Lil' Pimp

(2005)

Lil' Pimp

Poster Lil' Pimp Poster Lil' Pimp

Sinopsis Lil' Pimp

Un băiețel roșcovan și pistruiat în vârsta de 9 ani, Lil' Pimp, constată că este incapabil să se adapteze vieții de suburbie și că singurul său prieten constant și adevarat este un șoricel cu gura "bogată", respins și el de colegii săi de "breasla". Lil' Pimp cunoaște din întâmplare o prostituată, care-l conduce într-un bar. Acolo, Lil' Pimp se împrietenește cu peștele prostituatei, "Suc de fructe" și decide pe loc că aceasta este meseria pe care vrea să o urmeze.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Vegetarian
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.7
Carmen Electra Carmen Electra Honeysack (voce) Bernie Mac Bernie Mac Fruit Juice (voce) Jennifer Tilly Jennifer Tilly dra. De La Croix (voce)
David Spade David Spade Principal Nixon William Shatner William Shatner Tony Gold Tom Kenny Tom Kenny Hans Dribbler Announcer/Billy/Clancey/Adam 12 Cop
John C. McGinley John C. McGinley Man Cub Master Kevin Michael Richardson Kevin Michael Richardson Smokey Danny Bonaduce Danny Bonaduce Ugly Midget (voce)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Gifted Men Productions

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 14 Februarie 2013 00:14
Este un film potrivit si pt lista : Copii - probleme solutii = Un băieţel roşcovan şi pistruiat în vârsta de 9 ani, Lil' Pimp, constată că este incapabil să se adapteze vieţii de suburbie şi că singurul său prieten constant şi adevarat este un şoricel cu gura "bogată", respins şi el de colegii săi de "breasla". Lil' Pimp cunoaşte din întâmplare o prostituată, care-l conduce într-un bar. Acolo, Lil' Pimp se împrieteneşte cu peştele prostituatei , " Suc de fructe " şi decide pe loc că aceasta este meseria pe care vrea să o urmeze .
... Mai departe este spoiler ! ! ( prezentarea deznodamantului sau detalii in plus fatza de cele din sinopsis , pt cei care au vazut filmu si vor sa isi reaminteasca doar anumite parti din el . )

un baiat de 9 ani crescut de o mama singura , se incuie in camera si fuge de acasa la un bordel . Apoi aduce in camera… citeşte

2 1
CANTALUP pe 14 februarie 2013 21:42
De ce facem copii ? Pentru ca avem chef sa slugarim clipa de clipa pt cineva , fara sa ne simtim umiliti ca facem asta . Ne definim in functie de deciziile luate . Viata este suma alegerilor noastre . Majoritatea oamenilor gasesc placere in munca lor , in familie si in speranta ca generatiile urmatoare vor intelege mai mult .
alex_il_fenomeno pe 19 Septembrie 2013 01:19
O animatie culta, adresata special adultilor prin poveste, evenimente, subiect si maniera de abordare, amintindu-mi oarecum de serialul de profil "South Park", fiind oarecum o satira la adresa societatii si a nepasarii acesteia la unele din problemele cotidiene ce se extind fara limite. De asemenea, a fost o animatie ce nu a avut niciun moment de umor sau gluma, tratand totul serios, chiar daca unele fapte erau destul de ireale, dar triste... Merita vazut cu mare placere, este o animatie cu adevarat speciala.
0 0

Spune-ţi părerea despre Lil' Pimp

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells