Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

de Gloria Sauciuc în 23 Apr 2024
Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Deadpool, interpretat de Ryan Reynolds, îi cere ajutorul lui Wolverine, în primul trailer extins al mult-aşteptatului Deadpool & Wolverine. Se pare că, în acest univers, Wolverine a eșuat într-un mod catastrofal (X-Men sunt morți!) și are nevoie de puțină încurajare înainte de a se implica în misiunea lui Deadpool.

În diferite momente îi vedem pe Deadpool și Wolverine luptându-se unul cu celălalt înainte de a lucra împreună pentru a lupta împotriva dușmanilor comuni, inclusiv Cassandra Nova, sora geamănă malefică a liderului X-Men Charles Xavier, alias Profesorul X.

De asemenea, îi vedem pe Deadpool și Wolverine sărind printr-un portal care seamănă foarte mult cu cel pe care îl invocă Doctor Strange în MCU, scrie ING. Trailerul se încheie cu Deadpool și Blind Al (Leslie Uggams) discutând despre droguri.

Acest nou trailer pentru Deadpool & Wolverine, film ce va fi lansat în țara noastră pe 26 iulie 2024, urmează celui pe care l-am primit în timpul Super Bowl. Acel prin trailer a fost atât de popular, încât a devenit cel mai vizionat trailer din toate timpurile în decursul a 24 de ore.

Deși este al treilea film Deadpool, noul Deadpool & Wolverine nu este Deadpool 3, a declarat regizorul Shawn Levy.

Exploreaza subiecte similare:

Ryan Reynolds, Deadpool & Wolverine, Shawn Levy, Hugh Jackman

Alte știri din cinema

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells