Black Mass

(2015)

Black Mass: Afaceri murdare

Poster Black Mass Postere Black Mass

Sinopsis Black Mass

Mai mult
Black Mass trl 2

În 1970, agentul FBI John Connolly reușește să îl convingă pe temutul gangster James „Whitey” Bulger să colaboreze cu biroul federal de investigații pentru a elimina un dușman comun: mafia italiană din Boston. Drama surprinde povestea acestei alianțe atipice care a scăpat de sub control, permițându-i lui Whitey să evite legea, să-și consolideze puterea și să devină unul dintre cei mai periculoși criminali din istoria orașului.

Din distribuția filmului mai fac parte…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.9
Kevin Bacon Kevin Bacon Charles McGuire Juno Temple Juno Temple Deborah Hussey Johnny Depp Johnny Depp James 'Whitey' Bulger
Dakota Johnson Dakota Johnson Lindsey Cyr Benedict Cumberbatch Benedict Cumberbatch Billy Bulger Sienna Miller Sienna Miller Catherine Greig
Peter Sarsgaard Peter Sarsgaard Brian Halloran Joel Edgerton Joel Edgerton John Connolly Adam Scott Adam Scott Robert Fitzpatrick
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Warner Bros.

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Warner Bros.

Distribuit in Romania de

Vertical Entertainment

Țara

SUA
Film disponibil pe DVD, Blu-ray în România

Box office Black Mass

Weekend premieră (28.09.2015)
  • Loc 2
  • Spectatori 19.715
  • Încasări (RON) 390.920,33
Total
  • Spectatori 52.850
  • Încasări (RON) 1.003.936,68
  • Încasări (USD) 255.421,06

Părerea criticului

Gloria pe 08 Octombrie 2015 09:10
O cronică a crimei organizate
Black Mass este o cronică a crimei organizate în Boston. Spectatorul e un simplu martor al desfășurării cronologice a evenimentelor ce au dus la transformarea lui James „Whitey” Bulger într-unul dintre „cei mai periculoși, mai viciați și mai calculați infractori care au trăit vreodată în Boston” (cum a fost calificat la ultimul său proces, în 2013). Deși cap de afiș, Bulger (Johnny Depp) rămâne închis ermetic pentru spectator, până la finalul filmului: producția nu prezintă perspectiva lui asupra întâmplărilor, ci o perspectivă exterioară și neutră, ca să nu spunem impersonală. Mai mult, nu vorbim despre nicio evoluție, niciun dram de umanitate sau de tragedie pentru Bulger: este, până la final, un demon cu o privire de fier și atât.

Cel mai frustrant pentru spectator e faptul că nu va pătrunde în mintea gangsterului nicio… citeşte

3 3

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alex.olteanu pe 03 Octombrie 2015 23:10
mi-a placut
Mi-a placut filmul. Johnny Depp are precedente in roluri de genul asta cu Donnie Brasco si mi-a placut si acum la fel de mult ca si atunci. Ma asteptam sa fie mai dur, mai brutal si mai scenele dure mai vizuale.
6 2
alin9314 pe 27 Aprilie 2015 20:34
Am o presimtire ca asta o sa imi fie filmul preferat al anului.Pare ca are toate ingredientele unei adevarate drame!
6 4
delfitexas pe 08 Octombrie 2015 17:52
Bun-dar nu grozav
Depp a pierdut savoarea de alta data...filmul e bun, reusit, bine jucat, merita vazut!
5 3
lav pe 07 Octombrie 2015 23:59
bun dar nu exceptional
Este un film care merita vazut, iar Johhny Depp face un rol diferit fata de ce ne-a obisnuit in ultima perioada. Din pacate filmul nu exploreaza si latura personala a omului din spatele infractorului decat in prea putine situatii si mult prea repede, nu exista un factor declansator, personajul ramand la fel de liniar de la inceput la final, un criminal cu sange rece, dar suficient de destept incat sa faca FBI-ul sa joace cum canta el.
Pe de alta parte agentul Conolly isi vinde sufletul pentru cateva minute de faima incat de la jumatea filmului deja te gandesti ca la final nu are cum sa aterizeze in picioare dupa ce se termina totul, el fiind un pion de sacrificiu atat din perspectiva lui Bulger cat si a celor de la FBI. Am fost surprinsa sa vad cat de diferiti erau cei doi frati Bulger, unul senator, celalalt gangster.
Intr-un fel m-a bucurat faptul ca fiecare stat are… citeşte

4 3
anto22 pe 18 Martie 2013 11:44
Johnny Depp
Eu nu prea cred ca filmul acesata o sa aiba premiera anul acesta.IMDB-ul spune ca premierea va avea loc in 2014.In mod cert anul aparitiei acestui film nu va fi 2013.Johnny D. abia a fost distribuit in film din cate stiam.In concluzie,faceti si voi unele modificari.
4 5
elektron99 pe 7 ianuarie 2016 11:44
http://tophdonline.com/black-mass-2015-online-subtitrat.html
AndreiStefan pe 07 Noiembrie 2015 19:11
Johnny "Deep"
M-am asteptat la mult, mult mai mult de la Johnny "Deep" (cum spunea un tip din sala in repetate randuri)...nu m-a impresionat cu nimic si cred ca orice make-up si-ar pune si orice accent ar adopta nu va putea niciodata sa-si insuseasca un rol de tip dur/macho/gangster...parca era un pinguin mimand pe Batman. Doar de la Cloud Atlas am mai plecat asa de dezamagit de la cinema...povestea merita, actorul NU.

P.S. Ca sa fie si mai clar, duceti-va sa vedeti Legend cu o poveste poate nu asa buna ca in Black Mass si faceti o mica comparatie intre cum a jucat Hardy si capitanul Jack "Deep"...

3 6
Rose pe 31 Ianuarie 2016 09:29
Filmul este bun, jucat excelent. Johnny Depp realizeaza un rol de exceptie.
Se vede ca a studiat personajul cu minutiozitate si a intrat perfect in pielea acestuia-criminalul fara scupule, crud, sadic, sarcastic.

2 1
Piratu pe 07 Noiembrie 2015 01:21
Luna Gangster continua cu Johnyy Depp in prim plan, noul rol interpretat este in filmul Black Mass care a atacat marile ecrane inca de la inceputul lunii octombrie. Fiind o luna rece prielnica dramelor si horror-ului, cinematografele ne-a dat posibilitatea sa descoperim din sangele rece a gangsterilor. Astfel il zarim pe Depp intr-o noua forma, parca isi iese din dezmortirea ultimelor filme si reuseste sa imbrace o haina de gangster care i-a venit bine si-n filmul Public Enemies (2009).

Plot-ul filmului este influentat de cartea Black Mass si desigur de evenimentele reale din spatele personajului nostru care a trait viata de gangster undeva in perioada aniilor 70′. E foarte interesant cum se gaseste o anume placere in inimile cinefililor de a vedea ecranizate anumite caractere care si-au construit propria lume in jurul lor, devenind adevarati dictatori ai strazilor,… citeşte

2 1
Asil pe 09 Octombrie 2015 16:07
F. bun
Frumos facut, jucat, Depp e fantastic, merita vazut!
2 1
sorina.iftimie pe 09 Octombrie 2015 01:08
Destul de previzil filmul, dar interpretarea lui Johnny Deep este foarte buna. Macar din acest punct de vedere si merita vazut.
2 1
bull pe 04 Octombrie 2015 13:30
Posibilă nominalizare a lui Depp
Nu e genul acela de film care să te ţină nemişcat în scaun, decât dacă reuşeşti să urmăreşti fiecare detaliu "ascuns" prezentat în diferitele scene de regizorul "incepator". Distribuţia este impresionantă, la fel şi modul în care toţi dau viaţă personajelor pe care le interpretează. Cea mai puternică scenă mi s-a părut cea de la spital, când Whitey(Depp) şi Lindsey(Dakota J) sunt indecişi asupra viitorului copilului lor aflat pe moarte.
Îl recomand cu mare căldură, în ciuda scenelor violente şi neprevăzute.

2 2
mada_iancau pe 1 ianuarie 2016 22:09
zimi si mie un film fain ;}
lavara_laiarna pe 30 Martie 2018 20:36
Filmele inspirate după fapte reale nu pot fi bune sau rele..Ele pot să placă sau nu.
1 0
AndreBlack pe 28 Noiembrie 2015 14:16
Foarte bun filmul . Mi-a placut mai ales de Johnny Deep cum l-a interpretat pe Bulger . Merita vazut !
1 0
alexsony pe 23 Ianuarie 2016 22:23
Este un film foarte bun, in care avem posibilitatea sa vedem o lume gandita la rece de un sociopat aflat in capul mafiei. Johnny Depp, ca deobicei, isi intra in rol perfect si creeaza un personaj aparte. Este suficient sa-l privesti si ai sa intelegi ca nu e de glumit cu el.

Sincer, cred ca da clasa asa ziselor filme ale lui Quentin Tarantino in care se chinuie sa prezinta o lume a mafiei. Aici este prezentatata esenta si ca un plus al filmului, totul are la baza povestea reala a adevaratului Whitey Bulger.

1 1
SYNDJ pe 18 Septembrie 2016 03:51
N-am avut rabdare decat 45 de minute sa-l urmaresc. E extrem de plictisitor. Cred ca e cel mai slab film in care joaca JD.
1 2

Spune-ţi părerea despre Black Mass

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Black Mass
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells