Inside Out 2 întrece Dune 2 în SUA şi devine cea mai populară premieră din 2024

de Ştefan Dobroiu în 23 Iun 2024
Animaţia Pixar a avut nevoie de doar opt zile ca să-i bage lui Paul Atreides nisip în distrai

ACTUALIZARE:Cu 100 de milioane de dolari obţinute în perioada 22-24 iunie, Inside Out întrece The Super Mario Bros. Movie şi devine animaţia cu cel mai bun al doilea weekend din istorie.

Cu 30 de milioane de dolari încasate vineri, Inside Out 2 are toate şansele să devină animaţia cu cel mai bun al doilea weekend în cinematografele americane. Până atunci, sequelul Pixar întrece Dune: Partea II pentru a deveni premiera americană cu cele mai mari încasări din 2024.

La nivel global, animaţia mai are ceva de dat din coate pentru a deveni campionul lui 2024. În acest moment, Dune: Partea II domină clasamentul, cu un total de 711 milioane de dolari. Godzilla x Kong: The New Empire se află pe locul secund, cu 567 de milioane, iar Kung Fu Panda 4 completează podiumul cu 543 de milioane. Inside Out 2 se clasează acum abia pe locul patru, conform boxofficemojo.com, dar asta după doar opt zile petrecute în cinematografe. Este cert, avânt în vedere avântul animaţiei şi faptul că a bătut recorduri de încasări în mai multe ţări de pe mai multe continente, că iureşul de emoţii va avea nevoie de doar câteva zile pentru a domina şi topul global.

În acest moment, recordul pentru al doilea cel mai bun weekend în cinematografele americane pentru o animaţie îi aparţine lui The Super Mario Bros. Movie, cu 92 de milioane de dolari. Abia mâine vom afla dacă Inside Out 2 are ceva de spus despre acest record.

Citeşte aici cronica filmului de pe Cinemagia. Inside Out 2 este unul dintre extrem de puţinele premiere recente care au reuşit să creeze consens: reacţiile criticilor sunt în deplin sincron cu cele ale publicului, la care se adaugă aceste cifre impresionante.

Exploreaza subiecte similare:

Inside Out 2, The Super Mario Bros. Movie, Dune: Part Two, Godzilla x Kong: The New Empire, Kung Fu Panda 4

Alte știri din cinema

Sunt un mic ticălos, prima serie animată cu peste cinci miliarde de dolari încasări

Cu începere din acest weekend, seria se va numi "Sunt un mic ticălos profitabil"

Tot ce ştim despre Alien: Romulus

Noul film din franciza Alien se lansează la jumătatea lunii august

Trailerul Gladiator 2 este aici!

Puterea coruptă şi idealul libertăţii se confruntă din nou în arena Colosseumului

Vânătoarea lui Josef Mengele devine serial

"Îngerul morţii" de la Auschwitz a fost vizat de o spectaculoasă misiune de capturare

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells