Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

de Gloria Sauciuc în 25 Apr 2024
Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer sunt pregătiți să se lupte cu niște zombi într-un nou film din franciza ce debuta în anul 2002 cu horror-ul 28 Years Later.

Filmul va fi o continuare directă a producției post-apocaliptice 28 Weeks Later, cu evenimente ce aveau loc la aproape șase luni după cele din primul film al regizorului. Noul film va fi lansat la nivel mondial de către Sony și va urmări un nou grup de supraviețuitori care încearcă să se descurce în urma unui virus ce provoacă agresivitate de nestăvilit, iar asta la aproape trei decenii de la izbucnirea sa inițială.

În timp ce Boyle, care a colaborat cu Alex Garland (semnatarul filmului Civil War, acum în cinematografele noastre) pentru a scrie scenariul acestui sequel, plănuiește ca 28 Years Later să fie începutul unei trilogii, Deadline relatează că Taylor-Johnson, Fiennes și Comer au semnat oficial doar pentru un film.

Nia DaCosta (scenarista The Marvels, Candyman) a fost deja angajată pentru cel de-al doilea film din serie. Ambele se vor turna simultan  Numele celui care va superviza cel de-al treilea film urmează să fie dat publicității.

Exploreaza subiecte similare:

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes, Jodie Comer, Danny Boyle

Alte știri din cinema

Munch: Dragoste, fantome și vampiri nobili - Un portret autentic al unui artist complex

O privire detaliată asupra vieții și operei artistului norvegian Edvard Munch.

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells