In the Heart of the Sea

(2015)

În inima mării

Poster In the Heart of the Sea Postere In the Heart of the Sea

Sinopsis In the Heart of the Sea

Mai mult
In the Heart of the Sea tr 3

Inspirat de bestseller-ul omonim semnat de Nathaniel Philbrick, apreciatul regizor Ron Howard aduce din decembrie pe marile ecrane aventura "În Inima Mării".

În iarna anului 1820, ambarcațiunea Essex este atacată și distrusă de o balenă uriașă cu o voință distrugatoare parcă planificată. "În Inima Mării" surprinde dezolanta imagine de după asalt și lupta pentru salvare a echipajului captiv în mijlocul vastei întinderi de apă. Cei câțiva supraviețuitori dintr-o barcă…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.9
Chris Hemsworth Chris Hemsworth Owen Chase Cillian Murphy Cillian Murphy Matthew Joy Brendan Gleeson Brendan Gleeson Thomas Nickerson, în vârstă
Ben Whishaw Ben Whishaw Herman Melville Charlotte Riley Charlotte Riley Peggy Tom Holland Tom Holland Thomas Nickerson
Benjamin Walker Benjamin Walker George Pollard Michelle Fairley Michelle Fairley dna. Nickerson Jamie Sives Jamie Sives Isaac Cole
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • En el corazón del mar
  • Heart of the Sea

Produs de

Warner Bros

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Warner Bros.

Distribuit in Romania de

Vertical Entertainment

Țara

SUA
Film disponibil pe DVD, Blu-ray în România

Box office In the Heart of the Sea

Weekend premieră (30.11.2015)
  • Loc 1
  • Spectatori 26.192
  • Încasări (RON) 573.992,30
Total
  • Spectatori 107.935
  • Încasări (RON) 2.317.924,72
  • Încasări (USD) 560.105,51

Părerea criticului

StefanDo pe 03 Decembrie 2015 15:34
După ce au colaborat excelent la Rush, Ron Howard şi Chris Hemsworth au o sarcină mai dificilă: dacă cei informaţi cu privire la extraordinara rivalitate între piloţii Niki Lauda şi James Hunt sunt puţini, cu toţii am auzit de sau chiar am citit Moby-Dick, romanul lui Herman Meville despre crunta întâlnire dintre căpitanul Ahab şi răzbunătorul caşalot alb Moby-Dick în mijlocul Oceanului Pacific. Familiaritatea cu subiectul strică întrucâtva din eficienţa poveştii lui În inima mării/In the Heart of the Sea, dar Ron Howard compensează cu imagini gata să-ţi ia ochii şi să sublinieze cât de mic şi fragil este omul în luptă cu natura.

După o introducere inutilă, în care Herman Meville (Ben Whishaw) îl convinge cu greu pe Thomas Nickerson (Brendan Gleeson), unicul supravieţuitor încă în viaţă de pe Essex, să-i descrie călătoria pe… citeşte

2 4
conu66 pe 11 ianuarie 2016 00:01
Nu mai induceți oamenii în eroare...este un film mediocru, ce încă nu și-a recuperat bugetul ! Lăsați pseudo-eseurile voastre și concentrați-vă pe premierele adevărate, de pe lista Globurilor de Aur și a Oscarurilor...Fimul ăsta e un FLOP !!!
gigiberlogea pe 23 februarie 2016 10:25
Este un casalot toata ziua, Lasa engleza. Uita-te la o balena si la un casalot si ai sa vezi diferentele. Fara suparare.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
mitso pe 08 Decembrie 2015 12:20
Vazut la cinema In 3D.. experienta vizuala fantastica!
6 1
dragomir_alina pe 06 Decembrie 2015 00:18
BUN
M-am dus cu inima stransa"" la acest film, ma asteptam la o mare porcarie, insa a fost un film bun. Nu e pierdere de timp ...
6 1
Octaz pe 06 Decembrie 2015 01:46
Primul film vizionat in 4DX
Din cate am observat, comercializarea acestui film a fost direct proportionala cu succesul pe care il are , e drept ca e lansat de doar 2 zile in Romania, vad insa ca lumea nu are asteptari prea mari de la el. Personal sunt extrem de incantat de toate adaptarile romanelor, legendelor si povestilor cu aventuri: de la Moby Dick la Noe sau Moise. Ca o parere personala, mi-ar fi placut ca filmul sa fie mult mai comercializat si sa arate de ce este in stare, are potenital mare.
Dupa cum am scris si mai sus, am ales vizionarea lui in format 4DX pentru efectele si senzatiile deosebite din largul oceanului. Bine am facut. Experienta a fost una deosebita, am fost incantat ca un copil mic si cu siguranta recomand acest format! Filmul in sine a fost intens, o adaptare a romanului Moby Dick , evident putin modificata. Pot spune ca am trait destul de intens toata actiunea , chiar daca au… citeşte

6 3
conu66 pe 10 ianuarie 2016 23:56
Dacă o să-ți dai masca de Anonymous jos,poate că o să vezi ce mediocritate de film este...Știi ce a mai scris Herman Melville în afară de Moby Dick...mă îndoiesc ! Sau poate nu le-ai citit în 4DX ?
Octaz pe 15 ianuarie 2016 19:38
Ma bucur ca ai remarcat masca de la poza de la avatar! Desi as fi preferat sa i-o acorzi lui "V" nu celor de la "Anonymous. Am inteles ca esti revoltat la adresa filmului si productiei lui dar sa stii ca gusturile nu se discuta, personal mi-a placut filmul si asa cum a fost facut, asta nu inseamna ca e cel mai bun film pe care l-am vazut. Insa, dupa cum am si scris mai sus, filmul avea un potential mare, iar dupa cum ai scris si tu, intr-adevar partea a 2-a a cam fost trasa de par si am avut grija sa remarc asta in comentariu!
stingo pe 10 Decembrie 2015 21:10
Traducerea
Film bun, dar m-a deranjat foarte mult traducerea cuvantului "boat" cu "vapor", cand in epoca nu existau decat corabii. "Vapor" apare obsedant in tot filmul; nu verifica nimeni aceste traduceri?

A si la un moment dat eroul spune "Am un baiat si o fata", cand de fapt spunea "I have a boy or a girl", fiindca si-a lasat sotia insarcinata acasa.

Au fost si alte erori de traducere, sa zicem ca ultima mentionata a fost o scapare, dar cea cu "vapor" este impardonabila.

4 3
utzag pe 27 aprilie 2016 20:24
asa este, pt traducerea asta de kkt merita nota 4!
marius_radu_nicula pe 07 Decembrie 2015 00:14
Un film la care am mers cu mari asteptari dar s-a dovedit a fii mediu. Totusi este un film bun pana la jumatate, apoi scade in intensitate. Efectele speciale sunt reusite insa nu merita 3D daca se poate vedea non-3D recomand. Totodata filmul fiind lung va plictisi audienta needucata in ceea ce inseamna linistea la film :)
4 4
PopaVasilica pe 18 Octombrie 2014 23:26
din trailer se vede ca o sa fie un film frumos si foarte captivant
4 7
conu66 pe 10 Ianuarie 2016 23:52
Moby Dick...my dick !
O mare dezamăgire...încă o sub-mediocritate marca regizorului Ron Howard !!! Până la jumătatea filmului mi s-a părut agreabil, dar după...dezastru total, de parcă ar fi fost scris de un alt scenarist . Ce află spectatorul - că uleiul de balenă ia foc în contact cu apa mării ( bullshit, orice ulei animal începe să se coaguleze în pezența apei !?),că insulele sunt la 2000 de km de coasta Mexicului ( nu există !!! ) iar marinarii ce mor au o carne foarte dulce, chiar dacă sunt negri ( trăiască Obama !)...O făcătură sub-mediocră în care doar Chris Hemsworth se străduiește să țină steagul sus...și chiar și ăla e rupt de mega-pixelii defecți ai unei echipe de animație debile .Dacă ar mai fi trăit Herman Melville în mod sigur i-ar fi dat în judecată...dar n-au de unde plăti pentru că încă nu și-au recuperat bugetul...SHIIIIT !!!
3 7
tedy_radu pe 25 martie 2016 21:10
Du-te dracului ca habar nu ai ce inseamna un film bun !! Filmul asta a fost facut dupa legenda care a inspirat cartea Moby Dick ! Nu e povestea originala ! Si ma rog esti cumva mare critic de film ca vad ca asta te crezi ! Tu ai idee cata munca e in spatele scenariului ?? Ratatule !
cezar_crucianu pe 12 ianuarie 2017 19:42
ai dreptate moby dick nu te lua dupa prostii astia
adrian_dutan pe 27 Noiembrie 2015 10:34
Filmul este in 3D....Rog modificati.................................................................................
2 1
Infinity pe 11 Decembrie 2015 01:19
In the Heart of the Sea (2015)
Efecte 3D nu prea am vazut, se putea si fara. In rest, a fost destul de OK. Cam multe chestii de umplutura in cele 120 de minute. Mai multa actiune nu strica.
2 2
catalin_ionut_23 pe 13 Decembrie 2015 11:14
Bunicel filmul ,l-am vazut dar nu mi-a placut atat de mult fata de alte filme,merge vazut odata si atat dar nu la cinema ,sunt altele mult mai bune,oricum nu mi s-a parut nici un film prost,ie potrivit nici bun ,nici rau,odata merge vazut
2 5
catalin1107 pe 06 Mai 2017 23:13
Este un film destul de reusit , inspirat dupa o poveste reala , merita vazut .
1 0
Bogdan.Alexandru pe 12 Iunie 2016 16:33
Chiar mi-a placut. Unul dintre putinele filme la care nu m-am plictisit deloc si am asteptat cu sufletul la gura sa vad ce urmeaza.
1 0
Costirik pe 26 Aprilie 2016 02:24
Balenele albe chiar stiu sa poarte pica:))))Asta e singurul lucru tampit in acest film. In rest, o poveste despre lacomie, supravietuire si izbavire. Un film bun, nu sparge tipare, dar nici nu plictiseste.Merita macar o vizionare.
1 0
cezarica98 pe 24 Aprilie 2016 12:55
Casalotul ucigas.
Film bun, spectaculos, o poveste captivanta si foarte bine etalata pe ecran, cadrele surprinse pentru a incanta spectatorul, iar laudele merg direct spre regizor, care a avut intuitia de a arunca pe ecran o distributie de exceptie. Toate personajele din film sunt principale, un echipaj care nu este unul oarecare simtindu-se in largul lor pe mare, pleaca in vanatoarea balenelor pentru uleiul lor. Casalotul de dimensiuni colosale poarta cicatricile de-a lungul anilor de cate ori a fost vanat, riposteaza cum nici nu te astepti, vaneaza la randul lui si scufunda o nava, apoi barcile de supravietuitori una dupa alta. Scenariul ne arata vina care o poarta ambele tabere, lupta supravietuiri si a sacrificiilor pe care le face omul pt a supravietui, orgoliile, dintre capitan si secund se bat cap in cap, principiile morale si de viata, iar fiecare personaj ne ofera rand pe rand cate o lectie de… citeşte
1 0
Manusa pe 06 Martie 2016 22:47
Un film cu o poveste foarte buna, care mi-a placut. M-a impresionat faptul ca dupa ce nu au mai avut vas, unii membrii a-i echipajului au reusit sa treaca peste momente cumplite si chiar prin orori pe care le-au facut pentru a supravietui. Dupa mine este un film de aventuri bun, pe care il recomand, mie unul mi-a placut.
1 0

Spune-ţi părerea despre In the Heart of the Sea

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu In the Heart of the Sea
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells