Penny Dreadful

(2014) - Serial TV

Povești de groază

Poster Penny Dreadful Postere Penny Dreadful

Sinopsis Penny Dreadful

Penny Dreadful trl

Cele mai terifiante personaje ale literaturii, inclusiv doctorul Frankenstein și creatura sa, plus Dorian Gray și figurile iconice din romanul Dracula devin implicate în poveștile plasate pe fondul Londrei victoriene. Acești eroi fac echipă împotriva unor forțe supranaturale.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Timothy Dalton Timothy Dalton sir Malcolm Reeve Carney Reeve Carney Dorian Gray Olivia Llewellyn Olivia Llewellyn Mina Harker
Josh Hartnett Josh Hartnett Ethan Chandler Eva Green Eva Green Vanessa Ives Harry Treadaway Harry Treadaway dr. Victor Frankenstein
Helen McCrory Helen McCrory madam Kali Billie Piper Billie Piper Lily / Brona Croft Hannah Tointon Hannah Tointon  Maud Gunneson (4 episodes, 2014)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Desert Wolf Productions

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Showtime Networks

Site oficial

Penny Dreadful

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
iulianolaru pe 22 Noiembrie 2014 02:35
Tocmai ce am terminat de urmarit intreg sezonul 1. Pe scurt, desi nu sunt fan orice tine de horror, acest serial are o intriga superba. Merita vazut fara indoiala pentru povestea pe care o prezinta, actorii care joaca extraordinar de bine si mai presus de toate, merita vazut pentru ca serialul reprezinta in momentul acesta altceva.
7 1
kenya pe 12 Iulie 2015 15:35
Se confirma ca actorii dau jumatate din valoarea filmului.Acesta este un serial horror,artistic si filozofic,poetic si romantic...incarcat de erotism.L-am vazut pe nerasuflate,cele doua serii si astept urmarea."Cand raul mi s-a infatisat nu avea chipul urat,ba dimpotriva,a aparut precum cel mai luminos dintre ingeri..."Spuse singura fiinta in totalitate umana a fimului.Va las sa o descoperiti,sa o detestati,sa va temeti de ea,iar la sfarsit sa o admirati.
Sfarsit de sezon 3.....trist,romantic,sensibil.Va invit sa vedeti un film delicat si plin de intelesuri care se coace pe masura ce trec sezoanele.Nici nu e de mirare ca o pleiada de actori buni au jucat in acest serial zis "horror".Special cel mai detestat dintre monstri ramane cel mai delicat,mai poetic si mai uman dintre toti.

6 1
dlena pe 03 Martie 2014 00:06
Genial!
Dacă ar fi să ne luăm după trailer, pare mai mult decât promiţător. Acum, mai greu cu aşteptarea...
6 1
Aeryn_Sun pe 3 mai 2014 00:38
a aparut deja, mi se pare extraordinar :D
Eb00kie pe 30 Iunie 2014 18:41
Echilibru fin intre goticul horor si trendul de transformare al clasicilor
Insa serialul se bazeaza pe scene incarcate intre doi sau mai multi actori de calibru mare. Eva Green, in special, a ridicat standardul cu doua performante despre posesiune, in timp ce regizarea impecabila ofera momente memorabile, mai ales in contextul in care bugetul unui serialelor Showtime este mult mai mic prin comparatie, si nu se abuzeaza de ecranul verde sau efecte animate pe computer.
6 2
XShadowX pe 18 Aprilie 2015 12:37
Excelent serial horror....
Este un serial horror excelent cu o distibutie formata din actori buni in frunte cu Eva Green care face inca un rol foarte bun si care ni se prezinta in toata splendoarea sa, de asemenea foarte bun rolul actorului Josh Hartnett . Intalnim tot felul de personaje celebre aici ( doctorul Frankenstein şi creatura sa, plus Dorian Gray ) care ne-au inspaimantat de-a lungul timpului doar la auzul numelui lor si pe care le-am intalnit in filme horror . Serialul are o poveste bine inchegata care te va tine cu sufletul la gura si te va face sa iti doresti sa fie mult mai multe episoade , eu personal de abia astept sezonul 2 ;)
5 1
M@ryus pe 16 August 2014 23:55
Mai mult arta decat horror. Am vazut primul sezon, foarte atragator, profund, cu personaje complexe. Actorii isi joaca foarte bine rolurile, de Eva Green nu mai vorbesc... :)
4 1
rokz pe 03 Septembrie 2015 20:07
Un serial demn de vizionat. Poveste plina de suspans, Mrs Green interpreteaza exceptional... la superlativ. Deocamdata merita, astept sezoanele urmatoare :D
3 1
someone_who_dares pe 16 Iulie 2015 18:46
Un serial super, care m-a captivat de la primul episod si m-a lasat cu numeroase intrebari. Mai bun decat multe dintre filmele horror care apar acum, actori mari si foarte buni in rolurile lor. Clar obligatoriu de vizionat!!
2 1
ValentinaV pe 03 Martie 2015 01:42
Mi se pare interesant, insa ma enerveaza scenele obscene. De ce pun scene obscene?! Cei obsedati sexual se uita la filme porno, cei care vor horror, se uita la horror. Mi se pare o idiotenie sa le amestece.
2 5
ValentinaV pe 11 august 2016 00:51
Dar Eva Green isi arata din nou imensul talent in actorie. E cea mai buna actrita, cel putin cea mai buna actrita contemporana. e perfecta. Dorian Gray putea sa arate putin mai mult a barbat si mai putin a papa-lapte, dar nah...
Costirik pe 12 Noiembrie 2016 23:17
Eva Green e senzationala!!! Femeia asta debordeaza de senzualitate si erotism. I am urmarit toate filmele de la The Dreamers incoace. Era singura alegere pentru personajul Vanessa Ives. Iar, serialul e fara pereche, inteligent, cu actori de prima mana si 3 sezoane de aceeasi calitate. Mi a parut rau ca s a terminat, dar e mai bine sa spui o poveste scurt si frumos, decat sa o taraganezi la nesfarsit;)
1 0
psihologu pe 25 Ianuarie 2016 17:52
Confirmat
Conform celor de Showtime channel, sezonul 3 va incepe pe data de 1 mai 2016.
1 1
bistriz pe 26 Februarie 2022 20:59
Pentru amatorii genului
Am văzut șase episoade. Cred că mă opresc aici.
I-am dat nota 7 pentru atmosfera de epocă. Altfel, e destul de... cacofonic.

0 0
mitza2003ro pe 09 Ianuarie 2020 13:57
Fascinant
E unul dintre cele mai bune seriale pe care le-am văzut!Dupa ce am văzut primul episod pur si simplu m-a fascinat!
0 0
777L pe 16 Mai 2018 22:35
Bun...
Chiar foarte bun in multe momente, dar finalul foarte grabit si tras de par. Pacat.
0 0
razvanniculescu56_gmail_com pe 03 Iunie 2017 21:27
Nu e rau insa departe de a fi cel mai bun serial din ultimii ani. Sezonul 3 e cel mai slab, se vede clar ca e fortat. Unele scene sunt de-a dreptul ridicole, psihiatra lupta tare cu vampirii, mai apare si coana spadasina, mai vine inca un varcolac, trebuia si ala micu' egiptologu' sa dea si el vreo doua bastoane. Si care pleiada de actori mari ? Pardon, nici vorba. Doar Eva Green reuseste o prestatie buna, in rest varza.
Serialul e de vazut dar nu sa cazi pe spate.

0 0

Spune-ţi părerea despre Penny Dreadful

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Penny Dreadful
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells