Les gardiennes de la planète

(2023)

Gardienii planetei

Poster Les gardiennes de la planète Postere Les gardiennes de la planète

Sinopsis Les gardiennes de la planète

Les gardiennes de la planète SUB

O balenă cu cocoașă eșuează pe un țărm îndepărtat. În timp ce luptă să-și salveze viața, descoperim povestea acestor creaturi extraordinare, locuitoare ale oceanelor lumii, cu abilități remarcabile și vieți sociale bogate.
Whale Nation ne poartă într-o călătorie de descoperire a unor teritorii neexplorate și a societatății puțin cunoscute a balenelor, esențiale pentru ecosistemul planetei noastre de mai bine de 50 de milioane de ani.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
Spune-ţi părerea
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.6

Caseta tehnică

AKA

  • Whale Nation

Produs de

Bien Sûr Productions, Le Collectif 64

Distribuit in Romania de

Independența Film

Țara

Franta

Părerea criticului

IoanaTisler pe 29 Decembrie 2023 18:29
"Les gardiennes de la planète" (2023)
"Les gardiennes de la planète" (2023), regizat și scris de Jean-Albert Lièvre, este un documentar remarcabil, care explorează viața și comportamentul balenelor, aducând în prim-plan importanța acestor mamifere gigantice pentru ecosistemele marine și, indirect, pentru întreaga planetă. Acest film, inspirat din cartea de succes a lui Heathcote Williams "Whale Nation", ne poartă într-o călătorie de descoperire a lumii puțin cunoscute a balenelor, cu abilitățile lor remarcabile și viețile lor sociale complexe.
Documentarul, cu o durată de 82 de minute, începe cu o scenă impresionantă. Asistăm la drama unei balene cu cocoașă care se luptă pentru supraviețuire pe o plajă îndepărtată. Această scenă, în care animalul imens și neajutorat este surprins în lupta sa pentru viață, stabilește tonul întregului documentar - o combinație de frumusețe… citeşte

0 0

Spune-ţi părerea despre Les gardiennes de la planète

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi documentare
jinglebells