Batman V Superman: Dawn of Justice

(2016)

Batman vs. Superman: Zorii dreptății

Poster Batman V Superman: Dawn of Justice Postere Batman V Superman: Dawn of Justice

Sinopsis Batman V Superman: Dawn of Justice

Batman V Superman: Dawn of Justice trl

Temându-se că acțiunile supereroului privit ca un zeu rămân nesupravegheate, puternicul și formidabilul apărător al Gotham-ului îl provoacă pe salvatorul adorat, modern al Metropolis-ului, în vreme ce lumea nu se poate hotărî de ce tip de erou are mai mare nevoie. Cum Batman și Superman sunt în război, apare o nouă amenințare ce pune omenirea într-un pericol fără precedent.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.5
Vezi pe Hbo Max
Se difuzează la TV.
Film Now
Miercuri, 20 Mar 20:00
Joi, 21 Mar 09:15
Film Now HD
Miercuri, 20 Mar 20:00
Joi, 21 Mar 09:15
Film +
Sâmbătă, 30 Mar 22:00
Duminică, 31 Mar 18:40
Ben Affleck Ben Affleck Bruce Wayne / Batman Henry Cavill Henry Cavill Clark Kent / Superman Amy Adams Amy Adams Lois
Diane Lane Diane Lane Martha Kent Gal Gadot Gal Gadot Diana Prince / Wonder Woman Jason Momoa Jason Momoa Aquaman
Jeffrey Dean Morgan Jeffrey Dean Morgan Thomas Wayne Jeremy Irons Jeremy Irons Alfred Jesse Eisenberg Jesse Eisenberg Lex Luthor
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Batman vs. Superman
  • Man of Steel 2

Produs de

DC Entertainment

Tip Ecran

3D, IMAX 3D

Distribuitorul international

Warner Bros.

Distribuit in Romania de

Vertical Entertainment

Țara

SUA

Box office Batman V Superman: Dawn of Justice

Weekend premieră (21.03.2016)
  • Loc 1
  • Spectatori 128.687
  • Încasări (RON) 2.760.640,24
Total
  • Spectatori 303.798
  • Încasări (RON) 6.305.345,21
  • Încasări (USD) 1.592.188,68

Părerea criticului

StefanDo pe 24 Martie 2016 14:54
Preocupat să aglomereze efecte speciale şi încleştări asurzitoare, Zack Snyder sacrifică subtilitatea şi umanitatea personajelor pentru un spectacol de zile mari, dar vid de emoţie. Batman vs. Superman: Zorii dreptăţii/Batman V Superman: Dawn of Justice va fi fără îndoială unul din marile hituri financiare ale întregului an, dar nu reuşeşte să anuleze avansul Marvel. Promite foarte mult, în schimb, datorită prezentării în premieră a viitorilor supereroi Justice League, de văzut în filmele pe care studiourile Warner le-au programat până în 2020.

O confruntare cinematografică între Batman şi Superman, ce putea fi mai entuziasmant? Zorii dreptăţii greşeşte încă din primele minute, când Snyder ne arată, insistent, cu încetinitorul şi pe îndelete, cum părinţii lui Bruce Wayne sunt ucişi pe un sumbru bulevard din Gotham. Scena, reluată… citeşte

13 15
mariusdbrsc pe 24 martie 2016 16:16
Ce ma frapeaza INTOTDEAUNA la"parerea criticului"e similaritatea crasa cu parerea criticilor de la Empire magazine,Total Film samd(cine nu ma crede il invit sa le citeasca).....Ok in alta ordine de idei transezi foarte acid fiecare aspect al filmului........Nu ai facut la fel si cu Star Wars the f....unde nu mai conteneai cu elogiile,uitand sa mentionezi tot asa pe capitole scenele COPIATE pana la cel mai mic detaliu din STAR WARS IV,a sau nu poti sa ai alta parere decat criticii din revistele mai sus mentionate??????CAM ATAT!!!
radu_remus pe 11 aprilie 2016 15:49
prost film,departe de productiile Marvel dar de Dark Knight (desi are acelasi scenarist ) ! flashback-uri inutile in care se schimba, iarasi, povestea lui Batman (a cata oara !?! ) ,un conflict artificial intre eroi, nemaivorbind de infrangerea stupida a lui superman in fata lui Batman care arata, nu-i asa, ca un om fara superputeri poate invinge un zeu, ajutat doar de mintea sa ?! astea ar principalele reprosur,i dar mai sunt destule insa vreau sa spun doar ca este pacat pentru fanii genului (printre care ma numar si eu !), ca dupa atata efort a iesit doar un fas, exact cum a fost si ultimul Superman i-mi pare rau dar se pare ca Marvel castiga din nou ! p.s. ultimul film Star Wars a fost chiar mai prost decat asta cu Superman,am suferit rau uitandu-ma la aceasta mizerie care m-a facut sa-mi fie dor de partile unu,doi si trei ale francizei, acelea pe care toata lumea le injura( inclusiv eu ,recunosc !) dar care mi se par acum parfum, in comparatie cu oribilitatea de azi ! trist dar asta este, cum ar zice un batran intelept,ghinion !

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Patru.Bogdan pe 26 Martie 2016 17:34
Nu e pentru toți
Că nu e pentru toată lumea asta e evident. Cei mai mulți se plâng ba de durata excesivă a filmului, ba de atmosfera sumbră, ba de excesul de efecte vizuale, ba de una, ba de alta. Ca orice altă poveste, și Batman vs Superman vizează un public specializat, care, dacă nu are înclinație către seriile Superman sau Batman, măcar să aibă o înclinație către SF. Totodată, filmul nu e pentru amatorii de secvențe tari și atât. Cei care apreciază filmele cu Vandamme ca demne de Oscar, or să fie dezamăgiți, pentru că or să dea de multă dramă, introspecții, politică și tragedie. E un trend binevenit al filmelor cu supereroi de a-i ancora mai mult in realitatea crudă, nedisimulată. Eroii sunt zbuciumați, măcinați de ură, frică, răzbunare, egocentrism și așa mai departe. E un film atât profund, cât și lejer, insă, așa cum am mai spus, nu toți îl vor… citeşte
28 8
VasyL pe 4 aprilie 2016 21:07
Nici pentru tine! :))))))))
dincolodenume pe 2 decembrie 2016 21:26
De la furculita ti se trage nota asta prea mare pe care i-ai dat-o filmului.
mihnea_aspru95 pe 24 Martie 2016 19:12
Al doilea film din Universul Cinematografic DC (memorabil, ce să mai spun)!!!
Am apucat să-l văd ieri (AVANPREMIERĂ) în sala IMAX , rândul 6(sunt doar 12 rânduri), locul 4 cam incomod, deoarece eram foarte aproape de ecran, dar n-a prea contat la ce-am văzut (şi oricum "THIS F***ING MOVIE" este un deliciu pentru toţi fanii DC Comics, chiar benzilor desenate, de aceea trebuie VĂZUT de cel puţin 3 ori).
Acum, depinde şi în ce stare sunteţi înainte să-l vizionaţi (dacă mă întelegeţi). De exemplu dacă sunteţi anxioşi n-o să vă placă (categoric asta).
Pentru cei care cred că rating-ul PG-13 este mai mult pentru copii [vă inşelaţi, filmul este DARK, GRITTY şi pentru noi aştia mai mari :)), vreţi ca acest film să fie şi Rated-R: am să vă zic dacă nu ştiaţi deja, Zack Snyder ne-a confirmat o ediţie numită "Ultimate Edition" (care va apărea pe data de 19 IULIE), cum a făcut şi pentru Watchmen(2009) cu încă 30… citeşte

22 17
catalin_ionut_23 pe 24 martie 2016 20:01
Maine ma duc sa il vad ,dar am o intrebare, filmu asta are scene imprumutate din man of steel sau mi sa parut mie?
Theodor2011 pe 16 iulie 2016 18:56
:))
SQueeZer pe 13 Ianuarie 2014 16:14
" Batman vs. Superman" ? OMG Deabia aștept să apară filmul. Nu prea sunt eu fan Superman, dar totuși, să văd ambele personaje în același film cred că va fi uimitor!
21 10
alexx_madalin pe 15 ianuarie 2016 15:51
n
mariusdbrsc pe 24 Martie 2016 11:41
DC pe drumul cel bun
am fost aseara la avanpremierea filmului si pot sa spun ca nu am fost deloc dezamagit de ce am vazut!!!!!!Dc e pe drumul cel bun ,un univers sumbru,pesimist,cu caractere bantuite de proprii lor demoni(foarte bine conturati de cosmarurile...viziunile poate???ale lui Batman),diferit de universul Marvel.Un Batman muuuult mai fidel imaginii din benzile desenate...Ben Affleck ffff bun in rol,un Superman inca in cautarea propriei identitati,o Gal Gadod care aduce o raza de luminain acest univers ....Mai apoi un lucru demn de luat in seama,victimele colaterale ale razboiului....vedem cladiri prabusindu-se,masini explodand si uitam de oamen.Un Lex Luthor psihopat,marcat de o copilarie.........OK am vor...scris cam mult MERGETI SA VEDETI FILMUL!!!! merita
15 4
mihnea_aspru95 pe 24 martie 2016 22:04
Corect! Thumbs UP
mariusdbrsc pe 28 martie 2016 18:29
HA HA poate:((((
voicu_dorinel pe 26 Martie 2016 18:20
Pe scurt: Nota de pe de imdb e mai mult decat corecta.
Un film de la care am avut prea mari asteptari si m`a dezamagit. Un film la care nu se poate vedea de 2 ori.
Doar asa...peste 10 ani.

15 22
macsimus pe 10 August 2015 22:48
Hollywood sau Bollywood?
Lipsa de idei se acutizeaza pe zi ce trece.Filmele care sa-mi raman intiparite in minte, in ultimii 5 ani,sa zic, le numar pe degete.
Acum, acest Batman vs. Superman. sutn curios cum au gandit in film ca cele doua personaje sa aibe forte,cat de cat, egale, pentru ca logic gandind, niciodata nu-i pot pune pe aceeasi treapta pe cei doi. Il umfla cu steroizi pe Batman sau cum?Mai nou am vazut ca i-au pus neoane in ochi, o sa para interesant pentru copii, lumineaza noaptea, probabil o sa-l orbeasca putin pe Superman... interesant. Singura sansa ca sa il "dovedeasca" pe Suoperman, probabil, ar fi sa-l plictiseasca de moarte.
Petarde...petarde si fumigene.Cum spunea si Shadow_Master, am vazut ceva capodopere de genu'pana acum: AVP, Freddy vs Jason, Lake Placid vs. Anaconda si acum acest...

12 31
ddirty_devil pe 8 septembrie 2015 10:36
Esti praf...
bogdz pe 7 iulie 2016 17:44
Are dreptate omul, nu va mai dati destepti.
alin9314 pe 23 Aprilie 2015 22:05
Cu Batman,Superman si liga dreptatii am crescut,in varianta animata,acum ajung sa vad filme cu personajele preferate din copilarie,mai ales ca se investesc sume uriase in aceste productii, si chiar merita,sunt interesante. O sa fie un asa zis Blockbuster, nu ma intereseaza incasarile,daca va depasi sau nu The Avengers, vreau sa vad actiune.Iar in trailerul asta cand am auzit vocea lui Batman ' tell me ,you bleed ?, you will !' mi s-a facut pielea de gaina,chiar imi era dor de Batman(personajul meu preferat din universul DC Comics). Poate pe viitor dupa modelul The Avengers, v-om avea si Justice League, ar fi cateva variante : batman,superman,wonderwoaman(o sa apara), arrow,flash,green lantern.Cei care deja au aparut in filme sau seriale.
9 2
Phantom_sub pe 24 ianuarie 2016 22:05
acum se filmeaza primul film liga dreptatii
Phantom_sub pe 16 martie 2016 22:05
http://screenrant.com/justice-league-part-1-filming-start-april/ da. Nu stiu ce văzusem eu atunci. Probabil tot un fel de știre.
makomomo pe 03 Iulie 2016 00:00
Surprinzator de bun
Nu sunt fan batman sau superman dar de mic am vazut cu rabdare cam toate filmele scoase, variante si variante.Eram foarte sceptic si nu-mi imaginam un film batman vs superman.Ei bine, lasand efectele la o parte, foarte bune si reusite dar cam exagerate putin, filmul surprinde, atat prin povestea buna cat si prin dramatism.Nu stiu daca sa gust comparatia superman-isus-dumnezeu dar cam asa e prezentat superman insa restul este reusit facut si cu un fir epic solid si dramatic...Un film bun, nu neaparat pt kinderi...parca e altceva
9 3
juan_sanchez pe 29 Martie 2016 19:58
Batman V Superman: Dawn of Justice
Imi spun parerea..

Sint un fan Batman ( Superman al doilea dupa el ).Daca nu sint obiectiv scuze pentru parerea mea.

1. Nu cred ca DC Comics realiza acest film daca nu isi dorea sa intre in competie cu Marvel.Succesul neasteptat al filmelor Marvel i-a facut pe cei de la DC Comics sa gindeasca un film cu Batman si Superman.

E primul film din istorie cu cele doua personaje si cred ca riscul unui esec a fost mare.

2. Nu am dovezi dar cred ca a existat un plan in legatura cu Batman si Superman care sa-i aduca pe marile ecrane pe Christian Bale in rolul Batman si pe Henry Cavill in rolul Superman.

Chiar daca oficial producatorii si Christian Bale nu au declarat nimic in acest sens cred ca au existat discutii care s-au terminat cu neintelegeri.

Din cauza neintelegerilor i s-a deschis usa lui Ben Affleck care a primit… citeşte

9 5
mihnea_aspru95 pe 29 martie 2016 21:48
Bine punctat ! Filmul a fost facut special, mai mult pentru Batman (ca sa-l integreze in UNIVERSUL DCEU), iar Superman este in plan secundar, dar totusi bun, este foarte greu sa faci un film cu aceste personaje in 2h33 (eu voiam varianta completa de 3h la cinematograf, dar o s-o avem mai tarziu in vara pe "home video"). Iti dai seama, Liga Dreptatii (noiembrie 2017) ar trebui sa aiba cel putin 170 minute (dupa mine, ca sa vedem ceva grandios, mai SUPERB decat Avengers). De intrebare: aicea scrie aka Man of Steel 2 [dar nu-i asa, mai degraba regizorul la numit aproape un stand-alone pentru Batman, dar o sa avem altele cu el, cel putin 3, primul chiar regizat de Ben Affleck si o sa fie in trecut cand era mai neexperimentat sau cand era mai bun, gen poate sa foloseasca povestea "A Death in the Family" ca tot i-am vazut costumul lui Robin in filmul BvS. In aceasta poveste este vorba despre moartea lui Robin/Jason Todd (al doilea) ]. Man of Steel 2 nu cred ca va aparea prea curand (poate dupa 2020).
Ovidiu239 pe 12 mai 2016 20:47
Spoiler!
Manusa pe 27 Martie 2016 10:49
In perioada aceasta stau sa apara destul de multe filme cu supereroi, Batman vs Superman, X-Men sau Captain America, dar si......Warcraft. Iata ca primul dintre ele a aparut, dupa o lunga asteptare.
Am auzit pareri care nu prea il laudau, dar nu le-am luat in seama si bine am facut. Acest lucru deoarece, dupa ce l-am vazut, am ramas impresionat. Cum aceste critici se refereau la faptul ca actiunea este mai putina, iar povestea cuprinde cea mai mare parte a filmului, eu cred ca acest lucru nu conteaza, a fost un film foarte, foarte bun.
Mie mi-a placut filmul, atat povestea cat si actiunea. Despre actori nu am ce spune, au avut o prestatie foarte buna si s-au potrivit rolurilor. Este surprinzator finalul, la care nu te astepti deloc, te lasa gura casca.
Un film care isi merita toti banii si la care merita mers la cinema pentru a fi vazut.

8 5
FreddyKrueger pe 11 mai 2016 21:10
Cred ca ti-au placut cel mai mult Luthor si Doomsday:))
Mrs.M pe 26 Martie 2016 12:34
Bravo DC Comics !
Personal , dupa vizioanarea trailerelor,nu aveam asteptari mai deloc.In primul rand , actorii nu credeam ca erau cei mai bine alesi.Mai ales Jesse Eisenberg in rolul lui Lex Luthor.Ce penibil pare, mi-am spus prima oara cand am vazut trailerul.Joi seara , dupa vizionarea filmului,mi-am schimbat total parerea.Nu este o capodopera, un film care sa ajunga un clasic peste ani buni ,insa este un film foarte bun,un spectacol deosebit.
Am ramas placut impresionat de prestatia actorilor ,Ben Affleck si Jesse Eisenberg au jucat perfect ,insa nici ceilalti nu au fost departe.Mi-a placut ca s-a insistat mai mult pe poveste decat pe scenele de actiune care au fost fix cat trebuie.Singurul minus a fost cgi-ul folosit pentru creearea lui Doomsday,nu mi-a placut , insa am trecut cu vederea.Coloana sonora , la inaltime , doar e mana lui Hans Zimmer.Aparitia lui Wonder Woman , a provocat aplauze in… citeşte

7 5
WeroP_Yume29 pe 10 Februarie 2015 18:40
mi sa facut piela de gaina si mi sa ridicat parul de pe siraspinarii
de abia astept ^_^ :D

7 8
TheJesus pe 23 Martie 2016 23:04
Spectacol vizual
Nu e nimic mai mult decat un spectacol vizual. Un Batman agreabil si un viitor promitator in ceea ce priveste filmele DC.
6 8
VIBERS pe 24 martie 2016 21:34
Daca ar fi lucrat si la alte parti in afara de cele vizuale, cred ca am fi avut un film de oscar, asa avem doar un film comercial dar bun.
DinoDrh pe 04 Octombrie 2014 17:00
My opinion !
Sincer abia asteptam sa vad filmu asta , da dupa ce am vazut cine joaca in rolu batman ... pfff praf frate dintr-o data schimba actoru e clar ca nu o sa fie la fel in special pentru fanii obisnuiti cu seria batman unde joaca Christian Bale . Prefer captain america 3 sper ca macar acol s-o pastrat acelasi actor :)
6 14
george_vintan pe 24 octombrie 2014 12:42
Man, va fi un reboot.
george_vintan pe 11 ianuarie 2015 13:00
Un reboot, alt actor/
dincolodenume pe 25 Martie 2016 10:06
Zorii intunericului
Acest film reuseste sa ingroape doi super-eroi, Batman si Superman, scenariul rezervandu-le doar personaje sterse, capricioase, imature, iti lasa impresia ca amandoi sunt retardati mintal.
Lex Luthor pare stralucitor pe langa cei doi....
Diana Prince (Gal Gadot)? Ce cauta acest personaj in acest film? O introducere mai proasta nu putea fi conceputa. La fel si costumatia. Este o femeie frumoasa, dar dezavantajata total de costumul gen Xena.
Acest film este o blasfemie pentru cei ce asteapta si un scenariu care sa ii ocupe mintea macar cateva minute dupa ce filmul s-a incheiat. Si nu sa-l ocupe prin incoerenta ci prin meditatie, introspectie, ceva ce asteptam de la cele doua personaje justitiare.
Sunt multe momente penibile, foarte multe. Filmul a fost facut doar pentru efecte speciale si atat.

Nu scriu mai mult de-atat, pentru ca nu am pentru ce.

5 12
Patru.Bogdan pe 25 martie 2016 10:59
Nu prea știu cum reușește să îi îngroape filmul ăsta, pentru că filmele precedente despre cei doi eroi (Exceptând Dark Night și Man of Steel) au fost execrabile. În mod clar destinate unui public infantil. Acum se pune accentul pe introspecție mult mai mult decât s-a pus vreodată. Te plângi de filme făcute pentru efecte. Urmărește primele serii Batman și Superman din anii '80 și arată-mi acolo mostre de profunzime în caractere.
DarkRazor pe 28 martie 2016 00:14
Omul nu prea stie ce face.

Spune-ţi părerea despre Batman V Superman: Dawn of Justice

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Batman V Superman: Dawn of Justice
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells