15 momente din filmele cu supereroi care nu au niciun sens

de Georgiana Stanciu în 15 Sep 2020
Chiar și conform standardelor filmelor cu supereroi, unele scene nu au absolut niciun sens atunci când te gândești cu ele!

Oricât de bine ar da pe ecran, aceste momente din filme pică testul atunci când vine vorba de logică. Mai mulți membri ai Comunității BuzzFeed și-au spus părerea:

1. Când Tony Stark a aruncat în aer costumele lui Iron Man la sfârșitul lui Iron Man 3.

2. Bruce Wayne nu s-ar fi putut întoarce la Gotham după ce a scăpat de închisoarea lui Bane din The Dark Knight Rises.

3. Când Steve Rogers a reușit să-i reziste lui Thanos, cineva mult mai puternic decât el, prin forța voinței sale, la sfârșitul Avengers: Infinity War.

4. Când Ares a apărut la sfârșitul Wonder Woman și a distrus finalul.

5. Când Colossus, care este fabricat din oțel, a mâncat cereale în Deadpool.

6. În The Dark Knight, când Bruce Wayne a luat vina asupra lui pentru mai multe crime pentru a salva reputația și credibilitatea lui Harvey Dent.

7. Explicația pe care Ant-Man/omul-furnică o oferă asupra particulelor Pym nu are sens având în vedere abilitățile sale.

8. Metoda lui Wakanda de a alege un rege nu este tocmai logică și l-a ajutat pe Killmonger să organizeze o lovitură de stat în Black Panther.

9. Scena "Martha" din Batman V Superman: Dawn of Justice 10. Modul în care Patience Phillips și-a obținut puterile în Catwoman.

11. Filmele X-Men au avut o mulțime de scene care nu aveau sens din punct de vedere al continuității, cel mai important dintre ele fiind dilema referitoare la momentul în care Jean Grey și-a obținut puterile Phoenix.

12. Sfârșitul Avengers: Endgame, când Captain America s-a întors în timp pentru a fi alături de Peggy Carter și a reapărut în prezent ca un om în vârstă.

13. Casetofonul lui Star-Lord nu ar fi trebuit să funcționeze în continuare în Guardians of the Galaxy.

14. Generalul Ross nu ar fi trebuit promovat în funcția de secretar de stat după ce a manipulat greșit armata în The Incredible Hulk.

15. Interesul continuu al lui Steve pentru Sharon după ce a aflat că era nepoata lui Peggy în Captain America: Civil War a fost ciudat.

Foto: hepta 

Exploreaza subiecte similare:

Wonder Woman, Avengers: Infinity War, Iron Man 3, Batman V Superman: Dawn of Justice, Avengers: Endgame, The Incredible Hulk, Captain America: Civil War, The Dark Knight

Alte știri din cinema

Documentarul Impresioniști secreți în premieră la Happy Cinema București

Filmul explorează revoluția din artă adusă de mișcarea impresionistă, și prezintă 50 de comori ascunse, expuse pentru prima dată la Roma în Palazzo Bonaparte.

Avem sinopsis oficial pentru Monster Hunter, ecranizarea jocului video omonim

În fața unei primejdii care le-ar putea distruge lumea, acești viteji luptători își combină forțele pentru lupta supremă

Sequel-ul la The Passion of the Christ va fi „cel mai amplu film din istorie”

Mel Gibson lucrează la scenariul lui The Passion of the Christ: Resurrection de câțiva ani buni

Tenet are rezultate bune la box-office pe măsură ce publicul se întoarce, încet-încet, în săli

China, cu 5,6 milioane de dolari la al treilea weekend de rulare al filmului, încă este pe locul 1 la încasări

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells