Hugh Jackman se întoarce în rolul lui Wolverine

de Gloria Sauciuc în 30 Sep 2022
Filmul a primit o nouă dată pentru premieră: 6 septembrie 2024

Hugh Jackman revine de la pensie în rolul lui Wolverine. Actorul se va întoarce la rolul său celebru din X-Men în noul Deadpool 3, a anunțat actorul Ryan Reynolds, în social media. Reynolds a mai anunțat că filmul va avea premiera pe 6 septembrie 2024.

Jackman l-a jucat pe Wolverine în filmul din 2000 X-Men, filmul care l-a transformat într-un star al cinematografului internațional.  După 17 ani și nouă filme (plus câteva cameo-uri), Jackman s-a retras oficial din rol cu multă publicitate odată cu filmul din 2017 Logan, în care personajul său, mutantul cu gheare de adamantium, a fost ucis, scrie hollywoodreporter.com.

Deadpool 3 marchează un cerc complet pentru personajele lui Reynolds - Deadpool și al lui Jackman - Wolverine. Reynolds a jucat prima oară rolul lui Deadpool în filmul cu puțin succes din 2009 X-Men Origins: Wolverine, care avea un final conceput nefericit, în care antieroul jucat de Reynolds apărea cu gura cusută. Reynolds a ironizat adesea acea descriere, considerând că Deadpool era cunoscut pentru discursul său agresiv, fiind cunoscut pentru supranumele: „Mercenarul cu gura mare”.  Primul Deadpool a fost o poveste despre reabilitare pentru Reynolds și pentru personajul său, filmul (nerecomandat sub 15 ani) devenind un succes la critică, pe lângă câștigarea a 782,6 milioane de dolari pe plan global și faptul că l-a ajutat pe Reynolds să devină unul dintre marile staruri de film din lume.

Shawn Levy semnează regia lui Deadpool 3. Rhett Reese și Paul Wernick, cei care au scris primele două filme din serie, semnează scenariul. Wendy Molyneux și Lizzie Molyneux-Logelin au lucrat la primele drafturi.

Acest moment marchează primul film Deadpool semnat de către studiourile Marvel după ce 20th Century Fox a organizat două premiere în 2016, respectiv în 2018. Jackman, care a scris primele două filme din serie, semnează scenariul. Wendy Molyneux și Lizzie Molyneux-Logelin au lucrat la proiectele anterioare ale scenariului.

Acest film este primul Deadpool semnat de studiourile Marvel, după ce alt studio, 20th Century Fox, lansa alte două în 2016 și 2018. Jackman nu este primul actor din X-Men care să revină asupra deciziei de a reveni de la pensie pentru Marvel Cinematic Universe. Colegul său de platou din filmul Logan - Patrick Stewart - a apărut într-un cameo pentru Doctor Strange in the Multiverse of Madness, vara asta.

Pe lângă echipa Jackman și Reynolds, Deadpool 3 îi va readuce împreună pe Jackman și pe șeful studiourilor Marvel, Kevin Feige, care semnează producția filmului. Feige a fost producător asociat în primul film X-Men.

De-a lungul anilor, publicul și-a dorit să îi vadă pe Jackman și pe Reynolds apărând împreună pe marele ecran în rolurile Wolverine și Deadpool. De-a lungul anilor, Liefeld, creatorul lui Deadpool le-a cerut atât lui Jackman cât și lui Reynolds să se gândească la asta, însă ambii au rămas rezervați cu privire la orice revenire la roluri, însă autorul de benzi desenate nu s-a dat bătut, considerând că actorii și creatorii filmului vor găsi o soluție.

 Într-un material video pus pe conturile social media miercuri dimineață, Reynolds și Jackman încearcă să răspundă la câteva întrebări despre revenirea lui Wolverine și a lui Deadpool.

Vorbind despre moartea lui Wolverine în Logan, Reynolds susține „filmul este plasat în 2029. Ceva cu totul diferit. Logan a murit în Logan. Nu ne atingem de asta”.

Exploreaza subiecte similare:

Logan, Hugh Jackman, Deadpool, Ryan Reynolds

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells