The Judge

(2014)

Judecătorul

Poster The Judge Postere The Judge

Sinopsis The Judge

Mai mult
The Judge

Robert Downey Jr. este Hank Palmer, un avocat de succes care se întoarce în orașul natal pentru înmormântarea mamei sale. Însă odată ajuns aici află că tatăl său, judecător cu greutate (Robert Duvall), este principalul suspect al unei crime controversate. În timp ce investighează cazul și pregătește o apărare indestructibilă pentru tatăl său în sala de judecată, Hank reîncepe să se apropie de familia pe care a părăsit-o cu mulți ani în urmă.
Din 5 decembrie, pe…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: radu3455
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.4
O nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur
Vezi toate premiile
Vera Farmiga Vera Farmiga Samantha Powell Robert Downey Jr. Robert Downey Jr. Hank Palmer Robert Duvall Robert Duvall judecătorul Joseph Palmer
Leighton Meester Leighton Meester Carla Powell Billy Bob Thornton Billy Bob Thornton Dwight Dickham Vincent D'Onofrio Vincent D'Onofrio Glen Palmer
Melissa Leo Melissa Leo Margaret Stevens Sarah Lancaster Sarah Lancaster Lisa Dax Shepard Dax Shepard
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • El juez

Produs de

Big Kid Pictures

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Warner Bros. Entertainment

Distribuit in Romania de

Vertical Entertainment

Țara

SUA
Film disponibil pe DVD, Blu-ray în România

Box office The Judge

Weekend premieră (01.12.2014)
  • Loc 4
  • Spectatori 14.793
  • Încasări (RON) 289.284,84
Total
  • Spectatori 51.352
  • Încasări (RON) 962.585,61
  • Încasări (USD) 264.831,02

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
iuliu_cv pe 04 Decembrie 2014 09:03
...cine crede ca "Judecatorul" este inca unul din acele filme cu jurati si acuzati, avocati si procurori, care utilizeaza si manipuleaza apetitul de tragico-telenovelism existent in mod nativ in fiecare dintre noi...
...cine presupune ca este un film despre realitatile dure dintr-o familie, ce duce arta cinematografica in vecinatatea reality-show-ului, pentru a ne satisface curiozitatea nativa de a trage cu urechea din spatele usii, sau de a privi prin gaura cheii...
...cine isi imagineaza ca merge la un film in care banalul unei relatii esuate se contrapune reintalnirii unei vechi iubiri, scotand la lumina adevaruri vechi ce pareau uitate, care insa au urmari concrete si foarte palpabile in prezent...
...
...toti aceia au dreptate, insa doar partial. Filmul nu este un remake mascat, nici nu seamana cu nimic din filmele pe care le-ati vazut pana acum, nu va… citeşte

23 2
savescu_razvan pe 11 decembrie 2014 00:24
bravo.....ai spus tot
steluta_ene pe 13 ianuarie 2019 14:36
Corect , desii din acest gen, prefer filmul And Justice for All,l-am vazut si cred ca ai facut un comentriu corect!Un film care trebuie vazut.
xerses pe 29 Noiembrie 2014 17:58
M-au cucerit actorii prin stilul interpretativ; un scenariu consistent si o regie buna sunt atu-urile care m-au convins..
10 2
costel_rinocerul_visiniu pe 5 martie 2021 20:05
citesc comentarile care sunt chiar mai bune decat filmul ..te inchini si te minunezi ..doamne a murit ..s nicolaescu ..dar au ramas sute si mii in urma lui ,,care se pricep la ,,scenarii dar si la reqii :)))
Nyghty pe 13 Decembrie 2014 23:45
Începe filmul. După câteva minute, are loc un schimb de replici între Hank (Robert Downey Jr.) şi un alt avocat. În faţa ochilor mei se derulează o serie de secvenţe din alte filme cu avocaţi. Să fie oare "The devil’s advocate", sau vreun "Primal Fear" ambalat altfel?

Hank pare a fi şi el genul acela de avocat arogant, fără scrupule şi de succes. Totuşi, odată cu moartea mamei sale şi reîntoarcerea lui acasă, lucrurile se schimbă. Viaţa sa se complică şi mai mult, iar sentimentele lui sunt într-o continuă opoziţie. Din cauza celor întâmplate în copilărie, nu-l admiră deloc pe tatăl său.

Aşteaptă să plece cât mai curând din casa în care a crescut şi să se reîntoarcă la problemele pe care deja le avea: divorţul cu nevasta sa şi stabilirea custodiei copilului. Din păcate pentru el, toate acestea trebuie să mai… citeşte

10 3
Pantaleon pe 16 Ianuarie 2015 19:14
Spune-mi ce e nou !
In primul rand, vad ca aproape toate comentariile asupra acestui film sunt pozitive. Unele chiar laudative, daca nu lacrimogene. Sa respectam parerile, dar sa le avem si noi pe ale noastre. Asadar, pentru mine acest film, desi nu a fost o pierdere de timp, deci nu-l consider o porcarie de duzina, nu m-a impresionat cu nimic. Bun, actorii si-au facut treaba bine, scenariul destul de inchegat, regia satisfacatoare, dar spunti-mi voi ce e nou ! Atunci cand ai vazut sute si sute de filme, senzatia care te incearca vizionand unul nou este aceea de asteptare a ceva deosebit, inedit, ceva care sa te surprinda. A surprins pe cineva aceasta poveste ? Este ea chiar atat de speciala incat merita ridicata in slavi ? De cate ori n-am vazut oare motivul fiului ratacitor, rebel, care se intoarce dupa ani si ani acasa intr-o atmosfera ostila, iar acolo se intampla, evident, ceva care reuneste… citeşte
9 4
White.Lily pe 26 ianuarie 2015 19:15
Perfect de acord!
mihai_bmx pe 17 septembrie 2015 01:13
Fara suparare da nu exista filmul perfect . Trebuie sa faci comparatia intre 2 filme de acest gen ca sa alegi nota reala .
MarySunshine pe 10 Ianuarie 2015 02:07
Speechless.
Pentru mine a fost mai mult decat un film.
Povestea in sine, actorii fiind foarte bine alesi si toate emotiile pe care au reusit sa mi le transmita.
Il recomand celor care simt nevoia sa se intoarca de unde au plecat, ca sa-si aminteasca cine sunt ei, cine sunt cei de acasa si ce au lasat in urma.
Banii si succesul au un pret destul de mare:sunt doar bani, caci nu conteaza ce ai, ci pe cine ai.

6 1
pisicuta1 pe 25 Noiembrie 2014 00:03
un film foarte bun,jocul actorilor perfect!
merita vazut!

6 2
VladutV pe 05 Ianuarie 2015 13:53
Robert !
Filmul este genial. Personajul intruchipat de catre Robert Downey Jr. implica cu atat mai mult un aspect real al vietii contemporane in care multe persoane sunt macinate de catre divorturi, in care mereu la mijloc sunt copii, care inteleg, desi nu trebuie, ce se intampla si in care, munca devine un scop de relaxare. Familia, cu care de cele mai multe ori relatiile sunt reci, este cea care te poate schimba, in bine sau in rau.
4 1
Pantaleon pe 16 ianuarie 2015 19:21
Da, iata unul din categoria'' mi-a placut mult, deci e genial''. Prietene, mie mi-a placut mult Dumb and Dumber To, dar asta nu face din o amarata de comedie ceva genial. Sau ca sa dau un exemplu de film mai serios, mi-a placut mult si Gone Girl, dar numai genial nu este si acela. Daca ne explici si noua de ce e genial acest film, cu argumente decente, atunci o sa fi ceva mai mult decat un postaci care da note maxima ( nota10 = capodopera in notarea de pe cinemagia, tineti cont de asta, fratilor !!!!) unui film reusit, dar care n-are nimic de-a face cu genialitatea.
radu3455 pe 15 Ianuarie 2015 16:29
o drama extraordinara,inceput nu anunta ce urmeaza sa se intample,un scenariu bine construit,prestatiile actorlor sunt si ele foarte reusite in special ce a lui Robert care e genial,nu trebuit ratat nota 9
3 0
RazvanAR pe 18 ianuarie 2015 23:37
Acceasi parere o am si eu.
naski2000 pe 04 Decembrie 2014 20:30
EXCELENT !!!!!!!!!
EXCELENT !!!!!!!!!!!!!! Downey senzantional iar Duvall ..........exceptional !!!!!!!
3 2
Infinity pe 18 Ianuarie 2015 02:44
The Judge (2014)
Actorii, prestatia lor si scenariul sunt punctele forte ale acestei drame cu cateva "urme" de umor. Povestea nu vine cu nimic nou. Aceleasi clisee sub o alta forma. 8.
2 0
mihaelatb pe 04 Ianuarie 2015 23:50
Un scenariu bun si doi actori care dau un recital: Robert Duvall si Robert Downey Jr.
Tatal jucat excelent de Robert Duvall aduce cu Walt Kowalski (Clint Eastwood) din Gran Torino, iar fiul, Hank Palmer este grozav., nu incearca sa se schimbe, nu are mustreari de constiinta si alte floricele, pe care americanii le pun in filmele despre intoarcerile acasa.Cu toate ca are cateva clisee- lacul cu partida de pescuit,filmul nu cade pe aceasta panta, redresandu-se cu secvente, ca aceea in care Hank numara lunile de "insarcinata"

2 0
klute pe 22 Noiembrie 2015 13:06
Totul e perfect confuz (mai puțin clișeele, imaginea, Robert Duvall și Vera Farmiga) în această lungă și obositoare bîlbîială (nici comedie sărită de pe fix, nici dramă cu acte în regulă) care începe cu o micțiune răutăcioasă pe pantalonii unui nevinovat și se încheie cu o lacrimă vărsată la poalele steagului cu stele și dungi (ambele scene avîndu-l ca protagonist pe Robert Downey Jr.). Doar titlul mi se pare puțin neinspirat. Eu aș fi mers mai degrabă pe mîna lui Iron Lawyer (Avocatul de oțel, în traducere și adaptare românească) decît pe cea a lui The Judge.
1 0
ornitoring pe 20 Ianuarie 2015 01:05
nu credeam..
nu credeam ca un film cu avocati si judecatori o sa imi placa asa mult , un film cu totul si cu tottul diferit data de alte filme, un scenariu si o ideea unica.
mi-a placut foarte mult prestatia actorilor

1 0
rezeve pe 19 Ianuarie 2015 15:59
Un film Exceptional !
Scenariul este foarte bine pus la punct, prestatia actorilor este peste asteptari ! Un film cum rar mai poti vedea si un film din care pot spune ca avem multe de invatat.
1 0
Sorin87 pe 17 Ianuarie 2015 22:32
Un film emotionant cu actori foarte buni, mie mi-a placut foarte mult
1 0

Spune-ţi părerea despre The Judge

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu The Judge
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells