Sharp Objects

(2018) - Serial TV

Obiecte ascuțite

Poster Sharp Objects Postere Sharp Objects

Sinopsis Sharp Objects

Mai mult
Sharp Objects trl 2

Bazată pe primul roman al lui Gillian Flynn (producător executiv al serialului), miniseria HBO Sharp Objects/Obiecte ascuțite spune povestea fascinantă a Camillei Preaker, o jurnalistă care lucrează la ziarul St. Louis Chronicle. După o copilărie dificilă, Camille se mută din orașul său natal, Wind Gap. Editorul ei o trimite, însă, înapoi în Wind Gap pentru a scrie despre disparițiile suspecte a două fetițe. Odată cu întoarcerea în micul oraș și în casa mamei sale, Camille revine la vechile ei…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.0
Vezi pe Hbo Max
Un premiu şi 2 nominalizări Globul de Aur
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

AKA

  • Objetos Cortantes
  • Heridas abiertas

Produs de

Blumhouse Productions

Distribuitorul international

Home Box Office (HBO)

Țara

SUA

Părerea criticului

StefanDo pe 11 Iulie 2018 12:38
După ce anul trecut regiza apreciata miniserie HBO Big Little Lies, canadianul Jean-Marc Vallée revine în atenţie cu un nou proiect sub aceeaşi egidă: Sharp Objects/Obiecte ascuţite. Cu o distribuţie extrem de bine aleasă, serialul combină investigaţia unor crime în serie cu dificila răfuială cu trecutul a protagonistei interpretate de Amy Adams. Rezultatul este pe cât de lent, pe atât de captivant şi neliniştitor, ajungând în acelaşi timp să comenteze relevant tarele Sudului american. Iată mai jos ce ţi-ar putea plăcea la serialul disponibil în România, cu începere de luni, pe canalul HBO.

La baza serialului se află romanul omonim scris de Gillian Flynn, mai cunoscută pentru cartea Gone Girl şi scenariul care a stat la baza ecranizării regizate cu succes de David Fincher. Ca în toate cele trei cărţi ale sale, Flynn combină şi aici… citeşte

4 2

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
lavara_laiarna pe 04 Ianuarie 2019 15:47
Misterios și imprevizibil până-n ultima secundă . Un răsfăț aproape perfect despre cum și în ce fel trebuie să arate un serial/film.
2 0
hitman78 pe 12 Aprilie 2021 21:17
Exceptionala miniserie dupa romanul lui Gillian Flynn,am devorat toate episoadele intr-o zi .Recomand amatorilor de thriller psihologic cu incredere scenariul e brililiant si actoria la cel mai inalt nivel.
0 0
Costirik pe 10 Octombrie 2020 08:02
SPOILER!!!
Asa se face un serial!!! Asta se numeste un twist adevarat cand iti pica fata :))
Daca stai sa te gandesti, de-a lungul episoadelor ai primit indicii subtile despre cine e ucigasul, dar in acelasi timp serialul te face sa le ignori concentrandu-te asupra altcuiva.
Un lucru e un pic frapant si face totul sa fie un pic neverosimil, Amma e un personaj complex si are circumstante dar cele doua prietene care au ajutat-o sa nu aiba un moment de slabiciune sau remuscare oricat de mare era influenta Ammei asupra lor ?? Cam greu de crezut..
Chiar si asa serialul merita fiecare cadru si e pacat ca nu a avut parte de o mai mare atentie.

0 0
Ghemot pe 14 Septembrie 2018 00:05
Un serial relativ bun care se prezintă ca și o producție de anchetă criminalistică, dar care relatează defapt urmările consumului de narcotice!
0 2

Spune-ţi părerea despre Sharp Objects

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Sharp Objects
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells