Death Wish

(2018)

Death Wish - Răzbunarea

Poster Death Wish Postere Death Wish

Sinopsis Death Wish

Death Wish RO 2

Doctorul Paul Kersey (Bruce Willis) e un chirurg experimentat, ce și-a făcut o carieră din salvarea oamenilor aflați în pragul morții. Dar după ce soția lui e ucisă, iar fiica lui intră în comă în urma unui atac plin de brutalitate, Kersey se hotărăște să-și folosească abilitățile lui unice pentru a deveni un răzbunător ce nu cunoaște îndurarea.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Bruce Willis Bruce Willis Paul Kersey Vincent D'Onofrio Vincent D'Onofrio Frank Kersey Elisabeth Shue Elisabeth Shue Lucy Kersey
Mike Epps Mike Epps dr. Chris Salgado Wendy Crewson Wendy Crewson dr. Jill Klavens Dean Norris Dean Norris Kevin Raines
Kirby Bliss Blanton Kirby Bliss Blanton Bethany Kimberly Elise Kimberly Elise Leonore Jackson Stephen McHattie Stephen McHattie
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)

Distribuitorul international

Annapurna Pictures

Distribuit in Romania de

Forum Film România

Țara

SUA

Box office Death Wish

Weekend premieră (05.03.2018)
  • Loc 4
  • Spectatori 1
  • Încasări (RON) 298.077,00
Total
  • Spectatori 9
  • Încasări (RON) 908.907,00
  • Încasări (USD) 240.121,77

Părerea criticului

Gloria pe 15 Martie 2018 11:38
Suspans în scenele de confruntare cu criminalii
Un banc popular de acum douăzeci de ani întreba retoric de ce nu jucase, în Titanic, Bruce Willis, actorul favorit în rolul eroului salvator. Acum, la o vârstă la care ar putea fi bunic, actorul de acțiune trebuie să se reinventeze. Dar oare o face cu acest remake al unui serii ce a început în 1974, cu Charles Bronson în rol principal? Și cu un subiect devenit deja perimat după populara serie Taken?

Death Wish îl pune pe Bruce Willis în postura de justițiar autodidact, devenit astfel după ce află neputincios că soţia îi este ucisă în propria casă iar fiica îi intră în comă, după ce o bandă de tâlhari le calcă proprietatea. Ce poate fi mai rău pentru un tată decât să vadă ulterior că poliţia nu este în stare să descopere asasinul?

Chirurg ce a salvat mii de vieți, personajul lui Willis se vede în postura să ia justiţia… citeşte

2 8

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Manusa pe 24 Mai 2018 23:07
DAAA!! In sfarsit un film de calitate al lui Bruce Willis. A trecut ceva timp, in ultima perioada a jucat in filme low buget ori in filme proaste, asta e parerea mea. Mi-a placut acest film, pe care il recomand.
8 4
user-599df85fc2e79 pe 09 Martie 2018 23:01
Bun film, merita asa de vineri seara. Totusi, clasificarea de varsta este complet pe dinafara la fel ca CNC-ul (Centrul Național al Cinematografiei) ca cica asa isi spun ei, ce sa mai, lor trebuie sa le multumim ca vedem filme in ziua de astazi sau nu...Consider că în ultima vreme, filmele cu o scena luată de pe ,,best gore"(just kidding) as: Jigsaw, leatherface...ati prins ideea au ratingul ,,interzis minorilor" fapt care imi da de gândit oare ce i-o fi speriat asa tare la filmul asta încât să facă ,,una ca asta"...cred ca stim toti care am văzut filmul scena respectivă ((:
Sunteti liberi sa încercați să intrați sau sa va ,,strecurati" la acest film, ACESTA NU E FILM DE 18 ANI!!!

6 1
mihnea_aspru95 pe 12 martie 2018 16:23
Într-adevăr (la aia mă gândeam și eu). Ultimul film pe care l-am văzut cu acest rating la cinema, a fost Annabelle 2 (care, nici acela n-a meritat IM -18, să zicem maxim pentru 2-3 faze, dar acolo am înțeles treaba, deoarece a fost horror și implica senzații tari, însă aici cu Death Wish, pentru un crime-thriller, n-are rost dacă nu e ceva "extreme"). De exemplu, ultimele două filme care au meritat acest rating, au fost Conjuring (first one and the BEST) și Lupul de pe Wall Street. Death Wish-ul ăsta, observ că e clasat de MPAA, ca fiind R-17 cu acest conținut "For strong bloody violence, and language throughout", nimic fenomenal ca în România să fie "interzis minorilor", un film ca acesta, trebuie să fie N-15.
stricted pe 24 Mai 2018 06:58
Filmul nu e excepțional, dar e bun dacă vrei să vezi câteva morți violente pe care le cauzează Bruce Willis. Altfel, Death Wish reflectă faptul că Willis a îmbătrânit și se apropie, cel mai probabil, de finalul carierei (asta dacă nu îmbătrânește, ca de Niro, pe platourile de filmare, jucând roluri din ce în ce mai nepotrivite pentru tipologia sa).
6 2
bogdanmate72 pe 10 Martie 2018 16:12
Un remake dupa originalul cu Charles Bronson. Inca o data am senzatia ca Willis interpreteaza toate rolurile la fel. Il asez langa Cruise Tom, care e la fel de limitat.
6 8
sabinalin pe 20 Martie 2018 18:13
S-au luat din nou de el si l-au lovit acolo unde doare mai mult. Au gresit amarnic pentru ca, in ciuda faptului ca el e de asta data chirurg, nici acum nu-i va lasa sa scape nepedepsiti, nu-si va afla linistea pana nu-i va gasi si ii va face sa plateasca. In filmul original din 1974 el a fost Charles Bronson, un sfert de veac mai tarziu eroul fara teama si fara prihana e Bruce Willis , un Greuceanu modern, un Greuceanu al zilelor noastre. Nu-i asa ca lumea nu s-a schimbat prea mult in fond? Aceeasi spirala a violentei, aceeasi furie necontrolata care duce la crime gratuite. In urma cu cateva minute am aflat de un nou atac armat cu multiple victime la un liceu american. Macar sa avem Greuceni pe marile ecrane, ei ne dau speranta ca intr-o zi lumea ar putea fi un pic mai buna...
5 4
user-5aa2eb8054d73 pe 09 Martie 2018 22:17
Frumos , merita vazut. Suspans si actiune. L-am vazut in premiera azi 09.03.18 . :)
5 4
FunnyX pe 18 Martie 2018 13:36
Atentie, posibil spoilere!
Uite ca am ajuns sa o vedem si pe asta: Bruce Willis in rol de chirurg! In urma unor intamplari nefericite, acesta devine un justitiar rebel care lupta de unul singur impotriva criminalitatii din Chicago. Si se descurca foarte bine, mai ales ca niciodata nu mai tinuse o arma in mana!! Iar la final a fost iertat de politisti, dupa ce a promis ca nu mai face! :)))) In concluzie: un film comercial in stilul binecunoscut al filmelor cu Bruce Willis: adica ii bate pe toti de unul singur si salveaza fata (aici e vorba de fiica lui).
4 4
FillerCristi pe 04 Iunie 2018 17:50
Film foarte bun, dau 8 pentru Bruce.
Hai sa spun minusurile de pe acum, Filmul are tehnologia de amprenta si nu are un amarat de Zoom sa-l depisteze pe Aducatorul de morti, asa cum este poreclit chirurgul Bruce in Film? Adica el doar cu o amarata de gluga pe cap nu poate fi recunoscut? Nota 7, am scazut 3 puncte. Filmul e bun de vazut o data, dar are minusuri pentru anul 2018.
3 4
zeno.marin pe 24 Iulie 2019 16:17
Normal nu emit pareri despre filmele pe care nu le-am văzut, dar acum fac o e excepție, intrucat nici nu am de gând sa o fac.
Așadar ii intreb pe toți fanii lui Bruce Willis dacă naftalina sau formolul au miros plăcut și dacă nu cumva ar fi momentul sa strângem mana de la mana, sa refacem averea indragitului actor (ale cărui filme, sa fim sinceri, nu au strălucit prin complexitate intelectuala deosebita niciodată).
De ce? Pai pentru ca să accepți un rol într-un asemenea remake cam aduce cu a cerși.
Sau dacă nu, măcar cu a face karaoke.

2 1
xerses pe 26 Aprilie 2018 23:38
Chiar daca eram obisnuiti cu Bruce Willis mai dinamic si cu ceva umor, acum toate acestea au fost estompate....
2 1
tuiila pe 10 Octombrie 2017 20:37
Schimbati data de lansare ca nu are nici o treaba cu luna decembrie! Filmul ruleaza anul viitor.Premiera mondiala in 02.03.2018
2 5
saftalin pe 11 Martie 2018 22:36
Eu sunt dezamagit.M-asteptam la mai mult dupa ce vazusem trailerul filmului.Chiar daca unele secvente sunt "trase de par",altele previzibile,filmul are, totusi ,actiune si nu te plictisesti.
2 8
emy_sinaia pe 05 Septembrie 2018 22:15
Genul filmului este de tipul razbunare in familie si cum totul are un pret asa si finalul face toti banii surprinzandu-l pe ucigas.
1 1
Dragos.87 pe 24 Iunie 2018 19:34
Este un remake bun care reușește sa te țină conectat pe tot parcursul lui. Bruce Willis are o prestație reușită,merită vizionat!
1 4
ionion1992 pe 22 Mai 2018 23:41
Excelent!
Un film foarte bun ,suspans ,actiune ,sange ,impuscaturi .MERITA vazut!
1 6

Spune-ţi părerea despre Death Wish

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Death Wish
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells