Love Lies Bleeding

(2024)

Dragoste, minciuni și sânge

Poster Love Lies Bleeding Postere Love Lies Bleeding

Sinopsis Love Lies Bleeding

Mai mult
Love Lies Bleeding SUB

Suntem la finalul anilor ‘80 și Lou (interpretată de Kristen Stewart) administrează o sală de sport într-un mic oraș rural din Nevada. Acolo o întâlnește pe Jackie (Katy M. O’Brien), o culturistă frumoasă și ambițioasă, aflată în trecere prin oraș, în drumul spre Las Vegas, orașul visurilor împlinite. Între cele două se naște o poveste de dragoste tumultoasă și electrică, însă relația lor dă naștere la o serie de crime și violențe, fiind prinse în rețeaua familiei criminale a lui Lou.

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
2 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 7.3

Caseta tehnică

Produs de

A24, Escape Plan Productions, Film4

Distribuit in Romania de

Bad Unicorn

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
rob1cul pe 23 Martie 2024 20:18
Slab rau... Hollywood-ul chiar nu vede ca sangereaza bani cand fac filme PC? DACA acest film s-ar fi concentrat cu adevarat DOAR pe povestea de dragoste dintre doua persoane de sex feminin, POATE ar fi fost un film de 8... Dar asa, fortand ideea de dragoste de aceelasi sex si bagand in fata din 10 in 10 minute ideea de "femeie puternica" si alte idei feministe, acest film lasa de dorit. Lumea s-a cam plictisit ca sa se duca la filme sa se uite la "Mesajul" din spatele Agendei, fortat in fiecare nivel de entertainment de prin 2016 incoace, iar cand nu le place un film, doar ca nu le place ce se intampla in film, sa fie numiti rasisti si homofobi si alte epitete colorate... Pe nimeni nu deranjeaza aceasta idee, daca este facuta ca o simpla poveste si nu sa fie fortata in orice, Sunt n exemple de filme, seriale sau joburi care au avut caractere LGBTxy sau ce litere au mai acaparat si pe… citeşte
1 1
dany6960 pe 15 Martie 2024 23:43
A avut premiera internationala pe 8 Martie (tocmai de ziua femeii) si apare pe ecranele din Romania abia pe... 21 Iunie. WTF? Dar daca vreti sa vedeti ce fac 2 gagici cand se iubesc la nebunie trebuie sa urmariti bijuteria asta de film. O Kristen Stewart magistrala de la un cap la altul si un Ed Harris pe masura. Un film plin de intorsaturi de situatie si cu un final neasteptat.(oare?) Un love-action-thriller plasat in lumea culturismului.
0 1

Spune-ţi părerea despre Love Lies Bleeding

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells