Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer

(2007)

Cei patru fantastici: Ascensiunea lui Silver Surfer

Poster Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer Postere Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer

Sinopsis Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer

Cei patru fantastici 2 Tr 2 Cei patru fantastici afla ca nu sunt singurii supereroi din univers. Surferul de Argint soseste pe Pamant cu o misiune distrugatoare. Cand haosul provocat de stralucitorul vizitator atrage atentia celor patru fantastici, acestia sunt hotarati sa nu se dea batuti, mai ales ca scopul bataliei este salvarea planetei de la o distrugere sigura. Femeia invizibila, Mr. Fantastic, Torta umana si Lucrul trebuie sa se lupte si cu Galactus, stapanul lui Surferului de Argint, o fiinta devoratoare de planete, dar si cu deja familiarul Dr. Doom.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Michael Chiklis Michael Chiklis Ben Grimm / The Thing Jessica Alba Jessica Alba Susan Storm / Fata Invizibila Chris Evans Chris Evans Human Torch / Johnny Storm
Ioan Gruffudd Ioan Gruffudd dl. Fantastic / Reed Richards Laurence Fishburne Laurence Fishburne The Silver Surfer (voce) Kerry Washington Kerry Washington Alicia Masters
Julian McMahon Julian McMahon Victor Von Doom Doug Jones Doug Jones The Silver Surfer Yan-Kay Crystal Lowe Yan-Kay Crystal Lowe Hot Party Girl #3
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

20th Century Fox, Marvel Enterprises

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

20th Century Fox

Distribuit in Romania de

InterComFilm Distribution

Țara

SUA
Film disponibil pe DVD în România

Box office Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer

Weekend premieră (11.06.2007)
  • Loc 1
  • Spectatori 6.924
  • Încasări (RON) 92.264,00
Total
  • Spectatori 19.357
  • Încasări (RON) 229.617,00
  • Încasări (USD) 97.484,70

Părerea criticului

StefanDo pe 18 Martie 2009 17:48
Cei patru fantastici: Ascensiunea lui Silver Surfer
Daca e continuare, atunci clar se potriveste un titlu concentrat pe un "re". X, Y si Z "reloaded", "revin", "se reintorc" etc. Numai ca la "Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer" nu prea se potriveste, pentru ca cei patru vin de fapt pentru prima data.
Dezamagirea primei parti a seriei a fost atat de mare, incat aceasta a intrat direct in topul celor mai proaste filme ale lui 2005. Lucru greu de realizat: niciodata nu am asteptat foarte mult de la ecranizarile dupa benzi desenate. Cu toate acestea, Tim Story si fantasticii lui n-au reusit decat un film plictisitor, cu efecte speciale relativ ok (e cineva care nu se infioara cand Mr. Fantastic incepe sa-si unduiasca bratele/picioarele?) si poveste ale carei incongruente de orice fel arata extrem de clar carei grupe de varste i se adresa filmul: prescolarii.
Ei bine, "Fantastic Four: Ascensiunea lui Silver Surfer"… citeşte

3 13

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
yo_lory pe 02 August 2008 23:58
A fost misto filmul .. mult mai tare decat prima parte ... mie kiar mi`a placut ... acum depinde si de gusturile fiecaruia :) ... sunt curioasa cum o sa fie partea a 3 a ;))
11 3
bubu pe 19 Iunie 2007 22:20
Asa e.Parerea mea este ca partea a II-a este intr-adevar mai reusita.
9 3
claudiu-daniel-lugoj pe 14 Iulie 2009 14:56
claudiu-daniel lugoj
un film foarte bun cu multa actiune si scene foarte tari,la fel cum sunt si efectele speciale din acest film.
7 3
Cristi Weed pe 11 Mai 2008 10:20
Sunt un mare fan al celor 4 fantastici si chiar mi-a placut acest film !
6 2
george pe 16 Iunie 2007 11:34
1.critici de specialitate sunt de parere ca acest film e mai bun decat primu 2.actorii sunt cunoscuti(cine nu a auzit de Jessica Alba)si 3.aceste filme cu super eroi nu sunt facute pentru critici sunt facute pentru public si pentru a face bani asa ca yo zic sa va uitati ca e un film "fantastic"
5 2
cezarika21 pe 20 Noiembrie 2015 09:58
Un dușman malefic ce amenință Terra
Un ”devorator de planete” pe nume Galactus ce se hrănește cu energia planetelor purtătoare de viață trimite un emisar pentru a-i găsi noi surse de energie. Emisarul care arată ca un Surfer Argintiu ajunge pe Terra, pregătind calea pentru sosirea stăpânului său.

Mă declar vinovat: ”Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer” mi-a plăcut. Nu am văzut încă prima parte, deci nu știu dacă este atât de prost pe cât se spune, dar această a doua parte oferă suficiente motive de divertisment pentru un fan al benzilor desenate. Pot spune că cel mai mult mi-a plăcut povestea, care este destul de bine legată, pe alocuri amuzantă, pe alocuri tristă și lasă loc unei continuări.

Despre personaje ce să spun: le vedeți pe afiș, sunt supereroi ce posedă abilități pe care ni le-am fi dorit și noi, oamenii obișnuiți, să le avem cel… citeşte

4 2
aaa pe 15 Iunie 2007 11:54
Jessica Alba si Ioan Gruffudd sunt cei mai tari,deci si filmul este pe masura. ;) abia astept 2010 cand va aparea F4 III.
4 2
mr.lexutzu pe 20 Decembrie 2009 00:40
Filmul este superb, nu este plictisitor ... si are multe parti unde chiar vrei sa vezi mai mult. Nu stiu de ce unii spun ca n-are legatura cu prima parte ... insa are ...
Nu este ca in desene unde 'Galacticus' era un fel de OM foarte mare, si in desene Surferul de Argint n-a prezentat un nume daca nu ma insel, acolo n-au existat acele gauri si Victor n-aparea insa de aici reiese ca filmul a fost modificat fata de desene si chiar foarte mult, asta este bine pentru ca desenele alea ma plictiseau enorm, singurul lucru pe care l au pastrat a fost masina celor patru fantastici. Punctul culminant a fost cand acea sageata a intrat in inima lui Sue si surferul a vindecat o si dupa s a dus sa-l omoare pe Galacticus.

4 3
marius93 pe 22 Martie 2010 19:55
Mai reusit decat primul, avand mai multa actiune si efecte speciale. Surferul de argint arata super.
2 3
yo pe 13 Iunie 2007 21:10
super filmul
2 4
xerses pe 20 Februarie 2014 17:18
Mi-a placut mult sa-i urmaresc pe cei 4 fantastici in aventurile lor.
1 0
someone_who_dares pe 26 Iulie 2010 15:36
A fst parca mai bun asta decat primul..... Mai multe momente funny...:D
1 0
radu11 pe 01 Iulie 2010 01:08
Eu zic ca merita nota mai mare de 5.8 pe IMDB.Filmul este presarat cu multe glume,actiunea este la tot pasul,efectele speciale sunt de bun gust.eu i dau nota 10
1 1
Davy.Jones pe 26 Iunie 2010 21:58
Desenele au fost mai faine. Foarte reusit surferul
1 2
kanibalo pe 28 Mai 2010 21:56
mi-a placut filmul,in special la efecte si in general pentru ca imi plac filmele astea cu super eroi;un film bunicel dupa parerea mea.
1 2

Spune-ţi părerea despre Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells