Păreri Kung Fu Panda 4

(2024)

Kung Fu Panda 4

Ordonează după
Daniel_Critic_De_Filme pe 14 Aprilie 2024 23:01
Se retrage ursul pacalit de vulpe!
Un film de duminica cu o poveste usor previzibila, nimic spectaculos!
1 0
user-5c8bfba2e40a4 pe 07 Aprilie 2024 03:11
Fără discuție, e sub filmele anterioare din serie. Lucru de loc neobișnuit, cam asa se întâmplă cu majoritatea continuarilor unei serii inițial foarte apreciate. Cu toate astea, rămân destule momente amuzante ce pot fi gustate de cei mari. Dar ce este cel mai important, este că micuților le place și asta se poate auzi în sala, unde râsetele lor, exclamatiile și participarea lor la acțiune acompaniază derularea filmului. Asa ca va încurajez sa mergeți cu ei la spectacol. Pentru ei, nu neapărat pentru dumneavoastră.
1 0
R_Afc pe 09 Martie 2024 17:50
Ursul îngrășat în ajun
Dacă doriți să vedeți cum se măcelăresc continuările, regizorul Mike Mitchell este omul potrivit. După ce și-a spălat picioarele prin seria Lego, Chipmunks și Shrek, acum a venit rîndul bietului Po.

Ursulică este în continuare un erou amabil, adorabil și consumabil, un soț perfect, un guguștiuc drăguț transformat în dragon prin vocea impetuoasă a zvăpăiatului Jack Black, care cuplată cu personalitatea sa suprarealistă, îi oferă licența creativă de a interpreta melodia „Baby One More Time”.

Maestrul Shifu are dreptate: Este timpul să trecem mai departe. Trebuie să știi cînd să spui adio francizelor înainte ca acestea să devină o corvoadă pentru toată lumea.

Răsturnările de situație sînt previzibile din primele minute și se poate intui ușor cum se va termina totul, asta chiar dacă secvențele de… citeşte

1 4
chibaflorin pe 28 Aprilie 2024 21:55
De familie !
Frumoasă continuare, numa bun de vizionat în familie !
Recomand !

0 0
Costirik pe 10 Aprilie 2024 18:02
După 4 filme și vreo 3 seriale, Po rămâne la fel de amuzant, simpatic și adorabil, dar poveștile încep să devină previzibile, chiar plictisitoare. În plus, Awkwafina are atât o voce cât și o prezență iritantă.
0 0

Spune-ţi părerea despre

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

jinglebells