Zodiac

(2007)

I se spunea Zodiac

Poster Zodiac Postere Zodiac

Sinopsis Zodiac

Mai mult
Zodiac

"...Nu voi mai anunta pe nimeni de crimele pe care le voi savarsi, pentru ca astfel nu ar parea decat niste furturi de rutina, crime savarsite din manie si cateva accidente inscenate, etc..." (Scrisoarea 7 - 9 noiembrie 1969)

Este cel mai greu caz.Furia unui nebun care nu a fost niciodata prins; criminalul anonim care a ingrozit natiunea, Jack Spintecatorul in varianta americana. Si-a asumat in mod public 13 victime, apoi mai multe, cu doua duzine mai multe. Politia i-a atribuit cinci, sapte morti. Probabil nu va fi…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Robert Downey Jr. Robert Downey Jr. Paul Avery Anthony Edwards Anthony Edwards Armstrong Jake Gyllenhaal Jake Gyllenhaal Robert Graysmith
Mark Ruffalo Mark Ruffalo inspectorul David Toschi Chloë Sevigny Chloë Sevigny Melanie Dermot Mulroney Dermot Mulroney Captain Marty Lee
Brian Cox Brian Cox Melvin Belli Clea DuVall Clea DuVall Linda del Buono Elias Koteas Elias Koteas Sgt. Jack Mulanax
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Warner Bros., Paramount Pictures

Distribuitorul international

Paramount Pictures

Distribuit in Romania de

InterComFilm Distribution

Țara

SUA
Film disponibil pe DVD în România

Box office Zodiac

Weekend premieră (04.06.2007)
  • Loc 3
  • Spectatori 2.034
  • Încasări (RON) 35.066,00
Total
  • Spectatori 7.954
  • Încasări (RON) 119.805,00
  • Încasări (USD) 50.165,32

Pe forum despre Zodiac

Thread / Thread Starter Last Post Replies Views
Filme polititste
Florinnm
21 iun 2010, 18:13
de Liviu-
9 3929

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
andyy pe 13 Septembrie 2009 00:37
Un film care te atrage in primul rand prin faptul ca este facut dupa o poveste reala.Totusi prea lung si fara sa atinga momente de supans prea intense asa dupa cum prevestea inceputul filmului.Ar si putut fi mai scurt si mai intens.
31 2
titihenry pe 15 Iulie 2010 19:28
Excelent film! te tine pe durata celor 160 de minute lipit de ecran! nu-l ratati!
11 2
barengott pe 21 decembrie 2012 22:42
pai si cum ai vazut filmul daca ai stat lipit/a de ecran? :-?? :)))
andy_svichi pe 2 octombrie 2013 00:04
a fost o expresie ba :O
Pitbull pe 11 Decembrie 2010 09:51
De la Peter Jackson la Norman Bates
Zodiac - de la Peter Jackson la Norman Bates
Anul ăsta, în Săptămâna Patimilor, am prins un troll.

Trollul virtual este un echivalent pe internet al ucigaşului în serie. Ascuns în spatele unui computer, terorizează comunităţi întregi cu mesaje ofensive şi obsesive, într-un futil exerciţiu de penis-enlargement. Afrodisiacul lui narcisist este mania grandorii.

Trollul nostru inunda de aproape un an forumul CineMagia cu mesaje axate pe câteva teme şi idei fixe: apologia filmului comercial în dauna celui de conţinut, desconsiderarea a tot ceea ce el percepea ca "elitist", homofobia, fanatismul religios (leitmotivul: "filmul X este anticreştin"), demonizarea lui Cristi Puiu, idolatrizarea lui Dinu Patriciu şi exprimarea convingerii că el, trollul, are o inteligenţă imbatabilă. Majoritatea nickurilor pe care le folosea erau rapeluri la… citeşte

11 6
Collin pe 26 Iunie 2010 15:14
e ok
e destul de msito filmul ... merita ... oricum nu poate fii pe placul tuturor !
7 1
robertsandu pe 09 Iunie 2012 10:15
Superfilm
Din punctul meu de vedere, Zodiac este cu nimic mai prejos decât un superfilm. Nu rar, ci foarte rar m-am lăsat cuprins de o poveste precum am făcut-o în filmul lui David Fincher. Pot să spun că Zodiac m-a captivat chiar mai tare decât Se7en, sigur și pentru că știam de acest faimos și brutal criminal în serie cu mult înainte ca pelicula să fie produsă.

Faptul că știi bine că faptele din film chiar s-au întâmplat este un mare, dar mare, avantaj pentru un film de gen "crime". Te face să-l urmărești mult mai atent. Pot spune că după ce s-a terminat pelicula, am intrat repede pe net să aflu mai multe despre caz. Or, dacă un film reușește să mă determine să fac asta, pesemne că este bun. Altfel nu provoacă decât indiferență.

Despre lungimea peliculei, aceasta nu este niciodată un dezavantaj. Și vă spun și de ce cred asta.… citeşte

7 2
Sergiu.Lobont pe 07 Iunie 2011 00:49
Uite-n stânga… uite-n dreapta… pff, de fapt trebuia să te uiţi în faţă
Un puzzle, un mind-blasting şi startul s-a dat. Scot lupa, mă joc de-a Sherlock Holmes-ul, încerc să rezolv un mister din faţa laptopului căruia detectivii din film nu pot să îi dea de cap. Cin’ să fie Zodiacul? Rog amatorii de horoscoape să nu se entuziasmeze că filmul nu are nici cea mai mică legătură cu zodiile, e cu alte cele.

O scenă cu un cuplu la marginea unui lac, dornici să savureze una dintre plăcerile la modă a Americii anilor 70’, nu pot să spun care era, spun doar că se putea petrece pe bancheta din spate a maşinii, sau pe cea din faţă pentru cei mai aventurieri din fire. Bang, ambii sunt împuşcaţi, el supraviețuiește, ea mai puţin. Aceeaşi scenă, doar la ceva timp distanţă, cu un alt cuplu, bang, el supravieţuieşte, ea la fel de puţin ca prima. Îmi trec prin minte nişte ipoteze conform cărora asasinul ar putea avea… citeşte

7 2
Lukandee pe 12 August 2010 18:07
Este un film delicios, exceptional, dar daca ai chef doar de adrenalina, impuscaturi si alte de-astea (nu ca nu ar fi in regula), mai gandeste-te inca o o data ce film vrei sa vezi.
Gylenhaal, Downey Jr si Rufallo trei personaje cu fonduri diferite, dar urmarind aceeasi idee de adevar. Pana la urma, ramane doar Robet (Gylenhaal), cartoonistul de la SF Chronicles, care e cel mai consecvent si ambitios dintre toti, sa afle numele criminalului.
Filmul prezinta multe teme imbinate, incapacitatea justitiei de a fi justa, prejudecatile societatii moderne, zadarnicia, dar si aspiratia rasei spre adevar.
Stralucit film, lung, dar plin de suspans, merita vazut.

6 2
iCantFindAlinA pe 30 Iulie 2010 05:07
cam plictisitor mi sa parut si mie cand lam vazut prima data (nu intelegeti gresit ma tinut in suspans si mia placut) dar asta pentru ca eram obosit si nu am inteles mare parte din dialoguri..dupa ce l.am vazut a doua oara mam lamurit..frumos :D
6 2
nelly-kiss pe 29 Aprilie 2010 23:40
bun
e un film bun, interesant dar cam prea lung, mister si crima:P
6 2
andreea_andreea pe 10 Iulie 2009 13:18
foarte mult mi a placut filmul, l as revedea oricand
5 2
sabin pe 13 Iunie 2007 09:45
Am fost un pic generos,e cam de 3 stele si jumatate.Desi il prefer pe David Fincher in varianta "Seven",filmul prezentat la Cannes nu mi-a displacut,in ciuda lungimii si a lipsei de tensiune.Desprins din fapte reale,filmul este un fel de Jack Spintectorul in secolul 20,criminalul neputand fi dovedit pana in final.Am avut aceeasi senzatie ca la "Munchen" sau "The good shephard":foarte bine lucrat,dar nu produce emotie,nu trece dincolo de ecran,macar in al doilea caz aparea Robert de Niro care te emotioneaza si cand respira.Aici a pierdut cel mai mult cinematografia europeana:la justificarea emotionala a personajelor.
4 2
Tyson_Kyd pe 29 Iulie 2012 02:12
Un super film ! Are tot ce-i trebuie unei pelicule de exceptie : intriga, suspans, adrenalina, miste, umor, plus doi actori foarte buni in distributie . Povestea este foarte reusita si impresionanta . Rolul lui Robert este de milioane si se observa evolutia lui Jake Gyllenhaal . Este foarte interesant filmul si merita vazut, te tine cu sufletul la gura !
4 3
Mesphito pe 14 August 2009 01:42
Mie mi-a placut filmul . Ideea de mesaje codate , si faptul ca vrea sa fie prins mi se par interesante.
4 4
ciobotaru pe 14 Ianuarie 2010 00:53
nu e cine stie ce dar merge , te tine putin in priza
4 5
c3z4r pe 23 Martie 2009 16:59
Slab
Parerea mea este ca nu prea ai mare lucru de vazut in acest film.Si la acest film am avut asteptari mai mari dar mi s-a parut o ameteala continuua un film non-sens .O plictiseala continuua care nu te va duce catre un anumit punct ci vei intra intr-o ceata din care nu vei mai iesi chiar daca ai vrea.Nu mi-a placut si nu am puterea de a-l recomanda.Mi s-a parut prea lipsit de orice povestea e interesanta dar am siguranta ca daca ar fi fost ecranizat altfel iesea ceva k.Nici interpretarile nu mi s-au parut extraordinare ,un film de nota 5 cu indulgenta.
4 13

Spune-ţi părerea despre Zodiac

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Zodiac
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells