7.8 / 10
23 voturi
Locul naşterii: Washington, SUA · Data naşterii: 12.09.1997 (27 ani) · Ocupaţie: Actriță · Înălţime: 161 cm · Culoarea ochilor: albaștri

Biografie

Sydney Sweeney s-a născut la data de 12.09.1997, în Spokane, Washington, SUA. Ea este sora actorului Trent Sweeney, verișoara îndepărtată a actorului Robert Vaughn. Această actriță este cunoscută pentru rolurile sale, Haley Caren din In the Vault (2017), Emaline Addario din serialul Everything Sucks ! (2018). Sweeney a mai jucat în seriale de televiziune, precum: Criminal Minds, Anatomia lui Grey, 90210, Pretty Little Liars, The Ward, Heroes, Spiders 3D, și, de asemenea, a avut roluri recurente în miniseria Sharp...

mai mult
A contribuit la această pagină: Iulidesprefilme Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
jokeru28 pe 26 Februarie 2024 06:16
O actriță extrem de frumoasa. Tocmai am văzut-o în Anyone but you. Ca a talent actoricesc e de abia la început. Trebuie sa o mai vad și în alte filme. Sa vedem cum va fi pe viitor, e de abia la începutul carierei de actrița de lunga durata.
1 0
zgrv pe 27 Iulie 2024 19:34
Angelina Jolie reloaded
Are tot ce ii trebuie pentru a fi urmatoarea Angelina Jolie de la Hollywood: par blond, lung, chip atragator, fund bombat si pieptul mare! La fel ca si Sharon Stone in Basic Instinct :)) Si cu asta am spus tot!

E una din actritele din noul "val", alaturi de Margot Robbie si Gal Gaddot.

Daca mai si "pupa unde trebuie", pe unul gen "Harvey Weinstein" (chit ca producătorul de la Hollywood are COVID-19 şi dublă pneumonie, conform stirilor din 27.07.2024), fata are succesul asigurat 100%! Mai trebuie sa-si arate "cracii goi"in filme ( a se citi "a aparea (cat mai) dezbracata"), la fel ca si Margot Robbie in filmul "Wolf of Wall Street", si Gal Gaddot in ... nu mai stiu cum se numeste filmul... si va avea succesul garantat.

Haideti cu minusurile! Sunt convins ca nu va place adevarul spus pe sleau! :)

0 0

Spune-ţi părerea despre Sydney Sweeney

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells