Zootopia

(2016)

Zootropolis

Poster Zootopia Postere Zootopia

Sinopsis Zootopia

Zootopia trl

În oraşul animal Zootopia, o vulpe cu gura mare trebuie să fugă când i se înscenează o crimă. Poliţistul cel mai bun din Zootopia, un iepure neprihănit, este pe urma vulpii, dar când amândoi devin ţintele unei conspiraţii, sunt obligaţi să lucreze împreună şi descoperă că şi duşmanii naturali pot deveni cei mai buni prieteni.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.0
Vezi pe Hbo MaxVezi pe Disney+
Un premiu Oscar, un premiu Globul de Aur, o nominalizare BAFTA
Vezi toate premiile
Ginnifer Goodwin Ginnifer Goodwin Judy Hopps (voce) Jason Bateman Jason Bateman Nick Wilde (voce) Idris Elba Idris Elba Bogo (voce)
Shakira Shakira Gazelle (voce) Kristen Bell Kristen Bell Priscilla (voce) J.K. Simmons J.K. Simmons primarul Inimă-de-Leu (voce)
Vlad Rădescu Vlad Rădescu (dialog versiune română) Zoltan Butuc Zoltan Butuc (dialog versiune română) Octavia Spencer Octavia Spencer dna. Otterton (voce)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Walt Disney Animation Studios

Tip Ecran

3D

Distribuitorul international

Walt Disney Studios Motion Pictures

Distribuit in Romania de

Forum Film România

Țara

SUA
Film disponibil pe DVD în România

Box office Zootopia

Weekend premieră (29.02.2016)
  • Loc 1
  • Spectatori 38.585
  • Încasări (RON) 771.201,00
Total
  • Spectatori 265.186
  • Încasări (RON) 5.190.703,00
  • Încasări (USD) 1.300.479,84

Părerea criticului

StefanDo pe 03 Martie 2016 13:22
Tangled şi Frozen sunt doar două din succesele recente ale studiourilor Disney, iar de vineri pe listă îşi va face cu siguranţă loc şi Zootopia. O animaţie sprinţară şi colorată, Zootopia ne arată o lume fictivă în care animalele au depăşit de mult relaţia pradă-prădător şi trăiesc în bună înţelegere într-o lume similară cu a noastră. Chiar şi aşa, o carieră nu e deloc lipsită de provocări, iar premiera de vineri îţi arată ce se întâmplă atunci când refuzi ca altcineva să-ţi stabilească locul în lume şi lupţi pentru visurile tale.

Nu întâmplător am pomenit mai devreme de Tangled şi Frozen: mesajul feminist continuă şi în Zootopia, pentru că în centrul atenţiei este Judy Hopps (Ginnifer Goodwin), o iepuroaică din Bunnyburrow (a se citi Cuca Măcăii sau Cucuieţii din Deal) care visează să devină poliţistă în… citeşte

5 2

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
FunnyX pe 28 Februarie 2016 17:04
Super!
L-am vazut la cinema, intr-o sala plina (in Franta) si pot spune ca este unul dintre cele mai bune filme de animatie! O neasteptata (la inceput) si emotionanta prietenie intre o fetita iepure politist si un vulpoi escroc. Una din rarele animatii cu subiect si actiune politista. Bineinteles ca s-a terminat cu happy-end in ritmuri de Shakira. Pe mine m-a amuzat pe cine au pus realizatorii filmului in rol de personaj negativ. In concluzie: recomand si celor mari si celor mici.
15 2
laura_v pe 12 Martie 2016 20:08
Un film extraordinar
Animatie reusita, presarata cu momente comice adorate de cei mari si cei mici, Zootropolis este o poveste metaforica a unei metropole in care oricine poate reusi sa devina ceea ce-si doreste.
Cred totusi ca este un pic cam "greut" pentru copii, mai ales pentru cei mici. Multe teme abordate (curajul, determinarea, perseverenta, tradarea, siretenia ... si lista ar putea continua), multe aspecte ale vietii cotidiene transpuse cu finete si acuratete (legate de politie, functionari publici, chirii, banci, transport...). Si nu in ultimul rand, teme actuale preferate de psihologi: bullying-ul, complexul de inferioritate, frica.
Poate prea condensat pentru multitudinea de idei, bune, de altfel si poate putin cam lung pentru cei micuti (care vor fi incantati de animalute si se vor bucura de scenele comice, dar rabdarea si puterea lor de concentrare - vorbesc de cei sub 6 ani - vor fi… citeşte

11 0
body3DevinA pe 26 Martie 2016 02:38
Cea mai buna animatie de anul acesta!
A trecut ceva timp decand nu am mai vazut o animatie atat de buna. Cea mai buna animatie care am vazuto este Ratatouille, de atunci nu am mai fost impresionat de niciuna pana la Zootopia. Animatia are si niste replici motivationale, din punctul meu de vedere acestea o fac sa fie cea mai buna animatie de anul acesta. Sa nu mai vorbesc de glume, sala de la cinema a fost plina, iar la unele glume chiar nu puteai sa te abtii sa nu razi in hohote, foarte bune. Lumea in care ne aflam este o luma a animalelor, fie ele pradatoare sau domestice, ele convietuiesc impreuna in liniste si pace, in centrul atentiei avem un iepuras pe nume Hopps care isi doreste sa devina politist, fiind primul iepure politist. Nu vreau sa intru in detalii, filmul merita vazut, il recomand pentru publicul larg, nu conteaza varsta. Vizionare placuta !
8 0
Eufimia pe 18 Martie 2016 15:36
Zootopia este un spectacol vizual si nu numai. Personajele sunt extrem de simpatice.
Mi s-au parut foarte interesante si asocierile si redenumirile marilor brand-uri, cum ar fi simbolul morcovului muscat de pe spatele telefonului lui Judy, dar si titlurile filmelor din scena cu dvd-urile, ca: Ex Yakina, Giraffic World, Fifty Shades of Prey si altele. Sunt convinsa c-am ratat multe din aceste detalii.
Desi poate unele teme sunt cliseice, filmul e grozav!
Sper ca in viitor sa se exploreze si mai mult acest univers, avand in vedere succesul pe care il are.

8 0
narcisson pe 23 septembrie 2016 00:37
Si bineinteles, referinta spre Nasul din ''The Godfather''! :)
Eufimia pe 25 septembrie 2016 20:16
Sigur, Mr. Big :) "Ice 'em!" :D
crinageo pe 29 Februarie 2016 02:07
Disney nu se dezminte niciodata, iar animatiile(mai ales in 3D) sunt cea mai buna terapie antistress! De vazut neaparat!
7 0
mihnea_aspru95 pe 29 Decembrie 2016 22:10
https://www.youtube.com/watch?v=c6rP-YP4c5I
Legenda spune că toţi cei care au vizionat animaţia, au căutat pe YouTube melodia "Try Everything".
6 0
rafaelionita8_gmail_com pe 06 Martie 2016 18:56
Uimitor
Este un film de animatie foarte bun. Interesant si foarte amuzant. Copii , dar si adultii il vor adora.
5 0
Mihai2508 pe 14 Martie 2016 01:07
O animatie cu mult peste asteptari
O animatie foarte buna, care merita vazuta, pot spune ca pentru copii mici, este un pic cam greu filmul, dar in rest, merita vazut, as putea spune ca pentru adulti ar fi chiar obligatoriu, datorita temelor pe care le abordeaza. Un film despre increderea in fortele propii, speranta, perseverenta, curaj, prietenie, frica, etc. Desi am crescut cu filme gen "Lion King" sau "Mulan", si am crezut ca nu vor mai fi filme care sa se apropie din punct de vedere al calitatii de acestea, ma bucur ca mi s-a dovedit contrariul. Poate ca este un film de nota 9, dar am oferit un punct in plus, fiindca intr-adevar este un film extraordinar.
5 2
Stefania1998 pe 07 Mai 2016 00:33
Un film chiar foarte bun pot sa zic...Iar melodia lu Shakira ( Try Everything) se potriveste perfect si ii da un mic plus filmului ♥️
4 0
meiloiu_monica_daniela pe 08 Martie 2016 22:09
Este un film de animatie exceptional.Mi-a placut foarte mult.
4 0
silver_stan pe 09 Martie 2016 20:14
eu nu inteleg, efectiv nu pot intelege din ce motive cei de la cinema city nu difuzeaza filmele subtitrate? la filmele dublate merge foarte putina lume.
3 9
adriana.pita pe 23 martie 2016 06:50
subscriu ..e o metoda foarte buna mai ales pentru copii ..ii ajuta la invatarea unei limbi straine.Desi este controversat subiectul (actorii vor sustine dublajul si mi se pare normal ,iar pentru parinti e mai comod) eu insa pot din pozitia mamei sa va spun ca pe baiatul meu filmele si muzica l-au ajutata sa vorbeasca perfect o limba straina fara meditator.
lazar_iulia pe 02 Septembrie 2016 14:49
Adorabil! Personaje frumoase, bine construite... actiune! Foarte bun!
2 0
Sorin87 pe 27 Mai 2016 22:15
Cea mai buna animatie din anul 2016, cea mai buna faza a fost cu lenesul cu 3 degete
2 0
Georgys95 pe 24 Mai 2016 13:34
Foarte frumos,a avut o poveste inchegata,comedie la discretie si personaje frumoase,mai ales Domnul Mare:)))
2 0
alex_torrent pe 11 Ianuarie 2016 00:47
parere despre filmul animat
E genial !!! dupa prezentarea de cateva minute m-a captivat si abea astept sa-l vad !!
2 7

Spune-ţi părerea despre Zootopia

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Zootopia
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells