We Are Marshall

(2006)

Noi suntem Marshall

Poster We Are Marshall Postere We Are Marshall

Sinopsis We Are Marshall

We are Marshall Dupa ce un accident de avion rapeste vietile membrilor echipei de fotbal a Universitatii Marshall si a catorva suporteri, noul antrenor al echipei (McConaughey) si jucatorii supravietuitori incearca sa continue programul sportiv.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.0
Matthew McConaughey Matthew McConaughey Jack Lengyel Matthew Fox Matthew Fox Red Dawson January Jones January Jones Carole Dawson
Kate Mara Kate Mara Annie Cantrell Kimberly Williams-Paisley Kimberly Williams-Paisley Sandy Lengyel Ian McShane Ian McShane Paul Griffen
Robert Patrick Robert Patrick Coach Rick Tolley Anthony Mackie Anthony Mackie Nate Ruffin David Strathairn David Strathairn președintele Dedmon
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Warner Bros. Pictures

Distribuitorul international

Warner Bros. Pictures

Țara

SUA

Site oficial

We Are Marshall
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
MNarcis pe 10 Noiembrie 2011 22:52
Un film foarte frumos, o drama buna si emotionanta, ramai fara cuvinte dupa vizionarea filmului, il recomand cu caldura!
3 0
g3orge13 pe 15 Iulie 2010 22:36
Matthew Fox şi-a jucat rolul destul de bine,ca şi în restul de filme în care a jucat.După cum se spune, povestea este una reală şi...destul de dramatică.Un film bun!
3 1
scupik_andreea pe 05 August 2010 19:58
WE ARE MARSHALL
Am plans la acest film.Cel mai mult m-a impresionat faza cand se strang foarte multi si incep sa strige...WE ARE MARSHALL, WE ARE MARSHALL....
3 5
catasmile17 pe 09 August 2011 22:27
un film de exceptie care m-a impresionat foarte mult !!!! Foarte emotionant filmul !!!!
Merita vazut!!!! Recomand cu caldura sa-l vedeti !!!

2 1
Andrei843 pe 21 Februarie 2015 13:35
Poate că se fac o mulțime de filme sportive, dar așa de emoționante ca acesta nu sunt prea multe. Pe lângă latura sportivă, a fost îmbinată în mod excelent și cea dramatică, care dă un aer special filmului. Cu atât mai dramatic cu cât te gândești că filmul e bazat pe evenimente reale.
1 0
mihaelatb pe 20 Noiembrie 2013 00:00
cred ca am sa fac o pauza de filme cu subiect sportiv. deja pentru mine este suficient. Filmul, care este OK, l-am vazut de fapt pentru Matthew McConaughey, care a reusit in rol bun, diferit de ce jucase pana atunci, avocat sau Casanova. Merita vazut pentru cei care iubesc acest gen de filme, totusi nota de pe IMDb mi se pare cam exagerata-prea mare pentru valoarea reala a filmului.
1 0
danymury pe 06 Aprilie 2011 16:35
film bun...povestea foarte frumoasa..recomand cu caldura!!!
1 2
alex_il_fenomeno pe 22 Iulie 2011 17:39
extrem de emotionant , filmul are la baza o poveste reala , reconstructia echipei de fotbal a unei universitati dupa ce avionul care transporta echipa oficiala suferise un accident in care toti , jucatorii si staff-ul , pierisera ! suferinta ramana in urma , golurile din sufletele rudelor si prietenilor erau enorme , imposibil de acoperit ! asta pana sa vina un antrenor foarte ambitios , care nu s-a lasat jos de toate piedicile intalnite si a reusit sa alcatuiasca o echipa ce chiar a castigat cateva meciuri ! iar astazi acesta , Jack Lengyel , se afla in istoria universitatii si va ramane permanent pentru determinarea sa ! un film care merita vazut si revazut cu fiecare ocazie ! mie mi-a placut peste masura si il recomand cu toata caldura !
1 3
FreakDoll pe 30 Iulie 2010 14:04
Este al nu ştiu câtelea film care tratează acelaşi subiect. Numai că acesta este mai bun. Dramatismul este accentuat pe tot parcursul filmului datorită accidentului de la care a început totul. Actorii au transmis un amalgam de sentimente. McConaughey a făcut o figură bună.
1 3
mitza2003ro pe 09 Octombrie 2023 20:27
Un film care te emoționează pana la lacrimi. Nota 9.
0 0
pisicuta1 pe 17 Iulie 2012 20:21
da
e un film f bun emotionant ,desi nu sint fan al fotbalului american ,eu consider ca merita vazut!
0 0
CalinMateo pe 24 Iunie 2010 22:28
Film bun, povestea este una adevarata. Matthew McConaughey este la inaltime in acest film, merita vazut.
0 1

Spune-ţi părerea despre We Are Marshall

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu We Are Marshall
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells