Timothée Chalamet, contract pe mai mulți ani cu Warner Bros. Implicațiile contractului

de Gloria Sauciuc în 29 Mar 2024
Plecând de la 8 milioane de dolari salariul pentru Wonka, Chalamet face un pas înainte: va fi plătit cu un salariu cu opt cifre la viitoarele proiecte de studio

Timothée Chalamet a semnat un contract cu Warner Bros. pentru a juca și a produce noi filme după succesul înregistrat cu Wonka și Dune 2. Studioul a semnat un contract pe mai mulți ani cu actorul pentru a colabora la viitoarele proiecte în calitate de star și de producător, scrie Variety.

Chalamet a fost protagonistul unor succese de box office consecutive pentru Warner Bros., cu Wonka din decembrie anul trecut (632 de milioane de dolari la nivel global) și Dune 2 din martie anul acesta (575 de milioane de dolari la nivel global până în acest moment).

Chalamet se va bucura de o mărire de salariu la viitoarele proiecte după aceste succese de box office. Actorul a câștigat mai mult de 8 milioane de dolari pentru Wonka, potrivit unor surse. Acum, el se așteaptă la salarii de opt cifre pentru roluri principale în filme de studio, non-independente.

Mike De Luca și Pam Abdy, copreședinți și directori executivi ai Warner Bros. Motion Picture Group, au declarat că sunt „încântați că [Chalamet] a ales studioul nostru pentru a fi casa lui creativă”. Ca parte a acordului, Chalamet poate face filme în altă parte, dar Warner Bros. va fi primul care va susține potențialele sale proiecte.

Warner Bros. ridică miza cât îl privește pe Timothée Chalamet

„În ultimii ani, am admirat nu doar angajamentul lui Timothée față de meseria sa, ce se vede în varietatea și profunzimea rolurilor sale, ci și dedicarea sa de nezdruncinat în a acorda 100% din timpul și atenția sa fiecărui proiect pe care l-a făcut aici, la Warner Bros. și în altă parte”, au spus cei doi într-o declarație comună. „Colaborarea sa la campaniile pentru Dune și Wonka este ceva de care ne-am bucurat cu toții enorm, iar rezultatele vorbesc de la sine”. Reprezentanții studioului se referă la munca suplimentară depusă de Chalamet pentru a promova Wonka, mergând în licee americane și vorbind cu elevii de acolo.

Chalamet este cunoscut cel mai bine pentru rolurile sale în filme nominalizate la Oscar, precum Call Me by Your Name, Lady Bird, Little Women și Dune. Dar a fost, de asemenea, producător la povestea de dragoste canibală a lui Luca Guadagnino, Bones and All, în care a jucat alături de Taylor Russell, și la filmul biografic A Complete Unknown, al lui James Mangold, despre Bob Dylan, care se filmează în prezent.

„Să lucrez cu Mike De Luca, Pam Abdy și echipele lor la Wonka și Dune în ultimii ani a fost o experiență ce mi-a adus multe satisfacții”, a declarat Chalamet. „Aceștia sunt șefi de studiouri care cred în realizarea de filme adevărate și sunt foarte recunoscător pentru sprijinul lor ca actor, producător și colaborator. Acest parteneriat mi se pare un următor pas firesc. Așadar, să pornim la drum!”.

Exploreaza subiecte similare:

Timothée Chalamet, Wonka, Dune: Part Two

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells