8.8 / 10
115 voturi
Nume real: Gavril Pătru · Locul naşterii: Vulpeni,Olt · Data naşterii: 13.08.1972 (51 ani) · Ocupaţie: Actor · Zodia: Leu

Biografie

Gavril a absolvit in 1996 Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica "Ion Luca Caragiale" din Bucuresti, sectia Actorie, clasa profesorilor Florin Zamfirescu si Doru Ana.

Intr-un interviu acrodat Jurnalului National la data de 2 decembrie 2005, spunea: "Dar imi place sa ma consider actor de teatru si sper sa si raman, pentru ca filmele romanesti sunt inca, mai mult sau mai putin, cum se faceau dupa Revolutie, adica se arunca cu gunoi in Romania si in tot ce se intampla aici. La noi pana...

mai mult
Au contribuit la această pagină: b95mih, raraee Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
roberta pe 18 Noiembrie 2005 03:45
stiu...o sa te plitiseasca ceea ce urmeaza sa ti scriu...poate nici nu vei citi tot,dar eu tot scriu...
te am vazut o stagiune intreaga in tot ce ai jucat la teatrul national...anul trecut imi facusem o obsesie din tine...imi placea temperamentul tau,usor ironic si sfidator,profund si dur,pe care l afisai in fiecare rol pe care l aveai...ma regaseam foarte mult in atitudinea ta(stii,sunt studenta la actorie,dar asta nu mai conteaza)
transmiti multe...si pari mult mai tanar pe scena...si se vede ca esti oltean...chiar unul al dracului de ambitios...
stii cand mi a trecut toata euforia?cand te am vazut odata,intamplator,in motoare,pe terasa...erai atat de simplu si pur,si,culmea zambeai...ma asteptam ca un om ca tine sa nu zambeasca niciodata:)te am privit mult atunci...imi dadeam seama ca tu chiar poti fi si dulce...si,brusc,mi a disparut orice imagine de baiat rau… citeşte

2 0
raraee pe 28 Iunie 2010 13:33
Gavril- Mie mi se pare un actor foarte bun!!!Pacat ca nu a fost distribuit in mai multe filme,cu siguranta ar fi avut multe de spus in cinematografie pentru ca are talent!!!
Ai mare dreptate Roberta!Desi chestia cu rasul mi se pare absurda.Am citit interviuri cu el si cu siguranta e un om haios, nu stiu de ce ti s-a parut tie la inceput ca nu ar fi!!Imi pare rau ca nu e apreciat la adevarata valoare si ramane doar pe scena teatrului si nu avem ocazia sa-l vedem si in filme mai grozave!!!Abia astept sa vad "Despre alte mame".
1 0
xerses pe 12 Octombrie 2016 22:21
Este un actor pe care il indragesti imediat pentru stilul lui interpretativ.As fi vrut sa-l pot urmari in mai multe filme.
0 0
b95mih pe 05 Octombrie 2014 14:58
Un actor exceptional ! Duceti-va la Teatrul National din Bucuresti sa-l vedeti !
0 0

Spune-ţi părerea despre Gavril Pătru

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells