Home of the Brave

(2006)

Eroi fără slavă

Poster Home of the Brave Postere Home of the Brave

Sinopsis Home of the Brave

Mai mult
Home of the Brave

TESTUL FINAL al curajului va fi întoarcerea acasă...

Trei soldati duc o adevarata lupta sa se readapteze vietii de acasa dupa ce s-au intors dintr-o misiune foarte lunga in Irak.

Regizat de Irwin Winkler, câștigătorul premiului Oscar, filmul este povestea a patru soldați americani (Samuel L. Jackson, Jessica Biel, Curtis Jackson-50 Cent…

citeşte
Au contribuit la sinopsis-ul filmului: co_daniel, uNICK
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.6

Caseta tehnică

Produs de

Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)

Distribuitorul international

Metro-Goldwyn-Mayer Distributing Corporation (MGM)

Țara

SUA
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alali pe 15 Iulie 2014 13:24
All Quiet on the Western Front 2005
Acest film, ca si mesaj si "morala a povestii", nu este altceva decat un remake al celebrului film din anii 30. Intr-adevar este actualizat, adus in prezent, dar drama personajelor este drama lui Paul din All Quiet on the Western Front. Presarat pe alocuri cu patriotisme ieftine, cu o tenta propagandistica si o subtila campanie de racolare de noi recruti, filmul prezinta si adevarurile dureroase ale unui astfel de razboi, sau mai bine zis ale unei astfel de decizii cum e cea de a te inrola intr-o armata ce participa activ la un razboi. Dar o face, aceasta prezentare, pana la un anumit punct. Dupa care isi intra in rol operatiunea de spalare a creierelor si de denaturare a adevarului.
Per total un film bunicel cu actori ok, un 6,93 din partea mea!

5 1
Spaghete pe 31 Ianuarie 2012 02:33
Propaganda americanilor functioneaza perfect, aparent cu o oarecare echidistanta, dar doar pentru a justifica mai bine invazia lor in Irak. E ciudata revederea cu Jessica Biel, o vazusem episodic in 7th Heaven / Al 7-lea cer , a crescut mult...in dimensiuni.
2 4
vladutz76 pe 10 Iunie 2010 11:48
Foarte bun
Desi tema nu e originala, filmul este foarte interesant. Interesant pentru ca urmareste traumele mai multor oameni, toate diferite: fizice, pshihice sau ambele.
2 5
elmedico pe 24 Noiembrie 2010 16:16
Slabut scenariul, iar 50 Cent joaca ca si JLo, adica foarte prost!
2 7
nick-azh pe 26 Ianuarie 2015 07:38
Home of the Brave
Scenariul filmului nu se concentrează pe război, ci mai degrabă pe aspectele psihologice ale războiului și a efectelor războiului ce pot avea asupra psihicului uman. Probleme dificile cu care se confruntă veterani ai războiului din Irak, cum ar fi: probleme post-traumatic de stres, durere fantomă, alcoolism, și lipsa de resurse. Are o distribuție foarte bună cum ar fi: Samuel L. Jackson, Jessica Biel, Christina Ricci, Chad Michael Murray, Brian Presley, și 50 Cent care a fost surprinzător de impresionant în această dramă de acțiune. Un film care merită să-l vizionezi.NOTA 8/10
0 1
cosmin_kedii pe 25 Septembrie 2013 19:34
războiul schimbă într-adevăr oameni , și nu întotdeauna în cel mai bun mod posibil
Întreaga parcelă se învârte în jurul a patru oameni care au luptat într-un singur loc . Și acești oameni sunt Samuel L. Jackson , Jessica Biel , 50 Cent și Brian Presley . toti au jucat foarte bine și capabil să treacă toate aceste emotii , sentimente , și experiențele pe care le-au avut în timpul războiului și după . Dar soldatul va rămâne pentru totdeauna un soldat și fiecare dintre ei , în ciuda sau ,,dorința, de a se întoarcă acasă de la război , își dă seama că viața nu va mai fi ca înainte .
0 2
SuD.RaII.Ro pe 23 Martie 2012 00:33
Unde vad filmul ?
Unde vad si eu filmul asta ca nu l-am gasit nicaieri !!!
0 2

Spune-ţi părerea despre Home of the Brave

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Home of the Brave
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells