Trailer subtitrat Venom 3: la mijloc între două lumi

de Ştefan Dobroiu în 4 Iun 2024
Să fie acesta sfârşitul pentru Venom?

După ce primul film cu Venom a încasat peste 800 de milioane de dolari, iar sequelul Let There Be Carnage peste 500 în pandemie, iată că avem parte de un al treilea film, pe care studiourile Sony îl promovează drept "sfârşitul" trilogiei. Ştim foarte bine că cei care decid "sfârşiturile" la Hollywood nu sunt scenariştii, ci contabilii, prin urmare Venom: The Last Dance ar putea să nu fie o despărţire de simbiotul cu apetit pentru creier.

Cert este că Ultimul dans chiar vine cu o provocare pe măsură pentru Eddie Brock (Tom Hardy) şi partenerul său extraterestru: cei doi sunt vânaţi atât de serviciile secrete umane, cât şi de o "armadă" extraterestră venită de pe planeta de baştină a simbiotului. Una dintre cele mai spectaculoase scene din trailer este cea în care Venom călăreşte.

În trailer întrezărim şi două din principalele noi achiziţii ale sequelului, britanicii Juno Temple, a cărei popularitate a explodat după apariţia în serialul Ted Lasso, şi Chiwetel Ejiofor, pe care noi l-am văzut prima oară în Kinky Boots (2005). Îl întrezărim fugitiv şi pe Cristo Fernández, actorul mexican devenit cunoscut datorită rolului fotbalistului Dani Rojas din acelaşi Ted Lasso.

Venom: The Last Dance se lansează pe 25 octombrie. Până atunci, îl reîntâlnim pe Tom Hardy pe 21 iunie, când se lansează The Bikeriders, film cu motociclişti în care actorul britanic împarte ecranul cu Austin Butler (Elvis, Dune: Partea II).

Exploreaza subiecte similare:

Venom: The Last Dance, Tom Hardy, Juno Temple, Chiwetel Ejiofor, Cristo Fernández, Austin Butler, The Bikeriders, Ted Lasso

Alte știri din cinema

Fenomenul Yellowstone: blestemul pământului

Câteva vorbe despre acest Dallas modern, ajuns la o audienţă globală de 100 de milioane de spectatori

Tracker/Urmăritorul: supradoză de Americana

Câteva explicaţii ale popularităţii globale a serialului cu Justin Hartley

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells