Timothée Chalamet, contract pe mai mulți ani cu Warner Bros. Implicațiile contractului

de Gloria Sauciuc în 29 Mar 2024
Plecând de la 8 milioane de dolari salariul pentru Wonka, Chalamet face un pas înainte: va fi plătit cu un salariu cu opt cifre la viitoarele proiecte de studio

Timothée Chalamet a semnat un contract cu Warner Bros. pentru a juca și a produce noi filme după succesul înregistrat cu Wonka și Dune 2. Studioul a semnat un contract pe mai mulți ani cu actorul pentru a colabora la viitoarele proiecte în calitate de star și de producător, scrie Variety.

Chalamet a fost protagonistul unor succese de box office consecutive pentru Warner Bros., cu Wonka din decembrie anul trecut (632 de milioane de dolari la nivel global) și Dune 2 din martie anul acesta (575 de milioane de dolari la nivel global până în acest moment).

Chalamet se va bucura de o mărire de salariu la viitoarele proiecte după aceste succese de box office. Actorul a câștigat mai mult de 8 milioane de dolari pentru Wonka, potrivit unor surse. Acum, el se așteaptă la salarii de opt cifre pentru roluri principale în filme de studio, non-independente.

Mike De Luca și Pam Abdy, copreședinți și directori executivi ai Warner Bros. Motion Picture Group, au declarat că sunt „încântați că [Chalamet] a ales studioul nostru pentru a fi casa lui creativă”. Ca parte a acordului, Chalamet poate face filme în altă parte, dar Warner Bros. va fi primul care va susține potențialele sale proiecte.

Warner Bros. ridică miza cât îl privește pe Timothée Chalamet

„În ultimii ani, am admirat nu doar angajamentul lui Timothée față de meseria sa, ce se vede în varietatea și profunzimea rolurilor sale, ci și dedicarea sa de nezdruncinat în a acorda 100% din timpul și atenția sa fiecărui proiect pe care l-a făcut aici, la Warner Bros. și în altă parte”, au spus cei doi într-o declarație comună. „Colaborarea sa la campaniile pentru Dune și Wonka este ceva de care ne-am bucurat cu toții enorm, iar rezultatele vorbesc de la sine”. Reprezentanții studioului se referă la munca suplimentară depusă de Chalamet pentru a promova Wonka, mergând în licee americane și vorbind cu elevii de acolo.

Chalamet este cunoscut cel mai bine pentru rolurile sale în filme nominalizate la Oscar, precum Call Me by Your Name, Lady Bird, Little Women și Dune. Dar a fost, de asemenea, producător la povestea de dragoste canibală a lui Luca Guadagnino, Bones and All, în care a jucat alături de Taylor Russell, și la filmul biografic A Complete Unknown, al lui James Mangold, despre Bob Dylan, care se filmează în prezent.

„Să lucrez cu Mike De Luca, Pam Abdy și echipele lor la Wonka și Dune în ultimii ani a fost o experiență ce mi-a adus multe satisfacții”, a declarat Chalamet. „Aceștia sunt șefi de studiouri care cred în realizarea de filme adevărate și sunt foarte recunoscător pentru sprijinul lor ca actor, producător și colaborator. Acest parteneriat mi se pare un următor pas firesc. Așadar, să pornim la drum!”.

Exploreaza subiecte similare:

Timothée Chalamet, Wonka, Dune: Part Two

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells