Orlando Bloom, protagonist într-un serial cu elemente din True Blood şi Penny Dreadful

de Gloria Sauciuc în 27 Aug 2017
E primul rol într-un serial de televiziune pentru actor

Orlando Bloom, cunoscut pentru rolul de elf înarmat cu arc și săgeți, sau pentru rolul de pirat nemuritor, răspunde la o altă provocare din domeniul filmelor fantasy: în primul său serial TV, joacă rolul unui detectiv neo-victorian care încearcă să dezlege misterul morții unei zâne, scrie publicaţia Moviefone.

Serialul, numit Carnival Row, pare să sune asemănător cu True Blood (personajul principal, Sookie, avea însușiri de zână printre care capacitatea de a citi gânduri), dar și de filmul cu aer gotic Penny Dreadful.

Serialul, un noir cu elemente de fantasy plasat într-un oraș neo-victorian, unde „creaturi mitice fugind din patria lor devastată de război, s-au adunat în oraș, iar tensiunile izbucnesc între băștinași și populația tot mai mare de imigranți”.

Bloom joacă rolul personajului principal, cu înfloritul nume Rycroft Philostrate, care încearcă să elucideze moartea unei „zâne refugiate”. Amazon a finanțat serialul cu opt episoade, deocamdată nefiind cunoscută data premierei.

Exploreaza subiecte similare:

Orlando Bloom, True Blood, Penny Dreadful, Carnival Row

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells