În inima Naționalei

(2024)

În inima Naționalei

Poster În inima Naționalei Postere În inima Naționalei

Sinopsis În inima Naționalei

În inima Naționalei - Din vestiar până în Germania

Filmul spune povestea unei calificări și a unei echipe în care nimeni nu mai credea. Aproape nimeni. O poveste din culisele campaniei de calificare la Euro 2024 care își propune să descopere cum în vestiare jucătorii au devenit echipă și apoi echipa a devenit familie. Un film documentar emoționant despre oameni și fotbal. Despre ambiție, determinare, curaj, pasiune pentru sport, devotament și încredere în sine și despre ce înseamnă să fi o echipă.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM

Caseta tehnică

AKA

  • În inima Naționalei - Din vestiar până în Germania

Distribuit in Romania de

Forum Film România

Țara

Romania

Părerea criticului

lucadinulescu pe 10 Mai 2024 14:01
În inima naționalei: operațiune reușită de PR a FRF
Documentarul În inima naționalei, care va avea premiera pentru public pe 13 mai, debutează în forță, proaspăt, alert, cu montaj foarte bun, ce dă întregii producții un ritm impecabil, care te face nu doar să nu pleci din sală, dar nici să nu te uiți în telefon.

Puține domenii din România se pot lăuda astăzi cu mai puțin succes decât fotbalul, ceea ce e cu atât mai neplăcut cu cât acest sport rămâne și acum în umbra generației de aur. Și nu e ca la filme, unde în ultimii 20-30 de ani românii au mai luât câte un Palme d'Or, câte un Cannes, făcând să se audă de cinematograful românesc în toată Europa. Nu, de Hagi și de generația de aur a auzit toată planeta, poți să te duci într-un sat uitat din lume din orice țară și orice copil de pe stradă va ști cine e Hagi. Cam ăsta e succesul despre care vorbim. Exact din acest motiv… citeşte

3 2

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
R_Afc pe 16 Mai 2024 13:15
Elogiul mediocrității
Indolența elvețienilor, conflictele din Ucraina și Israel, au fost prinicpalele ingrediente care au dus această națională de mediocri pe locul întîi în grupă. Nevînvinsă, dar cu capul plecat, așa cum le stă bine romînilor, pentru că în ciuda strădaniei motivaționale pe care Remus Achim încearcă să o împletească cu ață albă, realitatea ne contrazice. Mediocritate pentru eternitate. Tragedia culturilor minore. Mesajele sfîrșesc în a fi biete caricaturi, fatalismul ne bîntuie în continuare.

Tricolorii chiar merită felicitați pentru că au reușit să păcălească fotbalul, nu trebuie să ne reproșăm norocul. Miliarde de oameni, printre care mă număr și eu, sînt fascinați de superficialitatea, șmechereala și simulările de pe terenul de fotbal, unde scoaterea mingei din ațele porții cade în plan secund. Fotbalul este în altă… citeşte

4 1
jokeru28 pe 12 Iunie 2024 11:35
Un documentar foarte bun, care inspira, motiveaza. La final chiar m-am trezit candtand prin casa, cu oua ore inainte de amerge la munca: "Romania, Romania, ole ole ole!" :)) Abia astept EURO 2024, chiar daca nu imi fac mari sperante. E cu un cu totul alt nivel, unde si celelalte echipe au parte de astfel de motivari in vestiare, in afara lor, etc. Asteptand putin, poate voi primi mai mult. Vedem. Succes Romania!
1 0
BozA pe 22 Mai 2024 17:05
Un portret emoționant al ambiției, determinării, curajului și pasiunii pentru fotbal. Frumos de vazut devotamentul și încrederea în sine necesare pentru a forma și a menține o echipă unită.
0 2
mariaisabelle29 pe 22 Mai 2024 16:19
Un Documentar Emoționant Despre Fotbal și Oameni
Filmul surprinde esența fotbalului și a spiritului de echipă într-un mod profund și emoționant. Acest film ne poartă prin culisele povestii de calificare la Euro 2024, arătând cum o echipă în care aproape nimeni nu mai credea s-a transformat într-o familie unită și determinată să reușească. Sunt surprinse atât momentele de acțiune pe teren, cât și clipele de introspecție și unitate din afara acestuia. Muzica și montajul completează perfect atmosfera, intensificând impactul emoțional al fiecărei scene. Este un omagiu adus pasiunii pentru sport și puterii umane de a depăși obstacolele prin muncă în echipă și solidaritate. Recomand acest documentar tuturor, nu doar fanilor fotbalului, ci și celor care apreciază poveștile de viață autentice și inspiraționale.
0 2

Spune-ţi părerea despre În inima Naționalei

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells