7.7 / 10
36 voturi
Nume real: Wesley Studie · Locul naşterii: Nofire Hollow, Oklahoma, SUA · Data naşterii: 17.12.1947 (73 ani) · Ocupaţie: Actor · Zodia: Săgetător

Biografie

Wes Studi, pe numele complet Wesley Studie, s-a născut la data de 17.12.1947, în Nofire Hollow, Oklahoma. Fiul lui Maggie (Nofire), menajeră, și al lui Andy Studie, fermier, Wes a vorbit exclusiv limba lui cherokee maternă până la începerea școlii la vârsta de cinci ani. Mai întâi, a fost dresor de cai, apoi a început să joace la American American Theatre Company din Tulsa, la mijlocul anilor 1980. A ajuns actor și muzician de renume internațional. În câțiva ani de la sosirea sa la...

mai mult
A contribuit la această pagină: Iulidesprefilme Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Marie_Antoinette pe 12 Noiembrie 2010 22:22
filmografie incompleta
Wes Studi a mai jucat in:
1988: The Trial of Standing Bear
1989: Powwow Highway
1990: Dances with Wolves
1991: The Doors

1 0
Iulidesprefilme pe 08 Iunie 2020 16:02
În 2020 a fost recompensat cu un Oscar omagial...
0 0
balta67verde pe 10 Februarie 2020 17:44
Un actor exceptional. De obicei joaca roluri negative.
0 0
ddman pe 14 Septembrie 2014 22:36
LOL cum poate sa lipseasca din "Best of Wes Studi" The last of the mohicans??!!!
0 0
ddman pe 14 septembrie 2014 22:39
Aha am observat acum ca nu este in primele 4(din cele 8) din best of...
omucuvaloare pe 27 August 2014 21:13
il ador..face intotdeauna niste roluri exceptionale, originale si ciudate, e altfel ;)
0 0
xerses pe 25 August 2014 11:28
Are multe roluri in care s-a facut cu usurinta remarcat; joaca foarte bine.
0 0

Spune-ţi părerea despre Wes Studi

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells