El desconocido

(2015)

Retribution

Poster El desconocido Postere El desconocido

Sinopsis El desconocido

Mai mult

Un client nemulțumit pune la cale un plan diabolic pentru a recupera o mare sumă pierdută într-o investiție păguboasă propusă de bancă, și pentru a se răzbuna pe director ca autor moral al sinuciderii soției sale. Un film care nu împarte schematic personajele principale în personaje exclusiv pozitive sau negative, fiecare având părțile lui bune și rele, fiecare având dreptatea sa. Modalitatea de răzbunare e spectaculoasă și totodată dramatică, și te ține cu răsuflarea tăiată de la început până la…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.6

Caseta tehnică

AKA

  • Desconocido - Resa dei conti

Produs de

Atresmedia Cine

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Mono Film

Țara

Spania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
sabinalin pe 29 Septembrie 2016 11:25
Inca un thriller de limba spaniola foarte bine facut dar deja nu mai e o surpriza, in ultimii ani am vazut mai multe filme de gen care nu-s cu nimic mai prejos decat cele produse la Hollywood, ba chiar le sunt superioare din punct de vedere al scenariilor, al suspansului creat. Subiectul nu-i original, s-a mai vazut asa ceva in foarte prizatul "Speed", am vazut recent ceva asemanator din punct de vedere social si in "Money monster", e inca un avertisment ca omul obisnuit nu poate fi pacalit la nesfarsit si, atunci cand ajunge sa nu mai aiba nimic de pierdut, poate deveni extrem de periculos pentru acela care si-a batut joc de el cu buna stiinta. Toate bune si frumoase pana in ultimele cincisprezece minute atunci cand, din pacate, regizorul cedeaza tentatiei de a incheia povestea in maniera hollywoodiana, un final un pic artificial pentru ce se vazuse pe ecran pana in acel moment.
8 0
dragos__81 pe 20 Februarie 2016 21:55
Retribution
Un film bun plin de suspans inca de la inceput! Recomand
6 1
narcisson pe 28 Februarie 2016 17:10
Cat de departe ai fi dispus sa mergi pentru a-ti apara familia?
Ei bine, protagonistul nostru ne dovedeste ca foarte departe. Un film plin de suspans pe tot parcursul lui, pe mine unul m-a surprins foarte placut. De asemenea, mi s-a dovedit inca o data ca din Spania pleaca filme foarte bune, realizate cu bugete relativ reduse.
Personajele sunt foarte bine conturate, chiar si copiii; filmul incepe destul de ''brutal'', actiunea este imprevizibila de la scena la scena, totul rezumandu-se la un final corect. Insa, din punctul meu de vedere as mai fi adaugat o nota de dramatism acestui final. De asemenea, dialogurile constituie un factor foarte important al acestui film, ridicandu-i nota.
Pe de alta parte, niciodata nu stim cu adevarat de unde poate veni Raul si cat de tare ne poate lovi. Insa, atata timp cat fiecare din noi face rau intr-un fel sau altul, bineinteles ca trebuie sa ne asteptam sa il primim inapoi; se numeste karma. Per… citeşte

3 0
stricted pe 25 Februarie 2016 13:51
Tensiune , suspan , actiune totul intr-un film spaniol care de aceasta data intrece asteptarile si ne face sa privim cu sufletul la gura sa aflam care va fi finalul , unul tragic sau unul fericit . Un film bun.
2 1
Rubyyy pe 08 Martie 2017 11:45
Must see
suspans pana in ultimul moment , genial film , recomand !!!
1 0
lili22 pe 14 Octombrie 2022 23:36
Luis Tosar a jucat foarte bine, dar filmul seamana cu un produs holywoodian.
0 0
Horatiucrisan pe 04 Septembrie 2021 23:17
Un film european destul de reușit desi evident, nerealist și supus clișeelor de Hollywood, altfel interesamt si dinamic. De recomandat celor carora le plac filmele de actiune cu un rabat de la realism.
0 0
natalia_castego pe 29 Decembrie 2020 01:08
Fără cuvinte. Un film de milioane. Am stat în suspans de la început până la sfârșit, chiar acum câteva minute l-am terminat de vizionat. Recomand.
0 0
Kuhaylan pe 29 Noiembrie 2016 16:21
x
..........................................................
0 2

Spune-ţi părerea despre El desconocido

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi thriller
jinglebells