Stone

(2010)

Stone

Poster Stone Postere Stone

Sinopsis Stone

Mai mult
Stone

Adaptat după piesa de teatru omonimă a lui Angus MacLachlan, acest thriller psihologic îl are în centrul acțiunii pe un piroman condamnat la închisoare, pe nume Stone, care recurge la orice mijloace spre a-l manipula pe ofițerul de poliție care se ocupă de supravegherea lui și care i-ar putea asigura eliberareă condiționată dacă ar garanta pentru buna lui purtare și pentru faptul că nu mai reprezintă un pericol social.

Un bărbat între două vârste care și-a petrecut…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: deea9595
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.4
Se difuzează la TV.
Film +
Duminică, 28 Apr 04:05
Edward Norton Edward Norton Gerald Creeson Milla Jovovich Milla Jovovich Lucetta Robert De Niro Robert De Niro Jack Mabry
Frances Conroy Frances Conroy Madylyn Liam Ferguson Liam Ferguson avocat Enver Gjokaj Enver Gjokaj Jack, tânăr
Linda Boston Linda Boston Pepper Binkley Pepper Binkley Madylyn, tânără Tevis R. Marcum Tevis R. Marcum omul lui Lucetta #1
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Mimran Schur Pictures

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Diamond Pictures

Țara

SUA

Site oficial

Stone
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
LavyBogdy pe 09 Ianuarie 2011 12:32
Trăim într-o lume dureroasă,violentă care nu încearca decât să ne manipuleze prin televiziune,religii diferite etc.Lucrurile ne sunt prezentate în așa fel incat să ascundem alegerile noastre în spatele unei "voințe a lui Dumnezeu".Suntem înconjurați de oameni care duc o viață în singuratate,care nu simt iubire, compasiune, fară speranțe,fară zâmbete.Indecizia de a face alegerile portivite la momentele potrivite se va întoarce împortiva noastră la un moment dat.
Un film frumos despre slăbiciuni,durere si credință că totul depinde de Dumnezeu, și nu de noi.

14 2
Spaghete pe 11 ianuarie 2011 21:35
bravo
soare0 pe 04 Ianuarie 2011 01:48
Diferenta dintre Wagner si Bach
Am auzit odata o chestie: cica Bach e mult mai tare decat Wagner pentru ca in muzica lui (a lui Bach) sunt si momente de tacere, pe cand la Wagner e vartej, iar adevarata valoare a muzicii o vezi cand o contempli din acele momente, de tacere.
Filmul a fost simbolic. Insa dincolo de nivelul pe care l-am vazut inteles prin ratinguri. Prima albina, ucisa, ultima albina/musca (despre care nu mai stim nimic), linistea din sala de mese, modificarea frizurii lui Norton, plecarea lui, avand un drum lung in fata, si inca multe altele. Dincolo de toate linistea. Asta insa nu apare judecand un film, dupa cum nu apare judecand nimic din jur permanent. In rest, tema religioasa, "santajul" (apropo, asta m-a amuzat teribil pe afisul filmului), sexul si celelalte asemenea... Oamenii nu vad padurea din cauza copacilor. Ei numara copacii.
In plus, neasteptat pentru mine, actorii au jucat… citeşte

9 3
Spaghete pe 11 ianuarie 2011 21:34
:)
claudiu234 pe 18 iulie 2011 00:26
"In plus, neasteptat pentru mine, actorii au jucat excelent" Tu te asteptai ca De Niro si Norton sa joace prost?
talexi pe 15 Noiembrie 2010 23:43
Surprinzator
Desi De Niro si Norton se numara printre actorii mei favoriti despre acest film nu pot spune decat ca m-a surprins intr-un mod neplacut.Este previzibil si plictisitor de la inceput pana la sfarsit.Nu va lasati pacaliti de distributie, filmul este sub orice critica.
8 2
mvpsebi pe 29 Iulie 2010 13:27
Probabil cel mai naspa film al lui De Niro si Norton, cel putin eu nu i-am vazut vreodata sa joace intr-un film atat de slab..o porcarie.
7 11
Sergiu.Lobont pe 31 decembrie 2010 17:03
Nu ai vazut Machete?
Spaghete pe 13 ianuarie 2011 21:16
Vai, cum TU geniu fecund sa te cobori la nivelul meu, beibi te vei lovi la genunchi daca o faci. Apropo' curcubitaceu artagos ce esti ce-s aia "taitsei", mananci tu asa ceva ?
ronjavershunter pe 02 Ianuarie 2011 14:49
...fiecare are un reper la notiunea de plictisitor
mi-a placut mult mesajul filmului si ce sa zic de interpretare ...

4 0
expert_Mh pe 19 Noiembrie 2010 03:46
Am avut mari asteptari de la filmu asta avand in vedere distributia.Dezamagit total Este un film care NU merita vazut
3 2
el-loco pe 02 Ianuarie 2011 01:28
Nu inteleg....
NU va inteleg.Toti au vorbit despre actori.Dar despre mesajul filmului ? Sau ce a vrut sa scoata in evidenta? Adevarul e ca societatea de azi trebuie regandita.Pacat ca sunt atatia in inchisoare doar pt ca au gresit.Sper sa nu aveti ocazia sa ajungeti in inchisoare.Sa va fie rusine la toti !!!! Ati urmarit doar actori in loc sa urmariti mesajul filmului . Daca voua vi se pare normal sa inchidem un om doar pentru ca a gresit neintentionat...........va spun de pe acum ca tot comunisti ati ramas si nu vreti sa progresati deloc......
3 3
Spaghete pe 11 ianuarie 2011 21:33
bravo!
claudiu234 pe 18 iulie 2011 03:04
Explica ce inseamna pentru tine : " a gresi neintentionat" ?
Burlan pe 15 Noiembrie 2010 16:28
Porcărie...Păcat de actori.Nu prea se mai fac filme.
3 3
para18 pe 01 Octombrie 2010 00:52
capodopera
pfff...thriller psihologic cu norton si de niro, doi dintre cei mai mari actori, nu poate fi decat senzational, poate filmul anului impreuna cu "inception".
3 12
nyuszi pe 19 Martie 2011 18:52
Pe de-o parte mi-a placut foarte mult, pe de alta parte, cred ca as fi preferat sa vad "filmul" acolo unde-i e locul: pe scena.

De la un film lumea in genere se asteapta la altceva (cred ca aceste asteptari, de altfel oarecum justificate, explica de ce atat de multi oameni considera filmul un esec), dar filmul asta e mai mult un fel de teatru, sau roman, cu decoruri fantastice. In timp ce ma uitam la film (fara sa stiu ca de fapt ca e bazat pe o piesa de teatru), ma gandeam ca materialul ar fi mai potrivit pentru un roman.

Titlul mi se pare frumos: "Stone". Poate pietrele despre care personajele spun ca te-ai reincarna la inceput, pentru ca apoi sa "urci" pe scara evolutiva. Sau poate pietrele metaforice pe care le purtam cu totii in jurul gatului (din engleza "stone around one's neck", cu sensul de povara). In orice caz, "Santaj" e total nepotrivit. :/
citeşte

2 0
Spaghete pe 11 Ianuarie 2011 22:14
O intriga extrem de interesanta, un triunghi, De Niro-Norton-Jovovich perfect. Nu pot sa-mi ascund slabiciunea ce-o am pentru Robert De Niro, a jucat exceptional, a facut personajul atat de credibil incat aveam impresia ca urmaresc drama vecinilor mei de alaturi, simtindu-ma ca un voieurist. Filmul va fi o dezamagire pentru cei ce si-au dorit un film cu actiune, cafturi, bombe/grenade sexy, masini in viteza etc...Un film cat se poate de real, de crud, cu un mesaj alegoric intens, un film care arata cat, ce si cum e cu dark side-ul din noi.
2 1
nexxam pe 15 Noiembrie 2010 11:26
a fost un film bun dar cu final previzibil norton isi joaca foarte bine rolul
2 5
Monica_Mihai pe 16 Septembrie 2009 01:30
Pe youtube a fost postat trailerul si arata grozav! Nu poate fi decat fain cu De Niro si Norton in distributie, plus ca regizorul este cel care s-a ocupat de The Paited Veil...
2 9
White.Lily pe 17 Ianuarie 2011 10:40
Stone este un film apasator si trist. Si asta in cel mai rau sens.
Singura explicatie pe care o gasesc in ceea ce priveste distribuia de prima mana este sa mai salte putin filmul. Insa,adevarul este ca nici macar actorii nu au reusit sa faca din Stone un film mai mult de nota 5.
Inteleg stilul regizoral ceva mai lent al lui John Curran, insa filmul de fata sub orice asteptari.

1 1
roxykim pe 02 Ianuarie 2011 12:27
pierdere de timp :(
Desi sunt actorii mei preferati in rolurile principale, am fost foarte dezamagita de film. O pierdere de timp. Nu inteleg de ce au ales sa joace intr-un film atat de slab :(
1 2

Spune-ţi părerea despre Stone

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells