Arthur the King

(2024)

Regele Arthur

Poster Arthur the King Postere Arthur the King

Sinopsis Arthur the King

Mai mult
Arthur the King SUB

Pe parcursul a zece zile și 435 de mile, o legătură de nezdruncinat se creează între Michael Light (Mark Wahlberg), un sportiv profesionist de curse de anduranță montane, și un câine maidanez, pe nume Arthur.

Bazat pe o poveste reală incredibilă, Regele Arthur e povestea lui Light, disperat după o ultimă șansă de a câștiga, în timp ce convinge un sponsor să-l susțină pe el și o echipă de atleți (Simu Liu, Nathalie Emmanuel și Ali Suliman) pentru Campionatul Mondial de Curse de Aventură din Republica…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.1
Arthur the King (2024)
Regele Arthur
Cumpără bilete

Caseta tehnică

Produs de

Lions Gate Films, Tucker Tooley Entertainment

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Lions Gate Films

Distribuit in Romania de

Ro Image 2000 , Prorom

Țara

SUA

Box office Arthur the King

Weekend premieră (25.03.2024)
  • Loc 4
  • Spectatori 5.743
  • Încasări (RON) 166.740,73
Total
  • Spectatori 16.280
  • Încasări (RON) 438.515,13
  • Încasări (USD) 95.070,97

Părerea criticului

StefanDo pe 29 Martie 2024 15:32
Regele Arthur: lecţie despre reevaluarea priorităţilor
Sunt câteva filme despre sport a căror proximitate cu realitatea le scoate din anonimat şi le înarmează cu puterea exemplului. În iarnă am putut vedea Next Goal Wins/Golul victoriei, în care Michael Fassbender interpretează rolul unui antrenor de fotbal forţat să antreneze cea mai slabă echipă din lume, iar de azi putem vedea pe ecrane Regele Arthur/Arthur the King, un film cu Mark Wahlberg în rolul unui sportiv de anduranţă care îşi reevaluează priorităţile atunci când de echipa lui se lipeşte un câine.

Din punctul de vedere al puterii cinema-ului, atât Next Goal Wins cât şi Regele Arthur sunt două producţii banale şi previzibile. Cu toate acestea, au puterea de a emoţiona şi de a forţa publicul să se pună în pielea protagoniştilor şi să înveţe lecţii despre perseverenţă, dar şi reinventarea de sine. Prea mulţi dintre noi ne… citeşte

0 0

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
dany6960 pe 25 Aprilie 2024 21:33
Un film despre prietenia dintre un caine maidanez din Santo Domingo si un atlet american egoist. Cam cat esti dispus sa faci pentru un suflet drag? Oare poti castiga o cursa? Cursa cu moartea? Mark Whalberg joaca in nota obisnuita, norocul lui e ca-l salveaza cainele. Sau de fapt cine salveaza pe cine?
1 0
R_Afc pe 30 Martie 2024 12:48
America Dog Express
Avem o cursă grăbită și superficială, lipsită de personalitate și distincție, fără prea multe lucruri de unde să-și tragă seva. Suedezul americanizat interpretat de Mark Wahlberg transmite aceeași lipsă de entuziasm atît în ceea ce privește cîștigarea cursei, cît și salvarea lui Arthur. Nu există niciun sentiment de triumf în niciunul dintre rezultate.

Cum filmul bate viața și nu invers, avînd în vedere că este o poveste adevărată, putem trece cu vederea cîteva scene de umplutură, dar scenariul este plictisitor pentru o producție din zona lacrimogeno-canino-prietenească. Ideile nu sînt suficient de interesante pentru a-ți reține atenția, iar momentele emoționante sînt puse cu mîna transpirată a unui producător de telenovele turcești.

Copiii s-ar putea să se bucure de simplitatea cvasi-atletică a poveștii și să… citeşte

0 3

Spune-ţi părerea despre Arthur the King

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi aventuri
jinglebells