Gone

(2006)

Drumul spre nicaieri

Poster Gone Poster Gone

Sinopsis Gone

Mai mult
Petrecandu-se sub cerul dogoritor, intr-un peisaj salbatic de frumos al desertului australian, "Drumul spre nicaieri" prezinta povestea emotionanta a unui tanar cuplu in calatoria vietii lor alaturi de un strain prietenos.

Cand Sophie (Amelia Warner) si Alex (Shaun Evans), un tanarul cuplu britanic, ajung in Australia si se imprietenesc cu cu enigmaticul Taylor (Scott Mechlowicz), se hotarasc sa renunte la parcursul turistic obisnuit al plajelor cu nisip alb si indreapta spre inima continentului, dornici sa viziteze desertul…
citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.3
Se difuzează la TV.
TV1000
Duminică, 28 Iul 03:00

Caseta tehnică

AKA

  • Middle of Nowhere

Produs de

Universal Pictures

Distribuitorul international

United International Pictures (UIP)

Distribuit in Romania de

InterComFilm Distribution

Țara

SUA

Site oficial

Gone
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
esperar pe 01 Mai 2012 17:48
Filmul este bunicel , are momente bune ,este un thriller psihologic , NU horror. Aventura celor doi se termina tragic deoarece Taylor nu are intentii bune si avem un final ca atare. Nota mea este 6 ( Bunicel )
2 1
Myra_Bella pe 27 August 2009 12:41
Misto film..uitati-va k se merita..e foarte interesant...finalul e km aiurea dar mere...:X
2 3
andreeeeeeea pe 23 Iulie 2011 18:29
Eu am cumparat filmul de la Diverta, cu 5 lei.
Inca nu l-am vazut, m-au facut curioasa afisul si titlul.

1 0
aius pe 13 Februarie 2018 13:57
aius
slab de tot.daca nu ai ce face s-au vixiona altceva,merge,dar atat !
1 1
balta67verde pe 03 Martie 2017 18:28
Un film plictisitor. Nu-l recomand nimanui care este fan filme Horror.
1 1
Mr.Halloween pe 12 Mai 2015 13:17
Un film destul de plictisitor. Nota ar fi fost de 2 daca nu erau unele (foarte putine) momente de suspans.
1 1
tatucu_alin pe 23 Noiembrie 2014 14:09
nu mi-a placut de nicio culoare.incepe bine si se termina aiurea.actiunea si suspansul sunt foarte slabe.
1 1
crisalisa pe 22 Martie 2012 23:22
'' Gone '' este un film psihologic , un thriller contemporan care descrie peripeţiile unui cuplu de tineri britanici care se aventurează să călătorească într-un inedit excepţional . Tinerii hotărăsc să se aventureze în spaţiul plin de pericole al australiei însoţiţi de un misterios şi carismatic dar şi dubios ghid american . Americanul îşi impunea punctul de vedere în ceea ce privea ordinea grupului într-un mod deosebit de dur , suspect şi sinistru atrăgând întregul oprobiu al grupului de tineri făcându-i foarte bănuitori . Au loc accidente de tot felul printre care şi un incident în care este implicat un cangur , lucru care-i obligă să se cazeze în cel mai apropiat oraş . După accident aceştia se întorc având impresia că vor fi în siguranţă dar nici nu bănuiau că se înşelau . Este o producţie care combină filmul de dramă , thriller ,… citeşte
1 1
RaluAlina pe 12 iulie 2018 03:41
...romantism(si multa prostieeeeeee)atat de romantic fu cand el ,iubitul, s-a intors la a sa iubita ,si-n loc sa-si vada de treaba lui din prima noapte ajuns in orasul iubitei se-mbata ca un porc si adoarme langa o alta fata,apoi tot filmul arata cum se coieste sa-i spuna adevarul iubitei, drept urmare amicul facut in prima seara il santajeaza la fiecare basina cu o poza banala el dormind langa acea fata ..."Amicul " un psiho-sociopat,intra in gratiile iubitei calatorului (care iubita cam saliva si dansa la dansul ,foarte romantic -o relatie subreda,se arata a fi si mai subreda ,ba mai mult cand iubitul disperat isi recunoaste vina ,iubita fuge n bratele psihopatului sarindu-i in penis de suparare ca iubitul a disparut subit (si ea nici nu bese sa-l caute cu adevarat)...Romantism?Eu zic ca arata cat de superficiala fu toata treaba parca fiecare isi cauta o scuza sa scape din relatie ...film tras de par,poveste slaba ,actori de mana a3a..lol romantism...m-ai facut sa rad :))Comedie?Ce faza fu comica,pt ca n am gasit umorul in nici una...da thriller usurel da,,drama sigur...dar romantism si comedie no way...
crisalisa pe 12 iulie 2018 09:37
atunci uita-te mai cine la filmele tale preferate cu Power puff girls, nu esti obligata nici sa accepti nici sa citesti comm-urile altora, iar daca nu esti de-acord cu ele, nu inseamna ca ai dreptate. Nu-ti place, Domnul fie cu tine !!!!!!
loveislife pe 11 Mai 2010 10:29
deci caut filmul asta de mai bine de 3 ani si nu dau de el.wtf!
1 2
sweetmaria pe 22 Decembrie 2009 17:44
nu mi s-a parut horror, nu se intampla nimic infricosator.. e putin psihologic
1 2
Dragos.87 pe 17 Februarie 2024 01:34
Mi-a plăcut aventura celor 3, chiar dacă e prea mult tras de păr, e lipsit de idei iar finalul te cam lasă în ceață..Ritmul cât și atmosfera sunt ok, iar actorii nu au o prestație atât de slabă..Deși nu este un film pe care să-l ții minte, merită o atenție.
0 0
Salbaticul pe 29 Septembrie 2023 23:20
Un review, 50 caractere, un review, 50 caractere, un review 50 caractere și fucking movie. Nota 2. Fuck, fuck, fuck...
0 0
andreas_konig pe 14 Iulie 2018 14:32
mi-a placut, si povestea, si actorii dar si finalul la care sincer nu ma asteptam. un film bun, doar daca esti atent si ai rabdare.
0 0
RaluAlina pe 12 Iulie 2018 03:29
o porcarie
Un film de 2 parale IMDB i -a acordat 5,4 nota... mai mult de 3 nu pot sa-i ofer ,si asta din cauza actritei care joaca ,Amelia Warner ,f prost a jucat cel putin la inceput e varza rau...Si nu doar actrita fara de talent dar si script ul de kko ,NU recomand ..waste of time!..dar am asteptat sa se termine sa inceapa Chinatown...ala de film!
0 1
andreas_konig pe 14 iulie 2018 14:23
cred ca mai bine dai pe kanal d si te uiti la furtuna pe bosfor.... akolo intelegi tot.... astfel de filme nu sunt ptr oricine......ca sa-i intelegi pe americani, englezi canadieni australieni..iti trebuie stofa.... asa ca...spor la furtuni pe bosfor!!!!!!
RaluAlina pe 10 octombrie 2018 23:31
sa mori tu ;)))) de vreme ce stii despre laba aia de furtuni pe bosfor clar gata stiu ce filme vezi lol acum vad cine-mi critica rezumatul si se pare ca nu-s singura care a spus ca e o gargara de film...
adiiiii pe 24 Decembrie 2009 20:42
am cautat filmu asta da nu l-am gasit nici pe torrent nici pe ODC:|
0 1

Spune-ţi părerea despre Gone

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells