At First Sight

(1999)

Atingerea dragostei

Poster At First Sight Postere At First Sight

Sinopsis At First Sight

Mai mult

Amy (Mira Sorvino) este o arhitectă foarte dedicată carierei sale, care pleacă în vacanță într-o stațiune. Aici îl cunoaște pe Virgil (Val Kilmer), un maseur orb, de care se îndrăgostește pe loc. Cei doi trăiesc împreună o frumoasă poveste de dragoste, presărată cu multe momente romantice. Când Amy îl convinge pe iubitul său că poate să își recapete vederea pierdută la vârsta de trei ani, ei pleacă împreună la New York. Acolo îl întâlnesc pe doctorul Charles Aaron…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.0
Val Kilmer Val Kilmer Virgil Adamson Mira Sorvino Mira Sorvino Amy Benic Kelly McGillis Kelly McGillis Jennie Adamson
Bruce Davison Bruce Davison Dr. Charles Aaron Nathan Lane Nathan Lane Phil Webster Ken Howard Ken Howard Virgil's Father
Steven Weber Steven Weber Duncan Allanbrook Drena De Niro Drena De Niro Caroline Charles Winkler Charles Winkler Health Instructor
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

United International Pictures (UIP)

Distribuit in Romania de

Ro Image 2000 , Euro Entertainment Enterprises

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
georgeta_l pe 06 Iulie 2009 17:57
Cea mai idioata expresie, pe care o gasesti in toate tabloidele romanesti, inventata de ziaristi debili mintal, este cea din sinopsis : "...traiesc impreuna o frumoasa poveste de dragoste".
4 2
Ivich pe 23 Iunie 2009 13:37
Desi sunt adesea o victima a filmelor siropoase, At First Sight nu a reusit in nicio masura sa ma atinga. Am fost destul de surprinsa cand am aflat, la finalul filmului, ca este bazat pe o poveste reala, avand in vedere neverosimilitatea multor aspecte ale povestii. Nu cunosc alte roluri de-ale Mirei Sorvino, insa cel din AFS a fost extrem de fals si melodramatic.
Cred ca filmul ar fi avut alt farmec daca, in loc sa se straduiasca sa fie profund, s-ar fi bazat pe simplitate.

4 5
Diana_tgv pe 05 Noiembrie 2009 22:41
de ce a fost fals si melodramatic? te-ai gandit ca poate rolul ei a fost de asa natura? nu e vorba de o comedie deci prestatia ei a trebuit sa se adapteze scenariului. Mie mi se pare o lectie despre iubire adevarata dincolo de orice greutate sau problema, iubirea neconditionata a partenerului tau.
3 6
andrei_mitrofan pe 1 februarie 2015 23:23
o lectie foarte buna ...
Iulidesprefilme pe 02 Februarie 2015 18:50
Ceea ce mi s-a părut mie extrem de interesant tratat în acest film a fost etapa postoperatorie...din toate punctele de vedere ( psihologic, sentimental, familial, profesional)... Este etapa cea mai densă şi cea mai emoţionantă, bine dirijată regizoral şi bine jucată, fără ostentaţie, mai curând cu înţelegere, compasiune, faţă de astfel de cazuri...un film bun, o poveste de viaţă din care toţi avem câte ceva de învăţat...sincer, mi-a plăcut şi a transmis emoţie exact atât cât a trebuit pentru fiecare moment critic fie al destinului celui orb, fie al relaţiei sale de dragoste...bine-bine gândit şi scenariul...
1 1
adub pe 01 Ianuarie 2013 21:07
Inspirat Irwin Winkler sa ne spuna povestea pe ecran.Un caz interesant in care perceptia realitatii din jurul tau trebuie invatata pas cu pas,Miezul acestui film nu este povestea de dragoste dintre cei doi ci modul in care personajul interpretat de Val Kilmer incearca si percepe revenirea la o anume normalitate.Se pare ca uneori frumusetea sta ascunsa in intuneric.O drama ce o recomand.
1 2
Deceoare pe 3 iunie 2015 19:34
Ce înseamnă ''NORMALITATE'' ? Fiecare avem o altă percepţie despre viaţă . Dacă unul din cele cinci simţuri ale omului este atrofiat , normalitatea are o cu totul altă semnificaţie . Cinci persoane aşezate în cerc în jurul unui obiect , fiecare vede altceva la acel obiect .
CalinSibiu pe 20 Decembrie 2015 15:06
De vazut
Deosebita actrita, este asa de dulce ! Povestea este profunda.
0 0
Vegetarian pe 20 Decembrie 2015 01:10
TRUE STORY
Categoria 40 - 50 de ani = filme cu actori in rol principal intre 40 si 50 de ani ... = la 40 de ani Val Kilmer apare in rolul unui maseur orb dintr-o staţiune , care sta cu sora lui , si se îndrăgosteşte de Mira Sorvino la 32 de ani . Ea este arhitectă foarte dedicată carierei sale, aflata întro statiune de vacanţă . Il convinge că poate să îşi recapete vederea pierdută la vârsta de trei ani, la New York .
Filmul descrie multe din dezavantajele nevazatorilor dar si a vazatorilor . Sunt si multe secvente amuzante ..

La sfarsitul filmului scrie ca filmu se inspira dintrun roman care descrie fapte reale , iar personajele din film traiesc intrun oras specificat in film ..

Acest film este reluat periodic si difuzat online la Tvr 2 . A fost in 19 decembrie 2015 .
Ca si majoritatea filmelor difuzate la Tvr si acest film prezinta… citeşte

0 0
Vegetarian pe 19 decembrie 2015 19:25
Cine este cel mai bun profesor? - Suferinta. Iar cel mai rau profesor? - Placerea. In filmu asta nu se anuleaza cel mai bun profesor cu cel mai bun ..
an pe 19 Februarie 2005 19:42
U just have to see it!
0 2

Spune-ţi părerea despre At First Sight

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu At First Sight
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells