Wonka

(2023)

Wonka

Poster Wonka Postere Wonka

Sinopsis Wonka

Mai mult
Wonka trl 2 SUB

Bazat pe personajul extraordinar din centrul poveștii “Charlie și fabrica de ciocolată”, cea mai emblematică carte pentru copii a lui Roald Dahl și una dintre cele mai bine vândute cărți pentru copii din toate timpurile, „Wonka” spune povestea minunată prin care cel mai mare inventator, magician și producător de ciocolată a devenit îndrăgitul personaj Willy Wonka, așa cum îl cunoaștem astăzi.

Cu Timothée Chalamet în rolul principal, filmul aduce publicului un tânăr Willy Wonka plin de idei…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.0
Vezi pe Hbo Max
Se difuzează la TV.
HBO
Vineri, 26 Apr 18:00
HBO HD
Vineri, 26 Apr 18:00
Timothée Chalamet Timothée Chalamet Willy Wonka Olivia Colman Olivia Colman dna. Scrubitt Rowan Atkinson Rowan Atkinson părintele Julius
Keegan-Michael Key Keegan-Michael Key șeful poliției Calah Lane Calah Lane Noodle Hugh Grant Hugh Grant Oompa-Loompa
Sally Hawkins Sally Hawkins Jim Carter Jim Carter Abacus Crunch Matt Lucas Matt Lucas Prodnose
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Heyday Films, Warner Bros.

Distribuitorul international

Warner Bros. Pictures

Distribuit in Romania de

Vertical Entertainment

Box office Wonka

Weekend premieră (11.12.2023)
  • Loc 1
  • Spectatori 23.034
  • Încasări (RON) 648.865,45
Total
  • Spectatori 125.564
  • Încasări (RON) 3.099.857,71
  • Încasări (USD) 684.374,60

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Phantom_sub pe 15 Decembrie 2023 16:44
Extraordinar de bun
Am fost la cinema la filmul Wonka. Foarte bun, cap-coadă. Steluță cu felicitări. La unele scene am avut piele de găină. E pe locul 3 în topul filmelor preferate de anul acesta, pentru mine. Are și un mic bonus, un fel de secvență midcredit. Sper să facă o grămadă de bani.
4 2
Lumi_T pe 16 decembrie 2023 13:24
Si mie mi-a placut foarte mult si da - merita sa aiba cat mai mult succes. Mare pacat ca distribuitorul filmului la noi nu a facut mai mult promo pentru el ca sa afle lumea de el. Este cu siguranta filmul surpriza al sfarsitului de an, deja a fost primit cu reactii puternic pozitive si de la critici, si de la spectatori, in ciuda asteptarilor scazute si a negativitatii cu care a fost intampinat proiectul de la bun inceput. Cred ca la noi succesul va depinde foarte mult si de ce au reusit ai nostri sa realizeze in versiunea dublata a filmului, la care vor merge familiile cu copii mici. Maine voi avea ocazia sa aflu cum suna ''Pure Imagination'', ''A World of Your Own'' si ''You've Never Had Chocolate Like This'' in romana :)
xerses pe 28 Ianuarie 2024 19:37
Un film care atrage prin ritmul bun, prin muzica foarte frumoasa, prin personajele foarte bine conturate si prin nota pozitiva , optimista pe care ti-o lasa in suflet.
1 0
user-6544b3a27032f pe 04 Ianuarie 2024 22:48
Nimic si nimeni nu il poate intrece pe Johnny Depp in rolul lui Wonka, insa o alegere cat de cat aproape eu zic ca a mers si Timothee, dar doar pentru fata lui expresiva. Despre gesturi, insa nu pot spune acelasi lucru...
1 0
user-65849afe154eb pe 21 Decembrie 2023 22:11
Un film extraordinar de bun. Plin de momente frumoase .
1 0
Lumi_T pe 27 Noiembrie 2023 03:53
Un film excelent de vazut cu familia la cinema in preajma sarbatorilor de iarna!
De-abia astept sa vad ce au imaginat realizatorii filmului pentru povestea de origine a lui Willy Wonka! Din trailere se vede ca va fi un film distractiv plin de magie, caldura, bucurie, culoare, speranta, emotie si daaa - muuuuulta ciocolata! Combinatia perfecta pentru un film de vazut la cinema cu intreaga familie in preajma sarbatorilor de iarna.
1 3
OrezuCucurez pe 3 decembrie 2023 17:19
zici ca filmul este excelent dar nici nu l-ai vazut...
Lumi_T pe 16 decembrie 2023 13:03
Dupa ce l-am vazut deja de doua ori, pot spune ca''Wonka'' este intr-adevar o bucurie si un deliciu de film! Pur si simplu te face sa te simti bine, sa canti, sa crezi in vise, magie si lucruri bune! O explozie de muzica si culoare care da, se experimenteaza cel mai bine in IMAX. Ne prezinta inceputurile lui Willy Wonka in afacerea cu ciocolata, pe cand inca era un tanar visator ambitios, perseverent, sufletist si cu incredere in oameni, poate un pic naiv - cu multi ani inainte sa devina personajul cinic si oaresicum dereglat interpretat de Gene Wilder in filmul din 1971. Este un film muzical pentru toata familia, presarat cu multa energie si mesaje pozitive si lipsit de cinismul majoritatii filmelor din ziua de azi. O gura de aer proaspat si un adevarat cadou pentru suflet acum in prag de sarbatori !
OrezuCucurez pe 11 Decembrie 2023 16:56
Rick Si Morti ...............................................
1 6
R_Afc pe 15 Decembrie 2023 09:21
Fabrica de ciocolată expirată
Monsieur Timothée Hal Chalamet face tot posibilul pentru a scoate în evidență natura excentrică a lui Willy Wonka, dar, în cele din urmă, totul se sfîrșeste în patetism, sirop, sclipici și vedetism. Există mai multe momente în care ar trebui să fie fermecător, dar avem un Wonka lipsit de armonie, care se străduiește prea mult să fie carismatic, îmi aduce aminte de patosul actorilor din telenovele. De asemenea, lui Wonka îi lipsesc o parte din egoismul și părțile întunecate pe care le vedem în versiunile personajului creat de Roald Dahl.

Mulți dintre actorii secundari, de la Hugh Grant la Keegan-Michael Key și Rowan Atkinson, sînt doar nume mari aduse acolo pentru că lumea-i recunoaște, nume care nu contribuie într-un mod semnificativ la narațiune. În alte cazuri, au fost prea multe personaje care nu au avut parte de suficient timp pe ecran,… citeşte

1 8
fotolist pe 11 Martie 2024 19:28
Filmul în sine este un musical, predomină mult scenele muzicale. Scenariu ok, interpretare actori ok, fiecare la "postul" lui. Apare și Mr. Bean în unele scene. Decorurile fac totul în film! Am dat un șapte, se putea și mai bine!
0 1
DanCritic pe 24 martie 2024 19:22
n-ai dat niciun 7. nu se vede nimic. revizuieste comentariul imediat!
catacris2003 pe 28 Ianuarie 2024 18:34
Am filmului dat nota 4, asta doar pentru decoruri si atmosferă, în rest nu e nimic de capul lui.
0 3

Spune-ţi părerea despre Wonka

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Wonka
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells