Logan

(2017)

Logan

Poster Logan Postere Logan

Sinopsis Logan

Mai mult
Logan

Suntem în 2029. Mutanţii au dispărut - sau sunt pe cale să dispară. Un Logan izolat, deznădăjduit, care îşi pierde zilele bând, ascunzându-se într-o zonă îndepărtată a graniţei cu Mexicul, făcând rost de mărunţiş lucrând ca șofer.

Companionii lui în exil sunt proscrisul Caliban şi un Profesor X suferind, a cărui minte singulară este îmbolnăvită de crize care se înrăutăţesc.

Dar încercarea lui Logan de a se ascunde de lume şi de moştenirea sa ia sfârșit brusc când o…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

AKA

  • Wolverine 3

Produs de

Marvel Entertainment

Tip Ecran

normal, 4DX, IMAX 2D

Distribuitorul international

Twentieth Century Fox Film Corporation

Distribuit in Romania de

Odeon Cineplex

Țara

SUA

Site oficial

Logan

Box office Logan

Weekend premieră (27.02.2017)
  • Loc 1
  • Spectatori 71.617
  • Încasări (RON) 1.469.330,00
Total
  • Spectatori 233.925
  • Încasări (RON) 4.539.986,00
  • Încasări (USD) 1.062.233,90

Părerea criticului

StefanDo pe 01 Martie 2017 11:47
Acum ceva vreme circula o glumă printre fanii X-Men: un site dedicat subculturii a pus întrebarea "Care este cel mai mare villain X-Men?" şi un comentator a răspuns hâtru: "Fox". Din nefericire, răspunsul descria foarte bine situaţia, căci studiourile Fox, în disperarea lor de a obţine cât mai mulţi bani, au diluat spiritul benzilor desenate pentru a obţine un rating cât mai permisiv şi, implicit, un public potenţial cât mai mare.

Deadpool a dovedit că e mai bine să încânţi un număr "mic" de spectatori decât să dezamăgeşti un număr mare, iar Logan este principalul beneficiar al unei schimbări de strategie cu efecte de lungă durată în viitorul X-Men. Oameni buni, mergeţi la Logan, este în sfârşit filmul cu Wolverine pe care îl aşteptam. Pentru mulţi, este în sfârşit filmul X-Men pe care îl aşteptam!

După două… citeşte

17 9
Bavarezw pe 25 mai 2017 19:23
Mie nu mi s-a parut oau si iti spun si de ce. In primul rand nu are pic de continuitate....In ultimele filme X-men Logan nu mai avea adamantium in el , fiind sustras de japonezi . Aici subit are din nou adamantium in el....Nici macar nu ne zice de ce s-a imbolnavit avand in vedere ca este un mutant care se regenereaza remarcabil. Sa spunem ca inteleg de ce ar vrea sa moara....dar de ce nu se mai vindeca? Cum de are din nou ghiarele de adamantium?
Luk__ pe 1 iunie 2018 01:11
Seria X-men a fost facuta de niste producatori si scenaristi idioti. Primele trei filme din serie au legatura intre ele, apoi toate filme de dupa sunt facute fara logica. In Wolverine Origins apare Deadpool, care este complet diferit de personajul din filmul cu numele Deadpool.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Mihai2508 pe 04 Martie 2017 21:05
Hugh Jackman demonstreaza din nou, faptul ca nimeni altcineva nu il va putea interpreta pe Wolverine mai bine ca el
Un film foarte bun, care incheie povestea celui mai indragit personaj din X-Men, prezentand-ul pe Logan intr-unul dintre cele mai slabe momente ale vietii sale, atat din punct de vedere spiritual cat si fizic.
Acest film este unul total diferit fata de celelalte filme X-Men, prin poveste, prin atmosfera si in special prin brutalitate si realism, fiind un film care nu s-a mai axat asa mult pe puterile mutantilor si ale lui Logan ci mai mult pe luptele interioare ale acestuia. Ca sa intelegi acest film, trebuie sa incerci sa vezi actiunea prin ochii lui Wolverine, intelegand momentul dificil prin care trece.
Filmul este unul dur, si nu este plin de actiune ca celelalte din serie, dar ne prezinta etapa finala din procesul de maturizare a lui Logan, si nu este una lipsita de violenta, ci dimpotriva.
Singurul lucru care nu mi-a placut a fost finalul, nu fiindca ar fi unul… citeşte

27 7
TheJesus pe 01 Martie 2017 15:00
E un "The Dark Knight" al filmelor cu Wolverine. Au reusit sa scoata un ultim "Jackman-Wolverine" de exceptie, fuga la cinema!
26 7
tyzo514_gmail_com pe 20 mai 2017 15:42
Nu este ultimul ! mai intereseaza-te
redred2 pe 02 Martie 2017 07:10
Foarte bun
Un film bun, diferit de celelalte filme x-men. Merita vazut. Mai "Realist". L-am vazut la Movieplex Plaza Romania!
16 8
VIBERS pe 05 Martie 2017 03:00
O frumustete de film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O poveste absolut impresionanta care ne dovedeste inca o data pentru nu stiu a cata a oara ca un film este mai frumos daca se lucreaza mai mult la partea "realista"(nu am vazut in niciun film X-MEN ca personajul Wolverine sa fie murdar de sange cand isi scoate acele arme letale ) si mai ales la un scenariu mai bun decat acele "EFECTE SPECIALE"(defecte speciale) cu care ne-am obisnuit de-a lungul timpului.Absolut tot, la acest film este frumos mai ales pt iubitorii filmelor S.F , in special pt fanii filmelor MARVEL(X-MEN), ACEST FILM ESTE CEL MAI BUN X-MEN facut vreodata.Felul in care Hugh Jackman si Patrick Stewart joaca in acest film este deosebit si parca iti spune de la inceput ca este ultimul film in care o sa vedem aceste 2 personaje(actori) impreuna intr-un film X-MEN.Scenariul este foarte bun si plin de surprize placute, avem un Wolverine si un profesor X care sunt slabiti fie… citeşte
10 6
redwolf pe 03 Martie 2017 17:06
In sfarsit putin sange!!
Clar cel mai bun film X-men, poate chiar Marvel, de pana acum. Are poveste, destul de bogat in idei si actiune cu sens. Era cazul ca si Wolverine, prietenul lui Deadpool sa aiba un film adevarat. Clar, destinat doar unei categorii de oameni.
9 7
WhiteIris pe 08 Martie 2017 23:25
MERITA!
Un film foarte bun, cu tot ce trebuie. Mergeti sa-l vedeti!
8 2
Anubys pe 19 Martie 2017 00:35
Finally
Îl consider drept cel mai bun film din serie. Și efectele reușite care au ajuns astfel datorită avansării tehnologiei și-au spus cuvântul. Finalul este unul de excepție.
17 ani de Hugh Jackman în rolul lui Wolverine... E ceva ce merită respectat.

8 4
b_eugen_adrian pe 18 aprilie 2017 02:58
Boss, daca se termina toate filmele de acest gen asa cum sa terminat asta, inseamna ca tot ce a fost pana acum e ca si cum nu ar fi existat.......Cum sa fie de exceptie cand cei 2 au murit in asa hal, practic si-au batut joc de aceste 2 personaje, un batran screlozat si un betiv cu o mare depresie si cu o fetita care e mai ''barbat'' decat Logan.
Anubys pe 18 aprilie 2017 14:49
Un final tot trebuia să existe, nu? :)
cezarica98 pe 04 Martie 2017 20:27
Fastuos.
Film extraordinar de bun, in care regizorul s-a intrecut pe sine impreuna cu intreaga echipa ce a contribuit la realizarea acestei pelicule, punand pe ecran incheierea unei etape cruciale pentru existenta oamenilor si a mutantilor. Logan-Wolverine, este un film care poate schimba modul in care privim filmele cu super-eroi. O poveste impresionanta din lumea mutantilor, o poveste despre durere, eliberare, emotii si sentimente puternice, cugetare si speranta. Scenariul bine legat, plin de surprize va va surprinde prin abordarea povesti, in care ideea este extrem de bine etalata pe ecran, Logan si Charles, doua personaje magnifice, indragite, ne mai incanta ochii inca o data, ideea batraneti, a slabiciuni, scoate in evidenta curatenia morala si energia pura. Hugh Jackman s-a autodepasit, face un rol maret, un Wolverine credibil, responsabil, descatusat si foarte expresiv, este ca o ploaie de… citeşte
7 5
Manusa pe 04 Martie 2017 21:35
Un Logan cum nu l-am mai vazut pana acum. Nici nu mi-am imaginat ca acest personaj, favoritul meu din acest univers Marvel/X-Men, va ajunge intr-un asemenea hal - imbatranit, betiv... Oricum povestea in care este bagat fara sa vrea, este foarte buna, care face filmul sa exceleze la acest capitol. Aceasta este parerea mea. Actiune avem din plin, cum ma asteptam, dar avem parte si de drame la care poate unii nu ne asteptam, mai ales pe final, cand te intrebi " camama naibii??" :). Pe Laura cred ca o vam mai intalni si pe viitor.
Este cel mai reusit film in care apare Wolverine/Logan si este din pacate ultimul in care apare Jackman in rolul lui Lagan. Nu stiu daca il vom mai vedea pe Wolverine in alte filme, dar cred ca daca va mai aparea, actorul cel mai potrivit pentru acest personaj ar fi Scott Eastwood, care aduce a Jackman mai tanar.
Acest film merita vazut, isi merita toti banii.

6 7
Phantom_sub pe 05 Martie 2017 20:15
Old Man Logan
Foarte mişto filmul! Foarte umanizat. Nu sunt efecte speciale multe, dar şi când sunt, prezintă violenţă grafică. \:D/ E un Wolverine şi Professor X mai gârboviţi, îmbătrâniţi, mai umani, o ultimă aventură a lor împreună. E mai profund, mai matur.
5 5
maximelialina pe 06 Martie 2017 00:11
Abia asteptam sa apara si sincer.. a meritat asteptarea:)
5 7
bloodthirst pe 09 Martie 2017 17:13
Nu am fost un fan al filmelor cu supereroi, seria X-men insa, a reusit sa ma impresioneze, constant pozitiv! Actori ca Patrick Stewart, Hugh Jackman, Ian McKellen, Halle Berry si multi multi altii, si-au facut impecabil datoria si - au reusit !
"Logan" o sa-i faca pe cei nu au dat atentie seriei X-men "sa se mai gandeasca" :)

4 2
Octaz pe 09 Martie 2017 00:46
Nu voi ezita in a recunoaste ca am fost impresionat profund de film si de finalul absolut sfasaietor pe care nu l-as fi asteptat. Asteptam insa sa vad un film de geniu, si asta s-a si intamplat. In aceste momente ma incearca un sentiment de tristete pentru retragerea fastuoasa a lui Hugh Jackman din universul X-Men, am copilarit cu el si voi va ramane mereu adevaratul Wolverine (similar Tobey Maguire in Spiderman). Filmul este intens, fetita iti ajunge la inima iar actiunea atinge niste cote dramatice foarte inalte, Charles Xavier contribuind decisiv la acest lucru. Sincer mi-a fost greu sa imi vad personajele favorite fiind rapuse de timp si de varsta inaintata, parca as fi vrut sa traiesc cu ei vesnici tineri si in putere!
4 3
cavallioty pe 08 Martie 2017 17:24
cineva a tradus foarte prost sinosisul filmului luat de pe imdb si nici nu se poate modifica
"in viitorul apropiat un Logan obosit are grija de un profesor X suferind,intr-o ascunzatoare de la granita cu Mexic dar incercarea lui Logan de a se ascude de lume si de mostenirea lui se termina odata cu aparitia unui tanar mutant,urmarit de forte malefice"
Filmul merita o vizita la cinema

4 4
Patru.Bogdan pe 9 martie 2017 16:11
Cum anume e asta traducere proastă?
Patru.Bogdan pe 9 martie 2017 17:44
Ah, ok, nu m-am obosit să citesc sinopsisul. Am tras concluzia că ce ai scris tu era traducerea sinopsisului. Așa e, ai dreptate
someone_who_dares pe 13 Iulie 2017 21:17
Neasteptat de bun film !! E o poveste mult mai dark ca restul din serie, mai matura, cu un deznodamant dur. Si un super mod de a ne lua la revedere de la Wolverine
3 1

Spune-ţi părerea despre Logan

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Logan
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells