Kung Fu Panda 4

(2024)

Kung Fu Panda 4

Poster Kung Fu Panda 4 Postere Kung Fu Panda 4

Sinopsis Kung Fu Panda 4

Mai mult
Kung Fu Panda 4 DUB RO

După trei aventuri în care sfidează moartea învingând răufăcători de talie mondială cu curajul său inegalabil și abilitățile sale nebănuite în artele marțiale, Po este chemat de destin să... se odihnească odată. Mai exact, el este chemat să devină liderul spiritual din Valea Păcii.

Acest lucru ridică câteva probleme evidente. În primul rând, Po știe la fel de multe despre conducerea spirituală ca și despre dieta paleo și, în al doilea rând, trebuie să găsească și să antreneze rapid un…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.4
Kung Fu Panda 4 (2024)
Kung Fu Panda 4
Cumpără bilete

Caseta tehnică

Produs de

DreamWorks Animation

Tip Ecran

normal, 3D, 4DX

Distribuitorul international

Universal Pictures

Distribuit in Romania de

Ro Image 2000

Țara

SUA, China

Box office Kung Fu Panda 4

Weekend premieră (11.03.2024)
  • Loc 1
  • Spectatori 57.647
  • Încasări (RON) 1.727.054,89
Total
  • Spectatori 153.253
  • Încasări (RON) 4.204.927,87
  • Încasări (USD) 916.470,84

Părerea criticului

Gloria pe 13 Martie 2024 16:32
Câteodată ajunge doar o inimă mare ca să învingi
Din 15 martie putem vedea pe marile ecrane cel de-al patrulea episod al îndrăgitei francize DreamWorks Kung Fu Panda. În acest nou episod, Po (Jack Black) este anunțat de maestrul Shifu (Dustin Hoffman) că nu va mai fi Războinicul Dragon, ci va înainta în grad și va deveni liderul spiritual al Văii Păcii, prin urmare trebuie să își aleagă un succesor. Acest lucru este curând întrerupt de un nou antagonist, Cameleonul (Viola Davis), o vrăjitoare care își schimbă forma și care absoarbe „kung fu”-ul fiecărui răufăcător. Mâncatul tăițeilor va trebui să mai aștepte...

Multe sunt momentele de pe parcursul filmului în care punem la îndoială temeiul titlului pe care îl are Po, acela de „Războinicul Dragon al Văii Păcii”. Fizicul nu îl ajută pe rubicondul panda și, în plus, îi lipsește disciplina. Și mai multe sunt momentele în… citeşte

0 0

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Daniel_Critic_De_Filme pe 14 Aprilie 2024 23:01
Se retrage ursul pacalit de vulpe!
Un film de duminica cu o poveste usor previzibila, nimic spectaculos!
0 0
Costirik pe 10 Aprilie 2024 18:02
După 4 filme și vreo 3 seriale, Po rămâne la fel de amuzant, simpatic și adorabil, dar poveștile încep să devină previzibile, chiar plictisitoare. În plus, Awkwafina are atât o voce cât și o prezență iritantă.
0 0
user-5c8bfba2e40a4 pe 07 Aprilie 2024 03:11
Fără discuție, e sub filmele anterioare din serie. Lucru de loc neobișnuit, cam asa se întâmplă cu majoritatea continuarilor unei serii inițial foarte apreciate. Cu toate astea, rămân destule momente amuzante ce pot fi gustate de cei mari. Dar ce este cel mai important, este că micuților le place și asta se poate auzi în sala, unde râsetele lor, exclamatiile și participarea lor la acțiune acompaniază derularea filmului. Asa ca va încurajez sa mergeți cu ei la spectacol. Pentru ei, nu neapărat pentru dumneavoastră.
0 0
R_Afc pe 09 Martie 2024 17:50
Ursul îngrășat în ajun
Dacă doriți să vedeți cum se măcelăresc continuările, regizorul Mike Mitchell este omul potrivit. După ce și-a spălat picioarele prin seria Lego, Chipmunks și Shrek, acum a venit rîndul bietului Po.

Ursulică este în continuare un erou amabil, adorabil și consumabil, un soț perfect, un guguștiuc drăguț transformat în dragon prin vocea impetuoasă a zvăpăiatului Jack Black, care cuplată cu personalitatea sa suprarealistă, îi oferă licența creativă de a interpreta melodia „Baby One More Time”.

Maestrul Shifu are dreptate: Este timpul să trecem mai departe. Trebuie să știi cînd să spui adio francizelor înainte ca acestea să devină o corvoadă pentru toată lumea.

Răsturnările de situație sînt previzibile din primele minute și se poate intui ușor cum se va termina totul, asta chiar dacă secvențele de… citeşte

0 4

Spune-ţi părerea despre Kung Fu Panda 4

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells