Being Flynn

(2012)

Flynn

Poster Being Flynn Postere Being Flynn

Sinopsis Being Flynn

Mai mult
Being Flynn

Nick Flynn e un tânăr de 20 și ceva de ani care lucrează în mai multe adăposturi pentru oamenii străzii din Boston. Astfel de locuri sunt cele în care îl întâlnește adesea pe tatăl său, Jonathan Flynn, un scriitor de o inteligență sclipitoare, dar foarte tulburat și excentric. Nick ar prefera ca tatăl lui să rămână absent, așa cum a fost de câte ori a avut nevoie de el. Recent, mama lui Nick a murit, iar tânărul a început o relație nouă cu Denise, așa că nu și-l dorește în…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: Al3xX09
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.4

Caseta tehnică

AKA

  • Another Bullshit Night in Suck City

Produs de

Focus Features

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Focus Features

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
mosu332 pe 31 Iulie 2012 15:44
trist
Trist .... dar adevarat, familia este familie orice ar fi; cat despre de Niro, jos palaria pot spune ca si-a revenit.
3 1
gbanescu pe 28 Mai 2013 23:33
Hmmmm
Din pacate, nu "rezonez" cu marea parte a comentariilor laudative facute pe marginea acestui film.
Prima oră m-a plictisit, pe alocuri chiar m-a enervat.
Da, De Niro joacă bine, Paul Dano la fel, va fi un "nume mare" al cinematografiei americane. Dar de aici si pana la expectantele legate Oscar, Globuri...
Parafrazandu-l pe domnul CTP - "eu cand vreau sa vad un film, il revad" - voi conchide prin a spune ca nu am nicio tragere de inima sa revad acest film.

2 0
Spaghete pe 12 Septembrie 2012 21:43
El e Robert de Niro! Foarte bun, convingator, dinamic si complex, un rol care-mi aduce aminte de prestatia din "the taxi driver"! Am fost de-a dreptul entuziasmat de prestatia dumnealui in acest film!
2 1
sabinalin pe 24 Iulie 2012 06:46
Rasist, homofob, nebun blestemat
Aproape ca uitasem ce posibilitati actoricesti are Robert de Niro. Marele actor din filmele lui Martin Scorsese se cantonase in ultimii ani in roluri comice nu intotdeauna reusite sau in aparitii secundare in pelicule fara mari pretentii. Pesonajul Jonathan Flynn e o gura de oxigen, ofera posibilitate de desfasurare si e tare placut cand simti aluzii inclusiv la filmele cu mafioti sau "Taxi driver"...Doi foarte tineri actori, Paul Dano si Olivia Thirlby, fac fata foarte bine provocarii de a apare alaturi de un "titan" inca in forma. In plus si subiectul filmului, inspirat din foarte cruda realitate, e tratat cu maiestrie de catre mai putin cunoscutul regizor Paul Weltz. Ceva nominalizari la Oscaruri sau Globuri?
2 1
Theodor2011 pe 25 Martie 2017 11:46
M-am uitat la acest film din doua motive: 1 - Prezenta in distributie a marelui actor Robert De Niro si 2 - Filmul este o drama (sunt un admirator al acestui gen de filme)
Robert De Niro, a avut o prestatie buna in rolul scriitorului ratat, Jonathan Flynn. Un scriitor laudaros, in genul: sunt bun dar nu ma vede nimeni.
Robert De Niro, nu mai este actorul din anii 1974-1995, actorul care garanta succesul filmului care il avea in distributie, dar raman in continuare un fan al acestui legendar actor. Un actor ca Robert De Niro, se naste cam la 50 de ani.

Filmul, nu este o drama memorabila pe care s-o vezi odata si sa o tii minte toata viata, asemenea dramelor: The Green Mile, Million Dollar Baby, My Left Foot, Rain Man, In the Name of The Father, Shine, The Notebook, Foorest Gump, Hachiko a Dog's Story, Shine, The Elephant Man etc. Being Flynn, este o drama pe care… citeşte

1 0
razv27 pe 06 Octombrie 2012 05:51
Profund, incisiv moralist . Tanarul actor imi pare a avea trasaturi asemanatoare ,atat fizice cat si de interpretare ,cu Liam Neeson, iar De Niro,..poate un Oscar
1 1
relutzu pe 17 Septembrie 2012 13:27
Interesant film, interpretare la nivelul asteptarilor... marca DE NIRO !!!
1 1
peter87 pe 23 August 2012 22:45
De Niro la valoarea reala.Din punctul meu de vedere este o interpretare de oscar.genial
1 1
catasmile17 pe 14 Iulie 2012 23:49
o poveste interesanta. Robert de niro a interpretat excelent acel rol. Un film care il recomand,
1 1
andystarx pe 26 Decembrie 2017 23:38
Nota 5/10
CU parere de rau,inca un film slab cu Robert De Niro,defapt fara el ,filmul ar fi fost o adevarata catastrofa,oricum ,foarte plictisitor,nu mi a transmis nimic !
0 0
Cosmin1306 pe 05 Ianuarie 2014 13:52
Un film psihologic foarte bun, în care Robert de Niro strălucește în rol principal, dar și Paul Dano interpretează bine. Acesta din urmă este un actor tânăr, de 29 de ani, cunoscut pentru prestațiile sale din filme precum ”There Will Be Blood”, Little Miss Sunshine”, sau ”Prisoners”.
În filmul de față el retrăiește, dar fără să-și dea seama, experiențele nefericite ale tatălui său, pornește pe un drum al nefericirii sigure, iar când simte în ce parte se îndreaptă, face eforturi să își revină. În paralel cu suferința fiului, se desfășoară drama tatălui, un om cu un crez absurd, ce pare rupt de realitate, incoerent în gandire, nepăsător față de suferința altora, mult prea egoist și mândru până la depersonalizare și pierzanie.
”Being Flynn” este un film despre nepăsare și iertare, despre decădere și speranță,… citeşte

0 0
cosmin_kedii pe 09 Noiembrie 2013 08:35
Filmul este bazat pe memoriile scriitorului american Nick Flynn , în care , în special , descrie relația sa dureroasă cu tatăl său
0 0
pisicuta1 pe 10 Februarie 2013 19:11
un film foarte bun ,o poveste reala.
merita vazut!

0 0
Spikos pe 14 Iulie 2012 01:14
Personaj complex , bine conturat si nuantat de experimentatul actor De Niro , Flynn e un ratat general ( un "looser" ) atat in viata de familie cat si profesional , cu comportament de cabotin grandoman , pe alocuri insolent , complacandu-se intr-o stare de autoamagire , incercand sa-i convinga si pe ceilalti cu niste calitati proprii iluzorii ; e inteligent , ratiunea sa functioneaza si in sinea lui e constient de statutul de perdand ceea ce sporeste drama interioara ; urmeaza decadenta , refugiul in alcool , dementa ; nota 8 .
0 0
lili22 pe 07 Decembrie 2013 06:16
in sfirsit
Il vad pe de Niro intr-un rol care i se potriveste, ca de rolul de socru de cosmar ma saturasem.Marturisesc ca am adormit spre final, dar e un film acceptabil.
0 2

Spune-ţi părerea despre Being Flynn

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Being Flynn
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells