London Has Fallen

(2016)

Cod roșu la Londra

Poster London Has Fallen Postere London Has Fallen

Sinopsis London Has Fallen

London Has Fallen trl

Continuarea imensului succes de box office Cod roșu la Casa Albă începe la Londra, unde prim-ministrul britanic a murit în circumstanțe misterioase. La funeraliile sale participă lideri ai statelor din toată lumea occidentală. Dar, ceea ce începe ca fiind cel mai bine păzit eveniment din lume se transformă într-un complot menit să ucidă preaputernicii zilei, și să arunce în aer fiecare simbol al capitalei Marii Britanii.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.9
Se difuzează la TV.
Filmbox Premium
Marţi, 30 Apr 21:30

Caseta tehnică

AKA

  • Olympus Has Fallen 2

Produs de

Millennium Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Nu Image / Millennium Films

Distribuit in Romania de

Ro Image 2000 , Prorom

Site oficial

London Has Fallen

Box office London Has Fallen

Weekend premieră (14.03.2016)
  • Loc 1
  • Spectatori 58.035
  • Încasări (RON) 1.121.007,81
Total
  • Spectatori 155.709
  • Încasări (RON) 2.951.506,39
  • Încasări (USD) 744.682,13

Părerea criticului

Gloria pe 20 Martie 2016 14:56
O poveste subțire despre eroismul american
„Olympus Has Fallen”, unul dintre hiturile la box office ale lui 2013, continuă în 2016 cu London Has Fallen, acum în cinematografele noastre. Sequelul reunești distribuția principală pentru o aventură care mută acțiunea din Statele Unite la Londra – unde agentul Serviciilor Secrete Mike Banning (din nou jucat de actorul și producătorul Gerard Butler) nu mai are avantajul de a cunoaște teritoriul. Cod roșu la Londra ne arată personajele la câțiva ani după ce Olympus has Fallen s-a terminat. Președintele american Benjamin Asher (Aaron Eckhart) este la al doilea mandat, iar Mike rămâne agentul însărcinat cu protejarea lui.

Ce vedem în film nu e un atentat, ci o invazie, neplauzibilă totuși în contextul unui sistem de securitate bine pus la punct precum cel britanic; toată poliția compromisă de o singură grupare teroristă e o ipoteză… citeşte

4 4
Gumnosophistai pe 1 aprilie 2016 09:34
Fix la țintă Gloria. mai trebuie remarcat că ceilalți șefi de state sau de guverne cad ca muștele, pentru că nu au bodigarzi așa de antrenați și determinați. Mai ales că sunt și creionați ca având vicii cu „specific” național! Italianul este un ghiuj libidinos care bălește la fustele unei june (Mussolini), francazul este un încrezut care îi place să se lase așteptat (Ludovic), niponul este un tip tarat de atâta modestie încât nu-și ia decât șoferul cu el și nu merge decât pe rutele civile, premierul englez moare din trădarea doctorului (perfidul Albion), cancelarul zăbovește prea mult pe lângă soldați înarmați (Hitler). Dar super capacitățile americanilor sunt de-a dreptul extraordinare, profilul moral și etic sunt impecabile! De aceea scapă, iar la final ține să-i anunțe pe toți arabii (care apropo, au o istorie de peste 1600 de ani) că America (care are o istorie de 200 de ani) va fi acolo și peste 1000 de ani și-i va face praf pe arăbeți non-stop, din orice poziție. Cred că supraponderalul american a ieșit de la cinematograf cu o stimă de sine supra-expansionată în timp ce eructa după ultimul litru ce C-Cola consumat în amestec cu pop-corn.
arbatel pe 7 octombrie 2017 09:35
Foarte bun comentariul tau !

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
VIBERS pe 11 Ianuarie 2016 01:24
Si urmatorul se va numi Bucuresti Has Fallen probabil.Inca un film de duzina cu actori buni.
12 4
viorel_lucaci pe 17 martie 2016 10:48
Ce tare! "Bucuresti Has Fallen" :))). Probabil ca va fi ultimul din serie, pentru că vor muri toți.
VIBERS pe 20 aprilie 2016 20:47
:))))))))))
Manusa pe 19 Martie 2016 21:28
Un film foarte bun, chiar mai bun decat prima parte, Olympus Has Fallen, dupa parerea mea. Are multa actiune, operatiunea de salvare a lui Asher este parca desprinsa din Call of Duty. Oricum, este un film pe care nu trebuie sa il ratati, merita vazut!
11 10
costidavinci pe 28 Aprilie 2016 18:49
O mizerie, un jeg de film de propaganda american. Americanii, vesnic obsedati de razboaie, distrugere si cotropire. Pacat ca un urias cum este Morgan Freeman s-a coborat sa joace intr-o asemenea batjocura de film. Trucaje de doi bani, actiune de tot rasul si vesnicul motiv al americanilor invadatori cum ca cineva are ceva cu ei...saracii de ei, nevinovatii. Mai au un pic si se dau drept porumbeii pacii !
9 5
K2Ackness pe 15 mai 2016 22:26
Sunt total de acord cu tine.
lolozilla pe 2 iulie 2016 20:10
De fapt cineva avea ceva cu tot Vestul, asa ca scoate-ti barna din ochiul anti-occidental. O fi filmul prost dar ura teroristilor fata de Vest exista, iar sa nu ii vanezi e o prostie si o noua moda pacifico-hipsterista din cate vad.
pisicuta1 pe 23 Martie 2016 23:56
un film in care americanii sint cei mai buni!
ufff si multe efecte speciale! trucaje!
prost de aceeia are si o nota asa de mica!

7 1
Razclud pe 19 Martie 2016 02:51
Maxim de nota 6. Impuscaturi si trucaje cat cuprinde, replici din topor si muuuulta muuultaaa propaganda americana.
5 2
AndreiIonut7 pe 16 August 2015 12:27
Sper sa fie o continuare buna a filmului "olympus has fallen",dar tinand cont ca ,si in acest film joaca Morgan Freeman,nu are cum sa nu iasa un film de exceptie .
5 9
viorel_lucaci pe 17 martie 2016 10:49
Corect. Morgan Freeman dă greutate oricărui film în care apare.
xerses pe 20 Martie 2016 14:32
Cu siguranta scenele de actiune sunt reusite, chiar daca la dialoguri se mai putea lucra.
4 4
cezarika21 pe 24 Aprilie 2017 08:25
Clișee și xenofobie livrate pe post de entertainment
”London Has Fallen” este un film care tratează un subiect la modă în perioada contemporană: terorismul extern. Ceea ce ați văzut până acum în filmele gen ”Commando” sau ”Rambo” sunt nimic față de ceea ce veți vedea în acest film. Împușcături și explozii în plin centrul Londrei, aruncarea în aer a podurilor peste Tamisa, dinamitarea principalelor obiective turistice londoneze (mai puțin palatul Buckingham), rachete trase de pe acoperișurile clădirilor în elicoptere. Ce să zic: Londra a fost transformată într-un oraș asediat precum Beirutul în anii '80 sau Kabulul în anii 2000. Se duc lupte de gherilă aproape la fiecare colț de stradă, în timp ce autoritățile s-au retras strategic la sediile centrale pentru a găsi soluții.

Acțiunea este un haos total, încărcat de clișee și de xenofobie, încât devine de-a dreptul ridicol.… citeşte

3 0
zdraveius pe 14 Iunie 2016 02:01
S-a spus deja, nu as fi singurul care vede o propaganda americana, o bataie salbatica cu pumniii in piept de mandrie ca ei sunt natia cea mai tare de pe planeta.
Observ ca s-a mentionat, intr-o singura replica, un adevar cunoscut:
"To our friends in the West, whose idea of war is a remote dusty location thousands of miles from the comfort zone of your shopping malls, who send your poor to be
blown to bits in our land or, better yet, murder our families remotely from the sky."
In traducere aproximativa...
"Pentru prietenii nostri din Vest, care cunosc razboiul doar ca pe un teatru de lupta desertic si indepartat, la mii de kilometri departare de locurile voastre de cumparaturi. Cei care va trimiteti trupele sa moara pe pamantul nostru si ne omorati familiile cu drone controlate de departe...."
As adauga, exprimat simplu, ca stim strategia lor, cum… citeşte

3 0
dinu_razvan_alexandru pe 02 Iunie 2016 03:48
Monument ...de prostie
1.Filmu nu e rau pentru a pierde timpul
2.America care rupe tot
3.Progaganda cat se poate toti sunt varza mai putin cei din US and A
4.Hai sa intarim chestia cu arabu terorist...right
5.Elliot Ness era pistol cu apa pe langa asta adica ce trupe speciale ce serviciu secret nu tata securitatea US and A
6.Pe nimeni nu interesa de regina de restul care erau acolo doar US and A conta exact....
NU pot spune ca este chiar prost filmu eu am fost prostul ca am pierdut timpul...aceasta progaganda se face cu tona cel mai bun sniper usa cel mai bun spion usa cel mai bun dintre cei mai buni usa....aham
E ceea ce americani vand la kg si europa haleste la tona chiar sper sa pateasca ceva de genu in realitate sa vdm atunci cred ca dau direct cu nucleara la arabi si europa ajunge teren de crescut sclavi...HAI AMERICA CU PROPAGANDA ...ALLAHU AKBAR

3 0
czinege_ioan_cristian pe 19 Martie 2016 20:18
Mi-a placut...
Foarte bun filmul... actiune teroristi.. cam 90% e o pura actiune..... merita vazut..
3 11
balta67verde pe 23 Aprilie 2017 17:32
Propaganda politica
Propaganda politica americana, de tipul nordcoreano-sovietic. Supereroii ne salveaza din nou si ne demonstreaza a 1001-a oara ca doar americanii sunt aparatorii democratiei occidentale. Ce ne-am face fara Coca Cola si Mc Donalds ? Pacat ca joaca Morgan Freeman, un actor genial.
2 0
kakapiciu pe 08 Iunie 2016 18:14
Hai sa facem din nou acelasi film doar ca sa schimbam locatia...
2 0
andrew_michael79 pe 14 Mai 2016 21:38
simpla propaganda americana
filmul e ok ca si actiune, efectele speciale sunt bune insa povestea e greu de digerat. propagandismul american si neobositul eroism de care dau dovada americanii in lupta contra prostiei pe care tot ei au declansat-o ne cam dezgusta. teroristi pe care tot ei iau angajat, format, si in care au investit milioane de dolari, sunt akum motivul razboiului pe care americanii il duc de ani de zile. dupa ce si-au bombardat turnurile gemene americanii au aruncat vina pe teroristi.......cine sunt oare teroristii? the americans know better......
2 1
lolozilla pe 2 iulie 2016 20:13
Vorbesti de propaganda dar spui ca ei si-au bombardat turnurile. Tu insuti esti victima propagandei conspirationiste si anti-occidentale. Poti sa te duci in Rusia sau in Arabia, unde va place voua cel mai mult.
viorel_lucaci pe 22 Martie 2016 16:16
Parcă a fost o premoniţie
Filmul a avut foarte mult substrat. Păcat că astăzi s-a "turnat"... Bruxelles Has Fallen.
2 3
missaiwi pe 23 martie 2016 03:41
De acord cu tine ! ...Inca sunt socata si foarte, foarte revoltata.

Spune-ţi părerea despre London Has Fallen

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu London Has Fallen
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells