The Bikeriders

(2023)

The Bikeriders: Clubul Vandalilor

Poster The Bikeriders Postere The Bikeriders

Sinopsis The Bikeriders

The Bikeriders trl 3 SUB

În urma unei întâlniri întâmplătoare, încăpățânata Kathy este atrasă de Benny, membru al clubului de motocicliști Midwestern Vandals. Pe măsură ce clubul se transformă într-o periculoasă lume subterană a violenței, Benny trebuie să aleagă între Kathy și loialitatea sa față de club.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.9
The Bikeriders (2023)
The Bikeriders: Clubul Vandalilor
Cumpără bilete

Caseta tehnică

Produs de

20th Century Studios

Distribuitorul international

20th Century Studios

Distribuit in Romania de

Ro Image 2000

Țara

SUA

Box office The Bikeriders

Weekend premieră (17.06.2024)
  • Loc 4
  • Spectatori 4.230
  • Încasări (RON) 127.175,25
Total
  • Spectatori 17.088
  • Încasări (RON) 471.334,55
  • Încasări (USD) 101.917,27

Părerea criticului

StefanDo pe 21 Iunie 2024 13:18
Clubul vandalilor: 150km/oră într-o lume pe cale de dispariţie
Lansat în 2008, serialul Sons of Anarchy a fost unul dintre cele mai populare seriale ale perioadei, generând şi un spin off, Mayans M.C.. Premiera de vineri, The Bikeriders: Clubul Vandalilor, se simte ca un prequel al acestor seriale. Deşi o ficţiune, The Bikeriders este şi el conectat la realitate, fiind inspirat de albumul de fotografii omonim publicat de Danny Lyon despre cea mai longevivă bandă de motociclişti din istoria SUA, Nelegiuiţii/Outlaws. În film, aceştia devin Vandalii conduşi cu o mână de fier de Johnny (Tom Hardy).

Pentru a nu inunda ecranul cu testosteron, povestea este spusă din punctul de vedere al lui Kathy (Jodie Comer), o tânără care, în anii '60, ajunge prin intermediul unei prietene la o petrecere a Vandalilor. Îi cataloghează rapid drept nişte neinsprăviţi şi vrea să plece, dar privirea i se opreşte pe Benny (Austin… citeşte

0 1

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
R_Afc pe 21 Iunie 2024 14:20
Colaj de imagini goale
Nu cred că există o comunitate mai caraghioasă decît cea a baicărilor. Mereu mi s-a părut că încearcă din greu să pară heterosexuali, dar trebuie aplaudată contribuția pe care și-o aduc în rîndul donatorilor de organe.

„The Bikeriders” spune povestea unei bande care se plimbă cu motocicletele prin Midwest, unde se bat și se întrec. Ani de cercetări au fost condensați într-o carte de fotografii, acum condensată și mai mult într-un film de două ore.

Muzica rock, pîrțîitoarele zgomotoase și geamurile sparte reușesc să stimuleze simțurile oricărui tocilar miop. Doar că în „The Bikeriders” acest stimulent nu are niciun sens real în spate și nici nu oferă o cercetare a culturii care a hrănit aceste semnificații. Benny (Austin Butler) este un bărbat chipeș care pozează pentru Men’s Health de-a lungul filmului. Îl… citeşte

5 5
bovoro pe 11 iulie 2024 23:30
De acord, partial, cu tine, dar, totusi, care-i faza cu incercarea de a parea heterosexuali (asta implicand faptul ca in realitate sunt gay) si ca sunt donatori de organe (in urma accidentelor frecvente, probabil). Nu vad nicio logica in astea doua idei scrise in aceeasi fraza.
hitman78 pe 01 Iulie 2024 10:56
Un film sec cu un Austin Butler macho dar scump la vorbă si cu un Tom Hardy care se joacă pe el însuși.Surpriza placuta a fost Jodie Comer si-a intrat bine în rol poate cel mai bun rol feminin văzut până acum în anul acesta.
1 2
l_francisc pe 28 Iunie 2024 23:13
Recomand filmul pasionatilor de motoare. Este un film despre cultura și spiritul moto, cum era el la început, nu este un film de acțiune ci mai multe despre viața.Mi-a plăcut foarte mult și am rămas plăcut surprins, recomand!
1 2
natalia_castego pe 09 Iulie 2024 16:26
Comentariul lui Hitman78 vă spune deja ceea ce gândesc eu în mare parte despre acest film.
0 2

Spune-ţi părerea despre The Bikeriders

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells