Petrocelli

(1974) - Serial TV

Petrocelli

Poster Petrocelli Poster Petrocelli

Sinopsis Petrocelli

Tony Petrocelli este un avocat italian american educat la Harvard care a renunțat la viața metropolitană și la bani pentru a practica într-un orășel din sud-vestul Americii. El și soția sa Maggie locuiesc într-o rulotă, în timp ce așteaptă să le fie construită casa. Pentru o zonă rurală liniștită, Petrocelli nu întâmpină dificultăți când vine vorba de criminali.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: fanty
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.2
Barry Newman Barry Newman Anthony J. Petrocelli Harrison Ford Harrison Ford Tom Brannigan Mark Hamill Mark Hamill David Mitchell  (2 episodes, 1975)
Anne Archer Anne Archer Sherril (2 episodes, 1975-1976) John Ritter John Ritter John Oleson (1 episode, 1975) William Shatner William Shatner Adam North (1 episode, 1974)
Annette O'Toole Annette O'Toole Tina (1 episode, 1975) Stefanie Powers Stefanie Powers Ellen Carter  (1 episode, 1974) Tim Matheson Tim Matheson Mike Fisher (1 episode, 1976)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 04 Septembrie 2011 15:47
Cine plateste keltuielile de judeacata si pierderile suferite de un arestat nevinovat , in caz ca vinovatul nu este cel propus de procuror ? Inculpatu trebe sal plateasca pe avocat ( Petroceli ) sa faca munca politiei si sa gaseasca un alt vinovat . In Romania arestatii sunt eliberati daca apararea dovedeste ca inculpatul nu corespunde cu cel indicat de procuratura .
. . . Daca cei care gasesc un decedat nu ar pune mana pe cutitul din mort , nu ar fugi de la locul crimei , daca angajatii concediati nu ar distruge la plecare bariera de la intrare cu masina , etc , procuratura probabil ar aresta mai putini nevinovati , iar acestia nu ar pierde slujbe , bunuri , cateva luni sau ani cat dureaza procesul .
. . . Anual cativa puscariasi , unii semianalfabeti , devin milionari pt ca au fost condamnati pe nedrept cativa ani .

. . . Serialul asta a fost adaugat in… citeşte

6 0
Vegetarian pe 26 septembrie 2011 00:54
Scenele au fost filmate in Tucson , Arizona . San Remo este un oras imaginar in care ar fi avut loc serialul Petrocelli . La sfarsitul fiecarui episod scrie ca Paramount multumeste orasului Tucson , Arizona .

Spune-ţi părerea despre Petrocelli

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Petrocelli
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells