Madame Web

(2024)

Madame Web

Poster Madame Web Postere Madame Web

Sinopsis Madame Web

Madame Web SUB

Cassandra Web, un paramedic din Manhattan, are puterea clarviziunii. Forțată să se confrunte cu adevăruri dureroase din propriul trecut, ea leagă o prietenie cu trei tinere cu un viitor strălucit în față... Trebuie, însă, să supraviețuiască prezentului.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 3.8
Madame Web (2024)
Madame Web
Cumpără bilete
Sydney Sweeney Sydney Sweeney Julia Carpenter Emma Roberts Emma Roberts Mary Parker Adam Scott Adam Scott Ben Parker
Dakota Johnson Dakota Johnson Madame Web / Cassandra Webb Isabela Merced Isabela Merced Anya Corazon Jill Hennessy Jill Hennessy
Mike Epps Mike Epps Tahar Rahim Tahar Rahim Ezekiel Sims Zosia Mamet Zosia Mamet
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Madam Web

Produs de

Columbia Pictures

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Sony Pictures Entertainment (SPE)

Distribuit in Romania de

InterComFilm Distribution

Țara

SUA

Box office Madame Web

Weekend premieră (12.02.2024)
  • Loc 1
  • Spectatori 25.032
  • Încasări (RON) 808.355,00
Total
  • Spectatori 25.032
  • Încasări (RON) 808.355,00
  • Încasări (USD) 174.942,11

Părerea criticului

StefanDo pe 15 Februarie 2024 14:39
Programul cinematografelor trebuie să bifeze câteva lucruri de Ziua Îndrăgostiţilor. În primul rând, vreo comedie romantică la care să meargă cuplurile. Apoi, câte un film pentru cei fără partener, iar aici schema logică se bifurcă: dacă pentru bărbaţi nu este nevoie de vreo mare sincronizare cu această sărbătoare importată din SUA, pentru femeile singure care vor să se ducă la cinema alături de cele mai bune prietene trebuie o selecţie mai atentă. Poate că, în acest caz, Madame Web este o opţiune viabilă.

Nu, nu spun că Madame Web este un film grozav şi nici că premiera de vineri va şterge ca prin minune cu buretele faptul că publicul global a depăşit fascinaţia filmelor cu supereroi. În acelaşi timp, Madame Web nu merită în totalitate cronicile dezastruoase ale criticilor americani (în acest moment filmul are un coeficient de 15%… citeşte

2 3

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
MikeSB24 pe 18 Noiembrie 2023 12:29
egalitate intre...
a fost femeia Liliac, a fost super femeia, minunea femeia acum e paianjen femei...le!
007 va fi femeie, si nu una alba, una alb inchis (nu mai avem voie sa zicem negru).
Fain, ce sa zic.

3 1
NuConteaza78 pe 16 Februarie 2024 18:17
What did they do now?!
Fereasca bunul Dumnezeu, un pic de respect pentru spider-MAN...
1 0
R_Afc pe 18 Februarie 2024 13:26
Apocalipsa păianjenilor
Sînt un spectator și admirator de la distanță al imploziei filmelor cu supereroi, iar studiourile apasă în continuare pe această pedală zaharisită.

„Madame Web” începe cu sala plină și se termină cu sala goală, o realizare pe care puțini regizori reușesc să o atingă. Acest univers cinematografic nu are nici cap, nici coadă. Nici măcar Sony nu știe ce face cu propriile producții.

Sîntem în fața unui film care nu trebuia să existe. Ritmul este stîngaci, dezorganizat și haotic, rezultînd în scene lipsite de logică, cu salturi abrupte și tăieturi de montaj fără sens. Intriga ar putea avea un oarecare potențial, dar a sfîrșit prin a alege calea cea mai ușoară și previzibilă.

Un produs generic, fără conținut, care nu are niciun moment memorabil, nici măcar în timpul secvențelor de acțiune. Un cadou perfect de Valentine's Day.

1 1
user-5f536b7ab1fc3 pe 17 Februarie 2024 18:21
Pierdere de bani, nu recomand nimănui acest film, un dezastru în materie de acțiune, villain etc, și o lipsă de respect pentru qote-ul : “ with great power, comes great responsibility”, care este a lu Spider Man, nu am avut cuvinte când a fost făcută modificarea aia fără rost, salvați bani pentru Bob Marley One Love, Dune Part 2 și Kung Fu Panda 4.
1 1
Ionitaci pe 21 Februarie 2024 13:30
cireasa de pe coliva
Cel mai prost "film" ever. Nu a avut absolut nimic. Actiune zero, personaje zero, constructie zero. Un GUNOI si o mare pierdere de bani si timp.
0 0
enky pe 20 Februarie 2024 07:09
Am crezut ca e super grav filmul avand in vedere ca are 3.8 pe imdb dar chiar a fost un averagely good film cu supereroi
0 0

Spune-ţi părerea despre Madame Web

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells