonante, sunetul e disonant, personajele sunt disonante. Pare că acest film (sau mă rog jumate cat am suportat) e făcut la secțiile de închiși. Cadrele alea făcute special să îți transmită disconfort, nu psihologic, ci un disconfort al simtilor in lipsa oricărei idei. Boala psihică + băiat antisistem, bifat. Fata cu cancer care vorbește de creator in timp ce se uita la c* unei statui bifat. Imposibilitatea ei de ajunge la "creație" bifat. Idei de duzină împinse la rang de filosofie, bifat. Rezultat o ciorba nedigerabila.

Oare nu ne putem mulțumi să facem filme de duzina? Nu înțeleg cum a ajuns in cinema când au fost unele mult mai bune in ultimul timp care au fost aproape inexistente. Dar nu înțelege plebea măreția artistica a unor idei… citeşte

0 0

Spune-ţi părerea despre Unde merg elefanții

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells