Back to Black

(2024)

Back to Black: Povestea lui Amy Winehouse

Poster Back to Black Postere Back to Black

Sinopsis Back to Black

Back to Black trl 2 SUB

Viața și muzica lui Amy Winehouse, prin trecerea de la adolescență la maturitate și crearea unuia dintre cele mai bine vândute albume ale timpului nostru.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7
Back to Black (2024)
Back to Black: Povestea lui Amy Winehouse
Cumpără bilete
Lesley Manville Lesley Manville Cynthia Winehouse Jack O'Connell Jack O'Connell Blake Fielder-Civil Eddie Marsan Eddie Marsan Mitch Winehouse
Marisa Abela Marisa Abela Amy Winehouse Bronson Webb Bronson Webb Joey Juliet Cowan Juliet Cowan Janis Winehouse
Thelma Ruby Thelma Ruby Ansu Kabia Ansu Kabia Raye Cosbert Colin Mace Colin Mace
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Gg

Produs de

Monumental Pictures, Sony/ATV Music Publishing, StudioCanal

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Focus Features

Distribuit in Romania de

Ro Image 2000

Țara

SUA

Box office Back to Black

Weekend premieră (08.04.2024)
  • Loc 5
  • Spectatori 4.522
  • Încasări (RON) 128.359,63
Total
  • Spectatori 11.293
  • Încasări (RON) 304.219,12
  • Încasări (USD) 65.186,18

Părerea criticului

StefanDo pe 09 Aprilie 2024 13:28
Back to Black: mai bun şi mai onest ca Bohemian Rhapsody
Este incredibil de greu să faci un film biografic despre o personalitate a muzicii fără să pici în convenţional şi fără să-ţi ridici în slăvi protagonistul. Gen eminamente "formulat" (termen peiorativ, ca vinul "pastilat") şi care se mulţumeşte adesea să fie doar un album "Greatest Hits" vizual, muzicalul biografic are un nou reprezentant în Back to Black, povestea britanicei Amy Winehouse, posesoare a uneia dintre cele mai hipnotizante voci înregistrate vreodată, dar şi protagonistă a unui destin de-a dreptul tragic. Regizat de Sam Taylor-Johnson (cel mai notoriu titlu din cariera ei este, din păcate, Fifty Shades of Grey), premiera de vineri o omagiază onest pe Winehouse, aproximându-i fidel combinaţia de talent şi excese.

Comparaţia cu Bohemian Rhapsody nu e deloc întâmplătoare. Deşi filmul despre viaţa lui Freddie Mercury a fost, până… citeşte

0 1

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
user-661d3b333e352 pe 17 Aprilie 2024 21:14
Filmul o reprezintă foarte bine pe Amy. Mi-a placut
0 0
GabrielaSirbu pe 15 Aprilie 2024 13:26
Mie mi-a placu mult filmul, iar Amy Winehouse a fost o mare cantareata si compozitoare si ce sa vezi a fost si un om, ca toti oamenii...cu trairile pe care si le-a asumat.
0 0
user-6314bf7e2b54c pe 14 Aprilie 2024 21:06
Un film de văzut atât prin prisma transpunerii cinematografice a vieții unui artist de geniu, cât și pentru coloana sonoră de excepție.
0 0
user-59cfc5e0991ba pe 17 Aprilie 2024 18:32
O panarama drogată, dotată cu voce de la natura și atâta tot !!
0 1
Mishu25 pe 13 Aprilie 2024 12:05
Amy Winehouse a fost o artistă interesantă si originală, cred că filmul surprinde foarte bine personalitatea, procesul de creație si pasiunea ei pentru muzica, în special jazz. Marisa Abela e ok, mai ales în scenele de vulnerabilitate, dar e mai finuță, nu are privirea sălbatică si dispretuitoare pe care o avea Amy uneori. Pentru cine a văzut documentarul 'Amy' din 2015, e clar că e aproape imposibil de replicat stilul cântăreței, asta o și face unică. Lesley Manville, minunată ca de obicei, în rolul mătușii mult iubite.
0 1
R_Afc pe 09 Aprilie 2024 18:25
Senzaţionalism ieftin
Winehouse a trăit 27 de ani. Mozart a trăit 35 de ani. Geniile nu au nevoie de mult timp pentru a-și pune amprenta. Tocmai am comis un sacrilegiu. Nu se poate așa ceva, iar dacă tot am adus vorba de muzică clasică, să știți că locul cu cei mai mulți parveniți pe metru pătrat îi veți înîlni la Festivalul „George Enescu”. Vă poate plăcea muzica ei sau o puteți detesta, dar trebuie să admitem și poate să admirăm faptul că și-a construit cariera fără mari compromisuri. Acest lucru este rar întîlnit, mai ales în zilele noastre, în care conturile de Instagram ale presupuselor artiste sînt pline de poze în chiloți. Deliile, Andrele, Antoniile, Inele, Bublele, Shakirele, Aguilerele, Beyoncele, Swiftele sau Rihanele se vor evapora și vor fi înlocuite cu fețe și funduri diferite, dar nu se vor putea apropia niciodată de Amy Winehouse, ci vor rămîne… citeşte
0 2

Spune-ţi părerea despre Back to Black

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells