Copii - probleme solutii - copii minori , majori , adolescenti sau adolescente

13 7
Listă creată de Vegetarian pe 14 Octombrie 2011 | ultima modificare pe 13 Iulie 2017
Genuri: Dramă
? Cum sa adaug filmele = A Greater Yes: The Story of Amy Newhouse , Black Oasis - 2005 , etc ???? Cine are copii mici are griji mici . Cine are copii mari are griji mari = agresiuni la scoala etc . Rapirile sunt in alta lista . Prevenirea a fost intotdeauna mult mai ieftina decat repararea urmarilor unei intamplari nedorite .. Cine ajunge sa se vaite , inseamna ca sa zgarcit sau a gresit undeva . Continuare la descrierile de la urmatoarele filme din aceasta lista ! 1004
112 filme
Ordoneaza dupa: Data adăugării | Popularitate
 • NOTA (IMDB: 6.60) 7.3
  Un polițist cu capsa pusă
  Hubert (Jean Reno) e un inspector de politie ce adoptã metode de investigare dure, desi are inimã de aur. Dupã ce îl bate mãr pe fiul prefectului, ia o vacantã. Apoi primeste un telefon si un notar îi dă o veste despre Miko, o femeie din trecutul lui
  Continuare dela descrierierea anterioara din aceasta lista !
  Desteptul învata din greselile altora, iar prostul nici macar din greselile lui . Dintrun film ramai cu imagini .
  Cine are copii sau nevasta , amanta la care tine, ar trebui sa isi programeze un player cu senzor de miscare sa difuzeze automat pe un tv a unei inregistrari cu filme din lista asta, atunci cand este in casa.

  Continuare la descrierierea de la unu din urmatoarele filme din aceasta lista !
 • NOTA (IMDB: 7.00) 7.4
  Starsky și Hutch
  Doi polițiști cam suciți și cam din topor fac echipă redutabilă, detectivilor nescăpându-le nici un caz. Droguri, crime, urmăriri, informatori sau confruntările cu căpitanul de poliție sunt doar sarea și piperul acestui serial celebru.
  Tatzi de fete - probleme - solutii .
  Sezon 2, episod 9 Nightmare = ep 36 la AXN Crime
  Sezon 2, episod 11 Little Girl Lost = ep 33 la AXN Crime
  Sezonul 2, Episodul 13: Psihic = ep 33 la AXN Crime 29oct11
  Sezonul 4, episodul 6 = Strange Justice = Ciudatenile Justiţiei
  . . Cum sa adaug filmu .. In Cinemagia mai este o lista cu filme cu si despre adolescenti
 • NOTA (IMDB: 7.40) 6.1
  Petrocelli
  Sezon 2, episod 7: Terror on Wheels = Teroare pe roti
  Sezon 2, episod 16 - Blood Money

  Filmele se pot repeta de 1-4 ori la 2 ani, in functie de riscul de a a fi rapita si sau ucisa o fiinta draga, de averea sau meseria parintelui, de valoarea relatiei - profit personal, sprijin medical.

  Continuare la descrierierea de la unu din urmatoarele filme din aceasta lista !
 • NOTA (IMDB: 5.60) 6.9
  Salvați bufnițele
  Un băiat nou venit în oraş descoperă că populaţia locală de bufniţe este în pericol. Drept urmare, eroul nostru se aliază cu "băiatul cel rău" din împrejurimi şi cu o ciudată fată din şcoală pentru a salva cea mai interesantă specie de bufniţe aflată pe cale de dispariţie
  Continuare dela descrierierea de la unu din filme din aceasta lista !
  Scoli - elevi , eleve agresati -te la scola . In 7 mai 2012 O adolescentă de 16 ani s-a sinucis, pt că a obţinut doar locul şapte la Olimpiada Judeţeană de Astronomie. Părinţii spun că fata lor, care urma Colegiul Naţional "Carol I", devenise foarte deprimată după concurs.
  Continuare la descrierierea de la unu din filme din aceasta lista !
 • NOTA (IMDB: 7.70) 8.2
  Lege și ordine
  In sistemul criminalist american, exista doua institutii egale ca importanta: politia, care investigheaza crimele, si procuratura, care-i acuza pe infractori.
  Scoli - elevi , eleve agresati -te la scola
  Prietenul iti spune ce AR TREBUI sa faci . Dusmanul iti spune ce trebuie sa faci

  Continuare dela descrierierea de la unu din filme din aceasta lista !
  Când a ajuns acasă au încercat să o încurajeze, dar adolescenta nu a putut trece uşor peste acest moment. Rămasă singură în cameră, fata s-a aruncat în gol de la etajul opt al blocului în care locuia .
  Continuare la descrierierea de la unu din filme din aceasta lista !
 • NOTA (IMDB: 6.40) 8.1
  CSI: Miami
  baiatul de 12 ani al Alex ( negresa din ekipa de investigatori care se ocupa cu autopsii ) face trafic droguri = Nu iti dai cuvantu unor traficanti de droguri si unor criminali . Nu ti respecti cuvantul dat celor care nu te iubesc . Sezonul 6, episodul 19 Rock and a Hard Place (2008)
 • NOTA (IMDB: 7.30) 7.0
  Pentru binele copiilor
  O mama maniaco-depresivă se externeaza din spital si încearcă să-și recupereze cei cinci copii dati in plasament. Ea se lupta cu rezistența fiicelor si asistenților maternali.
  O maniaco-depresivă se externeaza din spital si încearcă să-şi recupereze cei cinci copii ai săi , plasaţi unor asistenţii maternali . Ea se lupta cu rezistenţa ficelor si asistenţilor maternali .

  Continuare dela descrierierea de la unu din filme din aceasta lista !
  Părinţii spun că fata lor, care urma Colegiul Naţional "Carol I", devenise foarte deprimată după concurs.
  Continuare la descrierierea de la unu din filme din aceasta lista !
 • NOTA (IMDB: 7.70) 7.8
  Singuratatea alergatorului de cursa lunga
  Pentru ca nu ii place deloc sa invete, iar interesul fata de varianta de a duce mai departe traditia muncitoreasca a familiei este zero, eroul peliculei este prins furand si ajunge la scoala de corectie. Protagonistul peliculei este un tanar rebel, Colin Smith (Tom Courtenay), care provine dintr-o familie muncitoreasca. Pentru ca nu ii place deloc sa invete, iar interesul fata de varianta de a duce mai departe traditia muncitoreasca a familiei este zero, Colin si Mike (James Bola
  furturi din locuinte , case de corectie etc .
 • NOTA (IMDB: 6.10) -
  Noaptea primului strip-tease
  Britt Ekland portretizeaza o fata dintr-o secta americana, care devine foarte controversata in New York dupa ce, fara sa vrea, inventeaza strip-tease-ul, intr-o comedie apetisanta, in care il mai puteti vedea si pe Jason Robards.
  o fata dintr-o secta americana se destrabaleaza

  Continuare dela descrierierea de la unu din filme din aceasta lista !
  Când a ajuns acasă au încercat să o încurajeze, dar adolescenta nu a putut trece uşor peste acest moment. Rămasă singură în cameră, fata s-a aruncat în gol de la etajul opt al blocului în care locuia
 • NOTA (IMDB: 6.50) 7.2
  Madison
  Inspirat de o poveste adevarata, „Madison” e o drama despre o relatie tata-fiu, amplasata in timpul sezonului competitiv de hidroavioane din 1971.
  copil de 10 ani necajit de ceilalti copii la o intrecere de barci , provocat la bataie etc
 • NOTA (IMDB: 5.90) -
  Evadare din Brooklyn
  O privire asupra vieții fără speranță a unei familii de culoare din ghetoul Red Hook din Brooklyn, New York, precum și planul prostesc al unui adolescent de a-și salva familia din sărăcie: prin jefuirea un traficant de droguri local.
 • NOTA (IMDB: 7.80) 8.1
  In America
  In linii mari, povestea unei familii de irlandezi care se mut
  doua fetite isi recompenseaza tatal cu urale sincere de cate ori repara dusul , aduce un aparat de aer conditionat pe mijlocu strazi riscandusi viata etc .. Acesta ajunge sa isi joace toata kiria la un joc intrun balci din cartierul Manhatan sau din Broklyn ? din New York , doar ca sa nu il vada fetele lui pierzand .
 • NOTA (IMDB: 6.60) 6.9
  Cu degetu-n gura
  Justin Cobb (Lou Pucci) inca isi mai suge degetul mare la 17 ani. El vrea sa scape de asta si stie ca obiceiul sau vicios ii afecteaza familia, viata amoroasa si personalitatea. Singurul lucru care-l ajuta este terapia prin hipnoza pe care i-o administreaza dentistul sau Perry Lyman (Keanu Reeves).
  ticuri
 • NOTA (IMDB: 5.70) 7.3
  Inocență de vânzare
  Visul Miei Sampson de a deveni model se indeplineste cand i se cere sa pozeze pentru niste fotografii ce urmau sa apara pe un site pe Internet destinat barbatilor. Insa, cand proprietarul website-ului foloseste fotografiile in alte scopuri, mama Miei trebuie sa lupte ca fotografiile fiicei ei sa fie scoase de pe Internet.
  . . In fiecare zi dispare cate o fata . Uneori o gasesc pe fata . Alteori nu . Uneori ii prind pe tipi , alteori tipul scapa . Fetele spun ca barbatii sunt cei rai . Dar cine ii tenteaza primii ? Cu cine fac fetele jocul asta ? Nu barbatii sunt rai , ci fetele . Cata bataie de cap poate da o adolescenta rasfatata mamei ei , politistilor , avocatilor etc ..
 • NOTA (IMDB: 5.20) 7.0
  Intuiție de mamă
  Emilie a avut întotdeauna o intuiţie ieşită din comun. Cu toate acestea, nu a putut anticipa dispariţia fiicei ei în vârstă de 16 ani. Viziuni cu răpirea fiicei ei încep să o bântuie pe Emilie, ea "primind" totodată indicii...
 • NOTA (IMDB: 6.60) 7.0
  Nuntă a la grec
  DRAGOSTEA... SI-A ALES FAMILIA. Toula (Nia Vardalos) este inca nemaritata la 30 de ani, si lucreaza la
  Un tata se ingrijoreaza de barbatul cu care se casatoreste fata lui mai uratica . Fetele mai uratele sau grase etc , nu prea sunt respectate de sotii lor .
 • NOTA (IMDB: 7.60) 7.9
  Culoarul morții
  Sora Helen accepta sa fie mentorul spiritual pentru ultimele zile din viata unui criminal condamnat la moarte, in speranta ca-i va izbavi sufletul.
  rapire viol
 • NOTA (IMDB: 5.30) 7.2
  Copilul problemă
  Un cuplu, Ben si Flo, infiaza un copil blond cu ochi albastri, aparent incantator, in varsta de 7 ani. Ingerasul fusese insa adus inapoi la orfelinat de 30 de ori, din motive pe care si bine-intentionatii Ben si Flo le vor descoperi curand.
 • NOTA (IMDB: 7.60) 8.6
  Romeo și Julieta
  Alegand o Julieta si un Romeo de varsta indicata de textul original, regizorul inclina spre o interpretare in care fierbinteala sangelui si impetuozitatea tineretii dobandesc suprematie in raport cu tot ceea ce se intampla in povestea acestei iubiri.
 • NOTA (IMDB: 7.60) 8.0
  Casa de nisip și ceață
  Behrani, emigrant iranian, cheltuiește o mare parte din economii pentru a asigura fiicei lui căsătoria. Cu restul de bani cumpără la o licitație o casă și ajunge, fără voie, în mijlocul unui conflict juridic cu fosta proprietară.
  copil ucis de politie , pe treptele tribunalului
 • NOTA (IMDB: 6.00) 7.0
  Justițiarul 2
  fata ucisa de cinci indivizi mascaţi intrati prin efracţie în apartament
 • NOTA (IMDB: 8.60) 8.9
  Leon
  Leon - un killer înnăscut, invizibil, invincibil, analfabet, fără cont în bancă, îşi ingrijeşte planta şi bea lapte. Leon este indestructibil, dar numai până când o fetiţă de 12 ani, dă buzna în universul său.
 • NOTA (IMDB: 6.30) 7.2
  Crimă contra-cronometru
  Gene, contabil, ajunge în Gara Centralã din L.A. împreunã cu fiica sa de 6 ani pentru a se trezi în cel mai groaznic cosmar. Doi strãini îl despart de fiica lui, paarte dintr-un plan elaborat de a o prinde pe reprezentanta oficialã a guvernului.
 • NOTA (IMDB: 6.00) 7.1
  Cum mi-am petrecut vara
 • NOTA (IMDB: 6.50) 7.4
  Jocul iubirii
  Un tanar aratos care are succes cu femeile incearca sa il invete pe bunicul lui toate punctele cheie intr-o relatie cu o femeie. Cand vine vorba de bagat in seama cu femeile, David stie toate trucurile.
  - angajat la o o reprezentanta auto se razbuna pe taicasu vanzand o masina cu 1 $ .
 • NOTA (IMDB: 6.00) 7.0
  Polițist de grădiniță
  Arnold Schwarzenegger il intepreteaza pe John Kimble, un detectiv dur, capabil de orice pentru a-i prinde pe raufacatori. El se afla pe punctul de a pune mana pe un traficant de droguri lipsit de scrupule, dar lucrurile iau o întorsătură neașteptată.
  copii de gradinita sunt ca si oceanul : nu trebuie sa le intorci spatele ..
 • NOTA (IMDB: 6.00) 7.2
  Amityville
  Pe 14 noiembrie 1974, poliția a primit un telefon alarmant care i-a condus la reședința familiei DeFeo, unde au descoperit o priveliște de groază: 6 cadavre. Întreaga familie DeFeo a fost ucisă, în somn, cu o armă de calibrul 35.
  o fetita de 8 ani incurajata de mama ei tanara sa tipe la ea , sa o faca mincinoasa etc . Secventa pe la mijlocu filmului dupa ce fetita incearca sa se arunce de pe casa .. Serialul documentar englezesc despre cum trebuie sa se poarte parintii cu copii rasfatati ar trebui sa fie vazut de toate mamele tinere .. A fost difuzat la tvr 2 prin 2008 !?
 • NOTA (IMDB: 5.90) 7.1
  Crimă și pedeapsă
  Roseanne este adolescenta perfecta. Sau cel putin, asa pare. Dar ea ascunde un secret teribil: tatal ei vitreg a abuzat de ea, iar acum este gata sa se razbune... Romanul clasic al lui Dostoievsky, Crima si Pedeapsa, a fost sursa de inspiratie a acestui film, care readuce in actualitate intrebarea morala: cand este crima justificata si cand este pedeapsa pe masura crimei ?
  In filmu asta o tanara care isi ucide tatal vitreg in loc sa il reclame la politie pt incest . Pana la urma se preda singura si ar fi fost condamnata in film doar vreo 3 ani pt ca crima din culpa desi era cu premeditare = a fost organizata , sau deplasat cu bicicletele , a ars impreuna cu insotitotul ei hainele patate cu sange , sia constrans prietenul sa o insoteasca etc . Apoi a intrerupt comunicarea cu complicele pana la condamnarea mamei sale in locul ei etc ..
 • NOTA (IMDB: 6.10) 6.7
  Genova
  Joe, un bărbat văduv, se mută împreună cu cele două fiice ale sale în Italia, unde speră să ia viaţa de la capăt după ce moartea soţiei sale l-a lăsat secătuit de puteri. Oraşul italian Genova îi schimbă pe toţi trei, iar necazurile încep când fiica cea mică începe să vadă fantoma mamei sale, în timp ce fiica cea mare îşi descoperă sexualitatea.
  adolescenta ratacita intro plimbare pe munte cu tatal ei langa Genova Italia
 • NOTA (IMDB: 5.10) 6.5
  Povestea lui Traci
  John Thompson o ucide pe Eleanor DiCarlo, mama manipulatoare și insuportabilă a iubitei sale, Traci, chiar în dormitorul ei. În timpul procesului care a urmat, devine din ce în ce mai clar că Traci s-a folosit de el și că l-a sacrificat fără nicio ezitare, iar John este condamnat la 34 de ani de închisoare pentru crimă.
  Un tanar ucide mama unei fete , fiindca il implorase tanara . La tribunal condamnatul zice ca mai bine nu ar fi intalnito pe fata .. .
 • NOTA (IMDB: 6.10) 6.5
  Rețeta răzbunării
  Carly este o bucatareasa desavarsita si a reusit sa-si transforme talentul intr-o afacere. Chemata de o buna prietena sa pregateasca o masa deosebita, ea asista neputincioasa la uciderea fetei si a iubitului acesteia, de catre fostul ei sot.
  Cred ca a fost stearsa parerea mea anterioara la acest film !? A ramas doar votul !
 • NOTA (IMDB: 8.10) 9.0
  Familia Bundy
  Un serial care a înnebunit SUA şi întreaga lume prin modul original în care abordează problemele neobişnuite ale unei familii obişnuite
  ep 66 la Antena 1 fata lui Bundi face sex in casa cu un necunoscut noaptea ..
 • NOTA (IMDB: 7.10) 6.8
  Hesher
  T.J, un  băiat de 13 ani împreună cu tatăl său, amândoi distruşi în urma pierderii tragice a mamei, respectiv soţiei, trăiesc cu bunica. Într-o zi, în drumul spre şcoală, T.J are ocazia să-l  întâlnească pe Hesher, un tânăr cu un trecut tulbure.
 • NOTA (IMDB: 7.70) 8.0
  50/50
  Adam este un editor de programe radio în vârstă de 27 de ani care este diagnosticat cu o formă rară de cancer la maduvă spinării. Cu ajutorul prietenului său cel mai bun, Adam învaţă care sunt cele mai importante lucruri în viaţă
 • NOTA (IMDB: 7.20) 7.3
  Sinuciderea fecioarelor
  Un orãsel american din Michigan, anii 70. Toti bãietii din oras nu au ochi decât pentru surorile Lisbon, fiicele unui profesor de matematicã ciudat si a unei puritane în exces. Cinci fete de o frumusete perfectã, cinci zeite blonde aparent inaccesibile. Când cea mai micã dintre ele, Cecilia, se sinucide, fascinatia bãietilor pentru ele creste în intensitate, dublatã de o curiozitate nemãsuratã. Cãci familia Lisbon începe sã se izoleze de lume: pãrintii îsi retrag fetele de la scoalã
 • NOTA (IMDB: 7.30) 7.9
  Viața lui Toby
  Caroline, după mai multe relaţii eşuate, se căsătoreşte cu un bărbat cu o groază de vicii. Realizează ca le-ar fi fost mai bine fara el. Ceva bun care rezulta totuşi: Toby, fiul femeii, e motivat să ajungă pe picioarele lui.
 • NOTA (IMDB: 7.90) 8.4
  Bang Bang You're Dead
  Cuvintele elevului model Trevor Adams reflectă experienţa sa de la liceul Rivervale High. El a fost victima unei agresiuni atât de traumatizante încât a ameninţat că va arunca în aer echipa de fotbal. Dar salvarea lui vine de la profesorul de teatru, domnul Duncan, (Tom Cavanagh, vedeta filmului de televiziune “Ed”). El îi oferă lui Trevor rolul principal într-o piesă a şcolii, alături de minunata Jenny Dahlquist
 • NOTA (IMDB: 7.20) 7.3
  The Believer
 • NOTA (IMDB: 5.40) 7.2
  Copii de inchiriat
  Harry Habert, propietarul unui birou de inchirieri are o idee stralucita: sa inchirieze bebelusi de la orfelinatul din apropiere, familiilor din cartier. El ii inchiriaza pe fratii Ward, primilor sai clienti.
  Cine vrea sa investeasca in copii sa inkirieze mai intai 1 - 3 sa vada cum e ..
 • NOTA (IMDB: 4.30) 6.5
  Vacanță cu familia Johnson
  Oo familie în care neîntelegerile sunt la loc de cinste trebuie sã supravietuiascã celor mai aiurite obstacole în timpul unei excursii cu masina de+a lungul tarii. Pe drum, se vor confrunta cu un sofer de camion psihopat.
  adolescent si adolescenta isi ridiculizeaza tatal , sunt obraznicii etc .. 4:15 PM 9/3/2012
 • NOTA (IMDB: 7.70) 8.2
  21 de grame
  Titlul face referire la greutatea cu care se presupune ca trupul omenesc devine mai usor in momentul mortii – asa-zisa greutate a sufletului.
  o femeie alba de vreo 30-40 ani suporta greu decesul sotului si a ficelor ei dupa un accident , se drogheaza , face crize de isterie etc .. Sotul ei nu a avea asigurare de viata ? Ar trebuie sa fi facut parintii femeii o asigurare de viata sotului ei , in secret , ca sa un o tenteze sa puna la cale un accident sau crima ca sa incaseze asigurarea . Cand copii kiar de 30-50 de ani au o problema , deobicei merg la parinti . E pacat sa isi vada un parinte copilul de 40 de ani ca se drogheaza .
 • NOTA (IMDB: 6.30) 7.4
  În așteptarea adevarului
  Linda, mamă-singură a unui adolescent surdo-mut, lucrează ca voluntar la Centrul Comunitar Southside unde organizează nunţi. Soţul ei a fost ucis de amicul lui alcoolist, accidentul bântuind încă mintea fragilă şi traumatizată a fiului ei
  spart geamuri la o casa ..
 • NOTA (IMDB: 7.90) 7.8
  De partea cealaltă
  Cand tatal sau o aduce acasa pe Yeter, o prostituata, si arata ca ar vrea ca femeia sa locuiasca acolo, Nejat e nemultumit. Cu toate acestea, tanarul incepe sa o placa pe Yeter cand afla cum aceasta se chinuie sa-si intretina fiica ramasa in Turcia.
  Prietenia kiar si bazata pe o relatie sexuala trebuie sa se opreasca atunci cand unul din pareneri cere celuilalt sa transporte pistoale ca in filmu asta . Altfel parintii vor plange degeaba . Nemtoaicele cica se abtin sa strige cand nasc . In filmu asta a strigat o mama intrun hotel dupa moartea ficei sale .
 • NOTA (IMDB: 5.90) 6.9
  Atracție sălbatică
  Povestea adevărată a frumoasei Barbara Daly care se mărită cu un bărbat dintr-o clasă superioară. Singurul lor copil este un eşec în ochii tatălui. Băiatul creşte devenind foarte apropiat de singuratică lui mamă. Într-o zi obişnuită ceva groaznic de întâmplă, ceva ce le va schimba tuturor vieţile.
  Copii - probleme solutii in tanar isi injunghie
  ...Spoiler ! ! ( prezentarea deznodamantului )
  mama in propria casa in Londra , noiembrie 1972
 • NOTA (IMDB: 5.90) 7.2
  Canionul blestemat
  Aventura traita de un baiat impreuna cu bunicul sau, ramasi singuri in desert dupa ce avionul cu care calatoreau s-a prabusit, face sa se reuneasca o familie pe cale sa se destrame. Pentru micutul Pete Flint, in varsta de 11 ani, cel mai mare erou este chiar bunicul sau, Martin (Dennis Weaver), un om care a petrecut nenumarate ore cu el povestindu-i despre propria-i tinerete si despre viata in apropierea primejdiosului canion Wildcat. Intrucat tatal lui Pete este permanent ocupat din cauza servi
  un baiat de vreo 11 ani intra intrun rau iarna tinanduse de un bustean impreuna cu bunicul sau sperand sa il poata traversa . Daca nu ar fi fost un elicopter care sa il salveze risca sa cada intro cascada .
 • NOTA (IMDB: 8.30) 8.5
  Soția perfectă
  o bona este concediata pe loc de o mama singura !? a doi preadolescenti , pt ca ar fi discutat cu copii despre sex .. inainte sa discute cu ea ce are voie sa discute !? Se pare ca , copii ar fi inventat povestea ca sa o puna pe mama ei sa gaseasca alta bona .. !? Secventa ar fi in episodul 12 dupa cum scria in Port.ro . 11:27 AM 11/7/2012
 • NOTA (IMDB: 5.90) 7.1
  Tutela
  o adolescenta aflata in piscina il stropeste in oki pe tatal ei cu apa suflata de ea dintrun tub de burete .. Anterior il stropise pe marginea piscinei in timp ce vorbea la tel ..
  . .Apoi o iesire nervoasa in casa scarilor unui bloc luxos din Manhatan de fata cu cativa parteneri de afaceri ai tatalui ei . Sa pus pe jos cu fata in jos , tipa si lovea cu mainile si picioarele podeaua si tavanul .
  . . . In final doi barbati de 40 de ani ajung sa se bata intre ei intrun restaurant datorita fetei .
 • NOTA (IMDB: 5.10) 7.0
  Mămici adolescente
  Un baiat de 16 ani care are relatii sexuale o fata de 15 ani sau kiar o lasa gravida poate fi acuzat de viol ..
  eleve gravide = O fata cu un copil are pe cineva caruia nu ii pasa daca ea va merge sau nu facultate etc
  Tatal fetei trebuie sa faca fata umilintei si ii vine sa ii rupe gatul baiatului , ajunge sa agreseze un cameraman de la o televiziune locala si este arestat acuzat de ultraj .. A fost arestat si baiatul care a agresat si el cameramanii si taicasu a fost nevoit sa intervina ..
 • NOTA (IMDB: 6.00) -
  Încă o șansă
  Billy se întoarce în localitatea natală din Irlanda, după un an de peregrinări în Statele Unite. Are şi un vis: să îşi recucerească fostă prietenă şi să plece cu ea în SUA, unde amândoi ar urmă să devină proprietarii unei mici benzinării. Doar că fost lui prietenă e gravidă şi se pregăteşte să se mărite cu tatăl copilului. Billy pretinde că e un om schimbat, dar pentru a face rost de bani intră din nou în anturajul micilor găinari. Visul american e pe cale să se destrame, chiar dacă Bridget pare că ar vrea să îi acorde încă o şansă... 
  un tanar excroc revine in orasul natal tocmai cand fosta prietena urmeaza sa se casatoreasca cu un om cumsecade . Fratii tinerei , arunca noaptea o caramida pe un geam al casei familiei si striga sa plece . Apoi tanarul participa la o tranzactie cu droguri si dupa predarea marfii parca isi ia singur din banii primiti Partenerii vin acasa la el, il lovesc si apoi afara de fatza cu taicasu il impusca in ureke . Tatal ingrozit se aseaza in fata pistolului . Ce ajunge sa faca un tata pt fiul sau !
 • NOTA (IMDB: 5.60) 6.5
  Crime din răzbunare
  La 15 ani dupa ce prietena ei cea mai buna a fost ucisa, Lisa Monroe (Gabrielle Anwar) se alatura politiei din orasul sau natal. Momentul revenirii ei dupa aceasta lunga absenta coincide cu eliberarea din inchisoare a criminalului si cu o noua serie de crime care, la prima vedere, il indica drept faptas tot pe Jake Mitchell. Lisa are un motiv intemeiat sa ia foarte in serios aceasta investigatie, bunica ei fiind una din victime...
  o tanara urca in masina unui puscarias , se saruta cu el , apoi ar fi fost ucisa de prietenul ei care o adora pana a vazuto cu respectivu , iar taicasu fetei urmareste vinovatii pe care ii considera el pt uciderea fetei lui , 15 ani pana se elibereaza cel condamnat pe nedrept . Apoi cand fostul condamnat nu are alibi , ucide o batrana , un fost agent de paza la mol , un tanar etc , incercand kiar sa ucida si o fosta prietena a fetei care devenise intretimp politista .
 • NOTA (IMDB: 4.70) 6.0
  Ce e mai bun în viață
  un barbat homosexual ajunge sa zica la tribunal ca este dispus sa isi dea viata pt copilul unei femei , de care a avut grija de la nastere pana la 6 ani , desi aflase curand ca nu este si al lui . Prea des si usor ajung copii sai faca pe parinti sa se certe si sa se bata intre ei pt custodia copiilor .
 • NOTA (IMDB: 7.30) 7.3
  Bună! Ce faci?
  După 20 de ani de căsnicie fericită Gabriel şi Gabriela nu mai simt nici o atracţie unul faţă de celălalt. Să fie asta tot ce viaţa le mai poate oferi? După ce petrec cîteva nopţi comunicînd pe internet cu un necunoscut, amîndoi se îndrăgostesc...
  adolescent care fumeaza in casa , de fatza cu parintii , pana cand copilu a ajuns la 17 ani sa le fumeze in nas . ,. . . Apoi limbaj agresiv , probabil invatat de la scoala , care o determina pe mama sa ii zica unui baiat de 17 ani ca de mult nu a mai primit bataie . . . . . . Ar mai fi Scoala este obligatorie dar cine este vinovat daca baiatu face sex cu alte minore la scoala .. Baiatu risca oricand sa fie arestat , iar parintii vor trebui sa plateasca avocati pt procese etc ...
 • NOTA (IMDB: 6.00) 7.3
  A patra porunca
  Nepasarea angajatilor unui spital duce la moartea unui copil. Tatal copilului, un om credincios ii ucide pe cei responsabili pentru a da un exemplu si se declara vinovat ca sa ispaseasca pedeapsa. Insa avocatul sau, Roy Bleakie , nu este de acord cu alegera sa...
  unui consilier financiar evreu din New york , din clasa medie spre bogat , la 56 de ani - Ben Kingsley , ii moare in film copilul de 8 ?! ani , de apendicita , in sala de asteptare de la un spital din New york .
  . . . Poruncii a 6 a din biblie , codul penal ii zice crima cu premeditare si se pedepseste cu moartea in New york . Sotia Amy Irving avea 46 ani in 1999 .
 • NOTA (IMDB: 6.40) 6.8
  Supravietuirea
  Proveniti din medii diferite, mai multi jucatori de fotbal incearca sa se integreze in echipa unei mari universitati americane, conduse de antrenorul Winters. Supusi unei mari presiuni psihice, jucatorii reactioneaza diferit: unul incepe sa bea, altul se drogheaza, iar altul incepe sa invete.
  cativa studenti dintro ekipa de fotbal , dupa ce consuma alcool la un local , se aseaza pe rand pe marcajul dintre doua benzi de mers , pe o strada intens circulata riscand sa fie ucis de unu sau mai multi soferi care depasesc . Joe a fost initiatorul . Ca sa nu para niste fatalai , ceilalti sau asezat si ei .
 • NOTA (IMDB: 6.40) 7.7
  Amintiri din abis
  Diana McFee (Uma Thurman) este o soţie şi mamă devotată care duce o viaţă idilică alături de soţul şi fiica ei într-o suburbie din Connecticut. Cu toate acestea, ea începe să-şi pună sub semnul întrebării viaţa pe care o duce - şi chiar sănătatea ei mintală - în momentul în care se împlinesc 15 ani de la un eveniment tragic petrecut în şcoala în care studia. Atunci, cea mai bună prietena a sa, Maureen (Eva Amurri), şi-a pierdut viaţa în urma unui atac armat. Diana începe o călătorie imaginară în trecut şi îşi aminteşte perioada petrecută alături de Maureen, în special zilele de dinaintea morţii acesteia. Amintirile o bulversează total, din cauză că în toată viaţa ei de atunci şi până acum apar multe “verigi lipsă” care adâncesc şi mai tare enigmele... prezentului. Căci între minunaţii ani ai adolescenţei sale şi viaţa sa matură din prezent se află misterul de nepătruns al acelei zile fatidice.
 • NOTA (IMDB: 5.80) 7.1
  Detectivul
  Detectivul Sergent Malcolm Ainslie, un preot catolic transformat in investigator al politiei, este de acord sa asculte confesiunea unui criminal in serie, ce urmeaza sa fie executat in cateva ore.
  o politista isi uraste parintii pt ca dela 12 ani a fost fortata sa devina politista de tatal ei politist si mama ei . Fratele ei facuse o prostie , tatal il lasase sa ajunga la inkisoare , desi ar fi putut aranja sa il scape de inkisoare . A murit in inkisoare . ii ucida pe cei vinovati de decesul lui . Ea il plateste pe Calhoun sa ii ucida parintii in propria casa , apoi il ucide pe acesta . Are o relatie cu colegul Malcom iar apoi incearca sa ii ucida sotia il raneste prin impuscare .
 • NOTA (IMDB: 6.40) 7.4
  Sărbători în cătușe
  Trudie (Melissa Joan Hart), o pictoriţă aspirantă care pentru moment e forţată să îşi accepte condiţia de chelneriţă, se află la o răscruce. Presată să îşi mulţumească părinţii, merge la un interviu pentru o nouă slujbă, dar totul decurge extrem de prost. Cât ai clipi, ea se trezeşte şi părăsită de iubit ceea ce, aşa cum doi plus doi fac patru, o conduce direct la o cădere nervoasă
  o studenta isi deskide un cabinet de pilates intrun orasel departe de casa , cu banii trimisi sa de tata pt studii .
 • NOTA (IMDB: 6.50) 7.8
  Sub anestezie
  Un bărbat îşi dă seama pe masa de operaţie că este imun la anestezice. În timpul unei intervenţii pe cord deschis, el simte fiecare incizie a bisturiului, dar este paralizat şi nu poate cere ajutor nimănui.
  un tanar major si foarte bogat din New York nu isi asculta mama si alege sa fie operat de un doctor cu 4 procese de malpraxis in loc sa fie operat de un doctor expert in operatii pe inima care operase presedinti si care urma sa devina ministrul sanatatii , pe care il rugase mama lui sal opereze .
 • NOTA (IMDB: 6.10) 7.1
  Măsuri disperate
  Politistul Frank Conner, al carui fiu bolnav de cancer are nevoie urgenta de un transplant de maduva, gaseste donatorul perfect in persoana lui Peter McCabe, un condamnat pe viata pentru crima. McCabe fuge din spital...
  un politist ajuta un condamnat sa impuste politisti , sa arunce in aer o camera din care se alimenta cu curent un spital , trage in proiectoarele politiei ca sal ajute sa ia ostateci si sa impuste alti politisti etc , pt asi salva copilul
 • NOTA (IMDB: 6.80) 8.0
  Primul sărut
  Vada Sultenfuss, o adolescentă obsedată de moarte, se înscrie la cursurile de vara pentru a-şi impresiona profesorul de literatură, de care este îndrăgostită în secret
  O adolescenta - Vada - ii da batai de cap tatalui ei - Dan Aykroyd , cu obsesia ei pt moarte . Dan Aykroyd conduce in filmu asta o firma de pompe funebre si apeleaza la serviciile unei experte in makeup, Sally, de care ulterior se indragosteste . Pentru ca situatia nu este pe placul ei , Vada face tot ce ii sta in putere pentru a-i desparti .
 • NOTA (IMDB: 4.30) 7.2
  LOL
  Într-o lume conectată prin YouTube, iTunes şi Facebook, Lola şi prietenii ei navighează online, în timp ce îi evită pe părinţii lor uneori aroganţi şi confuzi. Acest film este un remake dupa o producţie franceză din 2008.
  o adolescenta fumeaza , se drogheaza , bea alcool , face sex .. 13 ian 13
 • NOTA (IMDB: 7.10) 7.4
  Aurul lui Ulee
  Ulee e chemat de catre fiul sau Jimmy, aflat in inchisoare, care-l roaga sa-i faca o favoare. Jimmy ii va plati datoriile, daca o va salva pe sotia lui, Helen, de mafioti. Ulee trebuie acum sa-si riste viata pentru a o salva pe Helen.
  Vezi sinopsis . kiar si dupa ce devin majori si pleaca de acasa un copil ajuns la inkisoare isi poate intoarce tatal pe dos , incat a uitat sa ceara kitanta dupa ce a livrat niste butoaie cu miere productie proprie , a uitat cum sa reactioneze la nou cand a fost ajutat sa isi transporte cumparaturile desi avea dureri de spate ..
 • NOTA (IMDB: 6.90) 7.1
  Du-mă acasă!
  Dupa ce Thom devine in mod ilegal soferul unui taxi in New York, Claire il angajeaza sa o duca pana in California, dupa ce tatal ei a suferit un infarct.
  un tanar din New York , plecat de mai mult timp de acasa , intra pe geam in casa parintilor , le fura niste bani , apoi ii minte .. De hotul din casa nu te poti feri . Totusi dusmanul iti spune ce trebuie sa faci ..
 • NOTA (IMDB: 4.90) 6.4
  Arsenalul seducției
  Jack Scalia interpreteaza rolul lui Joey, un barbat care, dupa ce s-a luptat multa vreme cu dependenta de cocaina, a reusit sa se intoarca la o viata normala. La atelierul de reparatii auto al tatalui sau, Joey o cunoaste pe Amy.
  Atentie la orasele in care sunt multe pistoale neinregistrate si la adolescentele necunoscute care vin la usa sa vanda ceva , apoi sa raporteze posibile relatii extraconjugale ale sotului ! Pasiunea le poate intuneca mintea si legea nu le pedepsete prea dur pt vatamari corporale grave sau crime !
 • NOTA (IMDB: 6.40) 7.1
  Când soarele răsare
  O soră medicală care a suferit recent o mare piedere își găsește inspirația în noul său proiect, unde întâlnește o femeie bolnavă în stadiu terminal, dar care nu și-a pierdut nici o clipă speranța.
  o asistenta medicala tanara , se poarta arogant , mizerabil cu maicasa , venita dupa moartea tatalui ei ..
 • NOTA (IMDB: 7.30) 7.2
  În acvariu
  Regizat de Andrea Arnold, câştigătoare a unui premiu Oscar pentru scurtmetrajul Wasp, din 2003, Fish Tank spune povestea unei tinere de 15 ani a cărei viaţă este dată peste cap după ce mama ei îşi aduce iubitul acasă.
  copii minori si adolescenta cu probleme de respect fata de apropiati , persoane mai in varsta , fatza de munca ..
  Un barbat casatorit , care are o fetita de 5 ani !? , paznic !? la un depozit de materiale de constructii ii da bani sa mearga intrun oras indepartat !? fetei amantei sale , care in film avea 15 ani , ca sa dea o proba pt dans intrun local !? Fata se intimideaza cand ajunge pe podium si pleaca . Barbatul ar fi trebuit sai conditioneze donatia in bani , si eventual sa o insoteasca .
 • NOTA (IMDB: 6.70) -
  Escrocul și-a găsit nașul!
  un judecatorul dintrun mic oras , Grant , ajunge sa fie pacalit de 50.000 $ de 3 agenti de pariuri necunoscuti in oras , datorita nepoatei . Aceasta nu ii reclama la politie , ca sa nu strice renumele unkiului ei .
 • NOTA (IMDB: 4.90) 6.9
  Lil' Pimp
  un baiat de 9 ani crescut de o mama singura , se incuie in camera si fuge de acasa la un bordel . Apoi aduce in camera lui evadati din inkisoare etc .. Cum se intampla la mai toti copii rasfatati sa fie tentati de asemenea comportamente , si care ar fi solutia ? Parca a aparut o moda in SUA la femei sa faca copii , in special baietii , pe care sa ii creasca singure . In toata lumea occidentala mamele singure sunt ajutate de stat . In flmu asta se implica si primarul in mod direct .
 • NOTA (IMDB: 8.00) 7.6
  Marea lovitură
  Detectivului Dave Bannion i se încredinţează cazul sinuciderii un sergent de poliţie. Totul este rutină până când o fată care pretindea să aibă unele dovezi este găsită moartă, iar superiorii lui Bannion dau cazul altcuiva. Având o bănuială, Bannion face presiuni asupra liderului Mafiei, Lagana, care reuşeşte întotdeauna să fie "curat". Fiind prea indiscret, i se pune la cale un atac cu bombă care îi omoară din greşeală soţia. Acum, Bannion este hotărât să se răzbune, fiind singur împotriva unei lumi corupte, având-o ca aliat doar pe Debby, o desfigurată fostă amantă a sadicului mafiot Vince Stone
  O amanta este o desfigurata de fostu concubin . Adolescentele si femeile agresive din ziua de azi , care cred ca nu li se poate intampla nimic daca ii deranjeaza pe vecinii de bloc trantind zilnic usile , umbland cu tocuri in ap , trantind zilnic scaune paturi pe tavan etc etc , ar trebui sa vada filmu asta . Ce parinte care a dat zeci de mii de $ este de acord ca fiica sa se poarte arogant , provocator etc cu barbatii si sa fie desfigurata ca femeia din filmu asta ? Restu la parerea mea ..
 • NOTA (IMDB: 6.20) -
  Pentru prima dată
  Joe şi Betsy Bennett sunt doi tineri căsătoriţi de curând, care aşteaptă cu nerăbdare sosirea pe lume a primului lor copil. Când fericitul eveniment se întâmplă, în sfârşit, Joe şi Betsy se lovesc şi de partea mai puţin plăcută a experienţei de părinte: lipsa timpului liber, nopţi nedormite şi ... costuri suplimentare !
 • NOTA (IMDB: 6.70) -
  Miracolul din mina de cărbune
  fata din filmu asta prea o cauta cu lumanarea cand se duce la mina si loveste cu picioare barbati de 40 de ani , sparge geamul unui magazin dintro cumuna minera , ziua , de fatza cu proprietarul etc . Fata din film scapa nepedesita si incurajeaza asemeanea comportamente si la alte fete care privesc filmu , sa fie agresive cu barbati , crezand ca ele sunt invincincibile , sar putea sa ajunga la stirile de la ora 17 batute , violate sau kiar ucise si abandonate . Continuarea la comentariul meu
 • NOTA (IMDB: 4.60) 6.4
  Jane Doe
  Michael, fiul lui Jane Doe, recent concediata de la o fabrica de armament, este rapit. Femeia urmeaza ciudatele instructiuni ale rapitorilor de a invata sa manuiasca o arma si de a descarca un fisier secret. Insa lucrurile se complica.
  Spionaj in familie = fiul isi spioneaza mama si vinde secrete pt 50,000 $ pt cateva ore de lucru , in timp ce mama , angajata la firma spionata castiga 30-40.000 $ / an - 40 ore de lucru pe sapt ..
 • NOTA (IMDB: 5.00) 6.8
  Frank
  Colin si Jennifer York, impreuna cu cei doi copii, pleaca in vacanta pe o insula idilica, unde Jennifer a mostenit casa de vacanta a familiei sale. In timp ce parintii incearca sa se relaxeze, fiica lor adolescenta, Anna, este foarte suparata ca trebuie sa petreaca acest timp departe de prieteni si mai ales in compania fratelui sau mai mic, Patrick, un pusti de sase ani cu prieteni imaginari. Vacanta “linistita” este pe cale sa ia sfarsit, atunci cand sunt alertati de localnici
  un baiat de 6 ani si o fata de 16 ? ani baga fara stirea parintilor un caine murdar fara stapan , in sauna casei parintilor , in dormitoarele lor ...
 • NOTA (IMDB: 6.60) -
  Lecții de viață
  Disparitia inexplicabila a unei femei face ca un grup de oameni apropiati dintr-o asezare rurala din Colorado sa se schimbe in mod radical. Ei ajung sa aiba o noua perspectiva asupra naturii si percep mai acut faptul ca familia si prietenia sunt indispensabile in viata.
 • NOTA (IMDB: 7.50) 7.6
  Poziția copilului
  Poziția copilului este un film despre traumele sufocării copiilor prin dragoste, despre amprentele pe care le lasă părinții asupra personalității copiilor. În același timp, filmul este o radiografie a "high-class-ului" românesc contemporan.
  un tanar sofer produce accident grav
 • NOTA (IMDB: 6.90) 7.3
  Dincolo de cuvinte
  1969, Sudul Africii. Familia tânărului Ralph Compton, al cărui tată este diplomat britanic, trece prin mai multe perioade dificile. Divorţul părinţilor îl îndurerează mult pe Ralph, care, treptat, învaţă să trăiască independent.
  un baiat de 14 ani pedepsit de tata tranteste usi , ii toarna bauturi alcoolice in kiuveta in timp ce era beat si apoi il provoaca sa il impuste in cap . Mai bine apela la doctori si autoritati de la inceput . Tanarul trebuia sa atraga de partea lui cat mai multi oameni in lupta cu alcoolismu lui taicasu .
  . . Apoi doi tineri din filmu asta nu il respecta pe un adult vorbindui nerespectuos . Apoi isi cer scuze si scuzele sunt acceptate pe loc ...
 • NOTA (IMDB: 5.50) 6.7
  O noapte din viața lui Jimmy Reardon
  Un absolvent de liceu este pus în faţa unei dileme: fie să meargă la facultatea de economie, cum vrea tatăl lui, fie să-şi găsească o slujbă. El se hotărăşte să-şi sfideze tatăl şi să plece în Hawaii. Problema e că nu are nici un ban... Pe parcurs, tânărul ajunge să-şi înţeleagă părinţii şi, până la urmă, reînnoadă legătura cu tatăl său.
  Un absolvent de liceu este pus în faţa unei dileme: fie să meargă la facultatea de economie, cum vrea tatăl lui, fie să-şi găsească o slujbă. El se hotărăşte să-şi sfideze tatăl şi să plece în Hawaii. Problema e că nu are nici un ban... Pe parcurs, tânărul ajunge să-şi înţeleagă părinţii şi, până la urmă, reînnoadă legătura cu tatăl său.
 • NOTA (IMDB: 5.70) 7.0
  Proscrisii
  John Wisdom (Emilio Estevez) este un tanar absolvent de colegiu care incepe sa-si caute un loc de munca. Din nefericire, tanarul este tot timpul refuzat din cauza unei condamnari pe care a primit-o cu cativa ani inainte pentru ca a participat, impreuna cu gasca lui de prieteni, la un jaf. Dupa cateva tentative esuate, John renunta la ideea de a intra in randul lumii. El se hotaraste sa devina un fel de haiduc modern. Impreuna cu prietena lui, Karen (Demi Moore), el se apuca sa jefuiasca banc
 • NOTA (IMDB: 7.50) 7.5
  Juno
  În timp ce majoritatea fetelor de vârsta ei sunt ocupate cu upgradarea paginii personale de pe myspace şi de cumpărături, Juno este genul de adolescentă isteaţă şi capabilă să-şi trăiască viaţa după propriile-i reguli
  sarcina neplanificata , la doar 16 ani.
 • NOTA (IMDB: 7.70) 8.8
  CSI - Crime și Investigații
  sezon 11 ep 14 !? or 13 ? = o adolescenta rasfatata de soarta dar de care parintii nu prea ii ofera timp , isi ucide tatal in somn , il taie bucatele cu coarda de kitara .
 • NOTA (IMDB: 5.30) 6.7
  Surplus de bagaje
  Emily T. Hope e o adolescenta care ar face orice pentru a atrage atentia tatalui ei, dar cum toate incercarile ii sunt zadarnice, recurge la o ultima solutie: isi pune la cale propria rapire!
  Emily T. Hope e o adolescenta care ar face orice pentru a atrage atentia tatalui ei, dar cum toate incercarile ii sunt zadarnice, isi pune la cale propria rapire! Schimbandu-si vocea, isi suna tatal cerandu-i o rascumparare si ii indica apoi locul de unde isi poate recupera fiica iubita. Nu-i mai ramane decat sa se aranjeze frumos cu ajutorul unei benzi adezive, dupa care se vara frumusel in portbagajul BMW-ului sau. pe acest BMW pusese ochii Vincent Roche, un hot de masini
 • NOTA (IMDB: 6.60) 7.2
  Terente - Regele bălților
  Filmul e povestea lui Terente, un barbat care fiind inrolat pe un vas militar e nevoit sa dezerteze deoarece intra in conflict cu superiorii. E ajutat de Bazil, un ziarist cunoscut sa se ascunda o vreme prin Braila, pana cand e prins si incarcerat.
  tatal unui baiat ajunge sa i se ceara partea din mostenire sub amenintarea cu pistolul . Apoi este batut de politie pt ca nu ar colabora destul cu politia pt prinderea fiului sau .. 11 August 2013 21:14
 • NOTA (IMDB: 6.70) 7.9
  Omul fără chip
  Mel Gibson în rolul lui McLeod, un fost profesor care, dupa ce a ramas puternic desfigurat in urma unui accident de masina, a decis sa locuiasca singur pe o insula. El se trezeste la usa cu un adolescent, care are nevoie disperata de un profesor.
  Copil minor mic sare pe capota unei masini intro parcare de pe un feribot , apoi inteapa amvelopa cu un cutit ..
 • NOTA (IMDB: 7.30) 7.7
  Privește înainte cu mânie
  Romania de dupa decembrie 1989…. Muncitor apreciat, fost dizident care, pe vremea lui Ceausescu, a platit cu ani de puscarie, Fane ajunge somer, tocmai din pricina celor demascati de momentul de sinceritate al revolutiei.
  Minori fura rotile de rezerva etc de la 3 masini parcate pe strada ..Altul distruge cu macaraua o ambarcatiune pe care sora !? lui se prostitua si ajunge la inkisoare batanduse cu tot felu de infractori .. Etc etc
 • NOTA (IMDB: 7.00) 7.6
  Dincolo de pod
  Anul 1848. Ardeal. Mara (Leopoldina Balanuta), apriga si intreprinzatoare precupeata, se opune iubirii fiicei ei Sida (Maria Ploae) pentru neamtul Hans (Andrei Finti). Dupa ce tinerii se casatoresc, Sida se dezvaluie la fel de rapace ca si mama ei.
  Hans - Andrei Finti fiul de vreo 25 de ani !? al avutului macelar al satului Huber - Mircea Albulescu , ii striga lucruri nerespctuoase la el in macelaria lui , il provoaca pana cand acesta ii da o palma . Apoi se imbrancesc pana cand Huber cade pe podea langa intrarea in macelarie , in vazul vecinilor . Mama unei fete frumoase din sat , zice TRAZNILAR DUMNEZEU SAL TRAZNEASCA .Apoi ajunge sal atace cu o sticla , ucigandul !?
 • NOTA (IMDB: 4.90) 6.2
  În umbra unui vis
  Pasiunea poate transforma visurile imposibile în realitate. Mr. Lee, un bucătar priceput și la gătit și la artele marțiale, îi dezvaluie lui Barry secretele tehnicilor războinice și-i pregătește terenul pentru întâlnirea cu eroul său, Chuck Norris.
  Violenta in scoli = eterne umiliri , batai violente de fatza cu colegii , nenumarate picioare in cap , in piept etc intre baieti , aclamati de colegi .. .. . Dezlipirea de retina este o urgenta medicala care deobicei duce la orbire . Cei mai afectati sunt baietii tinerii intre 13 - 24 ani , datorita violentei inascute de la baieti , a batailor pt fete cuim se intampla si in filmu asta . Apoi sporturi districtive cum sunt carate ,
  Ce mama vrea sa isi vada copilul lovit ca in filmu asta ?
 • NOTA (IMDB: 6.40) 7.5
  Pretul mortii
  Johnny Depp debuteaza ca regizor si scenarist cu aceasta poveste alegorica despre indienii americani. Raphael (Depp) e un indian alcoolic, ce vinde obiectele recuperate din gunoi. Raphael se intalneste cu McCarthy (Marlon Brando), un barbat instarit.
  Copii facuti si crescuti intro comunitate saraca il duce pe un tanar tata sa se sinucida din dragoste pt copii si nevasta . Bogatii platesc sa vada saraci ucisi in bataie . Ce parinti ar vrea sa isi vada copilul la 35 de ani ca se vinde pt 50 000 $ ?
 • NOTA (IMDB: 8.30) 8.1
  În umbra legii
  În Vancouverul zilelor noastre, poliția e silită să recurgă la compromisuri pentru a lupta împotriva crimei organizate. E cazul lui Mary Spalding, șefa Agenției de Combatere a Crimei Organizate, care îi oferă imunitate unuia din capii mafiei locale.
  - o tanara majora se drogheaza , se prostitueaza ..
 • NOTA (IMDB: 6.40) 6.8
  Provocarea
  Un om, trecand cu indiferenta prin viata, este pe cale sa-si descopere forta interioara pe care niciodata nu si-o banuise. Keanu Reeves este Conor O’Neill – un ratat care isi va gasi telul vietii cu ajutorul celui mai nepotrivit anturaj cu putinta.
  Un pusti este talharit , batut noaptea de alti doi mai mari care ii iau ruscsacul si il lasa batut pe o strada laterala

  Cum sa adaug filmu A Greater Yes: The Story of Amy Newhouse , Black Oasis - 2005 , ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
 • NOTA (IMDB: 6.30) 7.2
  Vreau sa stiu de ce am aripi
  Un pusti isi deranjeaza parintii la servici , vecinii , este obraznic , fuge de acasa de ziua lui de nastere sii ii pune pe parinti si colegi sal caute prin triaj de cale ferata ..
 • NOTA (IMDB: 4.80) 6.6
  Fiica dispărută
  Lex Walker, angajat în armata britanică, află că Samantha, tânăra lui fiică plecată de ani în America, a încetat din viață. Când ajunge la Los Angeles și constată că este vorba de o confuzie, pornește o anchetă pe cont propriu pentru a o găsi.
  O englezoaica tanara , specialista in calculatoare ajunge sa lucreze pt interlopi cibernetici din Los Angeles iar taicasu impusca in dreapta si in stanga fiind cautat de politie si interlopi .. 12:28 AM 12/14/2013
 • NOTA (IMDB: 7.00) 7.1
  Din nou acasă
  Annie Lamm, o fetita de 12 ani, isi incepe prima zi a vacantei de vara cu o veste foarte proasta. Parintii ei vor sa plece intr-o a doua luna de miere, asa ca pe ea o vor trimite sa isi petreca urmatoarele luni alaturi de bunicul ei in varsta de 76 de ani, intr-un loc pe care parintii il prezinta ca fiind o frumoasa casa pe plaja, dar care in realitate este o darapanatura plina de vechiturile batranului. Planurile lui Annie de a se distra la petrecererile pe care prietenii ei le pun la cale in N
  O adolescenta se satura si se hotaraste sa evadeze furand barca bunicului . Acest lucru se dovedeste a fi decizia vietii ei, una pe care nici ea, nici prietenii sai si mai ales familia nu o vor uita vreodata .
 • NOTA (IMDB: 3.70) 6.8
  Justitiarul din umbra
  Fetele ar trebui sa vada filmu asta ca sa stie ca viata lor nu valoreaza prea mult dupa ce se indragostesc de un baiat care se ocupa cu activitati ilegale .

  Elvetienii nu prea am auzit sa lase sa se ucida intre ele persoanele mai sinucigase , bodyguarzi ai unor clanuri etc ca si cei din filmu asta , Cei care fac ilegalitati ar trebuie pedepsiti mai aspru nu lasati sa se ucida intre ei .
  Legea islamică Sharia, bazată pe Coran , prevede pedepsirea hoțului prin tăierea mâinii stângi.
 • NOTA (IMDB: 7.10) 7.8
  To Save a Life
  To Save a Life este povestea lui Jake Taylor, un tânăr atlet de mare succes care, după moartea unui prieten din copilărie, este nevoit să sacrifice propriul vis pentru a salva vieţile altora.
  adolescenti adolescente = batai in scoala , sinucideri etc etc ..
 • NOTA (IMDB: 5.50) 7.3
  Dădaca 2
  Filmul Dadaca 2 este continuarea peliculei Dadaca 1. Jenni Morgan nu mai este acum dadaca celor 2 copii, ci este un om important in fabrica lui Oliver Cadwell. De asemenea cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste nevazuta cu ochi buni de presa.
  musafiri atacati cu elicopter cu telecomanda , etc etc 17 Iulie 2014 07:26

  Saving Winston (2011) = Salvandu-l pe Winston = v la Shane Hawks 11 Septembrie 2014
  o tanara rebela se drogheaza , intra intro biserica sa fure bani pt droguri , apoi la inkisoare etc .. Dupa acea nu renunta la prietenia cu un spargator care a bagato la un centru pt minori
 • NOTA (IMDB: 4.90) 7.8
  Vulcanul
  Acțiune, dramă, romance. În munții Eiffel, erupția unui vulcan, aparent inactiv, produce panică în rândul celor 500.000 de mii de locuitori. Vor reuși ei să învingă furia naturii?
  National tv in 1 noe , 13 aug 14 , 21 aprilie 2014
  Un primar ajunge sa regrete si sa ii zica unui politist dintrum mic oras german = Daca as fi crescuto altfel pe fica mea nu tear fi pus in situatia asta ..
 • NOTA (IMDB: 7.70) 7.7
  Dispărută fără urmă
  Dorchester, unul din cele mai dure cartiere din întregul Boston, nu este un loc pentru cei slabi sau nevinovaţi. Când o fetiţă de numai 4 ani dispare - detectivii Patrick şi Angela Gennaro deschid o investigaţie si vor risca totul.
 • NOTA (IMDB: 6.60) 8.0
  Răscoala
  Prin intermediul taranului Petre Petre, eroul principal al cunoscutului roman, sunt relatate evenimentele din timpul rascoalei din 1907, de la declansare si pana la inabusirea ei.
 • NOTA (IMDB: 5.00) -
  Nelly
  Sotie si mama a doi copii, Nelly isi gaseste intr-o dimineata sotul mort. Disperarea femeii este fara egal. Cum va reusi ea sa treaca peste acest greu moment al vietii si mai ales cum vor reactiona cei doi copii?
 • NOTA (IMDB: 5.80) 7.4
  Regele Fluviului
  Abel Grey este trimis sa investigheze decesul unui baiat de la o scoala particulara,care a fost gasit plutind pe rau. Temandu-se de un scandal, conducerea scolii insista ca este vorba de o sinucidere. Dar in momentul in care descopera de la prietena acestuia, Carlin, ca acesta a fost destul de terorizat, Abel suspecteaza ca initiativa unui baiat periculos din scoala a mers prost, si atunci ii cere ajutorul unei simpatice profesoare, Betsy.
  adolescenti - scoala este un loc pt ritualuri de initiere , mortale . Altfel nu intri in grup .. Cat timp in SUA adolescentii se ucid intre ei si scapa nepedepsiti , copii ar trebui crescuti in Kina . Guvernul kinezesc prefera sa tolereze angajarea adolescentilor care au prea mult timp liber , contra 50 de dolari pe lună pentru a produce iPod-uri , 15 ore/zi . Este de preferat un adult cu copilaria distrusa dar viu decat un adolescent mort .
 • NOTA (IMDB: 5.30) 6.3
  Vinyan
  Atunci când cineva moare în chinuri, spiritul său rămâne confuz şi supărat. Devine “vinyan”. Un cuplu părăseşte lumea civilizată şi coboară într-un coşmar pe viu într-un thriller/horror înfiorător.
  Căutarea unicului fiul pierdut în teribilul tsunami din Asia de Sud Est, ii condamna pe patinti la o soartă mai crudă decât moartea
  Un sot îngrijorat că-şi pierde minţile nevasta , e de acord să-l caute împreună. Introduşi într-o bandă periculoasă de traficanţi de fiinţe umane, ei se trezesc singuri, prizonieri ai junglei înşelătoare şi vânaţi de un grup de copii sălbatici.
 • NOTA (IMDB: 6.20) -
  Misterul unei crime
  = presa va scoate vinovaţi în ochii publicului pe părinţii unei fetiţe de 6 ani gasite moarte în subsolul locuinţei parintilor din Colorado , deşi nu există dovezi pentru incriminarea lor - asa cum scrie in sinopsis la acest film .
 • NOTA (IMDB: 2.20) 5.5
  Mega Tornada
  Un experiment în domeniul energiei evoluează ciudat, trimițând uragane uriașe pe întreg teritoriul Americii de Nord.
  un tanar din film striga la furtuna care se abate asupra turnului in care se afla . Parca urla ca nu ii pasa ca va fi omorat , ca nui e frica frica de furtuna dupa care este ucis pe loc .
  Ce parinte ar vrea sasi vada copilul sinuciganduse ca un prost ? Cine e vinovat ca ajung tinerii sa isi caute moartea ?Probabil tinerii din Huaxi , Kina , unde fiecare locuitor are în cont minimum 250.000 de dolari , nu se poarta asa stupid precum tinerii din Europa , America de nord .. !?
 • NOTA (IMDB: 4.90) 6.8
  Crăciun în Țara Minunilor
  Craciunul este pe cale sa devina un adevarat cosmar pentru membrii familiei Saunders. Ei tocmai s-au mutat din Los Angeles intr-un oras nou, dar nu au nici prieteni, nici bani.
  o fata de 6 ani si un baiat de 12 ani nesupravegheati , isi insusesc o geanta cu bani falsi intrun mol , asa cum scrie si in sinopsis . Apoi fac tot felu de cumparaturi , politia de ravaseste casa Un tata datorita copiilor este arestat , interogat , si are toate sansele sa ramana mult timp asa . Copii nerecunoscatori , obraznici , pusi pe spionat emailurile parintilor etc etc .
 • NOTA (IMDB: 6.40) 6.5
  Blood Father
  Un fost pușcăriaș, John Link (Mel Gibson), vrea să reia legătura cu fiica lui rebelă de 17 ani și află că niște traficanți de droguri sunt pe urmele ei și intenționează să o ucidă.
  adolescenta urmarita de mafia drogurilor
 • NOTA (IMDB: 6.10) -
  Dupa ploaie
  1972, Africa de Sud. Steph e indragostit de Emma. Dar, din cauza conflictelor rasiale din tara, Steph e trimis pe front. Emma ii promite ca-l va astepta. Steph dezerteaza, dar, la intoarcere, o gaseste pe Emma dormind alaturi de un barbat de culoare
  Intro tzara cu zone interzise pt albi Africa de Sud 1986 , cu controale totale si permanente la iesirea din orase , o tanara alba curioasa ignora recomandarile politiei , se duce cu un negru intrun ghetou cu negri , se fac prieten , tradandusi viitorul sot .
 • NOTA (IMDB: 6.90) 7.6
  Poarta Albă
  Adrian şi Ninel se numără printre deţinuţii înghesuiţi în vagoanele de marfă care tocmai au sosit într-unul din lagărele de muncă silnică de la Canalul Dunăre-Marea Neagră. În lagăr, periplul lor este dramatic
  - demonstratii ilegale , educatie . Prima educatie pe care trebuie sa o dea un parinte copilului pe care il creste este sa respecte autoritatile , sa nu participe la demonstratii ilegale .. Un tanar viu poate face pt tzara mult mai mult decat unul mort . In acest film ar fi vorba despre 2000 tineri ucisi in lagare iar din restul de 20 000 nu se stie cat au mai trait dupa ce sau eliberat din lagar , sau ce suferinte au rabdat zilnic - reumatisme etc .

 • NOTA (IMDB: 5.60) 6.9
  Autostopistul
  Filmul urmăreşte povestea tulburătoare a lui Grace Andrews (Sophia Bush) şi Jim Halsey (Zachary Knighton), doi studenţi torturaţi de un autostopist misterios (Sean Bean), cunoscut sub numele de The Hitcher.
  tineri dezavantaje - poznasi , pedepsiti de un barbat de care si-au batut joc , ca in filmu Joy Ride (2001) Glumă mortală !?
 • NOTA (IMDB: 5.70) -
  Love at First Child
  Claire are 17 ani şi e însărcinată cu Simon, care nu vrea să recunoască copilul. Gabrielle, mama lui Claire, hotărăşte să ceară ajutorul tatălui lui Simon, însă acesta nu şi-a asumat niciodată paternitatea lui Simon şi nici nu are de gând să o facă.
  la 56 ani Patrick Bruel = Simon sef la o firma care construieste blocuri , se indragosteste nebuneste de farmacista agresiva , violenta dar care apoi isi cere scuze Isabelle Carré la 44 ani
  Copii dez - Simon intrun restaurant , dupa ce fiul lui arogant il face batran .. prost , il palmuieste si apoi il impinge in vitrina pe care o sparge ..
 • NOTA (IMDB: 6.50) -
  Alex Hugo 
  Intrun episod apar tineri care fac bungi jumping , salturi de pe stanci cu parapanta si care se sinucid dupa ce vad niste filme iau niste droguri
  TV5
  12 Iul 17 00:12
Trebuie sa fii logat pentru a putea propune filme la aceasta listă. Click aici pentru a te autentifica.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Vegetarian pe 15 februarie 2012 10:55
Omul potrivit la locul potrivit ar trebui sa fie idealul oricarui parinte . Dar in prezent grupurile de interes personal primează faţă de cele de interes general . Cine pune „ omul potrivit la locul potrivit “ poate obţine legea de care are nevoie pentru a jefui cum se cuvine economia de junglă .
Vegetarian pe 24 august 2012 14:41
Cei care fac propuneri pt liste cu filme sau actori ar trebui sa stie ca , Cinemagia nu trimite niciodata mesaj pt o propunere noua la o lista celui care a creat lista , asa cum trimite mesaje pt filme adaugate la lista Filme - '' Vreau să vad filmul '' , sau la comentarii la pareri , la sinopsis respins etc .. . . . Doar cand creatorului listei mai gaseste un film pe care sa il adauge la o lista , poate vedea sus in lista , in dreapta butonului '' Editează lista '' , scris cu litere mici si gri pe fond gri deskis ( aprope ilizibil ) : '' Un nou film propus pt lista ta '' . Este greu de vazut pt un membru Cinemagia grabit sa mai adauge un film sau un actor intro lista , ca , cineva a facut o propunere , mai ales daca aceste propuneri se fac deobicei odata la cateva luni sau ani . . . . Cei care adauga un film sau un actor la o lista , si sunt nemultumiti ca respectivul film sau actor nu a fost adaugat in cateva zile , ar fi bine sa trimita si un mesaj scurt creatorului listei inca din prima zi , in care sal anunte ca a facut o propunere la o lista de a lui , si la care lista . Astfel ar ajuta si pe creatorul listei sa identifice cine a propus un film sau un actor , pt ca nici acest lucru nu apare scris sub fiecare film sau actor propus . Astfel creatorul listei poate mai usor sa ceara detalii celui care la propus filmul , mai ales la filmele adaugate la lista True Story - Filme inspirate din cazuri reale , la care nu scrie in sinopsis ca filmul este bazat pe întâmplări reale etc , si la care ar trebui verificat daca filmul kiar este inspirat dintr-un caz real ! . . . Multumesc celor care fac propuneri la listele create de mine ..
Vegetarian pe 11 august 2013 21:28
O adolescenta de 16 ani frumusica , Hannah Anderson , vezi poze pe net = http://www.nydailynews.com/news/national/man-suspected-kidnapping-california-teen-ditched-booby-trapped-car-cops-article-1.1422584 , convinge un barbat de 40 de ani sai ucida parintii si sal insoteasca intro calatorie cu masina ..!? = FBI-ul l-a împuşcat mortal pe un bărbat, într-o zonă izolată în statul Idaho, sâmbătă 10aug13 , după o urmărire de mai multe zile în vestul Statelor Unite, şi a găsit-o pe adolescenta pe care acesta a răpit-o în California, informează Mediafax. Poliţia se afla în căutarea lui James Lee DiMaggio, în vârstă de 40 de ani, de la 4 august , după descoprirea în casa acestuia de la Boulevard, un orăşel situat la est de San Diego, a cadavrului lui Christina Anderson, în vârstă de 44 de ani, şi al fiului acesteia, Ethan, în vârstă de opt ani. Deoarece Hannah Anderson era de negăsit, anchetatorii au alertat, o zi mai târziu, milioane de californieni cu privire dispariţia acestei adolescente în vârstă de 16 ani. Miercuri, persoane care se plimbau călare au informat poliţia federală (FBI) că au reperat un bărbat şi o tânără în canioanele împădurite din Idaho (nord-vest), o regiune foarte izolată cunoscută şi ca "pădurea fără întoarcere". După ce au survolat zona de mai multe ori cu elicopterul, poliţiştii au găsit vineri maşina suspectului, fără numerele de înmatriculare, ascunsă într-un desiş, într-o fundătură care dă spre aceste canioane. Sâmbătă, peste 200 de poliţişti (dintre care 150 agenţi FBI) s-au concentrat asupra zonei, a anunţat un purtător de cuvânt al şerifului local. James Lee DiMaggio a fost ucis sâmbătă seara de către un agent FBI. "În mod normal am fi preferat ca domnul DiMaggio să se preda şi să fie judecat, dar nu va fi cazul", a declarat şeriful Bill Gore într-o conferinţă de presă. Tânăra, care era bine, a fost condusă la un spital aflat în apropiere, a adăugat şeriful, oferind puţine detalii despre desfăşurarea intervenţiei. Tatăl lui Hannah urma să îşi vadă fiica duminică, au precizat autorităţile. El a declarat pentru presă că James Lee DiMaggio era un prieten de familie .
Vegetarian pe 15 februarie 2012 11:11
De ce facem copii ? Pentru ca avem chef sa slugarim clipa de clipa pt cineva , fara sa ne simtim umiliti ca facem asta .
. . În România sunt multe locuri călduţe şi bănoase , mai ales cele de la stat , dar şi din mediul privat , în care sunt aşezaţi în funcţii de conducere nepoţii , rudele , amantele şi în ultima vreme , clientela politică .

Vegetarian pe 7 noiembrie 2012 11:37
Unele femei ( ex Gabi ) considera ca frazele gasite de mine ca fiind scrise de Alice Nastase Buciuta in 16 Septembrie 2011 pe blogul ei : " De ce facem copii ? Pentru ca avem chef sa slugarim clipa de clipa pt cineva , fara sa ne simtim umiliti ca facem asta . '' , ar fi fost scrise de un barbat .. misogin ..
Vegetarian pe 11 septembrie 2014 01:39
Saving Winston (2011) = Salvandu-l pe Winston = v la Shane Hawks 11 Septembrie 2014 o tanara rebela se drogheaza , intra intro biserica sa fure bani pt droguri , apoi la inkisoare etc .. Dupa acea nu renunta la prietenia cu un spargator care a bagato la un centru pt minori Intro inregistrare a emisiuni Condamnatii de pe yu tub , un tanar rebel recidivist zicea ca iar fi placut ca taicasu sa fi fost mai dur cu el in tinerete in loc sa il lase sal pedepseasca politia si judecatoriile .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Activitate lista
Vizualizari: 3344 | Comentarii: 2
Listă nouă
Porneşte o listă nouă, cu filme sau actori
Alte liste create de Vegetarian
jinglebells
Feedback