The Accountant

(2016)

The Accountant: Cifre periculoase

Poster The Accountant Postere The Accountant

Sinopsis The Accountant

Mai mult
The Accountant

Câştigător a două premii Oscar, actorul Ben Affleck ("Batman vs. Superman: Zorii Dreptăţii") este Christian Wolff, un savant matematician care are o relaţie mai bună cu numerele decât cu oamenii, în drama regizată de Gavin O'Connor "The Accountant: Cifre periculoase".

Sub o acoperire anostă, Christian ţine contabilitatea unora dintre cele mai periculoase organizaţii criminale din lume. În momentul în care autorităţile ajung pe urmele lui, acesta îşi oferă serviciile unui client legitim: o companie de…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.3

Caseta tehnică

AKA

  • Računovođa

Produs de

Warner Bros.

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Warner Bros.

Distribuit in Romania de

Vertical Entertainment

Țara

SUA

Site oficial

The Accountant

Box office The Accountant

Weekend premieră (24.10.2016)
  • Loc 1
  • Spectatori 35.652
  • Încasări (RON) 710.669,12
Total
  • Spectatori 117.738
  • Încasări (RON) 2.252.860,80
  • Încasări (USD) 544.382,25

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
BlondinaBlonda pe 27 Octombrie 2016 08:45
A fost un film revigorant...in ultima vreme cu toate prostiile de filme aparutein cinema a fost chiar o gura de aer proaspăt..are de toate..acțiune...dragoste...iti pune mintea la contribuție..Ben Afleck in rolul principal este genial :)
22 5
user24 pe 31 octombrie 2016 21:06
sincer de la inceputul anului "vanez" un film bun , din trailer mi se pare de calitate
Mitza_MvP pe 07 Noiembrie 2016 19:40
Deci uite ca se pot face filme foarte bune si fara scene inutile de sex....
Ben Affleck face un rol memorabil,intrand in pielea unui tanar autist cu probleme de adaptare sociala,si totodata un asasin cu sange rece..
A fost un film care m-a tinut 2 ore in fata calculatorului,fara sa-mi dea sansa sa anticipez ce va urma
Captivant de la inceput pana la sfarsit

19 6
roxananiculae pe 29 Octombrie 2016 00:18
Un film foarte interesant. L-am vazut aseara la cinema. Ben Affleck este genial. Meregti cu incredere sa il vedeti ca merita. Rar se intampla sa imi placa un film atat de mult.
16 5
Vlad54 pe 29 octombrie 2016 16:49
Heii
aurelvirlan pe 29 mai 2018 23:09
Oricum imi placea Ben Affleck, pentru mine este o garantie a unui film inteligent. In filmul asta mi-a depasit asteptarile!!!
Gleznix1 pe 31 Octombrie 2016 17:19
De mult n-am vazut asa film bun. Foarte inteligent realizat iar mesajul este superb.
13 3
900adytza pe 31 Octombrie 2016 13:31
A fost super filmul...iar actorul Ben Affleck joaca genial. Recomand sa il vedeti la cinema pentru scenele de actiune :)
12 4
georgiana_tranca pe 03 Noiembrie 2016 13:23
Talentul lui Ben Affleck este foarte bine pus in valoare de aceasta productie. Atentie la detalii, intriga, montaj impecabil! 9/10!
11 3
adriana.pita pe 05 Noiembrie 2016 21:12
"Lumea are nevoie de toate tipurile de gândire pentru a putea funcţiona”Temple Grandin.
Ce sa zic ma abtin sa zic ceva mai ales ca toata lumea lauda filmul, care nu a fost rau dar nici asa o capodopera. Un film cu supereroul american care bate tot . Pana la urma e un film de actiune nu? si cui nu-i plac filmele de actiune!. Ideea insa mi s-a parut minunata. Viata unui copil autist si apoi a unui adult este o lupta continua cu el insusi iata de ce nu trebuie stigmatizati, nu trebuie ignorati, trebuie doar intelesi si respectati pentru ca sunt oameni inteligenti cu abilitati extraordinare.
10 1
xerses pe 06 Noiembrie 2016 19:01
Chiar un film bun, care nu are momente previzibile si provoaca tot timpul sa fii atent la ce urmeaza.
8 3
user24 pe 8 noiembrie 2016 03:50
l-am vazut , mi s-a parut misto din trailer datorita ideiilor inteligente care tin de inteligenta doar atat , nu alea de actiune ,,,nu e asa de bun , inca sunt in cautarea unui film bun pe anul acesta , sincer pana acum : fiasco cinema-ul 2016, e opinia mea ,atat.
user24 pe 8 noiembrie 2016 03:55
pentru ca esti xerses merge asta https://www.youtube.com/watch?v=M_m6mnMIofc
cezarica98 pe 03 Noiembrie 2016 01:14
Geniul cifrelor.
Un film reusit, antrenant, care te ia prin surprindere, un geniu in matematica, un om special care te socheaza prin reactiile si trairile lui, isi domina boala -autismul- intr-un mod ingenios.Scenariul este etalat cu brio la capitolul actiune, dar si decor si muzica, tensiunea si rezolvarea tuturor problemelor cu care se confrunta personajul principal, fac din pelicula una buna de vizionat. Ideea este ca fiecare dintre noi avem abilitati si limite diferite, ne cunoastem insine, iar pentru a fi avantajati trebuie sa le folosim in favoarea noastra. Ben Affleck face o interpretare perfecta, ce e drept m-a surprins, sarmul, miscarile si replicile lui sunt autentice. Film de vazut, cu siguranta o sa va placa.
8 3
DragonMaster pe 12 Noiembrie 2016 20:40
Un film de actiune imprevizibil
The Accountant este un film de actiune care a schimbat acest gen cu care am fost noi obisnuiti pana acum si mi-a placut enorm acest lucru.
Filmul nu se axeaza in totalitate pe explozii si nici pe un scenariu previzibil care in multe filme predomina si se concentreaza mai mult pe cunoasterea personajului principal.
Momentele de actiune nu lipsesc nici ele ,iar cand sunt introduse nu te dezamagesc ci te uimesc.
Mi-a placut enorm cum a jucat Ben Affleck care face un rol mare si pe care nu l-am mai vazut in asa forma de cativa ani,dar nici J.K. Simmons,Jon Bernthal si Cynthia Addai-Robinson nu m-au dezamagit.
A fost o decizie buna sa vad acest film in cinema ,iar pentru cei care nu l-au vazut inca si au dubii eu ii indemn sa il vada.
Ofer nota 8 acestui film care m-a surprins placut.

7 3
mihnea_aspru95 pe 14 decembrie 2018 13:48
L-am văzut la H B O, e aproape demențial... să vezi că un așa gen de film iese din cotidian (interesant) - mai încolo semăna nițel cu primul Jack Reacher (că al doilea a fost un "masacru" de film). Iar la faza cu Ben Affleck & Jon Bernthal, nu mă prea așteptam. Dar de când spunea poezia cu Solomon Grundy, atunci iti dai seama, if you know what I mean. Thumbs up pt. părere, GJ!
bloodthirst pe 30 Octombrie 2016 19:47
Greu de dat o nota, totusi merita vazut! Un scenariu bine pus la punct si cativa actori de renume, deci, nu ezitati sa vedeti filmul daca aveti ocazia, merita!
6 2
gabi_richter pe 01 Noiembrie 2016 10:34
contabilul
Foarte bun, Ben Affleck creaza un personaj apropiat de Curierul lui Statham, care duce cu gândul la o serie de filme. Mi-ar placea sa vad o continuare, ideea filmului e excelenta.O inteligenta sclipitoare, un barbat dur, dar cu limitarile sociale si deficientele unei persoane autiste...excelent jucat.
6 3
serban_ionescu pe 12 Decembrie 2016 22:15
Scenariul mult prea intortocheat oboseste spectatorul si scade mult calitatea filmului care ar fi putut fi ALTFEL foarte buna
Un film de actiune interesant numai in principiu, prin subiectul general propus, dar care dupa parerea mea scade foarte mult calitativ, exclusiv datorita scenariului unei actiuni concepute propriu-zis intr-un mod mult prea ""alambicat"", chiar excesiv de alambicat care-l obliga pe spectator sa faca mereu presupuneri numai uneori corecte, alteori nu, aproape la fiecare trecere de la o scena la alta a filmului si uneori chiar de mai multe ori in cadrul aceleiasi scene, ceea ce pretinde o atentie permanent maxima care sfarseste prin a-l obosi pe spectator. Sunt sigur ca daca acest film ar fi beneficiat de un scenariu de cu totul alt tip, adica mult mai coerent, chiar cu mentinerea unui anumit tip de flash-back-uri caci nu ele in sine pot fi incriminate, am fi vizionat cu adevarat numai in acesta… citeşte
6 14
cris4co pe 25 decembrie 2016 22:41
Multumesc! Nu-l voi vedea. Cred ca in prezent filmele sunt slabe nu datorita actorilor ci a regizorilor si scenaristilor. Si NU,nu-l voi vedea ca sa ma razbun pe Ben Affleck pentru un film recent cu el pe care nici nu mai stiu cum se numeste...dar a fost o grandioasa porcarie...cu gagicile alea doua care vin la el acasa si refuza sa mai plece,ca sa-i strice casnicia...
cezar_crucianu pe 29 ianuarie 2017 14:49
are dreptate serban obositor si plictisitor este acest film, doar intentii bune si atat?
ramkumar_pasumarthi pe 01 Noiembrie 2016 08:34
we http://moshimoshi.in/ love the concept of the movie. The interesting part in the movie is supporting people like this. Good Movie
4 2
cinefob pe 14 Decembrie 2016 23:14
super
merita vazut de doua ori.subiect complex .printre cele mai bune filme ale anului,,din punctul meu de vedere .
4 3

Spune-ţi părerea despre The Accountant

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Accountant
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells