Zeitgeist: The Movie

(2007)

Zeitgeist: The Movie

Poster Zeitgeist: The Movie Postere Zeitgeist: The Movie

Sinopsis Zeitgeist: The Movie

Zeitgeist: The Movie

Un documentar despre a) originea credinței creștine b) cum au reușit băncile americane să pună mâna pe puterea mondială în secolul XX c) legătura dintre cele două cu războaiele purtate în secolele XX și XXI.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.1

Caseta tehnică

Produs de

GMP

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Zeitgeist

Țara

SUA

Site oficial

Zeitgeist: The Movie

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
sebyelton pe 27 Decembrie 2009 11:38
Pentru ca acest documentar are TUPEUL sa ne arate o perspectiva asupra vietii total diferita de cea a majoritatii oamenilor (cam 99% as zice).
Pentru ca este foarte documentat istoric.
Pentru ca se bazeaza pe argumentatii logice, nu pe intuitii generate de frica de moarte in principal, de ce va fi dupa moarte, de forte imaginare, de ceea ce cred parintii nostri, rudele, tot neamul.
Pentru ca are tupeul sa se puna cu toti.
Pentru ca te lasa cu gura cascata.
Pentru ca nu iti vine sa crezi.
Pentru ca pentru unii este facut de satanisti.
Pentru ca este o gogoasa prea greu de digerat pentru conservatori.
Pentru ca nu este acceptat de clerul bisericii.
Pentru ca este documentar.
Pentru ca este atat de controverat.
Pentru ca multi au auzit de el.
Pentru ca multi nu au auzit de el.
Pentru ca este free.
Pentru… citeşte

32 18
G.RazvaN pe 27 iulie 2010 04:09
1. O privire in jur, cateva intrebari, daca te documentezi...poti afla singur. 2. Te-ai documentat tu personal de date ? sau a spus Zeitgeist asa si zici gata...are dreptate. 3. Pai eu cred ca intrebarile astea toata lumea si lea pus. E decizia ta daca tu iti croiesti drum in viata sau lasi pe altii sa o faca 4. Cu cine s-a pus asta ? Printr-un documentar nu te pui cu nimeni...Prin fapte te pui cu cineva 5. Pai si trucurile magice te lasa cu gura cascata... 6. Studiaza matematica...fizica , o sa aflii lucruri care chiar nu-ti vine sa crezi. 7. Pareri personale . Esti tu sigur ca nu-i facut ? Daca ii iara o sa zici ca nu-ti vine sa crezi. Ii cunosti pe cei care au facut documentarul ? 8, Acei conservatori cred ca sunt batranii si oamenii de turma care nu-si pun intrebari. 9. Da asta e prostie...ce crezi ca au mers astia sa ceara acord la biserica? sau are biserica post de televiziune? ce-i biserica CNA? Fac preotii conferinta de presa si spun ca nu-s de acord? Au afis in biserica cu ce-i interzis si ce-i permis? Sunt multe chestii bagate pe gat bisericii, nu-s fanu ei pt ca eu nu cred in biserica. 10. Pai asta e motiv? 11. Nu e acelasi lucru cu te lasa cu gura cascata? 12-13. Nu prea e logic....multi au auzit de el, multi nu au auzit de el si sincer pentru tine trebuie sa fie cunoscut filmul,documentarul ca sa te uiti la el? esti exemplul clar de "om de turma", Esti pro pt ca lumea este pro. Cred ca pana ai vazut acest documentar credeai ce zice presa. Esti usor de manipulat. 14. Gusturile nu se discuta.
sebyelton pe 16 februarie 2016 21:54
Dobitoc, Galio Galiei a fost ars pe rug de atei, nu? :|
G.RazvaN pe 27 Iulie 2010 04:20
Ce pot sa spun despre acest documentar...sunt lucruri care pt altii sunt de necrezut iar pt altii deja stiute, eu zic sa nu uitati ca si acest documentar poate sa va manipuleze...uitati la voi? sariti pe cel care-si spune parerea negativa despre documentar...punetiva intrebarea : pai ce face documentarul asta nu-i tot manipulare?. Trebuie sa ganditi pe cont propriu, puneti-va intrebari....incercati sa va dati singur raspunsul, nu asteptati sa vedeti documentare despre lumea in care traiti. Puterea se dobandeste prin cunoastere. Multe lucruri nu sunt ceea ce par.
12 4
sebyelton pe 31 iulie 2010 23:26
Corect!
bornStubborn pe 30 august 2011 00:18
Iti spun eu unde. Ti se prezinta intr-o maniera ostentativa conspiratiile ce au in vizor omul de rand tocmai pentru a te face mai nelinistit, mai suspicios si ca urmare paranoic. Paranoia duce la instabilitate emotionala , cand, hop!, apar tot ei cu solutiile iesirii din situatia creata de noi pana la urma, cei care plecam prea mult urechea. ;) . Bafta!
sweetdya pe 08 Iunie 2009 10:53
Mai putin partea cu, credinta, care nu m-a convins, restul mi-a placut si mi-a dat de gandit.
11 9
FamilyGuyFan pe 15 iulie 2010 00:56
cand mori si te duci in rai sa-mi trimiti o scrisoare
Teo.RY45 pe 8 mai 2014 18:59
Ce au facut comunistii din noi...
AX3L_91 pe 12 Martie 2010 19:35
Documentarul asta este cat se poate de realistic nici un alt documentar nu este mai bun decat asta il recomand cu multa caldura
10 2
inexistentus pe 21 decembrie 2015 14:06
Viziuneau unui ateu n-are cum sa fie realista, pentru ca el e prin excelenta egoist.
isa pe 11 Septembrie 2009 17:36
filmul asta este pt cei care vor sa vada si "in afara cutiei", iti ofera niste noi perspective insa ca de obicei, ceva atat de dur va avea destul de multi critici. eu zic ca merita vazut si iti mai schimba anumite conceptii despre viata. pacat ca oamenii sunt prea conservatori si mentin in continuare mentalitatea de"turma"...
10 4
inexistentus pe 21 decembrie 2015 14:04
O multime de spalati pe creier au inghitit cu gura cascata flegmele acestui documentar. Biserica si oamenii pasnici ai crestinismului care au militat intotdeauna pentru pace sunt vinovati, iar ateii care nu au niciun motiv sa fie buni si altruisti sunt mari filozofi ai stiintei rationale. Dar... Ce logica poate fi mai tampita decat asta ?
stormblast pe 31 Mai 2010 11:35
Doar pentru ca unele persoane au o alta perspectiva asupra vietii si refuza sa aleaga miturile pentru a-si forma viata,asta nu inseamna ca sunt sataniste.
Oameni,documentati-va si nu mai trageti concluzii fara sa stii despre ce e vorba.Religia v-a orbit si va face rau.

9 2
stormblast pe 17 iulie 2011 14:10
Majoritatea oamenilor sunt incuiati,sa ne lase pe noi asa cum suntem("condusi de diavol")si traind bine ,fara sa fim sclavi religiei.Ei nu isi dau seama ca totul e despre auto-sugestie:))
grandmother pe 08 Februarie 2010 00:18
nota 9, mai cititi oameni buni inainte sa faceti pe cienva satanisti
7 4
Temptation pe 25 Noiembrie 2009 19:17
Mi-au placut ambele parti si le recomand :) kiar are sens ...nimic din acest film nu mi se pare fabulat mai degraba asa zisa democratie in care traim este fabulata
7 6
FamilyGuyFan pe 15 iulie 2010 01:01
Si ti-a trebuit un film ca sa te convingi de asta ?
UM_BLOODBATH pe 13 noiembrie 2010 18:49
Mesajul de mai sus ii este adresat lui G.RazvaN.
Cristi Georgescu pe 25 Octombrie 2008 23:42
Acest film este creat de o secta satanista. O mare fabulatie!
7 26
FamilyGuyFan pe 15 iulie 2010 01:00
Si zana maseluta cu scufita rosie sunt parintii tai adoptivi creati de Zeus si Odin care au venit din Alfa Centaurii cu nava Enterprise sa colonizeze planeta cu maimute din care tu un credul si incuiat ai evoluat ca sa fi sclavul societatii in care traiesti azi.
stormblast pe 17 iulie 2011 14:31
Cum e posibil ca filmul sa fie conceput de satanisti atata timp cat demonstreaza ca nu exista dumnezeu?e logic ca nu exista nici satan. & sa iti mai spun un lucru - nu crezi in dumnezeu pt. simplul fapt ca tu crezi ca are un contracandidat; daca dumnezeu este atotputernic inseamna ca nu are un contracandidat ;din nou ilogic si imoral.Incearca sa te afunzi in vreo carte x sth like that.
Mariusica2010 pe 20 August 2010 00:31
Intai ganditi si studiati, apoi judecati
Inainte de a blama sau accepta acest documentar incercati sa vedeti, simtiti si ganditi ce mesaj transmite acesta; unora li se pare o revelatie, altora o manipulare grosolana a mintii oamenilor. Aceasta din urma catalogare l-i sa intamplat celor care in cursul istoriei omenirii au inventat, imbunatatit sau au creat ceva de care toti oamenii sa beneficieze. Toti savantii si oamenii de stiinta care au gandit altfel decat majoritatea au fost considerati la vremea lor “nebuni”, fiind infierati si blamati de societate. Giordano Bruno e unul dintre cele mai elocvente exemple, platind cu viata curajul de a spune ca Pamantul e rotund! Lumea s-a schimbat si progresele au fost facute de oameni care au avut curajul sa contrazica practic si faptic parerile majoritatii care, in timp s-au dovedit a fi eronate. E evident ca documentarul pune niste controverse si lanseaza niste idei foarte greu… citeşte
6 0
octavinspector pe 09 Mai 2011 18:23
Cel mai cel documentar !!!
Revelatie? Eu cred ca acest cuvant este mic pentru un asemenea documentar de proportii.
Cunoasterea este atinsa prin diferenta dintre incapacitatea de reprezentare si nevoia sau dorinta acestei reprezentari in funtie de idealurile si aspiratiile fiecaruia.
Daca vrei sa atingi "cunoasterea" trebuie sa te documentezi "big time".
Facand o paralela la acest documentar in speranta ca vrei in fiecare zi sa devii un mai bun "iluminat" decat ai fost ieri vizionati: How the earth was made 2009 bluray.

6 2
viola pe 19 Ianuarie 2009 12:13
este exceptional documentaru` , le`am vazut pe amandoua . sunt senzationale ...spun lucruri f interesante pe care nu aveati de unde sa le stiti !
PS: prima parte cu religia lasa de dorit da accentu se pune pe altceva in film

6 10
V.M pe 13 Noiembrie 2008 22:50
Film slab...de pierdut vremea!
6 22
FamilyGuyFan pe 15 iulie 2010 00:57
nu este film,incultule,este un documentar de exceptie ! Jos Sistemu!
White1 pe 11 februarie 2011 08:32
"Nu e film incultule,e documentar" :)))
miere pe 09 Decembrie 2009 14:40
In mare pare filmu are unele idei reale, altele probabile si cateva sunt fictive, ceea ce am mai observat in film este ca se incearca foarte mult sa se vorbeasca despre noua ordine mondiala ca fiind o cale de civilizatie buna..ce mi s-a mai parut naspa este ca ataca religia :(
@Cristi Georgescu te informez ca majoritatea documentarelor de genul asta sunt facute de secte :)

5 6
cioc_cioc pe 18 ianuarie 2011 11:11
tin sa te corectez la "incearca foarte mult sa se vorbeasca despre noua ordine mondiala ca fiind o cale de civilizatie buna"..aici ei condamna acest lucru..si partea cu religia..cea in ce crezi tu bine & rau trebuie tu sa iti delimitezi aceste lucruri nu sa le faca altii pt tine...eu zic ca biserica si credinta in ea nu in dumnezeu sau in bine a facut cruciadele
miere pe 8 iulie 2014 14:59
a existat dar niciodata n-a fost ca acum si asta bineinteles datorita tehnologizarii
PaveLL pe 30 Mai 2010 11:17
Un documentar care ne vorbeste despre cum suntem manipulati dar tocmai asta face si el.
5 8
cioc_cioc pe 18 ianuarie 2011 11:06
nu...doar te informeaza concluziile le poti trage doar tu ;)
octavinspector pe 5 aprilie 2013 03:59
Sorry dude but: Sinele fals te va tine din scurt o vesnicie - mai exact - un " hella in perioada".

Spune-ţi părerea despre Zeitgeist: The Movie

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Zeitgeist: The Movie
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells